Author Topic: Πανελούδης ΤΕΛΟΣ; νεα διοίκηση πρωτοδικείου στον ΠΑΟΚ (Νοεμβριος 2007)  (Read 7460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
δεν υπαρχουν στην β.ελλαδα αυτοι που θα βαλουν λεφτα στο μπασκετ.εδω στο ποδοσφαιρο που τους προσφερει τοση διαφημιση και δεν μπορουμε να βρουμε επιχειρηματιες να βαλουν εστω και μικρα ποσα.
ουτε η μαρφιν πιστευω οτι ενδιαφερθηκε ποτε πραγματικα.αν ηθελε να παρει τον ΠΑΟΚ(οπως ηθελε τον βαζελο),θα εδινε 500000 στον πανελουδη,αυτος θα εκανε μοκο και θα εφευγε.
ενας ειναι μονο που μπορει να βαλει λεφτα και αυτος διχαζει
1ον:ποιος μιλησε για ανθρωπους που θα ειναι μονο απο β.ελλαδα;ρε στην παναχαικη εδω στην πατρα ηρθε ανθρωπος απο αυστραλια και την αγορασε(μακρης) ασχετα αν ειναι ασχετος και του εχουν φαει τα λαμογια τα λεφτα!ολοκληρος ΠΑΟΚ δεν μπορει να βρει φραγκατο επενδυτη;τι απαισιοδοξη λογικη ειναι αυτη;
2ον:το ποδοσφαιρο....το ποδοσφαιρο.....το ποδοσφαιρο..........δεν θα ενδιαφερθει ποτε ενας κολοσσος σαν την marfin γι'αυτο!συγνωμη φιλοι ποδοσφαιροφιλοι αλλα......
3ον:να θυμισω οτι η marfin τοτε πληρωνε τα χρεη(1,5 εκ.) και 500 χιλ.στον πανελουδη για τις μετοχες και τοτε ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ζητουσε περισσοτερα!ειχε μυριστει το μελι!καταλαβαν οι ανθρωποι λοιπον οτι ειχαν να κανουν με ενα ΛΑΜΟΓΙΟ,εναν ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ανθρωπο και αποσυρθηκαν!δεν πειραζει θα βλεπουμε τον βαζελο να μεγαλουργει....και επαναλαμβανω ο λαος του ΠΑΟΚ που λεει τωρα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ τοτε ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!αλλα τοτε ειχαμε το προβλημα του γουμενου που να ασχοληθουμε με το μπασκετ!γιατι για το μπασκετ ο κοσμος εχει συνηθισει κατεβενει στο δρομο ΜΟΝΟ για να πανηγυρισει και οχι για να γκρινιαξει(ΜΟΝΟ) οπως στο ποδοσφαιρο!

Offline cure

• Αλλαγή
Καταρχήν ρε φίλε rebelpappous κουλάρησε λίγο.
Ακόμη και να κοιμάμαι όρθιος που πιστεύω ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα πάρει το μπάσκετ από τον κλέφτη, δεν έχει σημασία. Ας κοιμάμαι και ας είσαι εσύ ο ξύπνιος. Αλλά από το αν είμαι απαισιόδοξος εγώ και ο όποιος εγώ, εξαρτάται το θέμα;

Που είναι όλοι αυτοί; Ποια marfin και μαλακίες ενδιαφέρθηκε για τον ΠΑΟΚ; Κανείς δεν ενδιαφέρεται και εξήγησα ένα εκατομμύριο φορές γιατί. Για να ακούσω από σένα τον ξύπνιο πως έφαγα τον παπά του παντελονάτου.

Μακάρι να κάνω λάθος και να έχεις δίκιο, αλλά εγώ δε γράφω για να εύχομαι, αλλά για να ακουστούν λύσεις.

Εγώ σου λέω τι σκέφτομαι ότι μπορούμε να κάνουμε τώρα που δεν υπάρχει κανείς, έστω και με τα κουπόνια κι εσύ μας λες για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Ε και τι να κάνω. Να κάτσω να αισιοδοξώ και να περιμένω;

Επίσης είναι μεγάλη μαλακία να λες πως ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα μικρομεσαία ομάδα στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να κάτσω και ν' αρχίσουμε συζητήσεις του κώλου γιατί η ομάδα καίγεται και δεν έχω όρεξη. Αλλά είναι ανεπίτρεπτο να λες κάτι τέτοιο.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
ουρες απο εφοπλιστες κανουν στον βαζελο  για τις μετοχες για εναν λαο που ειναι ανυπαρκτος και σε μας ερημια...

