Author Topic: αστέρας τρίπολης-ΠΑΟΚ 2 - 0 Κυριακή 2/12/2007 ώρα 19.00 στη ΝΕΤ  (Read 8658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ακόμη μέσα είσαι βιτσιόζικο αγόρι....

Σ'αρέσει να τα ακούς έ? Εμ τι σκουλίκι θα σουνα αν δεν σ'άρεζε κι όλας...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline toy

• Αλλαγή
Εκεί που λες ότι η ομάδα βρήκε επιτέλους τον πραγματικό της εαυτό εκεί σε πάει πίσω στο μηδέν πιό μηδέν δηλαδή στο μείον για να ακριβολογούμε.
Δεν υπήρχε πάθος δεν υπήρχε αρχή μέση και τέλος και φυσικά δεν υπήρχε ούτε ένας που να άξιζε να φοράει το δικέφαλο στο στήθος αυτόν που φορούσαν τα 1000+ κομάντα που κάνανε από 1500 έως και 2000 χιλιόμετρα για να τους δούνε.
Λυπάμε πολύ για όλους αυτούς που δίνουν τα πάντα για να ναι δίπλα στην ομάδα την οποία αποτελούνε μάλλον "λίγοι" ποδοσφαιριστές.
Κοιτάμε εμπρός άλλωστε δεν γίνετε να κάνουμε αλλιώς
Κρίμα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλημέρα...
κάθομαι και σκέφτομαι πάλι  (μετα από ήττα εκτός ξανά) και συνδυάζοντας ρεπορταζ με όσα είδα από την τηλεόραση ότι ο ΠΑΟΚ στα εκτός παίζει σε άλλο πρωτάθλημα...Θυμάμαι 2 headlines από sites του διαδικτύου (τον ξεπουπούλιασε μετά το ματς με Θρασύβουλο και τον έκαψε μετά το χθεσινό) και παω να τρελαθώ!
ο ΠΑΟΚ χάνει από ομάδες που επισκέπτονται 2-3 φορές σε κάθε ματς την εστία μας και σκοράρουν ΧΩΡΙΣ καμιά προσπάθεια...Πραγματικά κάθομαι να σκεφτώ πόσο επαγγελματικό ποδόσφαιρο παίζει η ομάδα εκτός και δεν υπάρχει ένα ματς (εξαιρείται του γαύρου) όπου η ομάδα να ξέρει ότι παίζει μπάλα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία συνοχή, καμία αρχή και τέλος! Μου ήρθε ξαφνικά το οφθαλμοφανές! ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ! το ξέρουν ότι θα σουταρηστούν (αργά ή γρήγορα) και κάνουν αγγαρεία! αυτό + το ότι πραγματικά πιστεύω ότι μερικοί έχουν IQ 5 και είναι μόνο ικανοί να κάνουν αυτό που κάνουν και τίποτα παραπάνω! τα σκωτσέζικα ντουζάκια θα συνεχιστούν όλη τη χρονιά, εμείς εδώ θα αλλάζουμε απόψεις κάθε εβδομάδα για το που θα φτάσει η ομάδα (και λογικά γιατί ο οπαδός πιστεύει και ευελπιστεί το καλύτερο για την ομάδα του με βάση τα όσα βλέπει! και όσα...φαντάζεται ότι βλέπει!) και ο ΠΑΟΚ τις Δευτέρες στα εκτός θα είναι είδηση ΕΚΤΟΣ πρώτης σελίδας σε ΚΑΘΕ site επειδή...οι παίκτες του κάνουν...αγγαρεία
δεν ξέρω τι θα κάνει οι διοίκηση (όπως έχω ξαναγράψει), αλλά δεν βλέπω να είναι διατεθιμένη να έρθει σε ρήξη με κανένα παίκτη (ούτε ίσως...για  παραδειγματισμό!!!) και έτσι οικογενειακά θα βαδίσουμε φέτος μεταξύ 6ης και 10ης θέσης! Πιστεύω όμως ότι το έχουν καταλάβει εκεί πάνω και απλά το δρομολογούν το θέμα με τα δικά τους στανταρντς οπότε μαζί τους και εμείς!
Γενικά (και μην κολλάτε στο όνομα του παίκτη αν και το έχω δηλώσει ότι έχω εμπάθεια) τα τσαφ που κάνει ο Μπαλάφας και το τρέμουλο που νοιώθει όταν τον πλησιάζει η μπάλα μαζί με άλλους 2 αντιπάλους δεν τα κάνω ούτε εγώ στο 5χ5 (που είμαι και ο πιο αδύναμος κρίκος της ομάδας μου). Διάβαζα τον Σάντος να λέει "θέλω πίεση σε όλο το ύψος του γηπέδου"..εμείς πίεση έχουμε 23 όταν μας πλησιάζει η μπάλα και βλέπουμε ότι παίζουν και άλλοι στο ίδιο χώρο!!!
Δυστυχώς αυτή η παράδοση άνευ όρων σε κάθε ομάδα που μοιάζει πρωταθλήτρια στην primera division όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ εκτός είναι κατάντια για τον ΠΑΟΚ..."καλό ταξίδι" και "Εκεί εκεί στη Β' Εθνική" εισέπραξαν οι 1000 ήρωικοί που πήγαν αψηφώντας ταλαιπωρίες στο γήπεδο και οι άλλοι...την κάναν με σκυμμένο κεφάλι να πάρουν το....ΤΣΑΡΤΕΡ της επιστροφής χωφίς κανείς (από ότι έμαθα) να κοιτάξει ούτε πρως την κερκίδα με τους οπαδούς μας για ένα ευχαριστώ.
Αναφορικά με το θέμα της τακτικής και του στησίματος κλπ κλπ..Εγώ όπως προείπα δεν ξέρω από αυτά, και εδ΄ψ υπάρχουν 3-4 καλύετροι στην ανάλυση από εμενα, αλλά το ότι παθαίνουμε σπαστική κολίτιδα όταν έχουμε τη μπάλα και πρέπει να τη δώσουμε δε νομίζω ότι είναι θέμα τακτικής αλλά θέμα μαλάκυνσης... οπότε ας αφήσουμε το θέμα της τακτικής για το όταν σταματήσουμε το τρέμουλο από τη συνειδητοποίηση ότι στο γήπεδο υπάρχει περίπτωση και να έρθει αντίπαλος να μας πάρει τη μπάλα

Μέχρι την επόμενη λοιπόν εντός έδρας νίκη και το κυνήγι του πρωταθλήματος ή την εκτός έδρας ήττα και την καταράκωση του ηθικού και ...εδώ να είμαστε και να χουμε να λέμε...

