Author Topic: ΠΑΟΚ - Βέροια 2 - 0 Σάββατο 8/12/2007 16:45 στο super sport  (Read 4167 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melb4

• Guest
O kaliteros paiktis tou PAOK itan o.... Terol

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Η ΣΕΝΤΡΑ του με τον εργοτελη που σε εδωσε τη νικη ηταν καλη?

δωσε 800 000 γιουρα και παρε εκεινο το παλτο του βαζελου περισυ πως το λεγαν βικτορ..

ΟΛΕΣ οι φωτο του αγωνα απο το motionteam.gr εδω http://www.motionteam.gr/ και στην αναζητηση γραψτε ΠΑΟΚ με ελληνικα ε οχι αγγλικα

Mou les gia mia sentra Daskale, egw mporw na sou pw gia 20 faseis genika ksexwra apo to mats me Veroia. Kai o Koutsopoulos eixe vgalei mia sentra me ton gay stin rizoupoli, alla ayto den simainei oti eixe sentra. Min trellathoume.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
re paidia posa eisitiria kopsame episimos? malakia pou den to grafei to paokfc.gr
eixe dosei kapoios kai ena site me ta eisitiria se kathe agona mas. mporei na tan kai auto tis superleague, pou gia tin ora den leitourgei.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ela aderfe, leitourgei kanonika

http://www.superleaguegreece.net/tikets.htm

Π.Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ     7.261     
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
e ara eimastan gurw stous 15xiliades.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
me to mati egw pisteuw gyrw stous 12-3 xilialrika

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ο ΜΙΝΟΣ ΕΙΠΕ 20.000

GeorgT

• Guest
Ο ΜΙΝΟΣ ΕΙΠΕ 20.000

Καλα ένταξη μινο είπαμε είχε κόσμο αλλα οχι κ ετσι!!! Πάνω κάτω ειχε οσο είπαν ο Capricorn κ ο nikos 1988 καμιά 15χιλ.

Καλα τους κάνει ομως ο Μινος προπαγάνδα αφτοι προπαγάνδα κ εμεις

BIANCONERO

• Guest
Καπου εκει ...κοντα στις 15 χιλλιαδες. Αντικειμενικα και οχι με μετρημα σκουλικιου που θα τους εβγαζαν 30.000 ή Μίνου που ειπε πως ειμασταν 20.000! Αλλα αν υπολογισεις οτι καθε μεγαλη θυρα ( 4 ολοκληρη - 5,6 - επισημοι ) ειχαν κατα μεσο ορο σχεδον μια πενταρα η καθε μια (αντε οι επισημοι να ταν καπως λιγοτεροι), συν τον κοσμο που ειχε στην 7 ( που απο συνηθεια των τελευταιων ετων, το ματι στο μετρημα την...ξεχναει!! )  τοσο βγαινουν. Για ματς με βεροια, με επιφοβο καιρο, με τα εκτος εδρας αποτελεσματα ειναι μαλλον καλα! Αν και εγω τα στανταρ του Π.Α.Ο.Κ. τα εχω πιο ψηλα!

Μετραει πολυ παντως το διαρκειας! Οταν το εχεις απο το καλοκαιρι πιο ευκολα τραβιεσαι γιατι δε θες να χασεις κατι για το οποιο εχεις ηδη πληρωσει (κλασσικη ελληνικη νοοτροπια!). Αν δεν ειχαμε αυτο τον αριθμο διαρκειας σιγουρα θα ειμασταν λιγοτεροι στα ματς! (και) για αυτο το διαρκειας ΠΡΕΠΕΙ να γινει ΒΙΩΜΑ του ΠΑΟΚτση! Να μπει στο πετσι μας σαν κατι δεδομενο. (Οσοι γκρινιαζουν οτι το καλοκαιρι δε θα εχουν λεφτα λογω υποχρεωσεων η επειδη θα πρεπει να τρεχουν την κυρα σε καμμια παραλια ας βαζουν 5 ευρουλακια τη βδομαδα στον...κουμπαρα τους ΑΠΟ ΤΩΡΑ! (Τοσο ευκολο ειναι...ασε που υπαρχει κ η ΠΑΟΚ μαστερκαρντ που ουτε καταλαβαινεις ποτε το πληρωσες). Τα αναφερω εδω ΞΑΝΑ με την ευκαιρια επειδη δε θελω να ακουω καλοκαιρι παλι τα ιδια απο καποιους! (σορρυ που ψιλοξεφυγα στο τελος)

