Author Topic: Θρασύμβουλος Φυλής - ΠΑΟΚ 4 - 2 για το κύπελλο Ελλάδος 10/10/2007 ώρα 14:30 Αlpha  (Read 4667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Απο τα πρωτα δευτερολεπτα μ' επιασε κρυος ιδρωτας μαγκες.
Οταν βλεπεις εξω απο την περιοχη μας να εχει ενας βουλης την μπαλλα και γυρω του να ειναι 3-4
δικοι μας και απλα να τον κοιτανε σαν χαζα(κυριολεκτικα), αντι να τον φανε, μην την ψαχνεις.
Αυτες οι ομαδες αυτο εχουν τον ενθουσιασμο στα πρωτα λεπτα. Εκει θελει λιγο τσαμπουκα και νευρο.
Αν σου βαλουν 2 γκολ για πλακα, και μετα ενα τριτο, δεν θα σε παει και η μπαλλα μετα  αντε καληνυχτα...
Ειμαι της γνωμης να τους ριξουν οχι απλως προστιμο, αλλα μια γερη μειωση αποδοχων, για την (τουλαχιστον) τεραστεια οικονομικη ζημια στον συλλογο που προκληθηκε εξαιτειας τους. Για την ηθικη ζημια, δεν ξεπληρωνεται
με τιποτα.
 Παντως,τωρα ειναι νομιζω η ωρα των οπαδων.
 Να εξακολουθησουμε ακομη πιο δυνατα την στηριξη στον Ζαγορακη και να δειξουμε σ' αυτα τα χαιβανια το σε πια ομαδα και για πιο λαο παιζουν.Φανταστητε οτι τα κανανε τοσο σκ... που δεν εχουμε ουτε το κουραγιο να πουμε
κατι για τα κορακια που για μια ακομη φορα μας την εκαναν  και μαλιστα με τον βουλη.
« Last Edit: October 10, 2007, 23:20:49 by Akis 1926 »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
to 3analew kai to ennow... daneikoi se omades B e8nikhs ta "talenta"!!!

oso gia tous allous paixtarades, o mikroteros einai sta 33. krima na tou kopseis to eisodhma prin tin syntaksh ;)

tous trwme sth mapa mexri to kalokairi kai meta prepei o Zagorakhs na tous pei eyxaristw, na kratisei osous 8elei dioikhtika (proswpika pisteyw oti mono o Vryzas mporei na parameinei, logw ths makroxronias parousias sthn Italia) kai apo ekei kai pera, an estrwsan sthn B e8nikh ta "talenta" na gyrisoun pisw...

etsi kai alliws o Santos merikous 8a tous diwksei... asxeta tou oti den prokeite na valei mesa ta pitsirikia pou exoun deiksei oti aksizoun kati parapanw apo thn symmetoxh sthn apostolh kai mono... eleos kai ayth h emmonh tou santos me Salmon kai Vryza...

dokimase mia fora re an8rwpe kai Xristodoulopoulo-A8anasiadh... den ksereis pws mporei na sou bgei!!!

etsi ksekinhsan oloi oi paixtarades. se mikrh hlikia...

Y.G. to exw grapsei kai se allo 8ema tou forum... o santos ka8oti gnwrizei apo mpala 8a prepei arxika mallon na ma8ei mpala sta "talenta". etsi analoga me tis dynatothtes tous na parei oti xreiazetai agwnistika. ta paidia einai adouleyta kai ayto fainetai. isws den ftaine mono aytoi... den perase kai kanenas proponhtaras ta teleytaia xronia pou na asxolh8ei mazi tous idiaiterws opws armoze (ekei fainetai o spoudaios proponhths). isws mono o roumanos, alla kai aytos eixe allou to myalo tou ;)

zagorakis

• Guest
AN DEN THELOUN NA PAIZOUN STON PAOK KAPOIOI PAIXTES AS FIGOUN. PADOS EMEIS THA EIMASTE EKEI. DEN THA PERASEI TO DIKO TOS. KAI SAN TO SIMERINO DOU THELEI ALO ENA STIN PROPONISI GIA NA TO KATALAVOUN KALA, DIOTI MERIKI MPOREI IDI NA TO XEXASAN.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Πρώτον: Τα παλληκάρια της περσινής Β' ομάδας να παίζανε, (Αθανασιάδης, Τσουλάκος, Τσουκαλάς, Πεχλιβάνης, Δελήμπασης κλπ) θα το παίρνανε το ματς χαλαρά.

