Author Topic: Nέα των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 8833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
t.b.
ο Πουρλιοτόπουλος είναι εδώ και 2 μήνες στις ακαδημίες... δεν ήρθε σήμερα..
δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση στο γιατί και πως αλλα μην ΚΡΑΖΟΥΜΕ χωρίς να έχουμε ιδέα τι συμβαίνει...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline t.b

• Αλλαγή
και ο μόνος που δεν άκουσε ευχαριστώ στην ανακοίνωση του Ελευθεριάδη.

Offline toy

• Αλλαγή
Οχι ο μόνος ούτε ο Δον άκουσε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
t.b.
δεν διαφωνώ στο τίποτα μαζί σου αλλα παο την στιγμή που δεν έχουμε ιδέα του τι έχει συμβεί, δεν νομίζω ότι είναι σωστά να αρχίζουμε τους αφορισμούς...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
Έδιωξαν τον Ελευθεριάδη? Ξέρει κανείς να μας πει?

Offline alexisv

• Αλλαγή
t.b.
ο Πουρλιοτόπουλος είναι εδώ και 2 μήνες στις ακαδημίες... δεν ήρθε σήμερα..
δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση στο γιατί και πως αλλα μην ΚΡΑΖΟΥΜΕ χωρίς να έχουμε ιδέα τι συμβαίνει...

Στις ακαδημίες μπορεί να ήταν. Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης πάντως ΔΕΝ ήταν. . . και η σχετική ανακοίνωση όσο αφορά το νέο του πόστο σίγουρα έπαιξε το ρόλο της. . . .κρίμα.  
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Bayern4

• Guest
Οχι ο μόνος ούτε ο Δον άκουσε.
Ο Σαντος γιατι να ακουσει;; Δεν ηταν ουτε συνεργατης του ουτε προισταμενος του. Αλλο κομματι της παε ειναι οι ακαδημιες.
Αντιθετα ο Πουρλιοτοπουλος ειχε κ εχει αμεση σχεση με τις ακαδημιες.

Offline t.b

• Αλλαγή
Συμφωνώ για τον Σάντος.

Έδιωξαν τον Ελευθεριάδη? Ξέρει κανείς να μας πει?
!
Επίσημα βγαίνει από την σχετική ανακοίνωση πως παραιτήθηκε.

chiltsid

• Guest
ενα μεγαλο ευχαριστω στον κ.ελευθεριαδη,για τον κόπο του αυτα τα 3 χρονια!
πραγματικα,αν καποιο κομμάτι εχει κανει αλματα στον ΠΑΟΚ,ειναι τα τμηματα υποδομων!
τα πρωτα αποτελεσματα ερχονται αλλα θα φανουν πιο πολυ,τα επομενα χρονια!
αυτος ο ανθρωπος ηταν κορυφη στον τομεα του,οτι εχει πιάσει στα χερια του,εκτοξεύεται(γρια και σε μας).

οι μονη λογοι που δικαιολογουν κατα καποιο τροπο την αποχώρησή του ειναι,αν εχει προταση απο μεγαλη ομαδα του εξωτερικου ή λογο προσωπικου θεματος!
ΑΝ παει σε αλλη ελληνικη ομαδα,η ΠΑΕ μας ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
και οταν λεω ΠΑΕ,εννοω ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ΒΡΥΖΑ ΚΑΙ ΣΕΡΓΚΙΟ.
αυτοι οι τρεις ειναι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό,αυτοι θα το λουστούν.

φωναζουμε εδω και μηνες,για καλύτερη στελέχωση της ΠΑΕ και γενικα στον ΠΑΟΚ και αντι να ερχονται νεα ατομα,φευγουν αυτοι που προσφερουν.
ειναι να τρελενεσαι με αυτα που γινονται,το μονο μέλημα ειναι απο που θα βρεθουν λεφτα(μινι διαρκειας,αυξηση στα κανονικα διαρκειας κτλ),πως θα φερουμε πιο ανώδυνα τον κοντο και αλλες μαλακιες που δεν εχουν κανενα μα κανενα νοημα!
ολα τα σημαντικα θεματα στασιμα,ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ!

