Author Topic: Χορηγοί Παε ΠΑΟΚ Mastercard ΔΕΠΑ και λοιποί  (Read 7157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest
ferte pisw ton bezirtzi thelw intio kai pia kai synantiseis me goymeno stonagio
athanasio....telika o zagor einai poylimenos logw gloy ston gavro h sto vazelo
? Na tonthimithite oti ozagor tha afisi ergo kai kapoioi mizeroi tha zoyn
ston diko toys eikoniko kosmo.....

Ήρεμα .....
« Last Edit: July 16, 2008, 18:16:28 by Capricorn »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μηπως υπαρχει και ορος να μην αγωνιστουν οι παιχτες που θα αγοραστουν με τα λεφτα της χορηγιας με τον βαζελο;
ελεος, φαντασματα all over us

υγ. μανο4 θα σου πουν οτι λεγεται κριτικη αυτο που κανουν
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dave

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080716180831316

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας κύριας χορηγίας με τον όμιλο εταιριών «VIVARTIA ABEE», η οποία αφορά στην προβολή της εταιρίας στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία συν δυο χρόνια.

thomas

• Guest
Για μένα περνάνε σε τρίτη μοίρα τα μεταγραφικά σενάρια πλέον.Ο Ζήσης και τα λοιπά γατόνια ξέρουν και θα κλείσουν τις τρύπες το γρηγορότερο με την καλύτερη δυνατή λύση.Δυστυχώς ο Ροναλντίνιο έκλεισε στη Μίλαν δεν προλάβαμε... :P
Τα σημαντικά θέματα για μένα αυτή τη στιγμή είναι 2 : 1) μετοχές και 2) on line shop της μπουτίκ

CLUB LARISA

• Guest

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας κύριας χορηγίας με τον όμιλο εταιριών «VIVARTIA ABEE», η οποία αφορά στην προβολή της εταιρίας στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία συν δυο χρόνια.

Ήταν που δεν υπήρχε καμιά συμφωνία διαφήμισης κολημένη στην μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου......Α ρε κουτόχορτο που τρώτε ρε γαυράκια.....
Πάρτε κ αυτό να έχετε....http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=154920
""Εντυπωσιακή χορηγία (σε επίπεδο οικονομικών απολαβών) θα απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ μετά από συμφωνία με τον όμιλο MIG. H συμφωνία θα αποφέρει περισσότερα αππο πέντε εκατομμύρια ευρώ και θα αφορά σε χορηγία της φανέλας, του πίσω μέρους της φανέλας του ΠΑΟΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια! Η χορηγία προκύπτει από τη συμφωνία του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό. ""

Offline petrov

• Αλλαγή
Όσοι ρώτησαν πράγματα που άξιζαν να απαντηθούν, έλαβαν τις απαντήσεις με προσωπικό μήνυμα.
Δεν σκοπεύω να ταράξω άλλο την γαλήνη των υπολοίπων. Πάντως αν θέλεις την άποψή μου @manos4 (aka makptol), εγώ πιστεύω ότι ο καλύτερος ήταν ο Γούμενος. Σοβαρά σε μιλάω. Τον βγάζω το καπέλο. Κατάφερε και έκατσε τόσο καιρό στην διοίκηση, με πολύ κόσμο να τον αβαντάρει (και συ αν θυμάμαι καλά ήσουν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του), και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα και τους "πιστωτές-δανειστές" του, μιλάμε έχω δακρύσει από συγκίνηση, δεν ξέρω πως να εκφράσω τη χαρά μου.

Και κάτι άλλο, κύριε Μάκη. Επειδή με έχεις κουράσει με τον Βεζυρτζή και τον Οικονομίδη, μάλλον μπερδεύεσαι γιατί εγώ ποτέ δεν τους λιβάνισα ούτε τους εκθείασα. Απλώς δεν γράφω το Ζαγοράκης με κεφαλαία γράμματα και δεν κάνω θέμα συζήτησης αν έχει 12 ή 15 κιλά αρκίδια, ελπίζω να μου επιτρέψεις να ονομάζομαι παοκτσής. Δίνω και γω λεφτά για διαρκείας, αγοράζω προϊόντα της μπουτίκ και ξοδεύω 10 φορές παραπάνω χιλιόμετρα/λεφτά από σενα για να δω ένα παιχνίδι. Γιαυτό σε λέω μπερδεύεσαι για το ποιούς αποκαλείς μίζερους. Την έπαθες μια την έπαθες δύο και ακόμα να βάλεις μυαλό, έχεις και τα διπλά μου χρόνια, αυτό σέβομαι μόνο και το ότι φαίνεσαι αγνός, αλλά τον αγνό στην εποχή μας τον πιάνουν και μαλάκα γιαυτό σε λέω άλλαξε τροπάρι και σε παρακαλώ μην ξανασχοληθείς επι προσωπικού μαζί μου.

manos4

• Guest
den apantaw stis eirwneies soy petrov alla epidi anakateyeis ton makptol (theios moy) asxoleisoy me emena kai ase ayton zeise ston eikoniko soy kosmo mazi me to

PAOK org4 kai fysika den exw oreksi na asxolithw me sena proswpika alla otan postareis edw tha sxoliazw se aresei en se aresei alliws pes ta me pm se opoin theleis.

