Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49974 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μου φαινεται παραλογο να τα χωνουμε στον κοσμο...αν θελει καποιος να τα χωσει σε καποιον να υπολογιζει ολες τις παραμετρους...ο κοσμος ειναι πολλα πραγματα και καλα και κακα...αλλα μεχρι στιγμης μονος του τρεχει την ομαδα οικονομικα...ψιλοατοπο να τα χωνουμε λοιπον εκει.

οι μετοχοι θα ηταν ελαχιστα(η και πολυ) περισσοτεροι αν αυτοι οι ελαχιστοι(η και οι πολλοι) βλεπανε την παε σαν δικους της ανθρωπους και οχι σαν κατι ξενο και τεχνοκρατικο...ας υπολογισουμε ολοι οτι η φθορα στην σχεση κοσμου διοικησης εχει ερθει εδω και καιρο...και σε αυτο κατα την γνωμη μου ευθυνεται η ιδια η διοικηση λογω της αποξενωσης απο τον κοσμο που η ιδια διαλεξε...

οταν καποιος βαζει τον ΠΑΟΚ ψηλοτερα απο καθετι αλλο στην ζωη του τοτε περιμενει να δει και μια ανταποδωση απο τους ανθρωπους που τον διοικουν...αντ'αυτου ορισμενα γεγονοτα προσφατα δειξανε σε καποιους,αιντε σε μενα προσωπικα για να μην τσουβαλιασω,οτι η διοικηση με βλεπει σαν ορθιο 50αρικο...σορυ κιολας αλλα αυτο το προσωπο της ωμης πραγματικοτητας με γειωσε και με ξενερωσε...

υ.γ παντως καθε πρωι παιρνω μυνηματακι για την ΑΜΚ...αν αυτο συνεχιστει μεχρι την παρασκευη παιζει και να το μετανιωσω και να ξαναγινω μαλακας...εν γνωσει μου...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ελα ας αφησουμε τις ειρωνιες.. δεν κατακρινω κανεναν που δεν παει για οποιονδηποτε λογο.. και τα 200ευρω του διαρκειας και οι βενζινες και τα εξοδα ολης της χρονιας για να σαι κοντα στον ΠΑΟΚ ειναι στηριξη.. σε τετοιους δυσκολους καιρους μην περιμενετε τρελα πραματα.. εχουμε 3 γεματες μερες ακομα.. ας περιμενουμε το τελικο νουμερο που πιστευω θα ανεβει αισθητα.. στην Ελλαδα εισαι..

scyclad αμα εισαι αστεγος και ανεργος πας στην τραπεζα για να την κλεψεις.. και οχι να περιμενεις στην ουρα να καταθεσεις 10 ευρω.. και ποσο μαλλον να προγραμματιζεις 4 μηνες πριν να μαζεψεις λεφτα.. απο τετοιους ανθρωπους δεν περιμενω συμμετοχη.. εχουν πολυ μεγαλυτερο γολγοθα..

Αντιθετα με καποιους ντεμεκ ΠΑΟΚαρχες που πινουν τα φρεντουτσινα τους στην παραλιακη... πανε 3ημερα Ελβετια για σκι.. και μου κυκλοφορουν με χρυσες καδενες, ρολογια και πανακριβα αμαξια εκει ναι.. μπορουμε να κραξουμε.. αλλα και παλι κουμαντο στην τσεπη του αλλου δεν μπορεις να κανεις.. δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να βαλει τα λεφτα του..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ..οχι να το κανεις απο υποχρεωση!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
gianniwth δε διαφωνώ!
με τον κόσμο δεν τα έχει κανείς...εγώ προσωπικά τα έχω με την ΠΑΕ...

αδυνατώ να πιστέψω ότι ο "λεφτάς" γκαφράς" ΠΑΟΚτσής εξαντλείται σε εμένα και (υποθετικά) εσένα που θα πάμε να βάλουμε ένα χαλαρό ποσό γιατί τόσα έχουμε ρε αδερφέ.

