χθες το βραδυ παντως στον αερα της πολης ακουστηκαν(απο παραγωγο που δεν ειχε κανενα λογο να το κανει) ασχημα σχολια για τη συμπεριφορα-αλαζονεια του κ.ελευθεριαδη..
δεν απευθύνομαι σε εσενα γκαγκα,αλλα παίρνω πατημα απο το ποστ σου,δεν ξερω ποιος παραγωγος το εκανε αυτο(πες μας να ξερουμε ποιο παπαγαλακι ηταν),αλλα ειμαι 100% σιγουρος πως αυτος που το διερευσε πρωτος ηταν ο κολκας.
δεν εχω λινκ,το εψαξα και εδω αλλα δεν υπαρχει,ειχε γραψει λοιπον ο αντικειμενικος δημοσιογραφος(στην εφημεριδα εξεδρα,στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ και οχι σε αρθρο),πως ηταν έτοιμοι να υπογραψουν νεο συμβολαιο ελευθεριαδης-ΠΑΕ αλλα στα καλα καθουμενα,εκανε πισω ο ελευθεριαδης,διχως να μιλήσει με την ΠΑΕ αλλα μεσω της ανακοίνωσης που ειχε βγαλει!και ειχε διαφορα ωραια χαρακτηριστηκα απο διπλα!
λοιπον,δεν μιλησα εως τωρα αλλα στο λινκ παραπανω ειναι ο πραγματικος λόγος που εφυγε ο ελευθεριαδης,αλλα οταν αποχωρησε τα ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ,τον βγαλαν αχαριστο και μαλακα!
για να καταλαβετε τι προπαγανδα,ψεμα και υποκρισια υπαρχει πλεον απο την ΠΑΕ προς το προσωπο μας,και ποσο μεγαλο κακο κανουν οι ΑΡΔ στην σχεση κοσμος-ΠΑΕ.
ελατε να μου πειτε πως δεν ειναι φερέφωνα τωρα?
πως δεν δημιουργουν κλιμα,πριν γινει μια οποιαδηποτε κινηση!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κινηση απο την ΠΑΕ,επειδη τα σκατωσε ο κ.βιολιδης στα μαθηματικα,θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ,την πετυχημένη δουλεια που καναν οι εως τωρα υπεύθυνοι και προπονητες,αλλα και σημαντικο ποσο απο το μπατζετ της πρωτης ομαδας!
απιστευτα πουστικη η τακτικη της ΠΑΕ στο θεμα της αποδεσμεύσεις του ελευθεριαδη,και να φανταστειτε,ο σαββιδης ειναι εξισου καλος,δεν ειναι το θεμα ο ελευθεριαδης για μενα,αλλα ο τροπος που προσπαθει να το βγαλει η ΠΑΕ προς τα εξω!
βγες και πες ρε,τα εκανε σκατα στα μαθηματικα ο αλλος και γι αυτο θα πρεπει να κανουν οικονομια!
δεν μπορεις?
δεν εχεις τα αρχιδια?
πρεπει παντα μα παντα πρωτα να ακουμε την ψευτια και διαστρέβλωση απο τους ΑΡΔ?για τοσο ηλιθια μας εχετε πλεον εκει στην ΠΑΕ?για τοσο μαμελουκους?νομιζετε πως η πρεζα μας εχει φαει τα εγγεφαλικα κυταρρα?
δεν προκαταβάλλω,πως ο σαββιδης θα κανει χειροτερη δουλεια,το ξανα λεω,τον εχω πολυ σε εκτιμηση,αλλα σιγουρα θα την εκανε πιο καλα αν ειχε το ιδιο μπατζετ που ειχε εως τωρα ο ελευθεριαδης και σιγουρα θα ηταν καλυτερα να συνεχισουν οι ιδιοι προπονητες!
για παιδια 13-17 χρονον,ειναι σημαντικο να εχουν σχεση εμπιστοσυνης με τον προπονητη τους,ειναι σημαντικο να εχουν σταθερο και σιγουρο περιβαλλον γυρω τους!
πολλα παιδια απο της ακαδημιες ειναι χλμ μακρια απο το σπιτι τους,οι γονεις τους εμπιστευτηκαν την ΠΑΕ.
ειμαι πραγματικα περιεργος να δω,πως θα προσπαθησουν να καλυψουν την τεραστια πατατα του βιολιδη(υπευθυνος για τα οικονομικα,χορηγιες και μαρκετινγκ).
η αποδυναμωση της ΠΑΕ συνεχιζεται,αντι να στελεχωθει με πιο πολλους επαγγελματιες ή ΠΑΟΚτσιδες,φευγουν και αυτοι οι λιγοι που ηταν!
ΥΓ1:προς τους σφ,καλοπροαίρετα,με ενα πανό,ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΗ δεν γινεται δουλεια,δεν φταιει μονο ο ζαγορακης,αλλα και η απραξια μας!
ΥΓ:μοντς αλλαξτε τον τιτλο!