LoGotHeTiS

• Guest
*** ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ***

Fernando Santos
"Καταρχήν συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του. Πιστεύω ότι στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα η κατάσταση ήταν ισορροπημένη. Εμείς κάναμε ένα σοβαρό λάθος και αδρανήσαμε σε μία εκτέλεση πλαγίου άουτ. Δεχθήκαμε το γκολ και κατόπιν χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, ενώ αντιθέτως οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές δεν έχασαν ούτε στιγμή την αυτοσυγκέντρωσή τους. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι πρέπει να ασκήσουμε πίεση, καθώς μόνο έτσι θα αναγκάζαμε τον Αστέρα να κάνει λάθη. Κλειστό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, είχαμε δυσκολία στο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και κατά συνέπεια να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Η νίκη του Αστέρα θεωρώ ότι είναι δίκαιη, καθώς απόψε ήταν πιο οργανωμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πλάνα μας πριν το παιχνίδι ήταν έτσι οργανωμένα, ώστε να κατεβούμε στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Μετά το 1-0 ήρθαν τα πράγματα αλλιώς. Με προβληματίζει υπερβολικά η αλλαγή της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στην Τούμπα πάντα έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ασκούμε πίεση, έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δείχνουμε διάθεση για να παίξουμε ποδόσφαιρο, πετυχαίνουμε γκολ. Εκτός Τούμπας χάνουμε ένα τεράστιο κομμάτι της αυτοπεποίθησής μας. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Γνωρίζουμε καλά ότι δεν είναι τωρινό το πρόβλημα. Μιλάμε συνεχώς για αυτό στις προπονήσεις και κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε αυτές τις λεπτομέρειες που θα μας κάνουν δυνατούς και στις εκτός έδρας μάχες μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Θεωρώ πρωταρχικό λάθος μας σήμερα το ότι δεν είχαμε κίνηση χωρίς την μπάλα. Ήμασταν στατικοί όταν βρισκόμασταν στην επίθεση και δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση όταν αμυνόμασταν. Ο Αστέρας σήμερα αντιθέτως είχε αυτά τα στοιχεία που απουσίαζαν από εμάς και γι' αυτό κέρδισε. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε μονομαχία ήταν κοντά τρεις παίκτες του. Εκτός από αυτό, δεχθήκαμε και το γκολ με έναν ανεπίτρεπτο τρόπο. Από εκτέλεση πλαγίου άουτ, σέντρα και κεφαλιά. Αδρανήσαμε υπερβολικά. Αυτό δεν είναι στοιχείο μεγάλης ομάδας. Αν δεν θέλουμε να παραμείνουμε μία μέτρια ομάδα, γιατί αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια, πρέπει να αλλάξουμε πολύ γρήγορα όλα αυτά που μας επηρεάζουν αρνητικά στους εκτός Τούμπας αγώνες. Στο πρώτο ημίχρονο προχωρήσαμε στην αντικατάσταση του Ηλιάδη γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο, το οποίο δεν του επέτρεπε να συνεχίσει."

από http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20071130200119032

Offline Suicidal

• Βασικός
************************************************************************************************
taz , apla TRAGIKOS ! eixes den eixes ekdhlw8ikes, mpam ekanes edw kai 1-2 bdomades oti 8a katalh3eis etsi.....

Den exw para na symfwnisw me ta parakatw  post :

Taz mas eheis ta eheis kanei ntaoulia...
Ti mia
"mi mou milas gia dimosiografia gia EGW kserw kalitera"
tin alli
"mi mou milas gia termatofilaka giati EGW kserw kalitera"
meta "klseise to forum kai klapsou allou giati egw edw krazw twra"
Pws tin eheis dei? Ade kserola na poume...

tis spoudes fotografias kai iatrikis peri traymatismon ksexases man..

taz_4_trikala δε σε ξερω αλλα κατα τη γνωμη μου δεν εχεις θεση στο φορουμ του paokworld.

Δεν εχεις θεση γιατι ολοι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε κοινοι θνητοι,
δεν ειμαστε παντογνωστες σαν και σενα.

Θα σου προτεινα να αποχωρησεις και να ανοιξεις μονος σου μια εφημεριδα και σε αυτην ως εκδοτης
να γραφεις οτι θελεις για τον Ντανι και για τον καθενα και παραλληλα να
ανοιξεις και μια σχολη τερματοφυλακων.

Και ολοι εμεις οι κοινοι θνητοι θα συνεχισουμε να σχολιαζουμε με το μικρο μας το
μυαλο τα θεματα του ΠΑΟΚ μεσα απο το ταπεινο φορουμ του paokworld.

ti plaka exeis re taz..se krazei olo to forum eno ginesai roba kai esu sinexizeis.aneta tha mporousame tora na vristoume olotaxos alla den leei re file..oute yparxeis mprosta sto sevasmo pou prepei na tiroume sto forum.den mporeis na to paizeis kserolas kai na krazeis alla meli tou forum..arakse ligo.ta siberasmata ton melon exoun vgei gi ayto min to kaneis xeirotera.

************************************************************************************************

Oso gia to mats xtes ? ? ?
den exw logia.....
mia mia mas paei re pousth mou, oute ston strato na 'mastan......
YPARXEI ESTW MIA LOGIKH (LO-GI-KH) E3YGISH
GIATI STA EKTOS 3EXNANE NA BAZOUN PANTELONAKIA ?
DEN TO XWRAEI O NOUS MOU........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Τραβιόμαστε απο Αθήνα για την ιδέα μας....10 η ώρα το πρωί.Φτάνουμε στο χωριό τους. Η πόλη ολόκληρη ασπρόμαυρη....Καφετέριες στον πεζόδρομό τους ασπρόμαυρες....Φωνή απο το μεσημέρι κιόλας. Οι αλλόθρησκοι να χαζεύουν, μερικοί μας τραβάν στον δρόμο και μας λένε οτι δεν έχουν ξαναδει τέτοιο κόσμο.Κατάληψη στη πλατεία τους (γαμώ τα χωριά σας μπουρτζόβλαχοι), στο Δημαρχείο τους. Δε κουνιέται κανείς..Αδελφικές καταστάσεις, χαβαλές, προετοιμασία. Μια ολάκερη πόλη να έχει καταληφθεί απο τους ψυχασθενεις και να μη κρατιέται κανένας. Συσπείρωση απέραντη, όποιος έβλεπε τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ χθες και ζούσε μακριά απο την ελληνική αγωνιστική πραγματικότητα θα νόμιζε οτι η ομάδα ήταν πρώτη. Πορεία, σχιζοφρένεια, σπρέι στον τοίχο - αποκαθίσταται η τάξη στην πόλη απο την οποία είχαν ήδη περάσει μια χούφτα κιτρινιάρηδες.....Οι Τριπολιτσιώτες, η επίσημη Τρίπολη να μας λέει στο ξενοδοχείο τους οτι σαν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς.

