Author Topic: σκουλήκι - ΠΑΟΚ 3 - 1 Κυριακή 21/10/2007 ώρα 19:00  (Read 9587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Sthn 8yra 4 den evgalan. Oute oi idioi den antexoyn ekei...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμος ο Κνολ

Με τον Ρουντ Κνολ να ξεπερνάει το κρύωμα που τον ταλαιπωρούσε και να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Φερνάντο Σάντος, δεν είχε κανονικά στη διάθεσή του τους Σνάουτσνερ και Πεχλιβάνη που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, μιας και ταλαιπωρούνται από μία θλάση και από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αντίστοιχα. Επέστρεψαν Λάκης και Βαγγελής.

Επίσης, απόντες από το απογευματινό πρόγραμμα ήταν και οι Kυριακίδης, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Χριστοδουλόπουλος και Χαραλάμπους οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=105405
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Diego-4

• Guest
..απλά γαμήστε τους , τίποτα άλλο...

CLUB LARISA

• Guest
Την ώρα που ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μούρθια, ο Νέτο, ο οποίος μίλησε στον Αθλητικό Μετρόπολις, εκφράζει την επιθυμία του να βοηθήσει τον Άρη να γίνει ομάδα Champions League. «Το θέμα το πληροφορήθηκα από τους δημοσιογράφους. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη και είμαι παίκτης του για τρία χρόνια. Θα μείνω μέχρι να γίνει ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να βοηθήσω όσο μπορώ το σύλλογο να πετύχει τους στόχους της». "SE ΚΟΒΩ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ..."
Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος άσσος αναφέρθηκε στο κυριακάτικο (21/10, 19:00 ΝΕΤ) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε γι' αυτό το παιχνίδι. Ξέρω καλά την προϊστορία. Ξέρω τι σημαίνει αυτό το ματς για τους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι μας πιέζουν για τη νίκη και μας στηρίζουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θα παίξουμε για τη νίκη,"ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ" αλλά πάντα ένα ντέρμπι είναι δύσκολο. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα αρχίζει και δένει. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο». "Μαζί προφανώς γνωρίζετε και τις μάνες ο ένας του άλλου..."

Ξυπνήστε μας μνήμες και επιτέλους βάλτε τους ξανά μέσα στο χώμα της Παπαναστασίου. Ξηγηθείτε τους αλλα Τουρσουνίδης και κάντε τους κομπλεξικούς καρπαζοεισπράκτορες να παραμιλούν...Τέρμα στην μπόχα των εβραίων που ξαναθυμήθηκαν οτι έχουν και ποδοσφαιρικό τμήμα...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
auto pou eipe oti tha meinei mexri na ginei i omada epipedo cl..kovo na menei gia para polla xronia ;D ;D
« Last Edit: October 17, 2007, 12:10:06 by GiorGakiS-4- »

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Προλαβαίνει τον Αρη ο Γεωργιάδης
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε

Kαλά νέα σήμερα για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος  είδε στην σημερινή προπόνηση τον Γεωργιάδη να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε αλλά να κάνει ατομικό για προληπτικούς λόγους και πλέον προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Αρη. Κατά τα άλλα  το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, με τους Σνάουτσερ και Πεχλιβάνη να γυμνάζονται μόνοι τους.

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=1&clubid=643

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ρε παιδια μολις μου εστειλε ενας φιλος mail με ενα αρθρο που υπαρχει σε ιστοσελιδα  της ομαδας της παπαναστασιου, με απιστευτο κραξιμο για τον ΠΑΟΚ ,τον τεο,τον λαο μας ,οτι και καλα εμεις δεν θελαμε να παρουμε εισιτηρια και μιλανε για κατι τελευταιες κλοτσιες που θα μας δωσουν και αλλα τετοια.τι προπαγανδα ειναι αυτη γαμω την πουτανα μου.μιλαμε οτι εχω ανεβασει 200 πιεση με αυτα που διαβασα.κι επειδη αυτες τις μερες εχουμε πολλα να ακουσουμε ακομη θα πω ενα πραγμα στους παικτες μας,
ΑΠΛΑ...ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Offline ved