ετσι ειναι ομως...ειμαστε το κακο παιδι του ελληνικου αθλητισμου,,,το μαυρο προβατο της χωρας...

δεν πειραζει ομως...ουτε εγω ελπιζω και ουτε θελω επενδυτες και μαλακιες...μονοι μας καλυτερα.

μας εχουν βαλει για δεσμα τα χρεη σε ολα τα αθληματα και δεν μας αφηνουν λευτερους...

μονο αυτο με στεναχωρει και δεν ξερω τι μπορει να γινει.

μου τρεξανε ολα τα ζωντοβολα στην λεωφορο των 10.000 με το ζορι,,,να βγουνε φωτογραφιες με τα πρασινα πολο μπλουζακια τους...

ΟΥΣΤ ΛΕΡΕΣ.

καλυτερα με τα τσακαλακια απο το κορδελιο εγω,,,με τα παλαιστινιακα και το μαυρο γυαλι των 10 ευρω.

να κρεμιουντε σαν τα τσαμπια απτην κερκιδα και να τραγουδανε.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
καλυτερα με τα τσακαλακια απο το κορδελιο εγω,,,με τα παλαιστινιακα και το μαυρο γυαλι των 10 ευρω.

άντε να αρχίσει η πουτάνα η σεζόν...... μας κάβλωσες!!!!! 8)
PAOK is a Social Movement!

CLUB LARISA

• Guest

μου τρεξανε ολα τα ζωντοβολα στην λεωφορο των 10.000 με το ζορι,,,να βγουνε φωτογραφιες με τα πρασινα πολο μπλουζακια τους...

ΟΥΣΤ ΛΕΡΕΣ.

Έτσι είναι αδερφέ....Τα χρέη να μην είχες και κανένα βγενόπουλο δε θα περίμενες...

Offline bozik

• Αλλαγή
κλεφτες να μην ειχες....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

SKAILS

• Guest
paidia akougetai oti o zhtros edwse 250.000 ston paneloudh se metrhta k 250.000 se epitages,an isuei auto tha kanei thn emfanish tou shmera sthn genikh suneleush.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε rebelpappous γίνεσαι όντως λίγο εριστικός αλλά δεν πειράζει. Ολοι Π.Α.Ο.Κ. είμαστε.

Μπορεί να χλεύασες τις όποιες δικές μου προτάσεις, αλλα πρόταση από την πλευρά σου δεν διάβασα. Γιατί αν η πρόταση είναι ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ή ΤΟ ΧΑΟΣ τότε νομίζω ότι αυτός που απομακρύνεται της πραγματικότητας δεν είμαι εγώ.

Βεβαίως και γουστάρω τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητή ακόμη και στη συγχρονική κολύμβηση κι έχω δώσει γι' αυτό λαρύγγι, ψυχή, χρόνο και χρήμα.

Και όσο δεν θα έρχεται ο επενδυτής-μεσσίας τι πρέπει να κάνουμε ως οπαδοί; Να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και κλειδωμένες τσέπες και να τρέχουμε την τελευταία αγωνιστική να ξανασωσουμε την ομάδα από την Α2 και να παρακαλάμε να μας "κάτσουν" τα αποτελέσματα; 'Η καλύτερα αφού με βάση τις σημερινές συνθήκες δεν μπορούμε να βγούμε πρωταθλητές δεν μας ενδιαφέρει αν πέσουμε στην Α2;

Οσο για το αν προσβάλω την ιστορία του μπασκετικού ΠΑΟΚ, αν το αντιλήφθηκες εσύ ή οποιασδήποτε άλλος με αυτό τον τρόπο, οφείλω να διευκρινίσω ότι την ιστορία του την παρακολουθώ από 15 χρονών πηγαίνοντας τότε και ως θεατής στις προπονήσεις. Δεν νομίζω ότι το forum δημιουργήθηκε για να μετρήσουμε ποιός την έχει μεγαλύτερη (την αγάπη για τον Π.ΑΟ.Κ. εννοώ).  Οταν όμως μπαίνεις στη σύγκριση Π.ΑΟ.Κ. με λάρισα νομίζω ότι γίνεσαι ο ίδιος αιχμάλωτος της σκέψης σου.

