Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49503 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Δε νομιζω οτι θα βρεθει καποιος επιχειρηματιας να χωσει κανα σοβαρο πακετο. Αυτο ειναι ευσεβεις ποθοι και ραδιο αρβυλα που ευδοκιμει στο χωριο μας που λεγεται Θεσσαλονικη. Ειμαστε ειδικοι στην δημιοργια φημων και την ταχυτηατη αναπαραγωγη τους απο το πουθενα. Το πολυ κανας Σαχπατζιδης με κανα πενηνταρικο. Εδω θα μαστε το απογευμα να το δουμε και μακαρι να βγω ψευτης. Καπου στα 600 χιλιαρικα παρα κατι το βλπεω να καταληγει το νουμερο, κοντα στον αρχικο στοχο της διοικησης.

Αδερφέ μου, δυστυχώς το όργιο των φημών όπως σωστά το λες, καλλιεργήθηκε, ποτίστηκε κ μεγαλούργησε απο τον Ζαγοράκη. Αυτός στις συνεντεύξεις διατείνονταν οτι μιλούσε με επιχειρηματίες που θα κατέβαλαν κάποια χρήματα, αυτός έλεγε πως έκανε ταξίδια εις τας πρωτεύουσας για να βρεί "στρατηγικούς εταίρους", αυτός έλεγε οτι ψάχνει χρηματοδότες για το καινούργιο αθλητικό. Δυστυχώς έως σήμερα στις 11.00 το πρωί, διαψεύδεται εκκωφαντικά. Τη στιγμή που σήμερα εγω κατέθετα τα πενιχρά μου αποθέματα, δίπλα μου ήταν ένας hipo - γιάπης που κατέθετε σε λογαριασμό του 126.000 ευρά.....Κακώς δεν μετουσιώθηκε λοιπόν αυτό που με περηφάνια ακούγαμε απο το στόμα του την πρώτη χρονιά οτι δλδ, "Είμαστε μόνοι μας" κ σ αυτό το εγχείρημα... Η φρούδα ελπίδα αποτελεί δυστυχως πυρότεχνημα που μόνο αρνητικά προδιαθέτει.

MetroStar

• Guest
Μπορεί να ήταν υπεραισιόδοξος ή να πήρε υποσχέσεις και να τον πούλησαν.

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να εστιάζουμε στα λεφτά.
Σημασία έχει η συμμετοχή και ήδη έχουμε περίπου 5.000 νέους μετόχους.
τα λεφτά έρχονται σιγά σιγά.

Στην τελική όλοι μαθαίνουμε και η ίδια η διοίκησή μας πρέπει να το πάρει απόφαση ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει ένα μεγάλο, οργανωμένο και με προοπτική για πάντα άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Όχι άλλα ημίμετρα.

Δυστυχώς το πιθανότερο είναι ότι απο τα 5-6000 άτομα που θα βάλουν λεφτά σε αυτή την αύξηση το 90% θα είναι οι ίδιοι που έβαλαν και στην προηγούμενη. Πρέπει να καθιερώσει η ΠΑΕ αν θέλουμε ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ μια φορά το χρόνο κατά προτίμηση δεκέμβρη η Ιανουάριο που παίρνει ο κόσμος τα δώρα να κάνει αύξηση με διάρκεια ένα μήνα. Ετσι θα ξέρει ο κόσμος στάνταρ πότε γίνεται η αύξηση για να κάνει τα κουμάντα του και σιγά σιγά θα γίνει συνίδιση η αγορά μετοχών όπως έγινε χρόνο με το χρόνο η αγορά διαρκείας.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

MetroStar

• Guest
H απανωτές ΑΜΚ δεν είναι λύση. Τώρα που υπάρχουν πολλοί μέτοχοι, μοντέλο λαικής βάσης και νε πληρώνουν τις συνδρομές τα μελη κάθε Δεκέμβρη. 12.000 επι 200 ευρώ τον χρόνο η συνδρομή 2.400.000 τον χρόνο και πλήρεις δημοκρατικές διαδικασίες για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο και ανάδειξη διοίκησης με κανονική ψηφοφορία. Άμα το κάνουμε είμαστε μάγκες.