Και ύστερα γήπεδο. Πωπω στη Του, πω πω στη Τούμπα παιζουμέεεεε. 1200 αρρωστάκια, κατάληψη και στα επίσημα. Είναι πολύ μικρό το πέταλο να μας χωρέσει.....Το πέταλο που ο γαύρος με το ζόρι γέμισε...Φωτογραφίες στη "Θέση Δημάρχου" που καθόμαστε. Παλμός, φωνή, σύνθημα στο σύνθημα, χαζεύει ο κόσμος. Συγχρονισμός με τους απέναντι. Εμπρός Αητε - Δικέφαλε...Πιό Δυνατά,  Εμπρός Αητε - Δικέφαλε, Ποιό δυνατά, Εμπρός Αητε - Δικέφαλε. Νομίζω μας ακούνε ως τη Κόρινθο. Πραγματικά έρωτας. Λίγες συγκινήσεις στη ζωή συγκρίνονται με την τρέλα που κουβαλάμε. Παοκτσάκια απο παντού. Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Πάτρα (καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα που πληροφορήθηκα οτι προχωράει),Σέρρες, Κολινδρό, Αθήνα, Κιλκίς,Γιαννιτσά, Δράμα, Πύργο......Παοκτσάκια κάθε ηλικίας...Και μερικοί παλιότεροι, μερικοί απ αυτούς που κάποτε κοιτούσαμε με δέος στο ναο...Ασπρομάλληδες πίσω στις επάλξεις... ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑ ΚΑΤΩ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. Καράβι ο λαός του ΠΑΟΚ. Guerillas έτοιμοι για όλα. Λατρεία για το σύμβολο, απίστευτη ευρηματικότητα (με αποκορύφωμα τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κολοκοτρώνη), ΄πάθος που λίγη θα το καταλάβουν.

Ταλαιπωρία στο γυρισμό, μερικά σκυμμένα κεφάλια, όχι το δικό μου. Μετά τη Φυλή, η Τρίπολη. Αύριο ποιός ξέρει....Έχω πάρει χρόνο. Ξαναγύρισα σ αυτά που λέμε όλοι μεταξύ μας. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε. Μακράν ασυναγώνιστος, πολεμιστής, αγέρωχος στρατιώτης του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. Αυτόν υπηρετούμε, για αυτόν πασχίζουμε, για αυτόν πονάμε, αυτόν θα αγαπάμε. Τα αγωνιστικά τ αφήνω στους άλλους....όλοι ξέρουμε οτι η ομάδα αυτό έχει ταβάνι. Προσωπικά δεν τη βλέπω (χωρίς προσθήκες) πάνω απο την 7η 8η θέση.Έπαψε να με πειράζει. Τί είχα, τί έχασα.Εμένα αυτό μου μένει. Η κερκίδα...Μου μένει η ψυχεδέλεια για 70 ολόκληρα λεπτά, ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΓΟ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ.Παλάβωσαν οι μπάτσοι....ΤΡΑ ΛΑΛΑ, ΛΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ..Ραντεβου στο επόμενο...Εντός έδρας για μας εδώ στη χαμουτζία, στο Περιστέρι...Αυτά είναι τα σημαντικά.

Μερικοί γεννηθήκαμε, άλλοι γίναμε, άλλοι φτιαχτήκαμε, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ απο τους παλαιότερους...Είναι καιρός να μεταδώσουμε εγκυκλοπαίδεια στα πιτσιρικια, στα μικρά παιδιά του τί εστι κόσμος ΤΟΥ ΠΑΟΚ, να μη χάσουμε κανένα. Εμείς δεν χρειαζόμαστε γκεμπελική προπαγάνδα. Ένα εισητήριο να αγοράσουμε κάθε ένας απο μας σε έναν πιτσιρίκο για ένα εκτός έδρας μάτς μας. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.Μόνο η έκσταση του ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....Αδιαπραγμάτευτα, αθεράπευτα, ανίατα να αγαπάει αυτο που του έμαθαν πριν μάθει την αλφάβητο, πριν μάθει προπαίδεια - ΝΑ ΖΕΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ......
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΥΓ: Τσάκαλε Σερρέε, είσαι αρρωστάκι απο τα λίγα κ ξηγήθηκες πολύ όμορφα.Θα στο ανταποδώσουμε πολύ σύντομα.  

Offline Suicidal

• Βασικός
na thn xesw twra thn logikh e3ygish pou zhtisa poio panw oson afora to agwnistiko kommati !

CLUB LARISA , s'eyxaristw !
 :prosk: se !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ξεκινωντας να πω γαμω την ΝΕΤ σας αλλα και τους οριτζιναλ που κανανε 1 ωρα να βγουνε τα ζωα και χασαμε το 1ο ημιχρονο.

Εγω παιδια δεν βλεπω θεμα ψυχολογιας αλλα καθαρα θεμα παικτων. Η αμυνα μας ειναι ενα τεραστιο χωνι ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ. Στο 1ο γκολ ο Χαραλαμπους πηδαει ισα με 5 εκατοστα και απο πισω ο Μελισσης χανει την κεφαλια. Μαλιστα η απο πισω καμερα τον δειχνει να κανει κατι σαν μαρκαρισμα. Εχασε αλλες 2 στο Β ημιχρονο και δεν μπορεσε να κοψει την μπαλια μπροστα του στο 2ο γκολ. Τι αλλο να κανει;

Και ερχομαι να μιλησω ποδοσφαιρικα με τα οσα βλεπω εγω σαν Γιωργος:
-Μελισσης ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ..ειναι γρηγορος και καλος κατω αλλα ψηλα εχει προβλημα και κανει πολλα λαθη
-Μαλεζας ειναι μια απο τα ιδια + οτι ειναι αργος
-Βρυζας ειναι ντροπη να παιζει μεσα το βλεπετε ολοι
-Κωνσταντινιδης δεν εχει κατι να προσφερει πλεον
-Γεωργιαδης ο μονος που παιζει με ψυχη αλλα ειναι ενα βημα πριν την αποσυρση..δεν εχει δυναμεις για να βγαλει ολοκληρο αγωνα σε υψηλο επιπεδο
-Φερναντεζ οτι παει μεσα ειναι γκολ
-Λακης κριμα το 3 συμβολαιο που σου εκανε ο Θοδωρος..εχεις τελειωσει και εμεις δεν ειμαστε για ενσημα πλεον
-Για τον Αθανασιαδη που λετε εαν αξιζε να ειστε σιγουροι οτι ο Σαντος θα τον εβαζε..δεν κολλαει σε ηλικιες. Μην ξεχνατε οτι αυτος εβαλε τον Ροναλντο βασικο στην Σπορτινγκ στα 17 του για πρωτη φορα και ποσους αλλους. Απλα δεν τον εχουμε δει τον πιακτη για να εχουμε μια σιγουρη αποψη. Λετε παικταρας αλλα δεν τον εχουμε δει σε κανενα ΣΟΒΑΡΟ ματς. Επειδη περυσι εβαλε πολλα γκολ στους νεους δεν σημαινει οτι ειναι ετοιμος να παιξει στον ΠΑΟΚ

