Author Topic: ΠΑΟΚ - Βέροια 2 - 0 Σάββατο 8/12/2007 16:45 στο super sport  (Read 4183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
kai o iliadis den einai ??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Maria

• Guest
Θα σε γελάσω... Ασε. μην πω ότι ίσως να είναι και βγει κάποιος και πει :ναι!!! και ο ηλιάδης είναι... γιατί μετά θα με διώξετε από δω...

θα πειτε: α... την παλιο γρουσούζα τι τη θέλουμε εδώ?

οπότε... δν ξέρω για τον ηλειάδη.

νομίζω όχι...

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 egw paides 8elw Illiev sthn 11ada kai xrono summetoxhs ston Klaus. Tosa polla zhtaw?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Maria

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20071204113034203

το ότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα πρέπει οπωσδήποτε να σημαίνει ότι τραυματίστηκε?...

Offline bozik

• Αλλαγή
ειναι σε σταδιο αποθεραπιας.....δεν ειναι ετοιμος να μπει σε κανονικο ρυθμο προπονησεων ακομη  μαζι με τους αλλους  και ακολουθει χαμηλωτερης εντασης προπονηση...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

GeorgT

• Guest
Δίκιο έχει ο bozik να κ το λινκ

Προβλήματα εν όψει Βέροιας

Ο Στέλιος Ηλιάδης δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το ματς με την Βέροια. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει θεραπεία με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε 10 μέρες. «Ελπίζω να μην είναι κάτι χειρότερο από το διάστρεμμα που διαγνώστηκε αρχικά, αλλά η ατυχία ήταν μεγάλη. Φαίνεται ότι όσοι παίζουμε στο δεξί άκρο της άμυνας ματιαζόμαστε...»

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=628418

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
o Hliadhs ehei diastremma A va8mou, auto (xerw epeidh den ehw kairo pou epa8a) einai kati oxi idiaitera sovaro. Mh koitate pou egw meta to diastremma den etrexa ka8olou gia 16 meres ka8oti eimai apo traumatismo se traumatismo tous teleutaious 4 mhnes... >:( Me ligh xekourash kai endedeigmenes askhseis (vlepe atomiko programma) o ponos mporei na stamathsei se 4-5 meres. Gnwrizontas thn taktikh tou Santos sxetika me tous traumaties paiktes kai osous xanoun proponhseis, taktikh me thn opoia symfwnw apolyta, o Hliadhs den prolavainei na einai sthn apostolh gia to paixnidi tou Savvatou. O Illiev apo th stigmh pou evgale kanonika to programma 8a einai etoimos. Gia ton Sznaucner pisteuw oti 8a htan kalytero na mhn riskaroume th symmetoxh tou gia na pragmatopoihsei mia pio plhrh anarrwsh. Dexi mpak mporei kallista na paixei o Melisshs me Knol-Maleza amyntiko didymo h na doume xana ton Pechlivanh.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Maria

• Guest

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
se euxaristw an kai edw kai kamia vdomada eimai entelws kala kai malista ehw paixei kai dyo fores mpalitsa na goustarw xwris provlhmata ;D

Maria

• Guest
Μπράβο μπράβο... χαίρομαι... :b191:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
αιντε φισκα η Τουμπα παλι στο ματς και μετα τα μεταλλα ολοι paradise lost να γουσταρουμε :headbang: :devil:

a re koufales sas zhleuw. kai gw 8a paw paradise lost thn kuriakh sth xamoutzia, alla ti na to kaneis? to diko sas 8a exei kai Toumpa nwritera. 8a pate etoimoi sto live  :devil:
egw edw ti na kanw prin? na paw gia soublaki me kalamaki kai retsina se mpoukali me felo???  :-[
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ο Αραμπατζής με χιαστο κιολας....

Αλλα έχω εμπιστοσύνη στον Οικονομίδη τον γιατρό του ΠΑΟΚ. Συμπαικτάκι μου με ρήξη μηνίσκου και ρήξη χιαστού με εγχείρηση στον Οικονομίδη σε 6 μιση μήνες άρχισε να μπαίνει σε κανονικούς.Θυμάμαι την ημέρα του χειρουργίου παίζαμε με το σκουλίκι και με παίρνει ο άλλος τηλ και με λέει ο γιατρός σας έχει χαζέψει με λεέι θα τους γαμήσουμε τους σκόλικες και τέτοια.Τωρα ήτανε πρίν ή μετα την νάρκωση δεν θυμάμαι....Πάντως να σας στείλω και το DVD με τους χιαστόυς να πάνε πέρα δωθε να δείτε τη ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΜΑΣ.

