Author Topic: Πανελούδης ΤΕΛΟΣ; νεα διοίκηση πρωτοδικείου στον ΠΑΟΚ (Νοεμβριος 2007)  (Read 7395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Φίλε tasoylis30. Καλά τα λες αν εξαιρέσεις του αφορισμούς. Αλλο να λες ότι "στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι όλοι άσχετοι" κι άλλο ότι όσοι ασχολούνταν ήταν άσχετοι. Οταν ήρθαν οι Κόρφας, Σταυρόπουλος είδες πουθενά το ραλίμι;

Οσον αφορά τα ερασιτεχνικά τμήματα υποδομής σου αναφέρω ένα όνομα Ανέστης Μελετιάδης. Ο άνθρωπος αγαπάει το μπάσκετ, λατρεύει τον Π.Α.Ο.Κ. και φροντίζει για τα παιδιά. Το ξέρω γιατί ο γιός μου (11 χρονών προχθές) είναι εδώ και 4 χρόνια μέλος των ακαδημιών. Και σε ενημερώνω ότι μεταξύ των παιδιών του 97 που προπονούνται στην Τούμπα (υπάρχει αντίστοιχο τμήμα στο Παλατάκι) υπάρχουν παιδιά που δείχνουν να έχουν μέλλον. Φέτος στα 9 παιχνίδια που έπειξαν έχουν 8-1 νίκες και έχασαν από ομάδα που ήταν 1 χρόνο μεγαλύτεροί τους και συμετείχαν στο πρωτάθλημα του προπαιδικού.

Διάθεση για δουλειά υπάρχει στα τμήματα αυτά. Από εκεί και μετά γίνεται η ζημιά.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline agraf

• Αλλαγή
GTGipas, συμφωνώ μαζί σου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με τεράστια μπασκετική ιστορία και παράδοση. Το να λέμε ότι όλοι είναι άσχετοι είναι μάλλον για να ρίχνουμε εκεί τις ευθύνες της κατάντιας της ομάδας και να την παίρνουμε από τους εαυτούς μας. Επίσης έτσι απλά κρυβόμαστε και λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σαν οπαδοί.

Μπορούμε και παραμπορούμε. Να πάρουμε διαρκείας, να γραφτούμε στον ΑΣ για να μπορούνε να ελέγχουμε τους Κατσαρήδες και τους Πανελούδηδες.

Άν ο ΑΣ είχε 30.000 μέλη σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το χάλι. Τέλος πάντων, ποτέ δεν είναι αργά.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια εδω βλεπω σημαντικο προβλημα και δεν μου ρχεται λυση. Λιγες οι φωνες , βοωντος εν τη ερημω δυστυχως.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
γυπα,αν δεν υπαρχει ο επενδυτης που λες.......κακως ασχολουμαστε!γιατι αν η λυση περναει απο το λαο οπως λες.........γαματα με κεφαλαια γραμματα!εδω μιλαμε για επαγγελματικο αθλητισμο δεν μιλαμε για συνοικιακη ομαδα!αν περιμενεις απο εισιτηρια,κουπονια.....μεχρι και λαχειοφορο και συναυλια(τι ακουμε κυρια μου;)!με ολο το σεβασμο νομιζω οτι με αυτα που λες προσβαλλεις την ιστορια του μπασκετικου ΠΑΟΚ!γιατι μονο με την δυναμη και την αγαπη του τεραστιου λαου του ΠΑΟΚ το καλυτερο που θα καταφερεις ειναι να εισαι 8ος(στυλ ολυμπια λαρισα)!αυτο θελουμε για τον ΠΑΟΚ ή μηπως να κανουμε πρωταθλητισμο;
ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ!
Τα πραγματα ειναι τοσο απλα!
Συγνωμη φιλε γυπα αν γινομαι λιγο εριστικος αλλα δεν μπορω να διαβαζω επαγγελματικο αθλητισμο με συναυλιες συμπαραστασης λες και ο ΠΑΟΚ ειναι οι κουρδοι του μπασκετ!

Offline cure

• Αλλαγή
@rebelpappous συμφωνώ μαζί σου. Δε θα μας πάνε πουθενά οι μεσοβέζικες λύσεις. Κι εγώ αυτά που έγραψα πριν για τα κουπόνια, ξέρω πως είναι μεσοβέζικη λύση, αλλά το σκέφτηκα με την έννοια να πληρώσουμε εμείς τα χρέη και να έρθει ένας να "επενδύσει". Να κάνουμε δηλαδή τους μαλάκες εν γνώσει μας. Αν και καταλαβαίνω πως αυτό δεν είναι λύση, αλλά ένα κυνήγι ελπίδας. Κλάιν μάιν δηλαδή

Συμφωνώ και με τον GTGipas. Ούτε εγώ θέλω "επενδυτή", γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι, ιδίως για τον ΠΑΟΚ. Για εμάς υπάρχουν μόνο κλέφτες και μπατίρηδες. Απλά δεν το βλέπω εφικτό, γιατί μαζεύονται πολλά για τη πλάτη του λαού σιγά σιγά και όλως τυχαίως, όλα μαζί. Υπάρχουν και πάρα πολλές σκιές στην ομάδα, που περιβάλλεται από κλέφτες, από παντού.