Offline toy

• Αλλαγή
Το ματσάκι σαν σε slow motion μου φάνηκε , ένα ευχάριστο απόγευμα ο καιρός αίθριος ο ΛΑΟΣ όπως πάντα ΓΙΓΑΣ και φυσικά με τρέλλανε το σύνθημα που φώναζε σχεδόν όλο το γήπεδο Δικέφαλε-εμπρός Αϊτέ ...
Mια Δεκαπεντάρα την είχε σίγουρα .
Εκείνο το ταλεντάκι ο πιτσηρικάς με το 11 πολύ πνευμόνι να μου θυμηθείτε θα γίνει μεγάλος παίκτης.
« Last Edit: December 10, 2007, 12:44:40 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Το ματσάκι σαν σε slow motion μου φάνηκε , ένα ευχάριστο απόγευμα ο καιρός αίθριος ο ΛΑΟΣ όπως πάντα ΓΙΓΑΣ και φυσικά με τρέλλανε το σύνθημα που φώναζε σχεδόν όλο το γήπεδο Δικέφαλε-εμπρός Αϊτέ ...
Mια Δεκαπεντάρα την είχε σίγουρα .
Εκείνο το ταλεντάκι ο πιτσηρικάς με το 11 πολύ πνευμόνι να μου θυμηθείτε θα γίνει μεγάλος παίκτης.

ayto
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
h nikh tou sabbatou afieromenh ston Les Shannon
akoma mia nikh mesa sthn toumpa.an kai den piasame polu kalh apodosh sto sugkekrimeno agona peirame tous 3 bathmous sxetika eukola.o georgiadhs pragmatika htan tromeros alla mhn xexname pos paizame me thn beroia.
o kosmos prepei na htan peripou 13.000 opos leei kai "Capricorn"
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Πετυχημενο αυτο που ειπες αλλα το 11 εχει ψυχη, ξερει πολυ μπαλα αλλα οχι και πνευμονι δυστυχως. Μακαρι να μπορουσαμε να τον βαλουμε σε σωμα 18χρονου να σωθουμε. Την γραμμη του κεντρου δεξια την εχει σβησει αφου οταν δεν εχουμε την μπαλα καθεται εκει και περιμενει. Και το καλο ειναι πως ακομα και ετσι ειναι ο καλυτερος παικτης μας..

Εμενα μου εκανε εντυπωση το 15. Γιατι δεν το βαζει σε ολοκληρο ματς να το δουμε το παιδακι αυτο; Γερα Ζησακο ταλεντακι μου μην φοβασαι παιξε γερα..

Photis

• Guest
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Βέροια
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Akomi ena ravasaki apo tin super-klika....diladi aftoi 8eloun gipedo eklisia.... ??? ???

North_pole

• Guest

Τυχαία έγραψα στη μηχανή μου αυτή τη φάση που αν την καλοκοιτάξτε θα δείτε ότι υπάρχει περίπτωση πέναλτυ (δεν λέω αν ήταν ή όχι, δεν λέω αν δινόταν ή όχι, απλά λέω ότι υπάρχει περίπτωση και θα έπρεπε να εξεταστεί) Από τον αγώνα με τη Βέροια όπου κανείς δεν κατάλαβε τίποτε (κι εγώ μέσα). Απλά το λέω για όσους ακόμη πιστεύουν ότι δεν παίρνουμε πέναλτυ επειδή δεν γίνονται.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Τι??? Πέναλτυ???

Άντε ρε που θέλεις και πέναλτυ!!!

Ευνοημένε!!!

25 Μαρτίου 2008, κλείνουμε 2 χρόνια χωρίς πέναλτυ υπέρ μας. Αλήθεια, πόσο δίνει στο στοίχημα, σφύριγμα πέναλτυ υπέρ μας? Αν παίζαμε τόσο καιρό την επιλογή "όχι πέναλτυ στον ΠΑΟΚ", μπορεί να ξεχρεώναμε σεβαστό κομμάτι από τα χρέη μας, αν ξαναποντάραμε τα χρήματα που κερδίζαμε.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Fantasou na dinane auto pou egrapses @north pole ti 8a akougame
akoma......

Enw gia to aekaki kai th voutia tou ramos (pali..) tsimoudia....

Ti xes giannh....

Offline Geo

• Αλλαγή
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Βέροια
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Akomi ena ravasaki apo tin super-klika....diladi aftoi 8eloun gipedo eklisia.... ??? ???

Καλά ρε πούστη μου...πιο ήσυχο παιχνίδι από αυτό με την βέροια δεν υπήρχε...!
Τι θέλουν..του κατηχητικού να μας κάνουν?
Σε λίγο...και το "ρε" θα αρκεί για να καλείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε απολογία!

Καθήστε καλάαααααααααααα!

Photis

• Guest
Zw kai anapnew gia ena penalti..... ;D

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
K opws akousa apo enan sthn kerkida...

DE 8A PAREIS PENALNTI POTE...AETE AETEEEE

G.X. makran o kalyteros mas paikths...an eixame kana 2 san k'auton....
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!