η 4 ο συνδεσμος που ηταν σημερα?ουτε ενα πανι?εγινε κατι?
για το χανουμικο συνθημα βλεπω συμφωνει και αλλος μαζι μου...παντωσ οντωσς οι στιχοι ειναι δικοι μας και ο ρυθμος χανουμικος.η κερκιδα γμησε κατα διαστηματα.αλλα ειδα και πολλα κενα και μερικη ασυνενοησια.ο γαυρος καλο ειναι να τα ακουει που και που αλλα οχι με τοση συχνοτητα.
εγω βλεπω μια αγωνια του κοσμου μας να βρει καινουργια αλλανιαρικα συνθηματα.οταν πεταγεται κατι καινουργιο το ρουφανε ολοι αμεσως και οταν δουν οτι δεν πολυαξιζει απογοητευομαστε.πιστευω οτι χρειαζομαστε καποιον καινουργιο ρυθμο οπως τον ωωωωωω παοκαρα που περυσι παιζει να εσωσε απο μονος του και ολοκληρη την ομαδα....γιαυτο και ο κοσμος δεν πολυ ακολουθαει τον τριγωνο που ειναι παλαιας κοπης και ξενερωνει.οταν ο κοσμος γουσταρει γινετε κολαση απο ολες τις θυρες.γενικα πιστευω ειμαστε καλα αλλα χρειαζομαστε ενα τσαφ να γινει χαμος.
παικτικα,ο ηλιαδης ειναι πολυ ψυχαρα.χρειαζομαστε τετοιους να μην τρεμουν στα εκτος.αλλα ειναι κριμα γιατι ειναι τοσο αναρχος.ο μπαιανο δεν μπορει να γινει ηγετης και τραβαει οταν τραβαν και οι υπολοιποι.
η ομαδα χρειαζεται εναν οδοστρωτηρα στο 6. να μην περναει τιποτα να ειναι νταγλαρι τσαμπουκας να κουβαλαει την μπαλα γρηγορα καθετα στο γηπεδο κερδιζοντας τις κοντρες,με μυαλο και κυριως ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!!!! εναν ηγετη δηλαδη.με εναν τετοιο ανεβαινεις 50%.
με εναν τετοιο παικτη θα δεις μπαιανο γ.χ. σαλμον κλπ να κανουν τακουνακια και ντριμπλιτσες και στα εκτος.
και για να ολοκληρωθει το ονειρο μου

θα ηθελα να ειναι αργεντινος με μακρυ μαλι αγριοφατσα και στον δευτερο γυρο να φαει κοκκινη επειδη κουτουλησε τον τζορτζεβιτς στο 92 κιενω το σκορ ειναι 7-0