Έτσι θεωρώ πως, προς το παρών, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί άμεσα λύση, που να βασίζεται στη βοήθεια του κόσμου. Αν κι εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα στηρίξω μία τέτοια προσπάθεια, αν γίνει.

Γι' αυτό επαναλαμβάνω πως ασχέτως του τι θέλω, θεωρώ πως η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοθούν οι εγγυήσεις στον κλέφτη, πως δεν έκλεψε και πως δεν θα του ζητηθεί λογαριασμός για τα χρέη που δημιούργησε. Να παραδώσει τις μετοχές στον ΑΣ και αυτός μετά σε όποια διοίκηση πρωτοδικείου αποφασίσουν/εμπιστευτούν τα μέλη του. Αυτή τη διοίκηση να τη στηρίξουμε με διαρκείας και παρουσία.

Η όλη μου σκέψη βασίζεται στο ανέφικτο του να κυνηγήσουμε τον παντελονάτο για να τον κλείσουμε μέσα ή να του κάνουμε ο,τιδήποτε.  ;) Στη χώρα των κλεφτών, πως να κυνηγήσεις κλέφτες;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
"...για εμας υπαρχουν μονο κλεφτες και μπατιρηδες...."!
ρε παιδια απαντηστε μου σε κατι γιατι θα τρελλαθω.........η MARFIN που πριν απο 2-3 χρονια ενδιαφερθηκε να αγορασει τι ειναι;μπατιρης;Αυτη ειναι λογικη ηττας και η οποια σας εχει περασει απο το ποδοσφαιρο μονο που δεν εχουν καμια σχεση τα 2 τμηματα ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!στο ποδοσφαιρο παντα ο ΠΑΟΚ ηταν μια μικρομεσαια ομαδα ενω στο μπασκετ παντα πρωταγωνιστης!
Απλως αυτοι που διαχειριζονται τις τυχες της ομαδας εχουν φροντισει να σας το περασουν αυτο το μηνυμα("σιγα μην βρεθει επενδυτης για το ΠΑΟΚακι") και τα εχουν καταφερει!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΥΓΙΗΣ!
Αν ειναι ο ΠΑΟΚ υγιης τι θα κανουν αυτοι στη ζωη τους;δεν θα εχουν κανενα ρολο!
Εχει μια συνοικια της αθηνας(μαρουσι) σοβαρο προεδρο και δεν μπορει να εχει ο ΠΑΟΚ;
ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣΑΤΕ!
Αλλα αντι να γκρεμιστει ο λευκος πυργος απο διαδηλωσεις οταν ηθελε να αγορασει η marfin και ο πανελουδης δεν την εδινε Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ!
ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!
Τα εχω παρει ασχημα τωρα και γι'αυτο σταματω γιατι.............

kostas4

• Guest
δεν υπαρχουν στην β.ελλαδα αυτοι που θα βαλουν λεφτα στο μπασκετ.εδω στο ποδοσφαιρο που τους προσφερει τοση διαφημιση και δεν μπορουμε να βρουμε επιχειρηματιες να βαλουν εστω και μικρα ποσα.
ουτε η μαρφιν πιστευω οτι ενδιαφερθηκε ποτε πραγματικα.αν ηθελε να παρει τον ΠΑΟΚ(οπως ηθελε τον βαζελο),θα εδινε 500000 στον πανελουδη,αυτος θα εκανε μοκο και θα εφευγε.
ενας ειναι μονο που μπορει να βαλει λεφτα και αυτος διχαζει

apostolos

• Guest
Katse re su Kosta, autos o enas olo mporei, olo exei, pounta ta fragga omws? Ela sth GS me mia eggyhtikh h kati telospantwn ena xeiropiasto poso na to doune oloi kai na deis pws pane oi dixasmoi peripato....Ela skasta kai pare thn omada kai den tha pei koubenta kaneis tipota....Edw mono logia tosa xronia akoume kapoios na deiksei emprakta telospantwn auto to endiaferon pou einai? Kai mh mou peis oti kanei pisw epeidh kserei oti dixazei, auta einai mpourdes....Ela me to cash zesto na reei, pes kai duo koubentes sth GS kai den tha pei koubenta kaneis....Alla ola tha, olo thelw na, olo exw na prosferw, logia logia logia kai autos opws oloi telika. Pws na mhn einai o allos kaxupoptos otan den exei dei pote prakseis?