οσο για τον πουρλιοτοπουλο,που απο τοτε που ανελαβε η τωρινη διοικηση ειναι παντα στα γραφεια(ακομα δεν ξερω πιο ποστο εχει ολα αυτα τα χρονια),με ποια προσοντα ανελαβε αυτο το ποστο?ποια εμπειρια εχει?απο τα 5Χ5?
δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του,αλλα απο τον ελευθεριαδη στον πουρλιοτοπουλο,ειναι ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!

ΥΓ:για να προλάβω μερικους,που θα αρχισουν παλι,με την κοντρα βρυζα-ζαγορακη,που ειναι στο μυαλο τους πιο πολυ.
    ο βρυζας εχει την ιδια ευθύνη για οτι γινεται στο αγωνιστικο του ΠΑΟΚ,οσο και ο ζαγορακης.ΤΕΛΟΣ
    αμα διαφωνει σε κατι,μπορει να βγει και να το πει,δεν ειναι μικρο παιδακι.
    αμα φοβούνται τον διχασμό,δεν θα φερνανε τον κοντο!

« Last Edit: April 22, 2010, 21:02:13 by chiltsid »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Kριμα, εγω τωρα το μαθα, μου προκαλει εντυπωση και στεναχωρια. Μαζι με ερωτηματικα φυσικα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
δενχαθηκε και ο κοσμος αλλα γιατι ρε πουση μου;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έχω την εντύπωση ότι ο ελευθεριάδης ήταν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, ενώ ο πουρλιοτόπουλος τοποθετήθηκε γενικός διευθυντής.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν είναι σημάδι σωστής διοίκησης το καπέλωμα του αξιολογότερου διευθυντή ακαδημιών στην Ελλάδα. Λανθασμένη νοοτροπία που την έχουμε πληρώσει κι άλλες φορές, αλλά δεν δείχνει κάτι να αλλάζει προς αυτόν τον τομέα.

bagos1

• Guest
το μονο θετικο σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι επιτελους βρηκανε μια θεση για τον Πουρλιοτοπουλο τόσο καιρό ειτανε εξωδιοικητικός ανεφ χαρτοφυλακίου

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η πληροφορια που εχω εγω παντως ητυαν οτι Πουρλιοτοπουλος και Ελευθεριαδης ειχαν αριστη σχεση. Συνεπως ας μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
κ ποσο κουραστικο ειναι να διαβαζουμε σχολια χωρις να υπαρχει καμια γνωση επι του θεματος..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν ειναι οριστικο καλα ειναι να αλλαξει και ο τιτλος του τοπικ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
στον ΠΑΟΚ  fm  ακουσα οτι ο Ελευθεριαδης ηταν επιλογη Πουρλιοτοπουλου.Οι σχεσεις των δυο ειναι αριστες  και οτι η Διοικηση δεν ηταν ενημερη για  τη φυγη Ελευθεριαδη ..
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline t.b

• Αλλαγή
Η πληροφορια που εχω εγω παντως ητυαν οτι Πουρλιοτοπουλος και Ελευθεριαδης ειχαν αριστη σχεση. Συνεπως ας μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα.

και ο μόνος που δεν άκουσε ευχαριστώ στην ανακοίνωση του Ελευθεριάδη.

Offline gagas

• Αλλαγή
Óôïí ôåëéêü ìå Ïëõìðéáêü ïé Ýöçâïé ôïõ ÐÁÏÊ

Ç Ê17 ôïõ ÐÁÏÊ íßêçóå 1-3 óôçí ðáñÜôáóç ôïí ÅñãïôÝëç óôçí ÊñÞôç êáé èá ðáßîåé ôçí ÊõñéáêÞ óôïí ôåëéêü ìå ôïí Ïëõìðéáêü ãéá ôïí ôßôëï ôïõ ðñùôáèëçôÞ ÅëëÜäáò.