Δεύτερον: Τα περί αδιαφορίας, γυρισμένες πλάτες, καθόλου χειροκρότημα κλπ που είπαν ορισμένοι στο επόμενο εντός έδρας ματς με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.

Τρίτον: Πραγματικά αν δεν είχα το διαρκείας -το οποίο απέκτησα με την βοήθεια του Ηomo και τον ευχαριστώ άλλη μια φορά γι' αυτό- δεν θα ξαναπατούσα στην Τούμπα.

Τα υπόλοιπα περί παιχτών, ποιοί μπορούν κλπ. τα' χουμε πει εκατομμύρια φορές και είναι περιττό να τα ξαναπούμε.

Καλό σας βράδυ...

guest4

• Guest
To problima einai oti oi pitsirikades den analambanoun tin prwtoboulia na
paroun tin omada stous wmous tous.
Den einai dunaton na perimenoun apo tous Georgiadi, Zisi, Panteli klp na bgazoun
to fidi apo tin trupa se kathe agwna.
An theloume na leme oti o PAOK paizei mpala eksartatai sto megalutero
pososto apo tin apodosi twn mikrwn kai meta apo tin empeiria twn paliwn.
Dustuxws oi mikroi menoun sunexws stasimoi. P.x. o Mpalafas einai apla ena kalo paiktaki tipote allo.

An thumountai oi palioi, tote pou o Koskwtas pire Mpaniwti kai Librehts meta tin 6ara pou efage
stis serres o gay, o Paok ebale sto roster tou 4-5 pitsirikades (Lagonidis - Leontiadis - Maureas klp)
oi opoioi sta 2-3 prwta paixnidia bgazane fwties. Kamia sxesi me dautous pou exoume simera.
Nomizw auto einai kathara thema xeirismou apo ton proponiti. O santos pisteuw exei tin ikanothta na anadeiksei
tous pitsirikades, arkei na to parei apofasi.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Πρώτον: Τα παλληκάρια της περσινής Β' ομάδας να παίζανε, (Αθανασιάδης, Τσουλάκος, Τσουκαλάς, Πεχλιβάνης, Δελήμπασης κλπ) θα το παίρνανε το ματς χαλαρά.

Δεύτερον: Τα περί αδιαφορίας, γυρισμένες πλάτες, καθόλου χειροκρότημα κλπ που είπαν ορισμένοι στο επόμενο εντός έδρας ματς με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.

Τρίτον: Πραγματικά αν δεν είχα το διαρκείας -το οποίο απέκτησα με την βοήθεια του Ηomo και τον ευχαριστώ άλλη μια φορά γι' αυτό- δεν θα ξαναπατούσα στην Τούμπα.

Τα υπόλοιπα περί παιχτών, ποιοί μπορούν κλπ. τα' χουμε πει εκατομμύρια φορές και είναι περιττό να τα ξαναπούμε.

Καλό σας βράδυ...

file kala tha kaneis na min ksanaertheis toumpa.kalitera kai gia sena na min xaliesai,kalitera kai gia ton PAOK.

giannis80

• Guest
Έλα diegito,εντάξει, όλοι πικραμένοι είμαστε ρε φίλε,δεν χρειάζεται να αναθεματίζουμε,μην ξαναπατήσεις στο γήπεδο κτλ.Όσο για τα υπόλοιπα, ξέροντας οτι έχω σοβαρή διοίκηση, πιστεύω οτι κάτι θετικό θα βγει από αυτόν τον αποκλεισμό.Πιστεύω οτι διοίκηση και προπονητής ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.Πριν 2 χρόνια που αποκλειστήκαμε απο αγροτικό αστέρα δεν το πίστευα.