στην ΠΑΕ δεν έχουν κύκλο? δεν ξέρουν κανένα τύπο να πάει να χώσει 10000 ή 20000 ή δε ξέρω πόσα γκαφρά? όλοι οι μεροκαματιάρηδες στη Βόρεια Ελλάδα είναι ΠΑΟΚ και όλοι οι προύχοντες gay και βαζέλες? τόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ επικοινωνιακά είμαστε? ακόμα και σε αυτό!

δλδ αν είναι δυνατόν...200000 και (υποθέτω) όλα από τρελαμένους ΠΑΟΚτσήδες?

ρε σεις είπαμε χαλεποί καιροί αλλά εδώ μιλάμε για ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ και τσιγγάνικα μεγέθοι...ανύπαρκτη επιχειρηματικά όλη η Βόρεια Ελλάδα?

σκατά ρε...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Áí âÜöôéæá «ìåãáëïìÝôï÷ï» ôçò ôñÝ÷ïõóáò ÁÌÊ áõôüí ðïõ Ý÷åé âÜëåé ìÝ÷ñé óôéãìÞò ôá ðåñéóóüôåñá, ôüôå ï «ìåãáëïìÝôï÷ïò» áõôÞ ôçí óôéãìÞ Ý÷åé âÜëåé 10 ÷éëéÜñéêá. ¼íôùò ôñáãéêü ãéá ôï ìÝãåèïò ôïõ ëáïý ðïõ ðéóôåýïõìå ðùò Ý÷ïõìå…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

CLUB LARISA

• Guest

Αντιθετα με καποιους ντεμεκ ΠΑΟΚαρχες που πινουν τα φρεντουτσινα τους στην παραλιακη... πανε 3ημερα Ελβετια για σκι.. και μου κυκλοφορουν με χρυσες καδενες, ρολογια και πανακριβα αμαξια εκει ναι.. μπορουμε να κραξουμε..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ..οχι να το κανεις απο υποχρεωση!

Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι Μαμιδάκης, Μπιτσιάνης, Αλεξόπουλος και σια, ζήτησαν να βάλουν απο 200 εκατομύρια ο καθένας, αλλά η Τράπεζα δεν γινόταν να παραλάβει τόσο μεγάλα ποσά....

ΠΟΣΟ ΠΑΠΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΟΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΜ Κ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ......

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
μεγαλη απογοητευση. πριν γινει η ΑΜΚ ειχε διαρευσει το κλιμα οτι υπηρχαν επιχειρηματιες που θα τα εχωναν και το συνεδεαν αυτο με την επιστροφη ζαγορακη. προφανως δεν υπαρχουν.(λετε να τα βαλουν τελευταια μερα? πολύ ήρεμους τους βλεπω στην παε και το ποσο που μαζευτηκε ειναι ενα τιποτα). εγω το κατοσταευρω θα το βαλω αυριο μεθαυριο. αλλα και τι θα αλλαξει. συνολικα το πολυ να μαζευτουνε 400.000 και άν. εαν περιμεναν οτι θα μαζευανε 1-2 εκατομμυρια απο τον απλο κοσμο μαλλον πεσανε εξω. αλλα εφοσον δεν υπαρχουν επιχειρηματιες να τα χωσουν, γιατί έγινε τωρα η ΑΜΚ.  

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
δεν καταλαβαινω και το αλλο. γιατι υποβαθμιστηκε τοσο πολυ η εννοια "μετοχή - μέτοχος". δεν μιλαμε για ερανο εδω περα. αυτο που παιρνεις εχει ονομαστικη αξια. αλλα οπου και να κοιταξω η ΑΜΚ αναφερεται με τον ιδιο τροπο οπως θα αναφεροταν ενας έρανος.