• Αλλαγή
parakalw mia apadhsh sto kedriko giati h piesh moy exei paei 20

http://www.super3.gr/main.asp?session-id=0edd1230cd78d9747860b6b1bd1eb133

Offline Suicidal

• Βασικός
ka8osaste kai asxoliste ki eseis.......
apanthseis kai xaza twra.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

thomas

• Guest

Ρε φιλαράκι μία ερώτηση?ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?Τόσα θέματα έχουμε να ασχοληθούμε.Βαδίζουμε έναν δύσβατο ανηφορικό δρόμο που στην κορυφή του θα δούμε αυτό που είναι μη αναστρέψιμο : ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!Με τα σκουληκάκια θα ασχολούμαστε?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
την καλυτερη απαντηση vedder μπορουν να τους την δωσουν οι παικτες μας στην σκουληκοφωλια την κυριακη

manos4

• Guest
ρε τι ασχολειστε με τους εβραιους μονο αυτοι με το κομπλεξ που εχουν ασχολουνται με εμας εμεις κοιταμε μονο
την κορυφη αυτη πρεπει να χτυπαμε...........με το ασανσερ της α εθνικης θα σχολουμαστε αυτοι καθε 7 χρονια
κανουν το αγροτικο τους τι σχεση εχουν με μας .......ΚΟΝΤΗ ΒΛΑΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ............

giannis80

• Guest
αρι άρι εσύ είσαι το καμάρι,άρι άρι ομάδα ξακουστή!!

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του τεράστιου αυτού συλλόγου,με την ατσάλινη ψυχή και την αδάμαστη θέληση!Πραγματικά,ποιος ΠΑΟΚ μωρέ τώρα,μπροστά στον ΚΟΛΟΣΣΟ των αθλητικών δρώμενων της χώρας.Υπόκλιση και στον λαό αυτού του τεράστιου σωματείου,που έχει κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε πορείες κι εκδρομές......από χαριλάου ΤΟΥΜΠΑ και αντίστροφα,που τα ταξίδια των οπαδών του ΠΑΟΚ μπροστά τους,θυμίζουν πράγματι εκδρομή νηπιαγωγείου.Αυτός ο σύλογος,με τα 23 πρωταθλήματα και τα 37 κύπελλα....φάπας και καρπαζιάς, γαλούχησε πραγματικά, το λέω μέσα από την ψυχή μου, προέδρους και οπαδούς με ηρωική ψυχή,με μεγαλείο καρδιάς και προσωπικότητα που συνδύαζε χαρακτηριστικά που και ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Σπαρτιάτης βασιλιάς Λεωνίδας θα ζήλευαν.
Δυσκολεύομαι να βρω επιθετικούς προσδιορισμούς να προσάψω επιπλέον στην μεγαλοσύνη αυτού του ΤΙΤΑΝΑ αθλητικού συλλόγου,ας με συγχωρέσουν οι ήρωες φίλαθλοι του αφού τα ελληνικά μου είναι πολύ φτωχά και αυτά που ξέρω δεν μπορώ και να τα εκφράσω κιόλας μέσα από το στραβό μου στόμα,δεν έχω ίσως και παρόμοιο πνευματικό επίπεδο με αυτούς τους σύγχρονους Αϊνστάιν,Ντοστογιέφσκι, μα τι λέω, τους σύγχρονους φιλόσοφους θα έλεγα όμοιους των αρχαίων Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Σωκράτη.Και πάλι, τα σέβη μου στον μεγαλύτερο σύλλογο του τετραγώνου Μαρτίου-Παπαναστασίου-Γιάννη Αγγέλου-πάρκου Ν. ΕΛβετίας και τους εύχομαι ολόψυχα να διατηρήσουν αυτοί την μεγαλοσύνη ψυχής και χαρακτήρα εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Den mporw na stamathsw na gelaw.......eilikrina exw gonatisei

Mods, metaferete to grhgora sth kentrikh,sto topic me ta anekdota opou allou 8elete
gia na to doun oloi kai na katalavoun me ti noumera exoume na kanoume.....
Mhn sterhsete tetoia eukairia geliou apo ton kosmo.