Ïé Èåóóáëïíéêåßò Þôáí êáëýôåñïé óôçí ìåãáëýôåñç äéÜñêåéá ôçò áíáìÝôñçóçò êáé äßêáéá ðÞñáí ôçí ðñüêñéóç ãéá ôïí ìåãÜëï ôåëéêü.

¼óïí áöïñÜ ôçí åîÝëéîç ôïõ ìáôò, ï ÐÁÏÊ åõôý÷çóå íá ðñïçãçèåß ðïëý íùñßò óôï óêïñ, êáèþò óôï 13’ ï ÓôáñÜêçò ìå êåöáëéÜ Ýóôåéëå ôç ìðÜëá óôá äß÷ôõá ôçò ïìÜäáò ôïõ êáé Ýäùóå ðñïâÜäéóìá óôïõò öéëïîåíïýìåíïõò. Áðü åêåß êáé ðÝñá ôï ðáé÷íßäé êýëçóå Þñåìá, ìå áñêåôÝò êáëÝò öÜóåéò êáé áðü ôéò äýï ðëåõñÝò. Ôï öéíÜëå üìùò Þôáí… ÷éôóêïêéêü. Ï Êïæïñþíçò óôï 87’ ìå áðåõèåßáò åêôÝëåóç öÜïõë Ýóôåéëå ôç ìðÜëá óôá äß÷ôõá êáé éóïöÜñéóå ãéá ôïí ÅñãïôÝëç óå 1-1.

¸ôóé ôï ðáé÷íßäé ïäçãÞèçêå óôçí ðáñÜôáóç, üðïõ åêåß ï ÐÁÏÊ ðáßæïíôáò êáé ìå ðáßêôç ðáñáðÜíù ëüãù áðïâïëÞò ôïõ ÐñùôïãåñÜêç, óçìåßùóå äýï ãêïë êáé ðÞñå ôçí íßêç. Ôá ôÝñìáôá ôùí Èåóóáëïíéêéþí óçìåßùóáí ï Êßôóéïõ óôï 101' êáé ï Äåñìéôæüãëïõ óôï 108'. Ï ÐÁÏÊ ëïéðüîí ðÞñå ôï åéóéôÞñéï ãéá ôïí ôåëéêü ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò, üðïõ èá óõíáíôÞóåé ôïí Ïëõìðéáêü. Ôï ðáé÷íßäé èá ãßíåé ôï ìåóçìÝñé ôçò ÊõñéáêÞò (16.00).

Ïé óõíèÝóåéò:

ÅñãïôÝëçò: ×áôæéäÜêçò, ËïõìðÜêçò, ÐñùôïãåñÜêçò, ÓôáñÜêçò, ÔæáíáêÜêçò, ÁíäñåáäÜêçò, ÃéáëõôÜêçò, Êïæïñþíçò, ÌðïõñóåëÞò, Ìðïõ÷áëÜêçò, ÄùìáôÜò

ÐÁÏÊ: Ìåëßóóáò, ÊïìíçíÜêçò, ËáìðÜêçò, Óôáöõëßäçò (36´ ÊáñáíôáóéÜäçò), Äåìçñôæüãëïõ, ÌðáîåâÜíïò, ÐÝëêáò (72' Êßôóéïõ), Ðüðïâéôò (63' Êùôïýëáò), ÔæÜíäáñçò, ×áñáëáìðßäçò (91' ¢ñìåí), Ìðïëüóçò (67' Ðáðáäüðïõëïò).
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=131691

ãáìçóôå ôïõó áðïãïíïõò...óêéóôå ôïõò..

áò áíïéîåé êáðïéïò åíá ôïðéê ãéá ôçí ïìáäá under17 ãéá íá óõæçôáìå óôï áíáëïãï ôïðéê. ðëåïí ç äéáñèñùóç ôùí ôìçìáôùí õðïäïìçò å÷åé áëëáîåé..äåí õðáñ÷åé under18..