Μπορείς και να μη βάλεις φράγγο αν δεν θέλεις, δεν μπορείς όμως να ειρωνεύεσαι και να κάνεις να φαίνονται κορόϊδα και μαλάκες αυτοί που βάζουν, ούτε να δυσφημίζεις την προσπάθεια και εμμέσως να αποτρέπεις τον άλλον που θέλει να βάλει. Όσο για αυτά περι Βερόν κλπ, το ότι έπιασες 2 μάπα μεταγραφές της διοίκησης και έναν παροπλισμένο είναι επιεικώς κακεντρέχεια και επιλεκτική κριτική. Αλλά ξέχασα εσείς είστε που μας λέγατε ακούστε το αδέρφια: πουλήσαμε τον Μελίσση!!! Βρε τι πάθαμε....
Απόστολε εφόσον δεν υπάρχει κανόνας του φόρουμ που να απαγορεύει την ειρωνία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τότε και μπορώ και θα το κάνω όποτε μου αρέσει. Αν θες να με ρωτήσεις τους λόγους που το κάνω, μπορείς και εσύ και όλοι όσοι διαβάζετε το φόρουμ να με ρωτήσετε και γω θα σας απαντήσω, αλλά κανείς όπως είπα και πριν δε μου απαγορεύει το δικαίωμα να ειρωνεύομαι την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Για τις μεταγραφές που λες είσαι λάθος. Δεν μίλησα για Σορλέν, Φωτάκη, Αμπουμπακάρι, Φιλομένο κλπ. Στις μεταγραφές πάντοτε υπάρχει και το περιθώριο λάθους αλλά και η ατυχία των τραυματισμών.
ΟΜΩΣ.
Ο Βερόν είναι παιχταράς και δεν μάθαμε ποτέ γιατί δεν παίζει. Ο Μουν ήταν μια μεταγραφή κοροϊδία και δεν μάθαμε ποτε γιατί έγινε. Το ίδιο και ο Σαβίνι (κατά την άποψη μου). Όλα αυτά είναι αποτελέσματα λάθος προγραμματισμού και πληρώνονται απ'τα λεφτά μας, την τσέπη του λαού. Όπως εμείς λοιπόν λέμε χιλιάδες ευχαριστώ στην καταπληκτική προσπάθεια των συγκεκριμένων ανθρώπων με εισητήρια, στήριξη κλπ έτσι θεωρούσα αυτονόητη μια απάντηση από το Δ.Σ. ή τουλάχιστον μια συγνώμη και περίμενα να την ακούσω στην συνέντευξη τύπου. Δεν την άκουσα. Δεν χάρηκα όπως θα νόμιζες αλλά στεναχωρέθηκα. Αντ'αυτού άκουσα να μου ζητούν να βάλω χρήματα για να ξανα-αγοράσω μετοχές που στην ουσία δεν έχουν και κανένα ουσιαστικό αντίκρυσμα,εκτός από το ηθικό.
Με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά μέχρι στιγμής αισθάνομαι ότι με κοροϊδεύουν και ότι υποβαθμίζουν την διαδικασία της ΑΜΚ σε έναν απλό έρανο. Μπορεί στο μέλλον να εξηγήσουν για ποιο λόγο γίνεται η ΑΜΚ ή γιατί εγώ που έχω ήδη μετοχές να ξανα-αγοράσω και να αλλάξω άποψη αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπω είναι επίκληση στο συναίσθημα, ΠΑΟΚ είσαι, πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου κλπ κλπ τα οποία ΔΕΝ με πείθουν.
Όσο για τον Μελίσση αυτά που λες είναι ψέμματα, εγώ ποτέ δεν πήρα θέση στην πώληση Μελίσση και έτσι σε προκαλώ να βρεις post μου που να λέει το παραμικρό για την πώληση Μελίσση. Αλλιώς πάρ'το πίσω γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να κατηγορείς κάποιον παραπληροφορώντας άλλους που δεν γνωρίζουν.
Τέλος, στην τελευταία σου πρόταση αρχίζεις τα αστεία "εμείς-εσείς-αυτοί" λες και έχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα, μαύροι και άσπροι, λες και κάποιοι είναι πιο πολύ παοκτσήδες απ'τους άλλους. Θα στο πω για πρώτη και τελευταία φορά, αυτά που γράφω εκπροσωπούν εμένα και μόνο εμένα. Κανένα ιστολόγιο,κανένα μπλογκ και κανένα σύνδεσμο. Αν θες κατάλαβε το, αν δε θες συνέχισε τα εσείς και τα εμείς.
Οποιος δεν θέλει να συμετάσχει μπορεί πολύ απλά να μην το κάνει, την ειρωνία όμως την θεωρώ περιττή καταλαβαίνω την όποια νοσταλγία προς τα πίσω αλλά είναι λίγο οφφ σήζον πλέον.
Ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις, τό 'χουμε μάθει πλέον το παραμύθι, όποιος διαφωνεί με μας ή την διοίκηση χαρακτηρίζεται σαν πολέμιος της ή ότι σαν υπέρμαχος των σκοτεινών εποχώνι Γούμενου-Προηγούμενου-Βεζυρτζή-Οικονομίδη-Βουλινού κλπ.
Θα σε παρακαλούσα παρ' όλα αυτά να κάνεις edit τον εαυτό σου γιατί η ειρωνία και οι χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Εάν δεν μπορείς να εφαρμόσεις τους κανόνες τους οποίους εσύ ο ίδιος υποτίθεται ότι προασπίζεις, τότε να μην μας παριστάνεις admin και να ξαναγίνεις απλός χρήστης.