Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
Αδέρφια, παραθέτω ένα υστερόγραφο από τα παιδιά του site fcpaok.gr:

Με τα λίγα και με τα πολλά, κατάφεραν κάποιοι να καταντήσουν την ΑΜΚ ως το δευτεροτρίτο θέμα στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες. Είτε με τα στημένα δημοσιεύματα, είτε με τα εσωτερικά θέματα των αποδυτηρίων, είτε με την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ. Τα κατάφεραν φίλε ΠΑΟΚτσή και εσύ δυστυχώς κοιμάσαι. Για 3η μέρα είναι ανοιχτή η ΑΜΚ, και περισσότερα από 60χιλ ευρώ δεν μπήκαν.. 500 άνθρωποι έχουν πάρει μετοχές μόνο. Μην τσιμπάς το τυράκι φίλε ΠΑΟΚτσή. Μην τους κάνεις το χατίρι. ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ώστε να έχεις λόγο στα δρώμενα της ομάδας σου! Ακούμε πολλούς να χρησιμοποιούν τη λέξη "ΠΡΟΒΑΤΑ". Ε λοιπόν μεγαλύτερο πρόβατο από αυτόν που δεν έχει καταλάβει ότι με την ΑΜΚ ο ΠΑΟΚ μπορεί να λύσει πολλά από τα προβλήματα του και να διεκδικήσει στα ίσια τους τίτλους από τους αντιπάλους του, δεν υπάρχει!!!

source:http://www.fcpaok.gr//content/view/2326/108/
Ρωτάω τώρα εγώ ο αφελής:
Υπάρχει έστω και ένας από εσάς, που θέλει με το στανιό να μείνει  η ομάδα στα χαμηλά επίπεδα των τελευταίων δεκαετιών;

Γι αυτό αίντε όλοι για μετοχές! Ότι έχει ο καθένας και όσο βαστάει η τσέπη του.
Όχι άλλο μιζέρια! Ήμαρτον παιδιά!

PS: Ο ορισμός <<πρόβατο>> βεβαια δεν μου άρεσε, αλλα τώρα έχουμε αλλα ζόρια...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ç óçìåñéíÞ ìÝñá üóï áöïñÜ ôçí áýîçóç ðéóôåýù ðùò áíÞêåé óôïõò õðïóôçñéêôÝò ôéò ëïãéêÞò ôïõ …üóï ìå ðëçãþíåéò, ôüóï ìå ðùñþíåéò !

96 ÷éëéÜñéêá ìåôñÜåé óôï óýíïëï ç áýîçóç. Óå ó÷Ýóç ìå ðñïçãïýìåíåò ìÝñåò, áõôïß ðïõ áãüñáóáí óÞìåñá åßíáé ëéãüôåñïé áëëÜ óôï óýíïëï üëùí ôùí çìåñþí åßíáé áõôïß ðïõ ìåìïíùìÝíá âÜëáíå ôá ìåãáëýôåñá ðïóÜ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ποιος ξερει να μου πει αν απο την προηγουμενη ΑΜΚ πρεπει να εχω  καποιο ενγραφο οτι εχω παρει μετοχες
εχω μονο αυτο της τραπεζας

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

papas4

• Guest
οχι φιλε μου δεν χρειαζεται τιποτα!μονο ταυτοτητα και εκκαθαριστικο!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
οχι λεω οτι στην προηγουμενη που πηρα δεν μου ηρθε καποιο χαρτι οτι ειμαι μετοχος ταδε ειχα ακουσει οτι στελναν κατι αλλα αργουσαν
δεν ξερω εχω καταλαβει λαθος?

papas4

• Guest
το χαρτι που σου δινει η τραπεζα μονο υπαρχει και αποδυκνυει οτι πηρες μετοχες!εμενα παντως την προηγουμενη φορα δεν μου στειλαν τιποτα!

Offline T.manos4

• Αλλαγή

Offline spartiatis

• Αλλαγή
T.manos αν ειναι για το υποκαταστημα της Σπαρτης, εχε μαζί σου ταυτοτητα και αφμ. Αν ειχες παρει και τη προηγουμενη φορα, αρκει να θυμασαι το αφμ σου, γιατι είσαι ήδη περασμενος στο συστημα.
Επισης, αν ο γυαλακιας στο πρωτο γραφείο αριστερα σου πεταξει γεματος ειρωνία ενα αντε και στην υγεια του Βιτολο, οπως εκανε σε μενα, πεστου οτι του γαμιεται η μανα.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
στην προηγουμενη ηταν ενα ευγενικο παλικαρι
για ποιον λες θα του πω. για το γαμια σου?
μακαρι να μου ανοιξει κουβεντα καλα εχω την ζοχαδα μου
απο χθες εναν τετοιο καριολη θελω
θα σε παρω τηλ πατριοτη οτι ωρα περασω