Οταν πας να κανεις μια ομαδα που θα πρωταγωνιστησει σε Ελλαδα και Ευρωπη δεν μπορεις να στηριζεσαι με μετριους παικτες. Οταν αυτη αμυνα τρωει τετοια γκολ απο Αστερα κτλ τι θα κανει σε μεγαλυτερο επιπεδο;

Το συνολο των παικτων μας θελει αλλαγη. Μετρημενοι στα δακτυλα ειναι αυτοι που πρεπει να μεινουν για να γινει μια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα. Το εχει πει και ο Σαντος εμμεσα. Βεβαια με τα οικονομικα μας δεν εχω απαιτηση να γινουν ολα αυτα τωρα αλλα σε βαθος χρονου.

Πολλοι μποροει να διαφωνησετε αλλα ειμαι σιγουρος οτι προεδρος και προπονητης τα γνωριζουν αυτα καλυτερα απο μενα και θα πραξουν τα δεοντα τα επομενα χρονια.

Μπορει να εχουμε οικονομικα προβληματα αλλα πρεπει σιγα σιγα να μαθουμε να εχουμε απαιτησεις απο τον ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ..
ΠΑΟΚ ειμαστε οχι Λαγκαδας..

giorgos4

• Guest
Τραβιόμαστε απο Αθήνα για την ιδέα μας....10 η ώρα το πρωί.Φτάνουμε στο χωριό τους. Η πόλη ολόκληρη ασπρόμαυρη....Καφετέριες στον πεζόδρομό τους ασπρόμαυρες....Φωνή απο το μεσημέρι κιόλας. Οι αλλόθρησκοι να χαζεύουν, μερικοί μας τραβάν στον δρόμο και μας λένε οτι δεν έχουν ξαναδει τέτοιο κόσμο.Κατάληψη στη πλατεία τους (γαμώ τα χωριά σας μπουρτζόβλαχοι), στο Δημαρχείο τους. Δε κουνιέται κανείς..Αδελφικές καταστάσεις, χαβαλές, προετοιμασία. Μια ολάκερη πόλη να έχει καταληφθεί απο τους ψυχασθενεις και να μη κρατιέται κανένας. Συσπείρωση απέραντη, όποιος έβλεπε τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ χθες και ζούσε μακριά απο την ελληνική αγωνιστική πραγματικότητα θα νόμιζε οτι η ομάδα ήταν πρώτη. Πορεία, σχιζοφρένεια, σπρέι στον τοίχο - αποκαθίσταται η τάξη στην πόλη απο την οποία είχαν ήδη περάσει μια χούφτα κιτρινιάρηδες.....Οι Τριπολιτσιώτες, η επίσημη Τρίπολη να μας λέει στο ξενοδοχείο τους οτι σαν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς.

Και ύστερα γήπεδο. Πωπω στη Του, πω πω στη Τούμπα παιζουμέεεεε. 1200 αρρωστάκια, κατάληψη και στα επίσημα. Είναι πολύ μικρό το πέταλο να μας χωρέσει.....Το πέταλο που ο γαύρος με το ζόρι γέμισε...Φωτογραφίες στη "Θέση Δημάρχου" που καθόμαστε. Παλμός, φωνή, σύνθημα στο σύνθημα, χαζεύει ο κόσμος. Συγχρονισμός με τους απέναντι. Εμπρός Αητε - Δικέφαλε...Πιό Δυνατά,  Εμπρός Αητε - Δικέφαλε, Ποιό δυνατά, Εμπρός Αητε - Δικέφαλε. Νομίζω μας ακούνε ως τη Κόρινθο. Πραγματικά έρωτας. Λίγες συγκινήσεις στη ζωή συγκρίνονται με την τρέλα που κουβαλάμε. ΠΑΟΚτσάκια απο παντού. Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Πάτρα (καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα που πληροφορήθηκα οτι προχωράει),Σέρρες, Κολινδρό, Αθήνα, Κιλκίς,Γιαννιτσά, Δράμα, Πύργο......ΠΑΟΚτσάκια κάθε ηλικίας...Και μερικοί παλιότεροι, μερικοί απ αυτούς που κάποτε κοιτούσαμε με δέος στο ναο...Ασπρομάλληδες πίσω στις επάλξεις... ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑ ΚΑΤΩ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. Καράβι ο λαός του ΠΑΟΚ. Guerillas έτοιμοι για όλα. Λατρεία για το σύμβολο, απίστευτη ευρηματικότητα (με αποκορύφωμα τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κολοκοτρώνη), ΄πάθος που λίγη θα το καταλάβουν.

Ταλαιπωρία στο γυρισμό, μερικά σκυμμένα κεφάλια, όχι το δικό μου. Μετά τη Φυλή, η Τρίπολη. Αύριο ποιός ξέρει....Έχω πάρει χρόνο. Ξαναγύρισα σ αυτά που λέμε όλοι μεταξύ μας. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε. Μακράν ασυναγώνιστος, πολεμιστής, αγέρωχος στρατιώτης του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ. Αυτόν υπηρετούμε, για αυτόν πασχίζουμε, για αυτόν πονάμε, αυτόν θα αγαπάμε. Τα αγωνιστικά τ αφήνω στους άλλους....όλοι ξέρουμε οτι η ομάδα αυτό έχει ταβάνι. Προσωπικά δεν τη βλέπω (χωρίς προσθήκες) πάνω απο την 7η 8η θέση.Έπαψε να με πειράζει. Τί είχα, τί έχασα.Εμένα αυτό μου μένει. Η κερκίδα...Μου μένει η ψυχεδέλεια για 70 ολόκληρα λεπτά, ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΓΟ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ.Παλάβωσαν οι μπάτσοι....ΤΡΑ ΛΑΛΑ, ΛΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ..Ραντεβου στο επόμενο...Εντός έδρας για μας εδώ στη χαμουτζία, στο Περιστέρι...Αυτά είναι τα σημαντικά.