Υ.Γ Δύο παίκτες που έπρεπε να την ακούσουν γιατί από τότε που ήρθαν στον ΠΑΟΚ παρουσιάζουν τις ίδιες αδυναμίες,άρα δεν έχουν δουλέψει καθόλου για να τις βελτιώσουν,και με εμφανίζονται με ένα στυλάκι  κάθε φορά στο ματς θαρρείς και είναι ο τζέραρντ με τον πίρλο, την γλίτωσαν λόγω εθνικής ελπίδων.Συγγνώμη,αλλά για τους συγκεκριμένους μετράω πλέον αντίστροφα μέχρι να πάρουν πόδι γιατί πολύ απλά με έχουν σπάσει τα νεύρα.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
OΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ...

Offline diegito4

• Αλλαγή
aderfe gianni80 den einai mpixti pros DJCOBRA.oute to egrapsa me kakia oute anathematisa.
apla tetoies apopseis den armozoun stin SIMERINH idiosygkrasia tou PAOKTSH.an to idio elege epi epoxi goumenou pou ton kateklevan os opado,os pelath kai tou sterousan ta oneira tou..tha to DEXOMOUN.

TORA poios einai o logos na min ksanaerthei sto gipedo?to agonistiko einai kritirio?
exei katalavei se ti thesi tis istorias tou vrisketai o sillogos?ti tha petixei me to na min erthei ksana?
apla tha valei akoma ena lifaraki stin katrakyla tou PAOK.

exei katalavei POIOS vrisketai sto timoni tou PAOK?ti prospathei na kanei o sigekrimenos anthropos?
mou fainetai pos oxi.eee loipon kalitera na min erthei kai na xalietai o idios.
emeis pou pame den kseroume ti tha doume kai pou patame?apo ton krono katevikame?OXI..apla exoume stomaxia.

o laos stin TOUMPA prepei na einai mia grothia.na min ksefeygei intsa.na erxontai aytoi pou kseroun giati erxontai.
stin TOUMPA tin dedomeni xroniki stigmih den xorane "dimokratikes" apopseis me sxolia kai dixasmo.
kai distixos aytos o apokleismos derfnei dixasmo.ara oi "paraponemenoi" kala tha kanoun na min erxontai.
dioti den einai opadoi,einai pelates.i TOUMPA xreiazetai opadous.

kamia momfi ston DJCOBRA.alloste einai kairo edo sto forum kai ton diavazo.
i apopsi mou einai gia osous skeftontai etsi..kati omos pou den einai PAOKtsidiki skepsi.
se periptosi pou o PAOK eixe 25 protathlimata kai poreies se CL,ok na dexto tin apogoiteysi tou.
ti eidame omos os opadoi gia na apogoiteytoume kai na min ksanapame?

Li_75

• Guest
Αν ήμουνα παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά την σημερινή ξεφτίλα με το βούλη, θα ξημερωνόμουνα σε γηπεδάκια 5Χ5 και θα έκανα προπονήσεις από μόνος μου για να βελτιωθώ. Αυτοί ρε συ ούτε μια σέντρα της προκοπής δεν μπορούνε να βγάλουνε. Απορώ, αν σήμερα θα κοιμηθούν οι παιχταράδες μας?

Μπράβο στα παιδιά που πήγαν στην φυλή και τους γύρισαν την πλάτη.

ΥΓ. Μια απορία: Τον Χαραλάμπους, η κυπριακή ομοσπονδία γιατί τόση πρεμούρα να τον καλέσει από χθες, αφού παίζουν το Σάββατο?

manos4

• Guest
διαβαζω διαβαζω και ξανα διαβαζω μυνηματα γεματα αγανακτηση..........ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .....ΕΙΔΙΚΑ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 15 ΛΕΠΤΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ
ΤΑΚΛΙΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ 2 ΓΚΟΛ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ
.....................
ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΗ
.............................. >:(

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΩ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ........

Offline diegito4

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΩ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ........

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Αν ήμουνα παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά την σημερινή ξεφτίλα με το βούλη, θα ξημερωνόμουνα σε γηπεδάκια 5Χ5 και θα έκανα προπονήσεις από μόνος μου για να βελτιωθώ.

Aν ησουν/ειμασταν απο εδω μεσα 11 παιχτες με την φανελα του ΠΑΟΚ  θα ειχαμε περασει αερα........Λιγο απο την ψυχη μας και ολα θα ηταν ευκολοτερα.....

