Όσοι ρώτησαν πράγματα που άξιζαν να απαντηθούν, έλαβαν τις απαντήσεις με προσωπικό μήνυμα.
Δεν σκοπεύω να ταράξω άλλο την γαλήνη των υπολοίπων. Πάντως αν θέλεις την άποψή μου @manos4 (aka makptol), εγώ πιστεύω ότι ο καλύτερος ήταν ο Γούμενος. Σοβαρά σε μιλάω. Τον βγάζω το καπέλο. Κατάφερε και έκατσε τόσο καιρό στην διοίκηση, με πολύ κόσμο να τον αβαντάρει (και συ αν θυμάμαι καλά ήσουν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του), και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα και τους "πιστωτές-δανειστές" του, μιλάμε έχω δακρύσει από συγκίνηση, δεν ξέρω πως να εκφράσω τη χαρά μου.
Και κάτι άλλο, κύριε Μάκη. Επειδή με έχεις κουράσει με τον Βεζυρτζή και τον Οικονομίδη, μάλλον μπερδεύεσαι γιατί εγώ ποτέ δεν τους λιβάνισα ούτε τους εκθείασα. Απλώς δεν γράφω το Ζαγοράκης με κεφαλαία γράμματα και δεν κάνω θέμα συζήτησης αν έχει 12 ή 15 κιλά αρκίδια, ελπίζω να μου επιτρέψεις να ονομάζομαι παοκτσής. Δίνω και γω λεφτά για διαρκείας, αγοράζω προϊόντα της μπουτίκ και ξοδεύω 10 φορές παραπάνω χιλιόμετρα/λεφτά από σενα για να δω ένα παιχνίδι. Γιαυτό σε λέω μπερδεύεσαι για το ποιούς αποκαλείς μίζερους. Την έπαθες μια την έπαθες δύο και ακόμα να βάλεις μυαλό, έχεις και τα διπλά μου χρόνια, αυτό σέβομαι μόνο και το ότι φαίνεσαι αγνός, αλλά τον αγνό στην εποχή μας τον πιάνουν και μαλάκα γιαυτό σε λέω άλλαξε τροπάρι και σε παρακαλώ μην ξανασχοληθείς επι προσωπικού μαζί μου.