Π.χ. εαν τα μυνηματα απο κινητα που εχει ενας σταθμος σε μια εκπομπη, πανε για την αγορα μετοχών, πιά η διαφορά με το να πανε στην βοηθεια στην ΑΙΤΗ για παραδειγμα. δηλαδη τα λεφτα που θα μαζευτουν απο αυτα τα μυνηματα σε ποιανου το ονομα θα πανε για μετοχες, και στην τελικη γιατι να μην παει ο ιδιος να τα βαλει. θα στειλω εγω μυνημα για να παρει ο αλλος μετοχες στο ονομα του, η στο ονομα του συνδεσμου του?  γιατι να μην παει σαν βασιλης, σαν σακης, σαν χρηστος να τα παρει για τον εαυτο του.

δε με χαλαει η συγκεκριμενη φαση τοσο, απλα την εφερα σαν παραδειγμα για το οτι υποβαθμιστηκε πολυ η αξια του να παρεις μετοχες της παε ΠΑΟΚ. ειναι σαν να δινεις λεφτα για φιλανθρωπικο σκοπο. το ονομα σου δεν εχει καμια αξια? θα εισαι μέτοχος, ο τάδε τάδε θα γραφτει το ονομά σου ρε αδερφε. δεν μιλαμε για κατι γενικό και αόριστο. ισως, αυτος να ειναι και ενας απο τους λογους μειωμενης συμμετοχης.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδιά ποιός θα βάλει μεγάλο ποσό και δεν θα θέλει να διοικήσει??? είναι δυνατόν να βάλει ο άλλος 200-300 χιλιάρικα και να μην κάνει κουμάντο και να μην είναι στην λεζάντα?? Τουλάχιστον να μαζευτούν τα λεφτά που χρωστάμε στους παίκτες για να μην υπάρχει γκρίνια στα αποδυτήρια και από το καλοκαίρι καθαρή εξήγηση, μάγκες δεν μπορούμε να πάμε ούτε για πρωτάθλημα ούτε για τίποτα και για να μην καταλήξουμε να γίνουμε σαν την αεκ 30-40% κάτω το μπάτζετ, έναν προπονητή να δουλεύει με νεαρούς μπας και βγάλουμε μερικούς παίκτες να πουλήσουμε την επόμενη τριετία για να ξανανεβάσουμε σταδιακά το μπάτζετ σε τέτοιο βαθμό που να γίνουμε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν υπάρχει σάλιο στον κόσμο, και νομίζω ότι το θέμα δεν είναι να μεγαλώσει ο αριθμός των μετόχων αλλά να μεγαλώσει το ποσό γιατί ανάγκη έχει ο ΠΑΟΚ από λεφτά στην παρούσα φάση και όχι από επιβεβαίωση για το μέγεθος του κόσμου του. Δηλαδή ας γίνουν οι μέτοχοι 3000 και το ποσό δυό εκατομμύρια παρά 30000 μέτοχοι με  πεντακόσια χιλιάρικα στην ομάδα. Μιλάω πάντα για την παρούσα φάση και με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν τώρα στην ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

baron

• Guest
Η ΠΑΕ υπολογίζει κάπου στα 650000 - με 700χιλ.

Παίζει όμως και το σενάριο: 2-3 ονόματα Παρασκευή απόγευμα με 500χιλ. έως 1 μυρίo.

Όλα αυτά δεν μας σώνουν.

Πρόβλημα 1. Διοίκηση Πρωτοδικείου. Όσο καιρό η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι εντελώς ελεύθερη μη ζητάμε τίποτα άλλο η και παραπάνω από αυτό που έχουμε. Παράδειγμα: εάν η ομάδα καταφέρει να διεκδίκηση το πρωτάθλημα (λέμε τώρα) υπάρχει έστω ένας που να πιστεύει ότι οι αντίπαλη δεν θα κινήσουν γη και ουρανό (λεγε με ελληνική Δικαιοσύνη) για να μας πάρουν την μπουκιά από το στόμα? Όταν είσαι ανελεύθερος διεκδικείς μονο αυτά που σου επιτρέπουν οι δεσμοφύλακες σου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ MBATATOUGOUMENO- γαμιάδες μας, που φρόντισαν να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρονια.