2.400.000 από τα μέλη
3.500.000 από τα διαρκείας

6.000.000 ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

Offline babis36

• Αλλαγή
Δε νομιζω οτι θα βρεθει καποιος επιχειρηματιας να χωσει κανα σοβαρο πακετο. Αυτο ειναι ευσεβεις ποθοι και ραδιο αρβυλα που ευδοκιμει στο χωριο μας που λεγεται Θεσσαλονικη. Ειμαστε ειδικοι στην δημιοργια φημων και την ταχυτηατη αναπαραγωγη τους απο το πουθενα. Το πολυ κανας Σαχπατζιδης με κανα πενηνταρικο. Εδω θα μαστε το απογευμα να το δουμε και μακαρι να βγω ψευτης. Καπου στα 600 χιλιαρικα παρα κατι το βλπεω να καταληγει το νουμερο, κοντα στον αρχικο στοχο της διοικησης.

Αδερφέ μου, δυστυχώς το όργιο των φημών όπως σωστά το λες, καλλιεργήθηκε, ποτίστηκε κ μεγαλούργησε απο τον Ζαγοράκη. Αυτός στις συνεντεύξεις διατείνονταν οτι μιλούσε με επιχειρηματίες που θα κατέβαλαν κάποια χρήματα, αυτός έλεγε πως έκανε ταξίδια εις τας πρωτεύουσας για να βρεί "στρατηγικούς εταίρους", αυτός έλεγε οτι ψάχνει χρηματοδότες για το καινούργιο αθλητικό. Δυστυχώς έως σήμερα στις 11.00 το πρωί, διαψεύδεται εκκωφαντικά. Τη στιγμή που σήμερα εγω κατέθετα τα πενιχρά μου αποθέματα, δίπλα μου ήταν ένας hipo - γιάπης που κατέθετε σε λογαριασμό του 126.000 ευρά.....Κακώς δεν μετουσιώθηκε λοιπόν αυτό που με περηφάνια ακούγαμε απο το στόμα του την πρώτη χρονιά οτι δλδ, "Είμαστε μόνοι μας" κ σ αυτό το εγχείρημα... Η φρούδα ελπίδα αποτελεί δυστυχως πυρότεχνημα που μόνο αρνητικά προδιαθέτει.

Αν ειναι ετσι τα πραγματα αυτος και θα το χρεωθει. Η επανοδος του υποτιθεται οτι εφερνε και αυτο το καινουργιο.Δηλαδη καποιους λιγους εστω επιχειρηματιες. Αυτοι αν δεν υπηρξαν ποτε ή αν υπηρξαν αλλα τελικα του πουλησαν φυκια ο ιδιος ειναι υπευθυνος και ο ιδιος το χρεωνεται.Διαχειριση του πενιχρων ευρω του κοσμου καλη και αγια αλλα η προσωπικη του προσφορα στην ανευρεση τετοιων ανθρωπων ηταν απαραιτητη και μαλλον τελικα ανυπαρκτη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
Τα έσοδα απο τα διαρκείας είναι περισσότερα πρέπει να είναι γύρω στα 7 μύρια. Καθαρά από εραστιτέχνες και φπα κανά 5άρι
(τα δίνει όταν δηλώνει εισιτήρια σε κάθε αγώνα και όχι το καλοκαίρι). Δυστυχώς άμα πάρουμε παράδειγμα τον εραστιτέχνη που με λιγότερα λεφτά κάθε χρόνο δεν έχει ούτε 1000 μέλη όικονομικά τακτοποιημένα δεν νομίζω να βρούμε 12.000 άτομα που θα βάζουν 200. Στον ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ χωράνε όλοι και ο το αλάνι των 10 ευρώ και ο γραβατομένος των 1000.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

MetroStar

• Guest
Άμα έχουν ουσιαστικά δικαιώματα και ο καθένας μπορεί απ το να βάλει υποψηφιότητα ακόμα και για πρόεδρος μέχρι να προτείνει θέματα προς συζήτηση ή να ζητήσει ψηφοφορία για κάποιο σημαντικό θέμα (όλα αυτά με δημοκρατικές διαδικασίες όπως ψηφοφορία με κάλπη κτλ.) μια χαρά βρίσκεις.