Μερικοί γεννηθήκαμε, άλλοι γίναμε, άλλοι φτιαχτήκαμε, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ απο τους παλαιότερους...Είναι καιρός να μεταδώσουμε εγκυκλοπαίδεια στα πιτσιρικια, στα μικρά παιδιά του τί εστι κόσμος ΤΟΥ ΠΑΟΚ, να μη χάσουμε κανένα. Εμείς δεν χρειαζόμαστε γκεμπελική προπαγάνδα. Ένα εισητήριο να αγοράσουμε κάθε ένας απο μας σε έναν πιτσιρίκο για ένα εκτός έδρας μάτς μας. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.Μόνο η έκσταση του ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....Αδιαπραγμάτευτα, αθεράπευτα, ανίατα να αγαπάει αυτο που του έμαθαν πριν μάθει την αλφάβητο, πριν μάθει προπαίδεια - ΝΑ ΖΕΙ Κ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ......
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΥΓ: Τσάκαλε Σερρέε, είσαι αρρωστάκι απο τα λίγα κ ξηγήθηκες πολύ όμορφα.Θα στο ανταποδώσουμε πολύ σύντομα.   

Offline ved

• Αλλαγή
ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΑΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΚΩΛΟΣΟΥΛΕΙΑ ... ΚΙΟΜΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ!!!!!!!!!

CLUB ΛΑΡΙΣΣΑ  ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ena akomi paixnidi pou i omada prodwse to giganta lao tis.KAKA TA PSEMATA TA TELEFTAIA 3 XRONIA DEN EIMASTE PAOK.THUMIZOUME OMADITSA.MEXRI POU THA PAEI AUTO TO PRAGMA?MEXRI POTE UPOMONI?
evlepa tin omada na xanei alla taftoxrona evlepa to kosmo stin eksedra.sas evlepa kai epairna dunami.eisastan apistefti parigoria autes tis duskoles stigmes pou i PAOKARA exane apo ena xwrio.eilikrina aderfia xtes eniwsa akomi mia fora to ti pragmatika simainei PAOK O ENAS STO KOSMO ALLOS KANENAS.
peite poia omada sto kosmo me toso xalia poreia na xei toso pisto kai fanatismeno lao;poia;;;;;MONO EMEIS.eprepe n akousete to theofilopoulo o opoios paramilouse kai autos me to kosmo pou evlepe.
eilikrina xasame toso eukola kai to mono pou thumomoun apo auto to paixnidi meta itan i sugkinitiki parousia tou laou mas.
MI LUGAEI KANEIS.AS XTUPAEI I OMADA ME TIS ITTES EMEIS EKEI ARRWSTOI!!!!GIATI EMEIS EIMASTE O PAOK.
PAOK EINAI O LAOS TOU PAEI KAI TELEIWSE.
thee mou s efxaristw pou m exeis kanei PAOKTSI.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
@clublarisa respect

οποιος προπονητης και να ερθει με αυτους τους παιχτες δεν θα δουμε ποτε ασπρη μερα.ο μουρινιο ειναι ελευθερος,φερτε τον να δουμε αν θα κανει κατι παραπανω.τιποτα.η ομαδα ξεκιναει και τελειωνει στους παιχτες.ο γαυρος εχει προπονητη τον λεμονη και πηρε 2-3 παιχταραδες και εκανε ομαδα.υπαρχει κανεις που πιστευει οτι εφτιαξε την ομαδα ο λεμονης?
οσο για τον βρυζα τωρα.πλεον ειναι φανερο οτι τα χριστουγεννα πρεπει να σταματησει απο μονος του.ξεφτιλιζεται,δεν το καταλαβαινει?ο σαντος για να μην βαζει τον αθανασιαδη κατι θα βλεπει,δεν εχει κολλημα.αν ειχε θα επαιζε και ο λακης.
παιρνουν τα μυαλα μας αερα μετα απο μια νικη και μετα ειμαστε ολοι χαλια.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
club larissa exis grapsi oti kalitero exo diavasi edo ke kero. PAOK EINE O LAOS KE OI EKDROMARES TU! etsi einegarntasia ke emis edo sta xena me ayta ftiaxnomaste.den me endiaferi ti tha kani i omada pote pano pote kato. ena lepto pu vlepo to petalo tis tripolitsas na xoropidai mu arki stin putana ti net

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
@ club larisa: les kai ksanazhsa to prwto mou "ektos" edras pisw sto 85..

apla xairomai pou oso kai an perasan ta xronia kai exoun allaksei oi epoxes
kapoia pragmata paramenoun opws prepei.

:thumbok:

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΚΛΑΜΠ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ

Θα θελα και γω να αναλύσω λίγο γιατι ακούγονται πολλα και διάφορα...

Η δικια μου γνώμη...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝΕ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Έχω την εντύπωση οτι ανοίγουμε πολύ μεγάλη κουβέντα γι αυτο και θα σταθώ σε κάποια ποστ που προηγήθηκανε.

Φερνάντεζ..... Ο taz δεν ξέρω τι προηγούμενα έχουνε τα παιδια diegito tolis κλπ δεν είμαι και κάθε μερα μέσα απλά είπε ενα σωστό.ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ στο πρώτο γκολ ειναι αδύνατο να κάνει έξοδο στο πέναλτυ όποτε νομίζω ότι και γώ θα καθόμουνα στην γραμμή....
Το φταίξιμο ειναι στον ΜΕΛΛΙΣΗ Την θέση την ξέρω δεν με έκανε μεταγραφή ποτε ο παναθηναικός αλλα απο παλιά το πρώτο πραγμα που μαθαίνει το στόππερ είναι ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ φιλομενο....Ο Μελίσσης δυστήχως για εμένα οσο ΠΑΟΚΣΗΣ και να είναι πολλές φορές δείχνει κάτω του μετρίου...ΕΝΑ θετικό που του αναγνωρίζω ειναι το ότι ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...αλλά δεν ξεχνώ καποιες απλές μεταβιβάσεις που τις κανει λάθος πΧ η μανία του να κάνει καθετη μπαλια απο την αμυνα στα χαφ...Οταν δεχθεί πίεση δεν μπορεί να αντεπεξέλθει...Το ζευγάρι συμπληρώνει ο Μαλεζας ένα παιδι ψηλό γεροδεμένο αλλα αργό για μένα παίκτης που μάλλον πρεπει να χρεώνεται μαν το μαν γιατι απο ζώνη δεν μπορει αρκεί να ανατρέξουμε στο Καλαμαρια ΠΑΟΚ περσυ...Περίμενουμε την επιστροφή του Κνολ που το βασικότερο του προτέρημα είναι η τοποθέτηση του και η ΗΓΕΤΙΚΗ του παρουσία στην 4αδα πίσω...... Και έιναι ο μοναδικός που παίζει οφσαιτε.
ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΑΣ? Ο κ Χαραλάμπους του αναγνωρίζω οτι προσπαθεί και ΘΕΛΕΙ (βλ το πεισμα του με την καλαμαρια στην τουμπα και την ασιστ) αλλα δεν μπορει δυστηχώς , ακόμα και ένα παιχνίδι που παρακολουθούσα απο την 5 περσυ ήταν αδύνατο να κάνει σέντρα....Τέλος το ματς χάθηκε απο τον λάκη.Ο αδύναμος κρίκος ένα παιδι που δεν έχει παίξει μπακ και δεν έιναι η ΘΕΣΗ του Έγω έκει θα πετούσα τον πιτσίρικα όποιος μπακ παίζει και νομίζω κάτι καλύτερο θα έκανε..Συν το ότι το μπάκ πρέπει να συγκλίνει για να δίωξει στην σέντρα κα δνε νομίζω οτι ο λάκης μπορεί να το κάνει αυτο.