Πρόβλημα 2: Δεν υπάρχει παγκόσμια οικονομική κρίση. Υπάρχει μια οργανωμένη καμπανια εξαθλίωσης των μεσαίων και λαϊκών στρωμάτων από όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου. Ο Καπιταλισμός δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Και μέσα σε αυτά έχουμε και τους δικούς μας Πατέρες που πρόσθεσαν το κάτι τις παραπάνω: Τέλεια εξαθλίωση της Bop. Ελλάδας, Ανεργία στο 40%+, οικονομία ελεγχομενη από ευρωπαίους και ΔΝΤ, και μύρια αλλα δεινα.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΠΑΠΑΝΔΡΕΑΚΟΥΣ γαμιάδες μας που φροντίζουν να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι για τα επόμενα 50 χρονια.

3 πρόβλημα: Οι αντιστάσεις εντός του Παοκτζιδικού κινήματος θα καμφτουν. Είναι θέμα χρόνου. Και μιλώ για το γήπεδο. Σύντομα και με αφορμή την αποτυχία της AMK θα δυναμώσουν οι φωνές "δώστε το". Με τον γνωστό τρόπο: Πρώτα οι δημοσιοβλαχοι, μετά τα τσιράκια τους, τα γνωστά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΑΚΟΥΣ" ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ που με την βοήθεια ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβων θα προσπαθήσουν να φάνε ότι προλάβουν από την σάρκα του ΠΑΟΚ.

Και η Διοίκηση? Είναι ένα αντρείκελο όσο χρωστάμε δεξιά και αριστερά. Όσο με μια προσφυγή στο πρωτοδικείο κάθε "Παοκτζής" εργολάβος μπορεί να μας κάνει μουνί.

Ένας τρόπος και ένα μοντέλο υπάρχει για να ξεφύγουμε από αυτό το χαλι: Η πραγματική λαϊκή βάση.
Αλλα μέσα σε αυτήν την κακομοιριά , στην συγκυρία, και στην ηθελημένη εξαθλίωση της πλατιάς λαϊκής μάζας των οπαδών του ΠΑΟΚ βλέπω να ξαναπερνούμε τους δρόμους. Και προτείνω αυτή την φορα να γίνουμε η αιχμή του δόρατος και για όλα τα κοινωνικοοικονομικά ζητήματα της Bop.Ελλάδος και όχι μόνον για να διεκδικήσουμε την διαγραφή των χρεών.

Και άμα δεν θέλουν να ακούσουν με το καλο υπάρχουν και πιο αποτελεσματικοί τρόποι διαμαρτυρίας.

Μέχρι τότε στηρίζω Ζαγοράκη και Ζήση. Δεν έχω άλλη, δεν έχω καλύτερη επιλογή.

stef

• Guest
Παιδιά χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά και πέρυσι το ποσό που μαζεύτηκε από τον απλό κόσμο ήταν περίπου στις 500,000 άντε 600,000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό τα έβαλαν πρόσωπα της τωρινής διοίκησης καθώς και ο Σαχπατζίδης (που έβαλε και τα περισσότερα λεφτά).
Φέτος αν γίνει το λογικό ντου των τελευταίων ημερών πάλι ένα ποσό αντίστοιχο θα μαζευτεί. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ μικρό για το λαό μας.
Πάντως όποιος θέλει ας βάλει, δεν γουστάρω να παρακαλάμε κανέναν. Ή το νιώθεις ή όχι. Αν ξεχνάμε τόσο εύκολα και πρέπει να κάνουμε ολόκληρο πρόλογο γιατί πρέπει να βοηθήσουμε - έστω και με 10,30,100 ευρώ-τότε καλά να πάθουμε...