Και στο κάτω-κάτω της γραφής όπως εξελίσσονται τα πράγματα για τον ΠΑΟΚτση οπαδό ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να στηρίξη την ομάδα, με όλη του τη δύναμη ακόμη και από το υστέρημά του.

Κλείνοντας οφείλω να σου πω ότι δεν έγινα Π.Α.Ο.Κ. περιμένοντας να πανηγυρίσω τίτλους και να είμαι πρωταγωνιστής. Εγινα γι΄αυτό που ανάφερε ο φίλος vedder. Γιατί ως ΠΑΟΚ ειμαστε το κακο παιδι του ελληνικου αθλητισμου, το μαυρο προβατο της χωρας. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι δεν είμαστε ενα τεράστιο κοπάδι από πρόβατα. Λύκοι είμαστε και φοράμε την μαυροπροβιά για απόκρυψη.

Η λύση περνάει από το λαό και ίσως ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

« Last Edit: May 14, 2008, 18:03:16 by GTGipas »
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ποιος επενδυτης ρε συ παππου;τεσσερις επι πανελουδη λεγανε οι εφημεριδες οτι θελανε να αγορασουν.ο ενας που μου διαφευγει
το ονομα τωρα πηγε μετα και πηρε μια ομαδα στην βουλγαρια.αυτο που λες για μεγαλο ΠΑΟΚ απο αυτον θα ηταν αδυνατο
ο δευτερος ηταν ο σερβος ο μπουντουροβιτς.αυτος τωρα βρισκεται στην στενη...
ο τριτος ηταν η μαρφιν.αμα ηθελε την επαιρνε χθες.δεν ηθελε και το εβγαλε σε ανακοινωση.γιατι να μην πιστεψω την ανακοινωση της
και να πιστεψω τα λαμογια τους δημοσιοκαφρους οτι και καλα ηθελε τον ΠΑΟΚ;ετσι κερδισε χρονο κι ο πανελουδης...
τεταρτοι οι αμερικανοι που λεγανε για τις χαρτοπετσετες του πανελουδη.γι'αυτους δεν ξερω
αλλα αυτο που ξερω ειναι αυτο
Ανεξάρτητα από το αν γουστάρει κανείς τον αλεξόπουλο ή όχι
αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να εμποδίσει αυτόν ή
οποιονδήποτε άλλον με ζεστό χρήμα στο χέρι από το να πάρει
την ΚΑΕ.

Άρα...
και καταληγουμε εκει αδερφε.αν νομιζεις οτι υπαρχει επενδυτης που να θελει τον ΠΑΟΚ να η μεγαλη ευκαιρια.επειδη
ομως κατηγορεις πολλες φορες πολλους εδω μεσα για την ενασχοληση τους με την μπαλα(στο χω ξαναρωτησει ειναι κατι αλλο για σενα η μπαλα;
αλλη ομαδα δλδ;) θα σου πω οτι αυτο το παραμυθι με τον επενδυτη το τρωγαμε στην μαπα 2.5 χρονια.αρα ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε
πριν γινει.αυτο που εγραψε ο PAOKCURE χθες ειναι αυτο που βλεπουμε ολοι μας.ενα copy paste των γεγονοτων της μπαλας.
κι επειδη τα ειδη εξελισσονται πλεον εχουμε αποκτησει αντισωματα.μολις ακουμε την λεξη επενδυτης τιναζομαστε στον αερα.κατι μας χαλαει.
η λυση δεν ξερω ποια ειναι.αμα την ηξερα θα την ελεγα.δεν ειναι παντως ο παπας με τον επενδυτη.
προτασεις στυλ κουπονιων συναυλιων η οτιδηποτε αλλο μπορει να βοηθησει για μενα ειναι αποδεκτες
αρκει να ξερουμε οτι τα λεφτα δεν καταληγουν σε λαθος τσεπες
και σ'αυτο θα μπορουσε να βοηθησει ο Α.Σ αλλα βλεπεις εκει γινονται ολα εκ του πονηρου και εμπνεονται απο το προσωπικο συμφερον
ανθρωπων,λιγων,για να κουμανταρουν τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ
αυτη την στιγμη ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.αλλα τελειως μονοι μας.
αυτο να το συνηδειτοποιησουμε ολοι πριν να ειναι αργα
υ.γ) περιμενουμε ενημερωση απο την γ.σ του Α.Σ ετσι; ;)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
θα απαντησω για τελευταια φορα και θα το "κοψω" γιατι βλεπω οτι πολλοι φιλοι παρεξηγηθηκαν και ο σκοπος μου δεν ειναι να διχασω ειδικα τουτη την ωρα!
κατ'αρχην φιλε paokcure δεν ειχα σκοπο να σε θιξω προσωπικα και αν το εξελαβες ετσι σου ζητω συγνωμη!εγω απλως κριτικαρω λογικες και τιποτε παραπανω!σε κανεναν και ποτε δεν το εχω παιξει ξυπνιος και ειναι μακρια απο τον χαρακτηρα μου τετοια πραγματα!
φιλε γυπα εσυ και αν τα πηρες στραβα τα λογια μου.........σε καμια περιπτωση δεν κανω συγκριση της αγαπης του καθενος για τον ΠΑΟΚ,ποσο μαλλον με εμενα που δεν ειμαι απο σαλονικα και σιγουρα δεν εχω κανει τιποτα μπροστα σε εσας για την ομαδα και ειδικα για σενα εχω καταλαβει ποσο αγαπας την ομαδα μπασκετ.
πολλες φορες μπορει να "τα παιρνω" αλλα πιστεψε με ειναι απο την αγαπη μου για αυτην την ομαδα!και οταν φτανει ενας πελλοπονησιος να αγαπησει μια ομαδα της θεσ/κης σκεψου ποσο τον εχει μαγεψει!αν σκεφτεις οτι πιτσιρικα με ειχε κανει ο θειος μου ΑΕΚ και ως εφηβος ΔΙΑΛΕΞΑ τον ΠΑΟΚ μαγεμενος απο την ομαδα που με εκανε να ΛΑΤΡΕΨΩ το μπασκετ(και θελει μαγκια να αγαπησεις αλλη ομαδα απο αυτην που σου εμαθαν μικρος)!τελοσπαντων...........
δικαιωμα μου να διαφωνω με την λογικη "εξω οι επενδυτες θα τα καταφερουμε μονοι μας" στον επαγγελματικο αθλητισμο και κυριως στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!πιστευω οτι αυτες οι λογικες τραβανε σαν τον μαγνητη τα λαμογια και δινουν πατημα στους πολιτικους να "κανουν παιχνιδι".πιστευω οτι αυτες οι λογικες θα παγιωσουν την ομαδα μπασκετ σαν μικρομεσαια(οπως εχει γινει με αυτη του ποδοσφαιρου) και η ομαδα θα περασει στην ανυποληψια και θα μας κοροιδευουν μεχρι και η λαρισαιοι(φιλε γυπα) οπως φετος!
Και τελος φιλε γυπα:ΝΑΙ η προταση μου ειναι ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Η' ΧΑΟΣ!γιατι το χαος το ζησαμε πολυ εντονα φετος και θα το ζουμε συνεχως οσο δεν υπαρχει ενας τετοιος!Εκτος κι αν πιστευεις οτι δεν ζησαμε το ΧΑΟΣ φετος οποτε..............και στην τελικη ειδα ποσο ο λαος στηριξε την προσπαθεια της διοικησης να σωσει την ομαδα απο την κατασταση που την ειχε φερει ο πανελουδης!αστα..................

BLACK DOG

• Guest
"...στο ποδοσφαιρο παντα ο ΠΑΟΚ ηταν μια μικρομεσαια ομαδα ενω στο μπασκετ παντα πρωταγωνιστης!
...
Τα εχω παρει ασχημα τωρα και γι'αυτο σταματω γιατι.............
παππουλη αυτο περι μικρομεσαιας ομαδας μη το ξαναδω.ειναι ντροπη να το γραφει φιλαθλος του ΠΑΟΚ αυτο.Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. 8)

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε (και το εννοώ) rebelpappous. Βεβαίως και είσαι πρώτος μάγκας και επειδή είσαι ΠΑΟΚτσής και επειδή το διάλεξες με τις συνθήκες που το περιεγραψες.

Συμφωνούμε στο επενδυτής διαφωνούμε στο χάος. Κι εγώ θέλω επενδυτή, κι εγώ γουστάρω να πανηγυρίσω τίτλους, κι εγώ γουστάρω τίγκα το Παλατάκι και την ομάδα μέσα στο γήπεδο να ζωγραφίζει.

Αν ο λόγος μου υπερέβει τα εσκαμμένα και οι προτάσεις μου ακούγονται αφελείς, είναι ακριβώς επειδή δεν φαίνεται επενδυτής (αλλά επενδυτής όχι σάλια) στον ορίζοντα και φοβάμαι ότι οι όποιες εναλλακτικές λύσεις, που θα είναι η εξής μία, ο λαός, θα αναζητηθούν όταν θα έχουμε πάρει τον χωρίς επιστροφή δρόμο.

Τέλος, για το ότι ο λαός δεν στήριξε φέτος συμφωνούμε. Πρέπει όμως, μαλλον, να συμφωνήσεις κι εσύ ότι τον τελευταίο καιρό και μπροστά στο φάσμα την πτώσης-απόλυτης ντροπής, υπήρξε αφύπνιση. Αφύπνιση που πρέπει να εκμεταλλευτούμε πριν ξαναγίνει ύπνωση, και το ποδοσφαιρικό τμήμα γίνει βασιλίας και το μπάσκετ ξανά "μπασκετάκι".

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Α1 ΠΑΟΚ

Ζήτρος: "Έχω όραμα και πλάνο"

Δημοσίευση: 14 Μαίου 2008 23:28

Ουσιαστική είδηση δεν βγήκε από τη γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο "Βελλίδειο" συνεδριακό κέντρο, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Ζήτρος, βρέθηκε ενώπιον των 500 μελών που την παρακολούθησαν και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει.

"Είμαι εδώ για να βοηθήσω. Το οικονομικό πρόβλημα το σέβομαι, έχουν γίνει πολλά, αλλά δεν είναι το βασικό ζήτημα για τον ΠΑΟΚ. Χρειάζονται διοικητικές αλλαγές. Εχω όραμα, πλάνο και ένα επιτελείο για να γίνει η απαιτούμενη δουλειά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξαναβρεί τον πραγματικό του εαυτό, αρκεί να μην υπάρχει φαγωμάρα και να γίνει σωστή διαχείριση", τόνισε ο κύριος Ζήτρος.

Κατόπιν ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, πρότεινε να συζητήσει η οικογένεια του ΠΑΟΚ την πρόταση του επιχειρηματία με το σώμα της συνέλευσης να δέχεται. Μετά από αυτή την εξέλιξη ορίστηκε νέα γενική συνέλευση στις 28 Μαΐου κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοινοποιηθεί στον κύριο Ζήτρο η παραχώρηση ή όχι των μετοχών της ΚΑΕ.

Στη διάρκεια της συνέλευσης ο πρόεδρος της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε για τα χρέη της εταιρείας που αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, έγιναν προτάσεις για την επόμενη διοικητική μέρα στην ΚΑΕ από τις παρατάξεις που διεκδίκησαν το χρίσμα για την προεδρία στις τελευταίες εκλογές του ΑΣ , το "Μέτωπο Λαϊκής Βάσης" και τον "Χρυσό Δικέφαλο".

http://www.sport24.gr/html/ent/126/ent.234126.asp
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
Sinenteuksi tou tzima tou proponiti twn trikalwn gia thn anodo tis omadas tou stin A1.H apantisi tou sto telos gia mena ta leei ola gia thn apaksiosi pou exei erthei to basket tou PAOK mexri kai proponitis neofotistis omadas mas anaferei.E re pousti paneloudi pou mas katantises gamoto

Θα μείνετε στα Τρίκαλα για να συνεχίσετε το έργο σας;

«Για την παραμονή μου θα παίξει μεγάλο ρόλο το θέμα του μπάτζετ. Βεβαίως, μπορείς να δημιουργήσεις μία ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και να διαπρέψεις, όπως έκανε το Αιγάλεω ή μία ομάδα με υψηλό μπάτζετ και να αποτύχεις όπως έκανε το Ρέθυμνο. Σημαντικό είναι το πώς θα ξοδέψεις τα χρήματα. Ρόλο για την παραμονή μας ή όχι θα παίξει και το σε ποια χρονιά θα πέσουμε. Αν θα υπάρξουν ....Ολυμπιάδες ή όχι, αν θα χρειαστεί να κοντραριστείς με μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ή όχι».
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A2Basket/Trikala/198486.html

makptol

• Guest
H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΑΔΕΡΦΕ..........ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......
πως λεει ο κιτρινοσκωληκας καλημεριδης για αυτον ? "ο ποιο αδικημενος παραγοντας του
ΠΑΟΚ ειναι ο πανελουδης....." κατι τετοιους φιλους εχει αυτον και τον ιωαννιδη  τον γνωστο καθηγητη  της αλητειας.

kostas4

• Guest
Στην διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ μπορεί να ακούστηκαν πολλά ωστόσο ουσιαστικά εξέλιξη δεν υπήρξε. Πλέον τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις 15 μέρες που "τρέχουν" από σήμερα με όλους να περιμένουν τις επαφές του Κώστα Ζήτρου με ανθρώπους της ομάδας για την κατάθεση μιας ολοκληρωμένης πρότασης.
Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες ο κ. Ζήτρος είναι πολύ πιθανό την προσεχή Τρίτη να παραχωρήσει Συνέντευξη τύπου, δεδομένου ότι θα έχει κάτι να πει ενώ όπως διέρρευσε η πλευρά του φέρεται να έχει αποφασίσει ακόμα και για τον προπονητή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ποιος θα είναι αυτός; Ο Ντράγκαν Σάκοτα ή ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο πρώτος όμως το πιο πιθανό είναι ότι θα παραμείνει και για την επόμενη χρονιά στην ιταλική Φορτιτούντο Μπολόνια ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει στον Πανιώνιο αν και το πιο πιθανό είναι ότι θα αποτελέσει παρελθόν.
Aν ο κύριος Ζήτρος φαίνεται να δραστηριοποιείται και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα μαζί με τους συνεργάτες του όλες αυτές τις τελευταίες μέρες, στο βάθος φαίνεται να υπάρχει το όνομα του Δημήτρη Δρόσου. Ο τελευταίος όπως είναι γνωστό χθες ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την ΚΑΕ ΑΕΚ ενώ πιθανή εμπλοκή του δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο της παρουσίας στην άκρη του πάγκου του Άγγελου Κορωνιού.
Ο Κώστας Ζήτρος στο πέρας της χθεσινής γενικής συνέλευσης για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Χρειάζονται αλλαγές και βοήθεια από τους χιλιάδες φιλάθλους και θέλω να δω τον ΠΑΟΚ ψηλά. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μπορώ να συνεργαστώ. Έχει ηγέτες, έχει κόσμο. Δεν ήρθα για να παραστήσω το αντίπαλο δέος".
http://www.sport24.gr/html/ent/269/ent.234269.asp

...............αυτος ο ανθρωπος πρεπει να μεινει μακρια απο την ομαδα...................
ακου δροσος.....

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Μάγκες ο Δρόσσος δεν πρέπει ούτε στην σαλονίκη να πατήσει είναι το λαμόγιο των λαμόγιων...

kostas4

• Guest
Δρόσος και Γεωργάτος ετοιμάζονται να αγοράσουν την Παναχαϊκή! (ΜΜΕ)
το εχει στην κεντρικη του sport.gr

τα λαμογια παλι εχουν πεσει πανω στον ΠΑΟΚ.
κανενας ζητρος δεν πρεπει να παρει την ομαδα,εγω τον βλεπω σαν τον νεο γουμενο

bagos1

• Guest
paidia o drosos exei para polla fraga to 8ema einai ti douleia exei ston paok afou to epeze aektsis epipleon o zhtros to eipe kai o idios oti einai asxetos me ton a8litismo kai oti blepei ton paok san politistiki ekfrasi tote pos tou eir8e h epifitisi tou agiou pneumatos kai 8elei ton dragan sakota ston pago mas? mexri kai paiktes lene oti exei kleismenous malon ola auta paparies mou fenontai