Offline diegito4

• Αλλαγή

Ήταν που δεν υπήρχε καμιά συμφωνία διαφήμισης κολημένη στην μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου......Α ρε κουτόχορτο που τρώτε ρε γαυράκια.....
Πάρτε κ αυτό να έχετε....http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=154920
""Εντυπωσιακή χορηγία (σε επίπεδο οικονομικών απολαβών) θα απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ μετά από συμφωνία με τον όμιλο MIG. H συμφωνία θα αποφέρει περισσότερα αππο πέντε εκατομμύρια ευρώ και θα αφορά σε χορηγία της φανέλας, του πίσω μέρους της φανέλας του ΠΑΟΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια! Η χορηγία προκύπτει από τη συμφωνία του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό. ""

5,5 εκ ευρω για 5 χρονια με διαφημιση στο σορτσακι και στο πισω μερος της φανελας.
μπραβο ρε μαγκα βιολιδη!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οταν μαθαινω κατι τετοια ευχαριστα και συν τα αλλα μ ερχεται να ουρλιαξω απο χαρα
 ειμαι καλα γιατρε μου?
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Prepei na sthsoume ena agalma ston oikodomo e3w apo thn toumba
me tosa fragga pou phrame

mas exete kourasei na sas leme mpravo re palhkaria ths dioikhshs...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

chiltsid

• Guest

file petrov ama exeis na peis kati pesto,den xreiazetai na eironevesai.

giati avto pou kaneis einai kathari eironeia pros tin dioikhsh mas.

ama pali theleis na trabikseis prosoxi,asto kalytera.

den thelo na mou apantiseis me pm,forum eimaste kai mporoume na milame sta isia.

Offline bozik

• Αλλαγή
4 επιχειρηματικοί κλάδοι της VIVARTIA είναι από 270.000 ο ένας...λίγα........εγώ έχω να πω ότι και λίγα τους πήραμε...εφόσον εμπιστεύομαι τα τσακάλια της διοίκησης και τους βλέπω σαν να είμαι εγώ εκεί και δεν με ενδιαφέρει και ούτε με ενδιάφερε και ποτε, οι άποψη του κάθε πούστη που δεν είναι ΠΑΟΚ...και δεν φοβάμαι ότι μπορεί να έχουμε κάποια εξάρτηση όπως υπονοεί ο αδερφός petrovgr αφού εμπιστεύομαι τους διοικούντες...εκεί είναι όλο το θέμα που μερικοί στραβώνουν...αλλα και πάλι αυτός ο πούστης που θέλει να γίνει ο νέος μπερλουσκόνι,πιστεύω μας έχει ανάγκη και μοιράζει λεφτά σε αθηνα και θεσσαλονίκη για να έχει καλο πρόσωπο στην κοινωνία ,που μπήκε απότομα και χαλάει πιάτσες(μέχρι να μπει στα εκδοτικά είναι-να γίνει πόλεμος)...και λίγα του πήραμε του νεόπλουτου, που έχει ανάγκη να έχει καλή εικόνα στο λαό μας (βορράς)... που σήμερα τον έχουν οι άραβες εκεί και αύριο στο τζιμπουτί....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

voukefalas80

• Guest
To oti o Vgenopulos eine sto dioikitiko sxima tou PAO,emena prosopika den mu lei tipote.Oi omiloi eterion opos eine i MiG exi xiliades metoxus.Stin katastasi pu eine i PAOKara mas exi amesi anagki reustu xrimatos.

Argonath4

• Guest
petrovgr , åëðßæù ôçí öþôï íá ôçí Ýêáíåò ìå ÷éïõìïñéóôéêÞ äéÜèåóç êáé ü÷é ìå êÜðïéïí Üëëï óêïðü…

Ôþñá ãéá ôçí ÷ïñçãßá ôá Ý÷ïõìå îáíáðåß. Ôá ëåöôÜ åßíáé ðïëý êáëÜ áí êáé ðåñéìÝíù íá ìÜèù ëåðôïìÝñåéåò ôéò åðüìåíåò ìÝñåò. ÄçëáäÞ óå ðïéï ìÝñïò áêñéâþò èá ìðåé ç ÷ïñçãßá, áí èá åßíáé êáé óôçí öáíÝëá êáé óôï óïñôóÜêé, ðïéåò åôáéñßåò ôïõ ïìßëïõ èá äéáöçìßæïíôáé êôë…

ÐÜíôùò äåí íïìßæù íá ðáßæåé ôï óåíÜñéï íá âãåé ìßá áðü ôéò ðáëéÝò ÷ïñçãßåò þóôå íá ìðåé áõôÞ ôçò MIG. Ìðïñåß íá áëëÜîåé ãéá ðáñÜäåéãìá èÝóç Þ ôï ìÝãåèïò ôïõ ëïãüôõðïõ ôçò êÜèå åôáéñßáò áëëÜ ìÝ÷ñé åêåß. Ìéá ìüíï åðéöýëáîç õðÜñ÷åé êáé áõôÞ áöïñÜ ôï èÝìá ôçò Lannet.