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ....
No Gods,No Masters

giannis80

• Guest
aderfe gianni80 den einai mpixti pros DJCOBRA.oute to egrapsa me kakia oute anathematisa.
apla tetoies apopseis den armozoun stin SIMERINH idiosygkrasia tou PAOKTSH.an to idio elege epi epoxi goumenou pou ton kateklevan os opado,os pelath kai tou sterousan ta oneira tou..tha to DEXOMOUN.

TORA poios einai o logos na min ksanaerthei sto gipedo?to agonistiko einai kritirio?
exei katalavei se ti thesi tis istorias tou vrisketai o sillogos?ti tha petixei me to na min erthei ksana?
apla tha valei akoma ena lifaraki stin katrakyla tou PAOK.

exei katalavei POIOS vrisketai sto timoni tou PAOK?ti prospathei na kanei o sigekrimenos anthropos?
mou fainetai pos oxi.eee loipon kalitera na min erthei kai na xalietai o idios.
emeis pou pame den kseroume ti tha doume kai pou patame?apo ton krono katevikame?OXI..apla exoume stomaxia.

o laos stin TOUMPA prepei na einai mia grothia.na min ksefeygei intsa.na erxontai aytoi pou kseroun giati erxontai.
stin TOUMPA tin dedomeni xroniki stigmih den xorane "dimokratikes" apopseis me sxolia kai dixasmo.
kai distixos aytos o apokleismos derfnei dixasmo.ara oi "paraponemenoi" kala tha kanoun na min erxontai.
dioti den einai opadoi,einai pelates.i TOUMPA xreiazetai opadous.

kamia momfi ston DJCOBRA.alloste einai kairo edo sto forum kai ton diavazo.
i apopsi mou einai gia osous skeftontai etsi..kati omos pou den einai PAOKtsidiki skepsi.
se periptosi pou o PAOK eixe 25 protathlimata kai poreies se CL,ok na dexto tin apogoiteysi tou.
ti eidame omos os opadoi gia na apogoiteytoume kai na min ksanapame?

Ok, δεκτό.Λάθος κατάλαβα.Άλλωστε,το καλοκαίρι,τα διαρκείας πάρθηκαν με το σκεπτικό ''δεν πάω για να δω,πάω για να στηρίξω''. Ειδικά σε όσους λέγανε ''έλα μωρέ,τι να πάρω διαρκείας?τι να δω?''. Το ξέραμε οτι δεν θα δούμε,με κλασικό παράδειγμα το σημερινό.Φυσικά,δεν νομίζω να πτοεί την πλειοψηφία του κόσμου από το να πάει στο γήπεδο,το σημερινό αποτέλεσμα.Και στο φιλικό θα πάμε,και 4 να φάμε στο χαριλάου,πάλι με την καλαμαριά θα πάμε.Τέλος.Ζητήσαμε από έναν άνθρωπο να μπει μπροστά για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο, θα τον στηρίξουμε.Καλώς ή κακώς, αυτοί είναι ο παίκτες του ΠΑΟΚ, αυτήν την νοοτροπία έχουν, θα κάνουμε υπομονή.

BLACK DOG

• Guest
διαβαζω διαβαζω και ξανα διαβαζω μυνηματα γεματα αγανακτηση..........ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .....ΕΙΔΙΚΑ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 15 ΛΕΠΤΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ
ΤΑΚΛΙΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ 2 ΓΚΟΛ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ
.....................
ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΗ
.............................. >:(

re koyfala se exo parathrhsei ..symfonoyme se polla ...m exeis koufanei ;)

manos4

• Guest
πρεπει ρε black να ειμαστε ενωμενοι τωρα στα δυσκολα ...........το κακο ειναι οτι εκτος απο το αγωνιστικο
εχουμε και αυτην την γαμημενη την ρυθμιση δεν μας αφηνουν να ανασανουμε...........
ακομα και τα κορακια μας κανουν πολεμο........................οσο και διαφορετικες αποψεις να εχουμε ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ............................

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Έγραψα κάποια πράγματα. Όσοι προλάβατε να τα διαβάσετε έχει καλως, αλλά είναι τέτοια η σούρα μου, που δεν ξέρω τι έγραψα. Θα τα ξαναδιαβάσω αύριο το πρωί και αν αξίζει τον κόπο θα τα ξαναβάλω.
« Last Edit: October 11, 2007, 02:46:17 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

kospatras

• Guest
para polu duskolo na eisai PAOK.na eisai omws..-vourkosa simera se ekeino to guftoxwri.(emeis mazi gia mia ZWI AETE AETE DIKEFALE)

goudas4

• Guest
Dyskoloi kairoi gia na eisai PAOK dystyxws...
Egw auto pou exw na pw mono einai oti pleon i niki apenanti sto skouliki einai EPITAKTIKI
gia para pollous logous!!!
Epitelous as katalavoun oi paiktes mas se poia omada exoun TIN TIMH na agwnizontai!!!
Den mporw na grapsw perissotera auti ti stigmi kathws eimai se poly asximi psyxologiki
katastasi apo to mesimeri...

OSO ME PLIGWNEIS TOSO ME PORWNEIS...
ZAGORAKI PROXWRA KAI ALLAXE TA OLA!!!
« Last Edit: October 11, 2007, 02:53:30 by goudas4 »

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Άκουσε να δεις φίλε diegito. Το τι περιμένω από αυτή την ομάδα το έχω ξεκαθαρίσει στον εαυτό μου. Δεν περιμένω το πρωτάθλημα, ούτε το κύπελλο, ούτε καν την έξοδο στο ουέφα. Ούτε βέβαια περιμένω την ομάδα να παίξει σαν τη Μπαρτσελόνα ή την Μπάγερν. Δέχτηκα την ήττα από την Ξάνθη, δέχτηκα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό με πίκρα, στεναχώρια και απογοήτευση. Το 2-2 με τον ΟΦΗ μες στην Τούμπα, δεν μπορώ να πω ότι το έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι, αλλά δεν με πόνεσε. Να σου πω και το γιατί; Γιατί είδα τον ΠΑΟΚ να λυσσάει στην κυριολεξία να πάρει το ματς, να πιέζει ως εκεί που δεν παίρνει και να προσπαθεί με νύχια και με δόντια. Ας παίζει έτσι η ομάδα και ας παραχωρεί ισοπαλίες ή ας χάνει κιόλας. Κι αυτά μες στο πρόγραμμα είναι. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα κατηγορήσει ποτέ μια ομάδα η οποία παλεύει μες στο γήπεδο. Όλοι θα κατηγορήσουν όμως μια ομάδα που χάνει πριν ακόμα μπει στο γήπεδο, μια ομάδα η οποία αγωνίζεται με τα χέρια κατεβασμένα και τα πόδια ορθάνοιχτα. Εγώ τον ΠΑΟΚ δεν τον γνώρισα έτσι και γι' αυτό δεν ανέχομαι το γεγονός να μου ρίχνει ο Θρασύβουλος ή ο κάθε Θρασύβουλος 2 μπαλάκια στο ημίχρονο σαν σε προπόνηση. Ούτε ανέχομαι από κάποια παιδάκια που δεν γνωρίζουν το βάρος της φανέλας να αμαυρώνουν ακόμα περισσότερο -την ήδη αμαυρωμένη- ιστορία του ΠΑΟΚ. Δεν κάνουν τα λεφτά και τα αμάξια τους παίκτες, αλλά η θέληση για δουλειά, ο τσαμπουκάς και το φιλότιμο. Αυτοί μένουν στα πρώτα, που είναι δευτερεύοντα και ξεχνούν τα δεύτερα τα οποία στην ουσία είναι η δουλειά τους. Όσο αναφορά τη στήριξη μου στην ομάδα, παρακολουθώ στο γήπεδο τον ΠΑΟΚ 13 χρόνια και φέτος δυσκολέυτηκα πάρα πολύ (λόγω κάποιων συγκυριών) να αποκτήσω το διαρκείας μου. Παρ' όλα αυτά κι ενώ θα μπορούσα -και μάλιστα δικαιολογημένα- να παρακολουθώ τα δρώμενα από τον καναπέ, είμαι κάθε Κυριακή στην Τούμπα και βγάζω το λαρύγγι μου γι' αυτή την ομάδα. Απλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά ή να περνάν στο ντούκου. Η υπομονή και η ανοχή έχουν τα όριά τους.