Νομίζω και στην Μπάρτσα υπάρχουν δύο ειδών μέλη, οι απλοί φίλοι που δίνουν από 20 ευρώ το χρόνο μέχρι όσο θέλουν και τα πλήρη μέλη που δίνουν κάτι παραπάνω (πχ από τουλάχιστον 200 ευρώ τον χρόνο) και έχουν πλήρη δικαιώματα. Όλοι χωράνε στον ΠΑΟΚ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εδω βρηκε ο Ρεμος ενα καρο επενδυτες για την γρια... και Ζαγορ κοιμαται..
Αποτυχια του, που δεν κανει κουμαντο σε ξενες τσεπες.

Θα μοιραστω μαζι σας μια σκεψη μου. Ποιες ειναι οι πιθανοτητες διαγραφης των χρεων, αν ο ΠΑΟΚ αποκτησει χρηματοδοτες με οικονομικη επιφανεια;Πραγματικα με σκανδαλιζει αυτη η ερωτηση..

Λεσχες, συνδρομες και μελη ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε...Αν υπαρχουν 12.000 ατομα να βαζουν απο 200 Ε, μπορουνε καλλιστα να το κανουν καθε χρονο στην ΑΜΚ...σαν μετοχος εχεις επισης δικαιωμα εκλογης διοικησης..και πολλα περισσοτερα δικαιωματα, απο οτι το μελος της Μπαρτσα. Η ΑΜΚ ετσι πως γινεται απο την ΠΑΕ ειναι λαικη βαση.. μην ψαχνουμε δικαιολογιες..Και με 20 Ε γινεσαι μετοχος και 2.000.000 Ε

Offline ved

• Αλλαγή
λαθος εισαι τζορτζι.

η ψηφος του μετοχου των 2,000,000 ειναι πιο σημαντικη απο των ολων  υπολοιπων μετοχων μαζι !!! η δικη του ψηφος εκλεγει την διοικηση.των υπολοιπων ειναι διακοσμητικη. γιατι αν ο πρωτος ψηφισει το Α και ολοι οι υπολοιποι ψηφισουν το Β θα εκλεγει το Α και ειναι ενα εν γενει αδικο συστημα που υπερασπιζεται την ιδιοκτησια και την αξια των χρηματων του καθενος,

στην λαικη βαση που ολοι βαζουν απο 200 ευρω ( μιλαω πανω στα δικα σου νουμερα ) η ψηφος ολων ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ....αυτη ειναι δημοκρατια,,,ετσι δινεις δυναμη στον οπαδο και στον φιλαθλο και σεβεσαι την αποψη του και τιμας τα λεφτα του. γιατι αν 10,001 ψηφισουν το Α και οι 10,000 ψηφισουν το Β θα εκλεγει το Α.γιατι ειναι ενα εν γενει δικαιο συστημα που υπερασπισεται την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και δινει ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

bagos1

• Guest
πριν λιγο γυρισα μιας και εγραψα συγγενεις σημερα, το ποσο ειναι 505.000 αλλα έχει ακομα αρκετους που περιμενουνε το συμπερασμα ειναι οτι κανεις δεν εβαλε μεγαλο ποσο

Offline alexisv

• Αλλαγή
H áðáíùôÝò ÁÌÊ äåí åßíáé ëýóç. Ôþñá ðïõ õðÜñ÷ïõí ðïëëïß ìÝôï÷ïé, ìïíôÝëï ëáéêÞò âÜóçò êáé íå ðëçñþíïõí ôéò óõíäñïìÝò ôá ìåëç êÜèå ÄåêÝìâñç. 12.000 åðé 200 åõñþ ôïí ÷ñüíï ç óõíäñïìÞ 2.400.000 ôïí ÷ñüíï êáé ðëÞñåéò äçìïêñáôéêÝò äéáäéêáóßåò ãéá üëá ôá èÝìáôá ðïõ áöïñïýí ôïí óýëëïãï êáé áíÜäåéîç äéïßêçóçò ìå êáíïíéêÞ øçöïöïñßá. ¢ìá ôï êÜíïõìå åßìáóôå ìÜãêåò.