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μπορείς να μου πεις και εμένα ποιος είναι αυτός που διχάζει;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

apostolos

• Guest
Egw gia ton Aleksopoulo katalaba kai gia auton apanthsa.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Εγω περιμένω απο τον Κώστα, γιατί αν είναι αυτός δεν διχάζει αλλά διαλύει.
Υπάρχει βέβαια και η θετική πλευρά του ''θα μας κάνει ανθρώπους'' και θα μας ''βάλει σε σειρά''.

Περιμένω Κώστα, μήπως θα πάρει το μπάσκετ, όπως θα έπαιρνε και το ποδόσφαιρο πέρσι;

kostas4

• Guest
ναι τον αλεξοπουλο λεω.δεν λεω οτι εγκρινω οσα εχει κανει,λεω οτι μονο αυτος μπορει με τις δεδομενες συνθηκες

εσενα tsakalaki δεν σε χαλασε που εκανε κουμαντο στο ποδοσφαιρο ο καταστροφεας βεζυρτζης σε πειραζει ομως ο αλεξοπουλος.και δεν σε κατηγορω γιατι ο αλεξοπουλος εχει κανει μεγαλα λαθη.
οσο ηταν ομως στην ομαδα,παρα τα λαθη,κρατησε την ομαδα σε αξιοπρεπεστατη αγωνιστικη κατασταση

αποστολε σε ποιον να σκασει λεφτα,και σε ποιον να δωσει εγγυητικη?για μενα το μοιρασμα των μετοχων σε αυτα τα ατομα θα καταστρεψει την ομαδα.ουτε ενας δεν μπορει να βαλει λεφτα και με τιποτα δεν μπορουν να εχουν κοινη γραμμη.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ανεξάρτητα από το αν γουστάρει κανείς τον αλεξόπουλο ή όχι
αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κανείς που να εμποδίσει αυτόν ή
οποιονδήποτε άλλον με ζεστό χρήμα στο χέρι από το να πάρει
την ΚΑΕ.

Άρα...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
την έχουμε πουτσίσει...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

kostas4

• Guest

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Το τι χαλάει εμένα Κώστα στα διοικητικά άστο γιατί δεν με γνωρίζεις.
δηλαδή για να καταλάβω όταν έφυγε ο Αλεξόπουλος πήρε την κάτω βόλτα η ομάδα;
Καλά, ο καθένας έχει την άποψη του, ψάξε όμως να βρεις κι τα παιδιά που καταστράφηκε η ζωή τους και λερώθηκε το ποινικό τους μητρώο.
Γιατί παρατηρώ ευαισθησία μόνο για τα θύματα του νόμο Ορφανού, δυστυχώς κάποιοι χαλάσαν την ζωή τους για 40 λεπτά αρρώστιας κοντά στον ΠΑΟΚ, και φυσικά αυτοί που τρέχανε τότε και τώρα γνωρίζουν...................................... 

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αρα capricorn αν αναλάβει, ας τρέξει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.
Θα τα πούμε εδώ μέσα πολύ σύντομα, είμαι σίγουρος.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
την έχουμε πουτσίσει...

Πολυ φοβαμαι οτι αυτη θα ειναι η εξελιξη αδερφε στο μπασκετ..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγώ κατέγραψα μια πραγματικότητα δηλ ότι όποιος αυτήν την στιγμή
έχει λεφτά στα χέρια μπορεί να αναλάβει άμεσα. Την γνώμη μου για τον
αλεξόπουλο την ξέρεις tsakalaki και δεν χρειάζεται να την επαναλάβω.
Συμφωνώ για τα όσα λες με τα δοσίματα του παρελθόντος και προσωπικά
πιστέυω ότι δεν υπαρχει περιπτωση να αναλάβει ο συγκεκριμένος.
Τώρα το τι θα γίνει από δω και μπρός...........
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostas4

• Guest
για αυτο λεω οτι εχει κανει μεγαλα λαθη ο αλεξοπουλος.αν δεν ειχε αυτο το παρελθον με τις συλληψεις θα τον στηριζα 100%,αυτο ειναι το μοναδικο που με χαλαει.
και εκεινη την εποχη ετυχε να γνωριζω ατομα που ειχαν αδικα προβληματα στο παλε μετα απο εναν ευρωπαικο αγωνα.βεβαια δεν εχω ακομα καταλαβει τι ρολο βαρουσε η αστυνομια και πως δεχοταν να την κανει κουμαντο ο αλεξοπουλος