Offline Suicidal

• Βασικός
(λετε να τα βαλουν τελευταια μερα? πολύ ήρεμους τους βλεπω στην παε και το ποσο που μαζευτηκε ειναι ενα τιποτα)

Αυτό ΟΣΑ πολλά μπορεί να λέει, ΤΟΣΑ λίγα θα λέει μάλλον....   :-\
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ειχα πιστεψει οτι καποιος, καποιοι λεφταδες θα βαζαν κατι στην ΑΜΚ. Πραγματικα απογοητευτηκα παρα πολυ ρε μαγκες. Μακαρι να αλλαξει κατι, αλλα δεν μπορω να χονεψω οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει εναν (1αν!!) , ΕΝΑΝ!!! , ουαν, ουνο, ανθρωπο σε Γερμανια, Αμερικη, Αυστραλια, Σουηδια, Ελλαδα να γουσταρει να βαλει 1 εκ. ευρω. Και αν νομιζετε οτι το νουμερο ειναι εξωγηινο, να ξερετε οτι ειναι απλα ενα ανεκδοτο μπροστα στα λεφτα που εχουν καποιοι Ελληνες στην Αμερικη κυριως. Προχθες παλι εβλεπα ενα ρεπορταζ για εναν στην αμερικη που εχει 897897698579084 εκ δολαρια να πουμε, και καταγεται απο Μακεδονια. Δεν μπορω να το καταλαβω ρε γαμωτο, γιατι τετοια απαξιωση.
Ακομα και για την Ελλαδα να μιλησουμε. Μαμιδακης, Κανελλοπουλος, που ειναι αυτοι; Λεζαντες του κερατα, που προ Ζαγορακη βγαιναν στο ραδιο και κραζαν Γουμενο και Παγωνη, ετοιμοι να προσφερουν εκατομμυρια... Πλεον δεν επικαλουμε τον αγνωστο επενδυτη που θα μας σωσει, αλλα ΠΑΟΚτσηδες ρε γαμωτο. Ατομα που οσο ασημαντο ειναι για εμενα το 100ευρω που εβαλα στην ΑΜΚ,  ειναι για αυτους το 1 εκ. ευρω. Που σημερα θα δουν τον τραπεζικο τους λογαριασμο αυξημενο κατα 500.000 χιλιαρικα, γιατι ειναι μια νορμαλ...τριτη. Αυτοι λοιπον, γιατι μας απαξιωνουν ετσι ρε γαμωτο;
Κριμα παιδες....
Εγω πιστευω οτι με αυτο το μοντελο εχουμε πιασει ταβανι δυστυχως. Ειμαι της αποψης οτι για το βημα παραπανω μας σωζει μονο το Τσαμπιονς Λιγκ ή επενδυτης. Και οσο δεν υπαρχει το ενα ή το αλλο, θα ειμαστε καταδικασμενοι τριτοτεταρτοι.
« Last Edit: February 09, 2010, 16:32:46 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
καλα τα λεμε, αλλα μερικους απο αυτους, οπως πχ τον μαμιδακη, τον κανελλοπουλο ή ακομη και τον αλεξοπουλο, τους απαξιωσε ο λαος του ΠΑΟΚ,ακομη θυμαμαι το πριμ του μαμιδακη.και τι δεν ειχαν πει τοτε.ακολουθο αυτου ηταν να κοψει ακομα καιτο δωρεαν πετρελαιο για την πυλαια. ενταξει παιδια δεν γινεται να τα εχουμε ολα δικα μας.και να τους βριζουμε και να λεμε μετα που ειναι. δεν γινεται να τους πεταμε μπουκαλια σε γ.σ και μετα να λεμε μα που ειναι οι λεζαντακηδες.καποια στιγμη πρεπει και μεις σα λαος να κανουμε αυτοκριτικη

CLUB LARISA

• Guest
GeorgeT , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΟΝ ΜΑΜΙΔΑΚΗ. Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ.....