ΥΓ Έβλεπα τώρα Αντ1 ειδήσεις τα δυό γκέτο της αθήνας : Ιμμο και Τρέντιες ! Ειναι μαλάκες λίγο εκεί κάτω?

Maria

• Guest
Ναι! και εγώ το έβλεπα! βασικά εγώ δεν το έβλεπα μόνο στην τηλεόραση... τα βλέπω κάθε μέρα! έλεος... τους έχει γίνει το μυαλό φραπέ! έχουν χαζέψει! Χαράζονται! και το χειρότερο? Αυτά που έδειχνε η τηλεόραση δεν είναι υπερβολές. Είναι και πιο λίγα από την αλήθεια! Πάρτε με απο δω! θα τραβήξω κανέναν από τη φράτζα θα τον ξεμαλλιάσω! μου τη σπάνε! για να μην πω ότι τους μισω!!! :t161: :nekrokefalh: :b347:

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
04.12.2007     Tá åéóéôÞñéá ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ - ÂÝñïéá

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åíçìåñþíåé üôé áðü ôo ðñùß ôçò TåôÜñôçò 5.Äåê.2007 âãáßíïõí óôçí êõêëïöïñßá ôá åéóéôÞñéá ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ - ÂÝñïéá, ï ïðïßïò èá äéåîá÷èåß ôï ÓÜââáôï 8.Äåê.2007 êáé þñá 16:45 óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò, óôá ðëáßóéá ôçò 11çò áãùíéóôéêÞò ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò SuperLeague 2007-08.

Ïé ößëáèëïé èá ìðïñïýí íá ðñïìçèåýïíôáé ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò áðü ôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ (09:00 - 17:00), êáèþò åðßóçò êáé áðü ôá åðéëåãìÝíá ðñáêôïñåßá ÏÐÁÐ. Óçìåéþíåôáé üôé áðü ôéò 10:00 ôïõ ÓáââÜôïõ 8.Äåê.2007 (çìÝñá äéåîáãùãÞò ôïõ ðáé÷íéäéïý) èá ëåéôïõñãåß åêäïôÞñéï ìðñïóôÜ óôçí ìðïõôßê ôçò ïìÜäáò óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò. ÁíáëõôéêÜ, ïé ôéìÝò ôùí åéóéôçñßùí åßíáé ïé åîÞò:

Èýñá 1 (VIP):    150 €
Èýñá 1:    50 €
Èýñåò 2, 3:    30 €
Èýñåò 5, 6:    20 €
Èýñá 4:    15 €

áðü http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=054D6A45EAF5EE59B52DFE6500EA8B93?newsCode=20071204150157594

Ïé óçìáßåò?

kano ananeosi to post tou filou mou logotheti. --> prosopika me ths simees exo megali "mourla".

tha gini telika tipota? iparxoun paidia pou trexoun sinexia kathe 14 meres giauta ta ifasmata. xoria to treksimo pou kanoun gia plisimata, rapsimata kai th ksero ego akoma "skata" xriazete gia na ths xerontai oi ipolipi 18.000 sto gipedo alla kai 10des xiliades sthn tileorasi.

kala tha itan na tous "ksekourazoume" i esto na tous boithame kapou kapou.

pios simetexi...................
PAOK PANO APO OLLA

Offline bozik

• Αλλαγή
το ματς δεν ειναι ευκολο και θα δισκολεψει ακομη περισσοτερο,αμα εχουμε την εντυπωση οτι ειναι ευκολο...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
το ματς δεν ειναι ευκολο και θα δισκολεψει ακομη περισσοτερο,αμα εχουμε την εντυπωση οτι ειναι ευκολο...
auto kuriws kai gw pistevw kai to egrapsa se proigoumeno post!sumfwnoume 100 tis 100
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εμεις παίζουμε εναντίον των στημένων φάσεων....

Ανεξαρτήτου αντίπαλου....

Li_75

• Guest
Εκτός από πέναλτυ, έχουμε επίσης να σκοράρουμε πολύυυυυυ καιρό με απευθείας κτύπημα φάουλ.
Λέτε να γίνει κανά θαύμα τώρα με την βέροια?

levu

• Guest
 "Ακολουθεί το παιχνίδι στην Τούμπα με τη Βέροια, με μοναδικό ζητούμενο η νίκη. Εύκολα παιχνίδια, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν. Όσο πιο εύκολα δεχτούμε τη συγκεκριμένη αλήθεια, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει η μέρα που το πρόγραμμα θα έχει και εύκολα παιχνίδια"

μπραβο στον το τυπο που το εγραψε.......συμφωνω 100%

απο το site http://www.paokg4.org