2.400.000 áðü ôá ìÝëç
3.500.000 áðü ôá äéáñêåßáò

6.000.000 ÓÕÍÏËÏ ÁÐÏ ÔÏÍ ËÁÏ ÊÁÉ ÓÔÁ ÔÓÁÊÉÄÉÁ ÅÐÅÍÄÕÔÅÓ.

Äåí åßíáé ôüóï áðëÜ ôá ðñÜãìáôá. Óôïõò 12÷éëéÜäåò õðÜñ÷ïõí ðïëëïß ðïõ áãüñáóáí ìåôï÷Ýò êáé ìå ìüëéò Ýíá åõñþ. Ðïéïò ëÝåé ìå óéãïõñéÜ ðùò ïé ßäéïé èá Ýäéíáí óõíäñïìÞ 2009åõñþ ôï ÷ñüíï;;; Åãþ ëÝù ðùò áõôü ðïõ ëåò åóý äåí ãßíåôáé ãéáôß ìå 200åõñþ ôï ÷ñüíï èá Ý÷åéò ôï ðïëý 3-5 ÷éëéÜäåò ìÝëç…

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ απορώ που όλοι θεωρείτε μικρό το ποσόν των 600 χιλιάδων. Το ποσό είναι τεράστιο και υπεραρκετό να τσουλήσει ο ΠΑΟΚ μέχρι τα Play off και να καλύψει μεγάλο μέρος από τα 2 εκατομμύρια που λείπουν. Στα play off θα καλυφθεί άνετα η τρύπα και μάλιστα ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ φέτος.
Μακάρι βέβαια να βάζανε και κάποιοι μπρούκληδες κανένα ποσό παραπάνω, αλλά έστω και μόνοι μας μια χαρά τα πήγαμε. Και δεν υπολογίσαμε και του εξωτερικού. Τέλεια πήγαμε και ξανά μπράβο σε όσους συμμετείχαν
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
συμφωνω οτι μαζευτηκαν αρκετα δεδομενης της προσπαθειας της ΠΑΕ να μεινει κρυφη η αμκ, απλα να θυμισω οτι το ανοιγμα των 2 εκ ευρω ητανε με προυπολογισμενο 700.000 απο αμκ. δλδ αν κλεισει στις 600.000 το ανοιγμα αυξανεται κατα 100.000. φυσικα αν ειναι στις 600.000 λογικα η διοικηση θα βαλει οσα χρειαζεται για να περασει τις 700.000 και να μειωθει το ανοιγμα...

MetroStar

• Guest
λαθος εισαι τζορτζι.

η ψηφος του μετοχου των 2,000,000 ειναι πιο σημαντικη απο των ολων  υπολοιπων μετοχων μαζι !!! η δικη του ψηφος εκλεγει την διοικηση.των υπολοιπων ειναι διακοσμητικη. γιατι αν ο πρωτος ψηφισει το Α και ολοι οι υπολοιποι ψηφισουν το Β θα εκλεγει το Α και ειναι ενα εν γενει αδικο συστημα που υπερασπιζεται την ιδιοκτησια και την αξια των χρηματων του καθενος,

στην λαικη βαση που ολοι βαζουν απο 200 ευρω ( μιλαω πανω στα δικα σου νουμερα ) η ψηφος ολων ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ....αυτη ειναι δημοκρατια,,,ετσι δινεις δυναμη στον οπαδο και στον φιλαθλο και σεβεσαι την αποψη του και τιμας τα λεφτα του. γιατι αν 10,001 ψηφισουν το Α και οι 10,000 ψηφισουν το Β θα εκλεγει το Α.γιατι ειναι ενα εν γενει δικαιο συστημα που υπερασπισεται την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και δινει ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Έτσι πέστα κι εσύ. Σαν μέτοχος παπάρια δύναμη έχεις. Να σε μαζεύουνε στο παλατάκι να σου λένε συμφωνείτε να είμαστε εμείς διοίκηση? Και ο κόσμος να τραγουδάει ω ΠΑΟΚαρα. Και αν μπορείς μίλα.

MetroStar

• Guest
Åãþ ëÝù ðùò áõôü ðïõ ëåò åóý äåí ãßíåôáé ãéáôß ìå 200åõñþ ôï ÷ñüíï èá Ý÷åéò ôï ðïëý 3-5 ÷éëéÜäåò ìÝëç…

Áõôü öáßíåôáé ðéï ëïãéêü ôþñá. ¢ìá áíáëõèåß üìùò óôïí êüóìï ôï íÝï óýóôçìá êáé äåé ôéò ôåñÜóôéåò äõíáôüôçôåò ðïõ áíïßãïíôáé, êáé óôçí ôåëéêÞ áí åßìáóôå ìÜãêåò áò ìáæåõôïýìå 12.000 íá êÜíïõìå êïõìÜíôï ìüíïé ìáò. ÁëëÜ ðñþôá ðñÝðåé íá áðáëëáãïýìå áðü äéïéêÞóåéò ðñùôïäéêåßïõ êáé ìåôÜ êÜðïéïò íá âÜëåé ìðñïóôÜ ôéò åîåëßîåéò ãéá íá ìåôáôñáðïýìå óå ëáéêÞò âÜóçò.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
το θέμα όμως είναι ότι για να γίνει λαϊκή βάση θα πρέπει να έχεις σταθερή διοίκηση, που σημαίνει ότι η διοίκηση αυτή θα πρέπει να αναλάβει και τα χρέη προς το δημόσιο...
άρα από την στιγμή που δεν βρίσκετε μια λύση με τα χρέη δεν μπορεί να προχωρήσει κανένα σχέδιο...
και γίαυτό μένουμε με διοίκησης πρωτοδικείου...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
περίπου στις 12 έγιναν 2 καταθέσεις στο υποκατάστημα της Σπάρτης.
Οι υπάλληλοι είπαν στους 2 αδερφούς μας πως η αγορά μετοχών ήταν μεχρι τις 11, και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ τα χρήματα που κατέθεσαν θα χαθούν και δε θα πάνε στην ΑΜΚ.
---
ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανένας αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Εμένα μου φάνηκε παράξενο αυτό, ΑΛΛΑ οι υπάλληλοι της τράπεζας τους είπαν ακριβώς αυτό το πράμα.
Παρακαλώ αν γνωρίζει καποιος ας μου πει τι συμβαίνει...
« Last Edit: February 12, 2010, 14:44:22 by spartiatis »

bagos1

• Guest
η αυξηση έληξε 2 η ώρα τα φραγκα δεν χάθηκαν γιατι πήγανε στον λογαριασμό της ΠΑΕ μην φοβάστε, αμα υπηρχε προβλημα δεν θα περνατε και τα αποδεικτικά κατάθεσης γιατι το συστημα δεν το εκδιδει

MetroStar

• Guest
Περιμένουμε τελικό ποσό, αριθμό ΝΕΩΝ μετόχων και αριθμό συνολικών μετόχων (νεών+παλιών)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
bagos, δε προκειται για μενα, με πηραν τηλ 2 δικοι μου και με ρωτησαν αν γνωριζω τι ακριβως συμβαινει.
Ο υπάλληλος παντως επέμενε να τους λεει πως εληξε στις 11 και τα χρηματα πιθανότατα δε θα πανε στην ΑΜΚ.
---
το πιο πιθανο ειναι πως γ...ται ο υπαλληλος, γιατι αν προκειται για εκεινον που ειχα συναντησει και εγω τη προηγουμενη φορα, καταλαβα τι μαλακας ηταν.
παντως δεν ειναι και λιγο να σου λενε απ τη τραπεζα πως ισως χαθουν τα χρηματα και δεν πανε στο σκοπο για τον οποιο τα καταθετεις.