kostas4

• Guest
Μακαρι να αλλαξει κατι, αλλα δεν μπορω να χονεψω οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει εναν (1αν!!) , ΕΝΑΝ!!! , ουαν, ουνο, ανθρωπο

πραγματικα ειναι απιστευτο ρε φιλε και καλο θα ειναι να το χωνεψουμε γρηγορα.δειτε τι εγινε στην αεκ.απο εκει που πηγαιναν για ολικη διαλυση βρεθηκαν ατομα να βαλουν λεφτα σε ενα βραδυ και ο αλλος εδωσε απο την τσεπη του 1,2εκατ για τους μισθους των παιχτων.και εμεις παρα το συντηριτικο πλανο και τα εσοδα δεν μπορουμε να ειμαστε συνεπεις προς τους παιχτες

ακομη θυμαμαι το πριμ του μαμιδακη

και εγω ακομα θυμαμαι τον μαμιδακη να βγαινει και να ταζει στα ραδιοφωνα αλλα δεν ειχε ρωτησει την μαμα του το παιδακι πριν μιλησει.
απο την αλλη ο αδερφος του κανελλοπουλου εχει βαλει εκατομυρια στην αεκ και δεν εχει βαλει στην παε ουτε 100χιλ να στηριξει τον ζαγορακη

για ολα αυτα ομως υπαρχει και ευθυνη του ζαγορακη γιατι με τις γνωριμιες που υποτιθεται πως εχει θα μπορουσε να βρει καποιους να τον στηριξουν.δεν μας εχει πει ποτε ομως τι κινησεις εκανε και ποιοι εδωσαν ακυρο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ας μην αφήνουμε τις μέρες να περνάνε όπως και τις οποιες προσωπικές μας πικρίες να μας αποτρέψουνε από το να συνεισφέρουμε (ο καθένας με το ποσό που μπορεί) στην ΑΜΚ. Ό,τι
και να καταλογίσει κανείς στην διοίκηση η (οικονομική) τους φερεγγυότητα δεν αμφισβητείται.

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Ξερει κανείς αν εχουν αυριο απεργία οι τράπεζες???
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

makptol

• Guest
3 μερες μεινανε ενα τελευταιο ντου να κανουμε.....

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Που είμαστε ρεεεεεεε?
Έχουμε καταντήσει στο θέμα της ΑΜΚ πουθενάδες (η υπερβολή για να καταλάβουμε πόσο άσχημα πάει)
Εγώ πήρα και πέρσι πήρα και φέτος (όσες μπορούσα)
Ο προπονητής μίλησε και είπε αλήθειες και είπε ότι θέλει 3 παίχτες. Αν ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα αυτός κάθεται μαζί μας για να το πάρουμε μαζί. Αλλιώς το είπε  δεν κάθεται
Εμείς μετοχές θα πάρουμε να στηρίξουμε αυτούς που εμπιστευόμαστε?
Έχουμε πάρει 2000 κόσμος μέχρι τώρα μετοχες και από αυτούς οι 1000 είναι εκτός της Σαλονίκης.
ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ???

Offline agraf

• Αλλαγή
Παιδιά, η γνώμη μου είναι ότι το εγχείρημα "Ο ΠΑΟΚ στο λαό του" για μία ακόμα φορά πέφτει θύμα του ότι δεν το προωθεί σωστά και με ΟΡΑΜΑ η διοίκησή μας.

Πρέπει να γίνει σεισμός, όχι μισόλογα.

Δεν γίνεται οι ίδιοι και οι ίδιοι να τραβάνε το κάρο. Η Μπάγερν και η Μάρτσα έχουν 100.000 μέλη γιατί έχει γραφτεί κόσμος από την Ιαπωνία και την Αυστραλία και την Κίνα. Εμείς δεν μπορούμε να κινητοποιήσουμε τις γειτονίες της Θεσσαλονίκης.