Η άμυνα γενικότερα ένα κομματι που ο ΠΑΟΚ πονάει....Η άμυνα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Η άμυνα Θα ξέρετε οτι θα άρχισει να λειτουργέι και θα ξέρετε οτι έχιε δουλευτει οταν ο ΠΑΟΚ θα βγάζει 10 οφσαιτ σε κάθε ματς......ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

ΤΑ χαφ .....Αμυντικο χαφ Μπαλάφας ένα παιδι που σιχτιριάζω ένα παιδί Που λείπει οταν δεν παίζει απο τον ΠΑΟΚ....Μου μένει μόνο η είκονα να πηδάει σε λάθος τόπο και χρόνο σε τουλάχιστον  3 - 4 κεφαλιές. Του αναγώζω όμως την μπαλιά που έχει την έχει δείξει σε κάποια ματς ίσως φοβάται να την κάνει τόσο συχνα όσο του ζητάμε.Το θέλω βασικό μονο για το υψος και μ έναν καλο μπαλάφα έχω την σιγουριά Εγω θα έβαζα δίπλα του για βοήθεια ακόμα ένα αμ χαφ στο χθεσινό ματς για να πάρω το κέντρο μια βόήθεια πάνω του έναν πιο γρήγορο κόφτη , ο Σάντος χρησιμοποιέι όμως παίκτες κλειδιά - δημιουργούς. Το μπασκετικό πλαειμεικερ ας πούμε. Στην περίπτωση μας Βαγγελή Δυστηχώς όμως είναι αναγκαστικά ο παίκτης που έχει μαν το μαν πάνω του απο το αεροπλάνο ακόμα.Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρει να βάσιζεται σε κουβάλημα της μπάλας από έναν παίκτη μονο. Ο Βαγγελης που έιναι το πουλέν του DaVIDS παίκτης με τεχνική κλπ. Παίκτης τσαμπουκάς που την ποναεί την όμαδα άλωστε παίζει χρόνια πια ΧΘΕΣ δεν είχει κίνηση είναι ο παίκτης που πρέπει να ζητάει την μπαλα και να φτιάχνει παιχνίδι είναι πολυ σημαντικό αυτο δεν πρέπει να μένει στάσιμος έαν καταφέρει να παίρνει μπάλα απο δεξια - αριστερα και με κάνει μια μπάλια αφου αποφυγει αντίπαλό σε στατικά παντα. έχει την δυνατότητα να κρύψει την αδυναμιά του που είναι η ταχύτητα.Ιδανικός για κλειστά ματς και όχι σε ανοικτά βλ καραισκάκη.
Συμπληρώνουμε τη 3αδα μ έναν παικτη αποκάλυψη τον Μπαιάνο που έχει τρομέρη διείσδηση και καλή μπαλια και μπράβο στον Σαντος που τον έβαλε σε μια θέση που έμενα με ξένισε.Δεν ήτανε χθές παρών μάλλον για τη δέχθηκε και πολύ κλωτσα. Πρέπει να αρχίσει να συνεργάζεται με τον ΓΧ και έγω θα τους έλεγα να αλλάζουνε και θέσεις κλπ. ΑΠο τα δεξιά σε συνδυσμό και μ ενα μπακ να ανεβαίνει βλ αραμπατζη πχ μπορούμε να κάνουμε θαματα.

Τέλος η επίθεση. Εμένα προσώπικα η 3αδα με κων/νιδη επίθεσης δεν μ αρέσει.Αλλα ο σβούρας έχει βάλει γκολακια  φέτο. Ο σβούρας φέτος είναι για μένα απο τους ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ παίκτες του ΠΑΟΚ παίκτης που το μυρίζεται το γκόλ και κοφτερο μυαλό ΠΑΝΤΑ μέσα στην φάση.ΚΑΙ ΠΑΛΙ κάλυτερη συνεργασια με το μπάκ απο πίσω του. Το μόνο αρνητικό ΠΑΙΚΤΗΣ γραμμης δεν μπορεί να συγκλίνει δλδ.Απο τη άλλη πλευρα διαθέτεις ένα παίκτη - φαινόμενο Γ Χ.Ένα παίκτη που χθές τα δωσε και πάλι όλα όσα.Δεν μπορώ έδω παρα να αναφέρω και πάλι την ΣΗΜΑΣΙΑ της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ των άκρων με την τρίαδα κάθε γραμμης δλδ ΓΧ-μπαιανο απο τα χαφ - Σνασουτσερ.Εκει περιμένω αυτοματισμούς η μπαλα έκει πρέπει να κρυφθεί ΕΧΩ την εντύπωση οτι το δουλεψανε σε κάποια ματς μέσα στην τούμπα Θέωρω ότι έιναι Η ΔΥΝΑΜΗ όπως πάντα αλλωστε ΤΟΥ ΠΑΟΚ.Παραδοσική ομάδα που παίζει με άκρα.
Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ Σάλμον Ο Βρυζας Ο Λάζαρος αν και χρησιμοποιείται στο κέντρο ο Αθανασιάδης κλπ...Εδω καταρχήν τονίζω την έλλειψη ανταγωνισμού και το πόσο σημαντικό είναι να ξέρει ο Σάλμον πχ ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είναι βασικότατος.Ο ΒΡΥΖΑΣ δεν γίνεται αλλαγή ΟΥΤΕ επειδή ειναι κολλητός ουτε επειδη θα σκοράρει ένα τσουβάλι μπαίνει στο ματς γιατι κράταει μπάλα η τουλάχιστον συνηθήζει να κρατάει μπάλα.Ειναι ένας παίκτης που στα χρόνια της Περούτζια έμαθε τεχνική και χθες αν θυμηθέι κανείς σε μια φάση στο κέντρο πέρασε την μπάλα απο 2 παίκτες.Προσώπικα πιστέυω οτι έναν αμυντικό μπορεί να τον εκθέσει.Στα συν μπάλια.Δεν είμαι τπτ ανήψι του αλλα οφείλω να ομολογίσω οτι κάποια στοιχεία τα έχει.Σίγουρα δεν είναι για 2η αλλαγή αλλα δενυπάχι τπτ άλλο ιδιαίτερο, Και επειδή λόγος γίνεται για ένα ταλεντάκι που υπάρχει εκεί στο ΠΑΟΚ στο πάγκο θα ήθελα να με συχωρέσετε αλλα θα πάρω την θέση του Σάντος.Ο παίκτης αυτός σε ματς με την μεγάλη ομάδα συνηθήζει να κρύβεται ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ δεν έχεις την πολυτέλεια να βάλεις έναν παίκτη να ψηθεί ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ 3-1 ΜΕ τον νιονιο θα ήτανε ΟΤΙ καλύτερο να πάρει λεπτά..Με αυτό το παιδι αξίζει να κάνουμε μια γλυκια υπομονή....
Οπως και με τον λάζαρο που σιγά σιγα θα ανέβαίνει και θα π:ταξει και μάτια...

