Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή

Οποιος θελει και μπορει βαζει ,οποιος δεν θελει και δεν μπορει δεν βαζει.Δεν λεει κατι το ενα ή το αλλο για το ποσο ΠΑΟΚ νιωθεις..

αυτο ειναι κ απαντηση στην ερωτηση μου μοντς?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οποιος θελει ανοιγει οτι τοπικ θελει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
1000 μετοχές πέρυσι,500 φέτος. Διαρκείας στην 3.(Αυτό το λεω, γιατι είναι διπλα στην 1 όπως ξέρετε όλοι σας.)
Και ρωταω τωρα εγω με το φτωχο μου το μυαλό
Που είναι όλοι αυτοί οι τεράστιοι παοκτσίδες που σε ένα ματς φώναζαν το όνομα παικτη αλλης-αντιπαλης ομάδας?
Πως θα τον φερουμε τον παιχταρά στην ΤΟΥΜΠΑ ρε μπρουκληδες?(σημ. εγώ δεν τον πολυθέλω )
Πώς θα τον πληρώσει η ομάδα ?
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ 1? Με τα χοντρά πορτοφόλια. Λιγο εγωισμό, λιγη ντροπή δεν έχετε?
Τον θέλετε ? Πληρώστε για να έρθει
μόνο να ζητάτε ξέρετε από την ομάδα.

Callahan

• Guest
Ντροπή σου να λες τέτοια πράματα. Θα σε μαλώσουν οι μοντ. Ρίξε μια ματιά στα  κόκκινα γράμματα.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Σκοπός μου δεν είναι να ανοίξω καυγά με τους μοντ.
Να στηλιτεύσω κάποιες συμπεριφορές θέλω.
Αυτούς που τα θέλουν όλα χωρίς να δίνουν τίποτα.( όχι όλο το σκεπαστό-μόνο αυτούς που γκρινιάζουν για όλα καθισμένοι στα επίσημα και βγαίνουν και στα ράδια και έχουν  άποψη για όλα) μπορεί και να κάνω λάθος πάλι....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ειναι λαθος να διχαστουμε ΑΚΟΜΑ και σε αυτο το θεμα.
Επισης ειναι λαθος την οποιαδηποτε προσωπικη μας αποψη για οποιοδηποτε θεμα να την θεωρουμε οτι ειναι η η αποψη του Σωστου ΠΑΟΚτση, αυτου που παιρνει μετοχες, ειναι ενταξει κλπ.

Γενικα αντι να προσπαθουμε να την πουμε στον αδερφο μας, καλυτερο ειναι να προσπαθουμε να τον πεισουμε. Δεν μιλαω μονο για την ΑΜΚ, μιλαω γενικοτερα για οποιοδηποτε θεμα παει να μας διχασει, και ο καθενας μας παει να επιβαλει τη γνωμη του στον αδερφο του με πιστοπιητικα ΠΑΟΚτσηδοφροσυνης, ενω μπορει να τον προσεγγισει με το διαλογο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Mπράβο ρε Πάνο. Γαμώ την πουτάνα μου ρε με τον Σαλπιγγίδη, την ΑΜΚ, το πόσα λεφτά έχει ο ένας, γιατί δεν έβαλε ο άλλος, ποιός είναι πιο ΠΑΟΚτσής, ποιός πήρε διαρκείας, σε ποιά θύρα κλπ. Αποτινάξτε ρε πούστη μου από πάνω σας αυτή τη μίζερη νοοτροπία. Ο καθένας κάνει αυτό που νιώθει και αυτό που μπορεί σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Ξεκολλάτε επιτέλους. Ακόμα και ο τελευταίος κλοσάρ ή πρεζάκιας μπορεί να νιώθει ΠΑΟΚ ή οτιδήποτε άλλο, άσχετα αν δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που μπορεί κάποιος άλλος. Γιατί πρέπει να ψάχνουμε αφορμές να την λέμε ο ένας στον άλλον ή να νιώθουμε καλύτεροι και πιο πάνω; Γαμώ το κόμπλεξ του Έλληνα, ή του ΠΑΟΚτσή ή δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Offline agraf

• Αλλαγή

Επαναλαμβάνω όμως πως είναι απαραίτητη η ρύθμιση των χρεών για να βρεθούν αυτοί οι 2-3 που θα μπουν μπροστά. Είναι παράλογο τέτοιο σωματείο με τόσο κόσμο παθιασμένο να μην είναι ελκυστικό για επενδύσεις!

Tsag, καταλαβαίνω τί εννοείς αλλά μακρυά από "επενδυτές" ειδικά τώρα που το ρευστό τελείωσε από την Ελληνική οικονομία και όλοι τρέχουν να σωθούν.