Poios 8ou vou twra....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

JamaicaN

• Guest

Katarxas re aderfe den katalabenw gia poio logo na paei i piesi sou 20......Polu asteio kai xaritwmeno keimenaki pou den tha prepe na sou prokalei kamia entupwsi......
Katadeuteron tous dwsame kana 50aria views sto kolosite tous kai meta prizoun ta @@ mas oti einai polloi kai kserw gw....
Kalo tha itan na min ginete...

KANE MAS TH XARH
KANE MAS TH XARH
PAOKARA GAMISE TON POYSTARA TON ari...

:rasta:

CLUB LARISA

• Guest
αρι άρι εσύ είσαι το καμάρι,άρι άρι ομάδα ξακουστή!!

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του τεράστιου αυτού συλλόγου,με την ατσάλινη ψυχή και την αδάμαστη θέληση!Πραγματικά,ποιος ΠΑΟΚ μωρέ τώρα,μπροστά στον ΚΟΛΟΣΣΟ των αθλητικών δρώμενων της χώρας.Υπόκλιση και στον λαό αυτού του τεράστιου σωματείου,που έχει κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε πορείες κι εκδρομές......από χαριλάου ΤΟΥΜΠΑ και αντίστροφα,που τα ταξίδια των οπαδών του ΠΑΟΚ μπροστά τους,θυμίζουν πράγματι εκδρομή νηπιαγωγείου.Αυτός ο σύλογος,με τα 23 πρωταθλήματα και τα 37 κύπελλα....φάπας και καρπαζιάς, γαλούχησε πραγματικά, το λέω μέσα από την ψυχή μου, προέδρους και οπαδούς με ηρωική ψυχή,με μεγαλείο καρδιάς και προσωπικότητα που συνδύαζε χαρακτηριστικά που και ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Σπαρτιάτης βασιλιάς Λεωνίδας θα ζήλευαν.
Δυσκολεύομαι να βρω επιθετικούς προσδιορισμούς να προσάψω επιπλέον στην μεγαλοσύνη αυτού του ΤΙΤΑΝΑ αθλητικού συλλόγου,ας με συγχωρέσουν οι ήρωες φίλαθλοι του αφού τα ελληνικά μου είναι πολύ φτωχά και αυτά που ξέρω δεν μπορώ και να τα εκφράσω κιόλας μέσα από το στραβό μου στόμα,δεν έχω ίσως και παρόμοιο πνευματικό επίπεδο με αυτούς τους σύγχρονους Αϊνστάιν,Ντοστογιέφσκι, μα τι λέω, τους σύγχρονους φιλόσοφους θα έλεγα όμοιους των αρχαίων Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Σωκράτη.Και πάλι, τα σέβη μου στον μεγαλύτερο σύλλογο του τετραγώνου Μαρτίου-Παπαναστασίου-Γιάννη Αγγέλου-πάρκου Ν. ΕΛβετίας και τους εύχομαι ολόψυχα να διατηρήσουν αυτοί την μεγαλοσύνη ψυχής και χαρακτήρα εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

BLACK DOG

• Guest
.....Åó÷Üôùò óðïõäáßåò ðÝíåò ôçò äçìïóéïãñáößáò áëëÜ êáé êåíôñéêïß ðáñïõóéáóôÝò åðéäïêßìáóáí ôçí êåñêßäá ìáò, ðáñïìïéÜæïíôÜò ôçí ìå ôçí ßóùò êïñõöáßá ãçðåäéêÞ áôìüóöáéñá áíÜ ôçí õöÞëéï. Ôï ðåñßöçìï «La Bombonera» ôçò Boca Juniors......
......Ôçí ÊõñéáêÞ ôåëåéþíïõìå ìå ôçí «ðüëç». ÖÝôïò áðü ôïí ìÞíá Ïêôþâñéï. ÓôñÝöïõìå ôçí ðñïóï÷Þ ìáò óôïõò áëçèéíïýò áíôáãùíéóôÝò ìáò.

.....Ï ÁÑÇÓ åßíáé ÐÏÁÊ... Ç ðüëç Ý÷åé «âáöôåß» êßôñéíç. ÊõñéïëåêôéêÜ êáé ìåôáöïñéêÜ. Ôï åðéêïéíùíéáêü ôïõò ôñéê ïäçãåßôáé óå íáõÜãéï. ¿äéíåí üñïò, Ýôåêåí ìõí!!!....

...Âõèßæïíôáé óôï ðÝëáãïò ôçò ðáñáêìÞò. Óôïí ðñïóùðéêü ôïõò «ãêñåìü» Ý÷ïõí ðÜñåé ôçí áñìüæïõóá èÝóç…
 :smack: :smack: :smack: :prosk: :nianiania: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:
áðïñù ðïõ å÷åé öôáóåé ç ôå÷íïëïãéá ùñåò ùñåò...ðïõ ôá âñçêå  ïëá áõôá ôï ôåôñáðåñáôï óðõñéáñéêï áóðïíäõëï êáé ôá åãñáøå!! ::)

Offline Geo

• Αλλαγή
Όταν στην ελλάδα ο καλύτερος διαιτητής είναι με διαφορά ο Βασσάρας ...γιατί πάνε και μου βάζουνε να σφυρίξει ο Κάκος?

Δηλαδή αν δε σφυρίξει σε τέτοια παιχνίδια ο επιπέδου FIFA κορυφαίος Έλληνας διαιτητής..... σε ποια παιχνίδια θα το βάλουνε να σφυρίξει?

Απλά ρωτάω.....

Offline bozik

• Αλλαγή
Όσο για τον αγώνα της Κυριακής στις 19.00 με τον ΑΡΗ διαιτητής ορίστηκε από την Κέρκυρα ο κ. Κάκος που απαιτούμε να παίξει 50-50 γιατί από τότε που κάποιοι τα βρήκαν με τον κ. Γκαγκάτση (εκεί που τον βρίσανε) ...η διαιτησία πολεμάει την ομάδα μας συνέχεια....όσο για το κρατικοδίαιτοι γελάμε...22 χορηγίες κύριοι εμείς χωρίς ούτε μια κρατική... Μήπως τελικά να ρωτήσουμε τον κ. Γκαγκάτση ή τον κ. Βενιζέλο τον κολητό σας τι συμβαίνει πραγματικά ???     http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=266     
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Όταν στην ελλάδα ο καλύτερος διαιτητής είναι με διαφορά ο Βασσάρας ...γιατί πάνε και μου βάζουνε να σφυρίξει ο Κάκος?

Δηλαδή αν δε σφυρίξει σε τέτοια παιχνίδια ο επιπέδου FIFA κορυφαίος Έλληνας διαιτητής..... σε ποια παιχνίδια θα το βάλουνε να σφυρίξει?

Απλά ρωτάω.....

anakalw sth mnhmh mou ti synevh persy sto paixnidi sth skoulhkofwlia otan klhrw8hke o Vassaras na diaithteusei to paixnidi kai ta skoulhkia skyliasan apo to kako tous giati legane 8a tous sfaxei opws otan tous gamhsame 1-3 me Mieciel (poia sfagh re apogonoi tou gembels? 0-3 apo to 35' kai milate gia thn karatia tou sanjurjo ston udeze kai th dikaih apeu8eias kokkinh tou) kai apaitousan akouson-akouson na dhlwsei kwlymma! nai kala diavasate... h malakia twn aspondylwn den ehei oria
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.