Εγω Θα ήθελα να σταθώ στον Σάντος. ΠΙΣΤΕΥΩ οτι αυτος ο άνθρωπος δν κοιμάται απο την στεναχώρια.Πιστευω κάπου μέσα μου οτι την πονά την κατάσταση.Χθες όμως θα μπορούσε να πάρει χαμπάρι την σκέψη του καμπος να επιτεθεί απο την πλευρα του λάκη και να δώσει μια βόηθεια.Θα τον συμβούλευα 2 πράγματα στο ημίχρονο.Τον μπαιανο ή τον μελίση δεξί μπάκ άτομα πο την έχουνε παίξει την θέση και ας φόρτωνε και λίγο την περιοχή με 2 φόρ να το γυρνούσε δηλαδή σε 4-4-2...

Finally, Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για το μέγαλο ποστ.και τα ορθογραφηκά λάθοι χε.....Οι παραπάνω γνώμες αφορούν εμένα και το μυαλό μου και την εμπειρία μου στο θέμα ποδοσφαίρου.Θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά που έιναι εδω μέσα να απαντήσουνε να διορθώσουνε κλπ γιατι είναι καλύτερο να ακούσω παιδιά που παίζουνε η παίξανε μπαλλά και ξέρουν κανα δυο πράγματα απο τακτική απο θέσεις.Είναι καλύτερα να συμβουλέυομαι τον taz τον gouda to diegito απο δημοσιογραφίσκους της θεσσαλονίκης και της αθήνας οι οποίοι τελειώσανε ένα ιεκ δημοσιογραφίας και τον μόνο που θα σου πούνε έιναι για καμια τρίπλα και κανένα ψαλίδι και θα σου βγάλουνε τον παίκτη παικταρα κλπ.άνθρωποι οι οποίοι λένε τον ζαγοράκη λαικιστη και μιλάνε ακόμα για λίμπερο στην εποχή που όλοι δουλέυουνε σε ζώνη.....

Μια σημείωση το πρωτάθλημα έχει δυο γύρους....

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΗ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ  ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ .

DvdS-4-

Offline luc

• Αποστολή
  • **
egw den katalavainw ti kollima trwei o santos me ton lazaro!!!!!!!1

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
exei kamia ora pou eftasa spiti mou....ena prama exo na po EXEIS LAO PALIKARO LEVENTI....KALI KSEKOURASH NA EXOUME GIATI MAS XRIAZETE...
P.A.O.K

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Pantws pera apo thn opoia ikanothta (h elleipsh auths..) twn paiktwn mas, to provlhma
sta ektos edras exei sigoura na kanei kai me thn psyxologia oxi omws toso twn dikwn mas
oso twn antipalwn. Otan epi xronia eisai paradosiaka to eukola 8uma apo tous megalous
tote monos sou dineis dikaiwmata sto ka8e xwrio na elpizei kai na skuliazei gia na se kerdisei.
Den einai tyxaio oti h apodosh tous (twn mikrwn) otan paizoun me gay-pao-aek peftei katakoryfa.
Ta paixnidia ayta gia tous mikrous 8ewrountai e3 arxhs 3egramena kai otan ginetai kapoia gkela
tote oloi lene gia thn megalh ekplh3h kai kala (an kai gia na leme tou stravou to dikio autes oi ekplhkseis
ginane pio polles apo otan mphke to stoixhma..). Anti8eta me mas pou kai kala na paiksoume (spanio gia ektos..)
8a ftysoume aima.

P.S: Mia leptomereia pou xtyphse asxhma sta matia mou: Re kanakoudh otan mpaineis se ena paixnidi teleiwmeno
allagh 15 lepta prin to telos den trelaineis tous paixtes ths omadas pou (upoti8etai) uposthrizeis,sthn klwtsia
kai malista axreiasth...... Oute kai anevaineis sta trapezia gia na panhguriseis epeidh phres ena prim....
Ok eisai epaggelmatias alla kapoia pragmata (toulaxiston sta dika mou matia) einai aparadekta ....

Offline cure

• Αλλαγή

Και ύστερα γήπεδο. Πωπω στη Του, πω πω στη Τούμπα παιζουμέεεεε. 1200 αρρωστάκια, κατάληψη και στα επίσημα. Είναι πολύ μικρό το πέταλο να μας χωρέσει.....Το πέταλο που ο γαύρος με το ζόρι γέμισε...Φωτογραφίες στη "Θέση Δημάρχου" που καθόμαστε. Παλμός, φωνή, σύνθημα στο σύνθημα, χαζεύει ο κόσμος. Συγχρονισμός με τους απέναντι. Εμπρός Αητε - Δικέφαλε...Πιό Δυνατά,  Εμπρός Αητε - Δικέφαλε, Ποιό δυνατά, Εμπρός Αητε - Δικέφαλε. Νομίζω μας ακούνε ως τη Κόρινθο. Πραγματικά έρωτας. Λίγες συγκινήσεις στη ζωή συγκρίνονται με την τρέλα που κουβαλάμε. ΠΑΟΚτσάκια απο παντού. Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Πάτρα (καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα που πληροφορήθηκα οτι προχωράει),Σέρρες, Κολινδρό, Αθήνα, Κιλκίς,Γιαννιτσά, Δράμα, Πύργο......ΠΑΟΚτσάκια κάθε ηλικίας...Και μερικοί παλιότεροι, μερικοί απ αυτούς που κάποτε κοιτούσαμε με δέος στο ναο...Ασπρομάλληδες πίσω στις επάλξεις... ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑ ΚΑΤΩ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. Καράβι ο λαός του ΠΑΟΚ. Guerillas έτοιμοι για όλα. Λατρεία για το σύμβολο, απίστευτη ευρηματικότητα (με αποκορύφωμα τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κολοκοτρώνη), ΄πάθος που λίγη θα το καταλάβουν.

ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

:prosk:

Ευχαριστώ από την καρδιά μου αυτούς τους υπέροχους ιεραπόστολους της ιδέας μας, που με έκαναν τόσο περήφανο, που ξέχασα αμέσως τους παράλυτους που φοράνε τον Δικέφαλο  στο στήθος. Αυτοί οι ανίκανοι περαστικοί είναι και σε λίγο καιρό (ΕΛΠΙΖΩ) να πάψει να μας απασχολεί η ύπαρξή τους, παρά μόνο στα ανέκδοτα και σε συζητήσεις "θυμάσαι ρε μαλάκα εκείνον τον ανίκανο αμυντικό; πως το λέγανε το παλτό ρε συ;"

Σε ένα παιχνίδι 700 χλμ μακριά από την έδρα της ομάδας (θεωρητικά γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται παντού) έδειξαν σε όλη την Ελλάδα το μεγαλείο αυτής της ιδέας και κάνανε νέους οπαδούς, είμαι σίγουρος.
Αλλά κάθησα και φαντάστηκα να πηγαίνουμε για πρωτάθλημα. Δε νομίζω να μας χωράει γήπεδο στη χώρα σε αυτή την περίπτωση.
Ο λαός του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται τελευταία άξιος συνεχιστής των παλιότερων.

Το αγωνιστικό σίχαμα δεν μπορώ ούτε να το διακωμωδήσω.
Πόσο μάλλον όταν, τραγική ειρωνεία, πέθανε χθες ο προπονητής που ήταν ο υπεύθυνος της ομάδας που έπαιξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα. Ο Λες Σάνον δεν θα μπορούσε να κοιτάξει αυτό το έκτρωμα και σαν να διάλεξε τη χθεσινή μέρα, λες και πέθανε διαμαρτυρόμενος για το κατάντημα του ΠΑΟΚ.

Όσο για τις φωνές που πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, που αναφέρονται σε Σάντος και Ζαγοράκη και πατάνε στην πίκρα του ΠΑΟΚτσή για να βγάζουνε τη χολή τους, θα πω μόνο πως να είναι σίγουροι κι αυτοί ότι σε λίγο καιρό θα αποτελούν ανάμνηση, όπως τα παιχτάκια.
Όταν θα πετάει η ομάδα θα λέμε και γι' αυτούς "θυμάσαι ρε μαλάκα που υπήρχανε κάποιοι που θέλανε να διώξουμε το Σάντος;"

Εμπιστοσύνη σε Πρόεδρο και προπονητή σημαίνει ότι αυτά που βλέπω εγώ, εσύ και ο κάθε ένας απ' έξω τα βλέπουν και αυτοί, που ξέρουν καλύτερα.
Κριτική να κάνουμε δε λέω, αλλά εμπιστοσύνη σημαίνει όχι "καλά δεν το βλέπει μωρέ ο Σάντος ότι ..." αλλά "είμαι σίγουρος ότι το βλέπει ο Σάντος και θα..."
ούτε "ο Ζαγοράκης να κάνει αυτό το Γενάρη..." αλλά "είμαι σίγουρος πως ο Ζαγοράκης θα κάνει το καλύτερο..."

Κριτική είναι αυτή που έγραψε ο Davids4. Καλοπροαίρετες επισημάνσεις
Αντίθετα κάποιες χαζοχαρούμενες φωνές που μιλάνε υποτιμητικά για τον προπονητή είναι καραγκιοζιλίκια

Όσο για το εμετικό που γράφηκε παραπάνω για τα πριμ των φίλων του Ζαγοράκη, τι να πει κανείς.  :tikitaka:
Άντε βάλε ραπτόπουλο ρε φυτό και φύγε από δω μέσα. Άντε πάνε να βρεις και άλλους καραγκιόζηδες να λέτε τον πόνο σας. Έχουμε τη πίκρα μας, έχουμε και τον κάθε μαλάκα να πετάει ό,τι του κατέβει

Και μια προσωπική εικασία για την διαφορετική εικόνα εντός κι εκτός της ομάδας.
Η πραγματική εικόνα της ομάδας είναι αυτή που δείχνει εκτός έδρας. Είναι ομάδα που με άλλη φανέλα θα έπεφτε.
Η Τούμπα (και πολύ περισσότερο, η φετινή Τούμπα) τους κάνει να φαίνονται 300% πάνω.
Δίνει φτερά ένα πράγμα και εκτός έδρας τα φτερά αυτά τα χρησιμοποιούν σα σερβιέτα για τα κακάκια τους.
Αν ισχύει αυτό, τότε με τέτοια Τούμπα και καλούς παίχτες φανταστείτε τι θα κάνουμε.

Τέλος επειδή δε γουστάρω το "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω", δυο πράγματα.
Έχω κάνει λάθος για τους παίχτες μας και πλέον έχω ανοίξει τα μάτια μου και το είδα. ¨Ήμουν τυφλός και είδα. Το έλεγαν κάποιοι συνέχεια, όπως ο @papakon ότι με αυτούς τους κουτσούς χαΐρι δεν γίνεται κι εγώ δεν καταλάβαινα. Αυτό το παραδέχομαι ήταν βλακεία μου.
Σε ότι αφορά όμως στο ποιος θα έπρεπε να είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τίποτα και επιμένω. Άλλη κουβέντα αυτή όμως και το κλείνω εδώ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
mpravo ston @CLUB LARISA gi ayto pou egrapse.mesa sthn pikra soy kati tetoia
soy 8ymizoyn ton logo poy egines PAOK.soy 8ymizoun oti PAOK den eisai gia tis xares kai gia
ta eykola...
agwnistika to mono poy exw na pw einai oti se ena mats den paizeis monos soy mpala
paizei ki o antipalos.poly dynath omada o asteras kai me polla treksimata apo ta xaf
eksorismoy me ta xaf poy exeis den 8a mporeis na kaneis koymanto sto kentro.
telos mages mhn exete kolhmata me paiktes.treis ante to poly tesseris einai aytoi
poy ama feygane ayrio 8a phgainane se omada idia me ta kyvika toy PAOK
siga siga 8a paroyne ton poylo oloi osoi den symvadizoyn me ta oneira mas
p.s ayto poy me stenoxwrhse htan pws molis teleiwse to mats oloi oi paiktes
katevasane to kefali kai fygane xwris na xairethsoyne.den to aksize x8es o laos toy PAOK ayto
toylaxiston;;;