Καλύτερα με το 100ρικάκι του ΠΑΟΚτσή παρά με τα ψευτολεφτά που από την πίσω πόρτα επιστρέφουν στον μεγαλομέτοχο στο πολλαπλάσιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Callahan

• Guest
Κανένας δεν έγραψε γι αυτούς που δεν μπορούν να προσφέρουν. Κανένας δεν θα στερήσει χρήματα από το παιδί του, τη γυναίκα του κλπ. Όσοι παροτρύνουμε, έστω και επιθετικά, έχουμε συγκεκριμένους αποδέκτες. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος, ποιοι είναι αυτοί.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Δεν είχα κανένα σκοπό να διχάσω. Να κινητοποιήσω κάποιους θα ήθελα αν ήταν δυνατό με τα λεγόμενα μου.
Φτάνουν τα sms στα ράδια και αμπελοφιλοσοφίες. ΤΕΡΜΑ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2:00

Offline babis36

• Αλλαγή
4022 metoxoi και 410.000 συνολο.....ελα ενα τελευταιο ντου.....

Σε αυτο το ποσο ειναι και οι μετοχες που δωθηκαν στην Γερμανια;

ΟΧΙ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bane

• Αλλαγή
καπου ειχα διαβασει-επιβεβαιωστε αν θελετε -οτι ο ζαγορ ειχε βαλει στοχο τις 700.000 ευρω.καπου εκει θα ειμαστε τελικα ,εκτος αν πεσει κανα πακετακι ψιλο εως το εκατομμυριο το βλεπω .και με ολα αυτα που γινονται γυρω μας νομιζω οτι ειναι καλα .σκετο καλα .δεν βοηθησε και τα 2 τελευταια αποτελεσματα συν καποια γεγονοτα των τελέυταιων ημερων.οχι οτι θα αλλαζε δραματικα το ποσο αλλα κατι καλυτερο θα γινοτανε.μπραβο σε οσους συμμετειχανε στο ονειρο της λαικης βασης
μακαρι να οργανωθει μια 3η αμκ αλλα πολυ οργανωμενα και με πολυ χρονο ,ευχομαι καλες συγκυριες εκεινη την εποχη ωστε να ξεσηκωσει και τον τελευταιο φιλο μας απο το περου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δε νομιζω οτι θα βρεθει καποιος επιχειρηματιας να χωσει κανα σοβαρο πακετο. Αυτο ειναι ευσεβεις ποθοι και ραδιο αρβυλα που ευδοκιμει στο χωριο μας που λεγεται Θεσσαλονικη. Ειμαστε ειδικοι στην δημιοργια φημων και την ταχυτηατη αναπαραγωγη τους απο το πουθενα. Το πολυ κανας Σαχπατζιδης με κανα πενηνταρικο. Εδω θα μαστε το απογευμα να το δουμε και μακαρι να βγω ψευτης. Καπου στα 600 χιλιαρικα παρα κατι το βλπεω να καταληγει το νουμερο, κοντα στον αρχικο στοχο της διοικησης.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
Callahan παρτο αλλιως ,βρισκεις.Οχι θα λες τον κοσμο του ΠΑΟΚ μαλακα και αρκουδα που χοροπηδαει και δεν θα σε σβησω.Η λογοκρισια σε πειραξε............
 Τα κοκκινα γραμματα εκφραζουν μονο εμενα οι αλλοι"μοντς" δεν εχουν ευθηνη οποτε να απευθηνεσαι αποκλειστηκα σε μενα αν εχεις προβλημα..

MetroStar

• Guest
Πιστεύετε σε μία μέρα θα κάνουμε 200.000-300.000 ευρώ όταν σε 11 μέρες κάναμε 400.000?

Offline agraf

• Αλλαγή
Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να εστιάζουμε στα λεφτά.
Σημασία έχει η συμμετοχή και ήδη έχουμε περίπου 5.000 νέους μετόχους.
τα λεφτά έρχονται σιγά σιγά.

Στην τελική όλοι μαθαίνουμε και η ίδια η διοίκησή μας πρέπει να το πάρει απόφαση ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει ένα μεγάλο, οργανωμένο και με προοπτική για πάντα άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Όχι άλλα ημίμετρα.

MetroStar

• Guest
Σύνολο παλιοί+νέοι πόσοι είμαστε δηλαδή?

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
Πήγα σήμερα για μετοχές 8 και κάτι το πρωί , τουλάχιστον άλλα 10 άτομα ήταν εκεί για τον ίδιο σκοπό πιστεύω ότι τουλάχιστον 2000 άτομα θα καταθέσου σήμερα τον οβολό τους και μαζί με κάποια χοντρά ποσα που θα βάλουν κάποιοι  ναι θα έχουμε σήμερα μόνο κοντά στα 200.000
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

MetroStar

• Guest