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
T.manos4 πλέον δεν υπάρχουν μετοχές.Είναι άυλοι τίτλοι.Ακόμα και στο ΧΑΑ δεν υπάρχει τίποτα.Μην περιμένεις να πάρεις χαρτί.Και για όλους τους φίλους και τα ΠΑΟΚΙΑ μην μασάτε όταν λένε για χαρτιά(βλεπε ΦΑΛΑΚΡΑΣ των fm,και αλλοι σκουλικες)Είσαι γραμμένος στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ όπως όλες οι ΑΕ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
απο χθες εναν τετοιο καριολη θελω
:lol: :a1006:
Σε κόβω να παίρνεις τις μετοχές με δόσεις μέχρι να πετύχεις να σε "εξυπηρετήσει" ο γυαλάκιας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline alexisv

• Αλλαγή
T.manos4 ðëÝïí äåí õðÜñ÷ïõí ìåôï÷Ýò.Åßíáé Üõëïé ôßôëïé.Áêüìá êáé óôï ×ÁÁ äåí õðÜñ÷åé ôßðïôá.Ìçí ðåñéìÝíåéò íá ðÜñåéò ÷áñôß.Êáé ãéá üëïõò ôïõò ößëïõò êáé ôá ÐÁÏÊÉÁ ìçí ìáóÜôå üôáí ëÝíå ãéá ÷áñôéÜ(âëåðå ÖÁËÁÊÑÁÓ ôùí fm,êáé áëëïé óêïõëéêåò)Åßóáé ãñáììÝíïò óôï ìåôï÷ïëüãéï ôçò ÐÁÅ üðùò üëåò ïé ÁÅ.  ÄÅÍ ÕÐÁÑ×ÏÕÍ ÐÉÁ ÌÅÔÏ×ÅÓ ÓÅ ×ÁÑÔÉÁ ÃÉÁ ÊÁÌÉÁ ÅÔÁÉÑÉÁ

Äåí îÝñù áí åßíáé Ýôóé. Åãþ èõìÜìáé íá ëÝíå ðùò èá åêäïèïýí ôßôëïé ìåôï÷þí ìåôÜ ôçí äåýôåñç ÁÌÊ (ôçí óçìåñéíÞ äçëáäÞ) ç ïðïßá åßíáé êáé ç ôåëåõôáßá.

Áðü ôçí ðñïçãïýìåíç êáíÝíáò äåí ðåßñå ÷áñôß üóï îÝñù…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
alexisv. όλα είναι άϋλα όπως σου είπαν, μην ανησυχείς
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Κι εγώ πάντως για τυπωμένες μετοχές ξέρω.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Η παε είχε πει ότι μπορεί για ενθύμιο και μόνο και ως ένδειξη επιβράβευσης να τυπώσει τίτλους για τους φιλάθλους..Απλά για κορνίζα στο σπίτι..

Κατα τ' άλλα τίτλοι δεν υπάρχουν σήμερα σε καμία εταιρία..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
σημερα πηρα στο τσακ πατ στα Τρικαλα και μου ειπαν και ευχαριστουμε πολυ..τετοια ειρωνεια μην την αφηνετε να περασει

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο διασυρμος απο τα γιαννενα εκανε παρα πολυ μεγαλο κακο στην ολη διαδικασια. Και δεν θελω να ακουω το ποσο ΠΑΟΚ ειναι ο καθενας που βαζει ή δεν βαζει. Οταν βλεπεις παικτες να τους πληρωνει η ομαδα 1 μυριο πριν μια βδομαδα να τους χρωσταει αλλα 700 (συνολο σε ολους) κανουν αποχες, τρωνε απο τα 2α τους πας τεσσαρες τοτε απο τον μεροκαματιαρη να σφιχτει τετοιες εποχες παραπανω ειναι δυσκολο να το περιμενεις. Η οικονομικη ζημια τοσο λογο του ευρωπαικου φιασκου οσο και λογο του κυπελλου ήρθαν να μας σφυξουν απο εκει που δεν το περιμεναμε. Ας ελπισουμε οτι εχουμε εναν κοσμο τοσο αρρωστο που εστω την υστατη στιγμη (και έχοντας δωσει οι παικτες αθλιο παραδειγμα) θα την βοηθησουν να παρει ανασα. Οι κινησεις παντως απο ολους διοικηση και υπευθυνους αγωνιστικου τμηματος στις κρισιμες (οικονομικες στιγμες του συλλογου) ηταν κινησεις απειριας.Δυστυχώς η ομαδα τα περιμενει και παλι ολα απο τον κοσμο της.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
βουρ να τους τρελανουμεεεε 8)

Offline babis36

• Αλλαγή
Στην Μαρφιν στην Αριστοτελους παντως σήμερα το πρωι πολυς ο λαος. Γυναικες γεροι και παιδια. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ εχει παθος και ακομα και τα 30ευρω που δεν του περισσευουν τρεχει να τα δωσει. Τι αλλο να πεις παρα μονο σε αυτους που εχουν τις τυχες της ομαδας στα χερια τους να καταλαβαινουν ανα πασα στιγμη ποια ομαδα διαχειριζονται.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα