αρι άρι εσύ είσαι το καμάρι,άρι άρι ομάδα ξακουστή!!
Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του τεράστιου αυτού συλλόγου,με την ατσάλινη ψυχή και την αδάμαστη θέληση!Πραγματικά,ποιος ΠΑΟΚ μωρέ τώρα,μπροστά στον ΚΟΛΟΣΣΟ των αθλητικών δρώμενων της χώρας.Υπόκλιση και στον λαό αυτού του τεράστιου σωματείου,που έχει κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε πορείες κι εκδρομές......από χαριλάου ΤΟΥΜΠΑ και αντίστροφα,που τα ταξίδια των οπαδών του ΠΑΟΚ μπροστά τους,θυμίζουν πράγματι εκδρομή νηπιαγωγείου.Αυτός ο σύλογος,με τα 23 πρωταθλήματα και τα 37 κύπελλα....φάπας και καρπαζιάς, γαλούχησε πραγματικά, το λέω μέσα από την ψυχή μου, προέδρους και οπαδούς με ηρωική ψυχή,με μεγαλείο καρδιάς και προσωπικότητα που συνδύαζε χαρακτηριστικά που και ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Σπαρτιάτης βασιλιάς Λεωνίδας θα ζήλευαν.
Δυσκολεύομαι να βρω επιθετικούς προσδιορισμούς να προσάψω επιπλέον στην μεγαλοσύνη αυτού του ΤΙΤΑΝΑ αθλητικού συλλόγου,ας με συγχωρέσουν οι ήρωες φίλαθλοι του αφού τα ελληνικά μου είναι πολύ φτωχά και αυτά που ξέρω δεν μπορώ και να τα εκφράσω κιόλας μέσα από το στραβό μου στόμα,δεν έχω ίσως και παρόμοιο πνευματικό επίπεδο με αυτούς τους σύγχρονους Αϊνστάιν,Ντοστογιέφσκι, μα τι λέω, τους σύγχρονους φιλόσοφους θα έλεγα όμοιους των αρχαίων Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Σωκράτη.Και πάλι, τα σέβη μου στον μεγαλύτερο σύλλογο του τετραγώνου Μαρτίου-Παπαναστασίου-Γιάννη Αγγέλου-πάρκου Ν. ΕΛβετίας και τους εύχομαι ολόψυχα να διατηρήσουν αυτοί την μεγαλοσύνη ψυχής και χαρακτήρα εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.