ÐÜíôùò Ýôóé üðùò ðÜìå ìáò âëÝðù íá áðïðëçñþóïõìå üëá ôá ÷ñÝç ðñïò ôñßôïõò ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôçò óåæüí…êáé áõôü èá åßíáé ìåãÜëï êáôüñèùìá.

Õ.Ã. Btw, ôï áåñïóêÜöïò ôçò öþôï åßíáé MIG-29  :P

tilemachos

• Guest
Ρε μάγκες και ο Σαρηκεχαγιάς είναι σπόνσορας του ΠΑΟΚ, μήπως είμαστε και στο άρμα της γριάς; Θα τρελαθούμε... Έλεος γαμώ το μυαλό μου. Έλεος...

Offline blue_eyes

• Βασικός
σωστός ο Τηλέμαχος..ας μπαίνουν τόσα λεφτά στην τσέπη μας και ας έχουμε και διαφήμιση "οδοντιατρείο ο Λάμπρος"  :P

και εγώ θα περιμένω τις λεπτομέρειες κυρίως τις οικονομικές από επίσημη πηγή γιατί από ότι ξέρουμε η διαφήμιση θα μπει πίσω στην φανέλα αφού δεν έχουμε αλλού χώρο..

apostolos

• Guest
Kala kathiste na deite ti exoume na akousoume an katsei kamia stravh kai perasei o vazelos apo thn Toumba.... Neo OFI tha mas vgaloun....

makptol

• Guest
εμενα περισσοτερο με στεναχωρει επειδη ειμαστε τρυπημενοι απο τις γριες λογω χορηγιας σαρηκεχαγια
στον ΠΑΟΚ ......... >:( ;D

Offline tsag

• Αλλαγή
Φέτος κανείς δεν περνάει από τη Τούμπα. Οπότε μείνε ήσυχος.

Και γαμώ τα ντηλ έκανε η διοίκηση και μπράβο της. Τα άλλα περί άρματος, ειδικά όταν τα ακούω από αδερφούς ΠΑΟΚτσήδες μου ανεβάζει την πίεση άσχημα. Αλλά τεσπα. Ο καθένας τα βλέπει από τη δική του οπτική γωνία
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
Το ντηλ της μεταγραφής του οικοδόμου γίνεται τόσο απίστευτο που ξεφεύγει από τα όρια μιας μεταγραφής. Παραπάνω από 8 εκατομμύρια είναι θείο δώρο. Ο Βγενόπουλος είδε την ευκαιρία να δείξει θετικό προφίλ στο λαό του ΠΑΟΚ, δηλαδή σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα και με ένα σμπάρο έπιασε δύο τρυγόνια.
Από τη μία πήρε ένα γαύρο μέσα από τα χέρια του κόκκαλη κι έγινε αρεστός στους βάζελους και απ' την άλλη έγινε ο διαμεσολαβητής για επένδυση ενός πραγματικά μεγάλου ομίλου εταιρειών στον ΠΑΟΚ, στον οποίο μέχρι σήμερα δεν ανοίγονταν τόσο μεγάλες εταιρείες, για να γίνει αρεστός και σε μας.

Δεν έχει σχέση ο βάζελος με τη χορηγία, αλλά ο Βγενόπουλος. Αυτός χρησιμοποίησε τις ανάγκες δύο ΠΑΕ για να δείξει (και όντως έδειξε) δυνατός παίχτης.

Εγώ δε νιώθω παράρτημα του βάζελου. Νιώθω πως η διοίκηση είχε τη μαγκιά να εκμεταλευτεί τη συγκυρία της εμπλοκής Βγενόπουλου στο ποδόσφαιρο, για άσχετους με αυτό λόγους και να κονομήσει ένα αθλητικό κέντρο και το μπάτζετ μιας χρονιάς από έναν "υποσχόμενο" ποδοσφαιριστή. Και όλα αυτά για το σορτσάκι και το πίσω μέρος της φανέλας. Φαντάζεστε τι θα γίνει του χρόνου με το μπροστά μέρος ή όταν συζητήσουν τα τηλεοπτικά;

Και όπως λένε πολύ σωστά τα αδέρφια, ούτε στο άρμα της γριάς ήμουν λόγω Σαρηκεχαγιά.  :D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω