@rebelpappous συμφωνώ μαζί σου. Δε θα μας πάνε πουθενά οι μεσοβέζικες λύσεις. Κι εγώ αυτά που έγραψα πριν για τα κουπόνια, ξέρω πως είναι μεσοβέζικη λύση, αλλά το σκέφτηκα με την έννοια να πληρώσουμε εμείς τα χρέη και να έρθει ένας να "επενδύσει". Να κάνουμε δηλαδή τους μαλάκες εν γνώσει μας. Αν και καταλαβαίνω πως αυτό δεν είναι λύση, αλλά ένα κυνήγι ελπίδας. Κλάιν μάιν δηλαδή
Συμφωνώ και με τον GTGipas. Ούτε εγώ θέλω "επενδυτή", γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι, ιδίως για τον ΠΑΟΚ. Για εμάς υπάρχουν μόνο κλέφτες και μπατίρηδες. Απλά δεν το βλέπω εφικτό, γιατί μαζεύονται πολλά για τη πλάτη του λαού σιγά σιγά και όλως τυχαίως, όλα μαζί. Υπάρχουν και πάρα πολλές σκιές στην ομάδα, που περιβάλλεται από κλέφτες, από παντού.
Έτσι θεωρώ πως, προς το παρών, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί άμεσα λύση, που να βασίζεται στη βοήθεια του κόσμου. Αν κι εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα στηρίξω μία τέτοια προσπάθεια, αν γίνει.
Γι' αυτό επαναλαμβάνω πως ασχέτως του τι θέλω, θεωρώ πως η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοθούν οι εγγυήσεις στον κλέφτη, πως δεν έκλεψε και πως δεν θα του ζητηθεί λογαριασμός για τα χρέη που δημιούργησε. Να παραδώσει τις μετοχές στον ΑΣ και αυτός μετά σε όποια διοίκηση πρωτοδικείου αποφασίσουν/εμπιστευτούν τα μέλη του. Αυτή τη διοίκηση να τη στηρίξουμε με διαρκείας και παρουσία.
Η όλη μου σκέψη βασίζεται στο ανέφικτο του να κυνηγήσουμε τον παντελονάτο για να τον κλείσουμε μέσα ή να του κάνουμε ο,τιδήποτε.

Στη χώρα των κλεφτών, πως να κυνηγήσεις κλέφτες;