Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49609 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Εγώ πήγα στις 12:55 με 13:00 στο υποκατάστημα της Περαίας. Τέλειωσα σχετικά γρήγορα (10΄), ενώ είχε κίνηση, καμιά 10 άτομα περιμέναν...

ΥΓ. στην αίτησή μου γιατί δεν έχει αριθμό;

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μην αχωνεσαι...ουτε σε εμενα εχει

Bayern4

• Guest
Tελικα ειτε προκειται για τα τελη κυκλοφοριας
ειτε για μετοχες του ΠΑΟΚ, η νοοτροπια ειναι η ιδια ;D.

Ο Bianco προφανως δεν ενημερωθηκε για την αλλαγη της ωρας παρατασης
γι'αυτο και πηγε νωρις.

δεν ειναι αλλαγη της ωρας της παρατασης.
ειναι η ωρα που κλεινουν οι τραπεζες το μεσημερι για τον κοσμο.

Offline arwstos

• Αλλαγή
της προθεσμιας ηθελα να παω που απο τις 12:00 πηγε στις 14:30.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

bouros

• Guest
πληροφοριακα στις 11:45 περιπου  ο αριθμος ηταν 8581

zagorakis

• Guest
Εγω πηγα στις 10.30 περιπου και ο αριθμος μου ειναι 7998

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Äýï åêáô. åõñþ áðü ôçí áýîçóç

Ôïõò 9500 íÝïõò ìåôü÷ïõò Ýöôáóå óôï êëåßóéìï ôçò ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ìüíï áðü ôçí óçìåñéíÞ çìÝñá, 2300 ößëáèëïé ôïõ ÄéêåöÜëïõ åðéóêÝöèçêáí õðïêáôáóôÞìáôá ôçò Marfin – Åãíáôßá ÔñÜðåæá êáé áãüñáóáí ìåôï÷Ýò ôïõ óõëëüãïõ. Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ óõãêåíôñþèçêáí öôÜíïõí ôá 2 åêáô. Åõñþ

http://www.gazzetta.gr/content/view/23171/2/

Ôï 1/4 ôïõ óõíïëéêïõ ðïóïõ êáíáìå óçìåñá! Ìðñáâï áëáíéá  ;)

makptol

• Guest
μπραβο ηταν μια καλη αρχη πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Äýï åêáô. åõñþ áðü ôçí áýîçóç

Ôïõò 9500 íÝïõò ìåôü÷ïõò Ýöôáóå óôï êëåßóéìï ôçò ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ìüíï áðü ôçí óçìåñéíÞ çìÝñá, 2300 ößëáèëïé ôïõ ÄéêåöÜëïõ åðéóêÝöèçêáí õðïêáôáóôÞìáôá ôçò Marfin – Åãíáôßá ÔñÜðåæá êáé áãüñáóáí ìåôï÷Ýò ôïõ óõëëüãïõ. Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ óõãêåíôñþèçêáí öôÜíïõí ôá 2 åêáô. Åõñþ

http://www.gazzetta.gr/content/view/23171/2/

Ôï 1/4 ôïõ óõíïëéêïõ ðïóïõ êáíáìå óçìåñá! Ìðñáâï áëáíéá  ;)

Aí èõìÜìáé êáëÜ êÜðïõ åêåß (óôá 2-3.000.000 åõñþ) äåí åß÷å ðåé ï ÆáãïñÜêçò üôé èá åßíáé êáëÜ;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
4-5 αλλά πιστέυω ότι κ τα 2 που μαζέυτηκαν είναι καλά για αρχή δεδομένων των οικονομικώ & χρονικών συνθηκών. Στην επόμενη τα 2 αυτά θα αυγατίσουν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Το 1/4 του συνολικου ποσου καναμε σημερα! Μπραβο αλανια  ;)

Να χαιρόμαστε εμείς της τελευταίας στιγμής!! :D :D

Άντε να έρθει και η επόμενη, αν πετύχουμε και τους στόχους μας φέτος στην επόμενη αύξηση προβλέπω να γίνεται πανικός!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!

5 είχε πει.

Νομίζω 5 ήταν το ιδανικό και η καλύτερη περίπτωση (φυσικά δεν μιλάμε για τα 22 εκατ.) αλλά και πάλι γύρω στα 2-3 θυμάμαι και εγώ είχε πει πως θα ήταν μεγάλη βοήθεια!

Offline savage republic

• Βασικός
Και μην ξεχνάμε ότι χάρη σ' αυτά τα 500 χιλιάρικα που κατατέθηκαν σήμερα, γίνεται και η μεταγραφή του Αρμένη.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Προσωπικα ημουν απαισιοδοξος με τα δεδομενα που υπηρχαν πριν μια βδομαδα. Μαλλον βιαστηκα

Τωρα που κανουμε ομως το πρωτο ταμειο, νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ ικανοποιημενοι.
10000 περιπου ατομα απο 200 ευρω (γενικος Μ.Ο.). Πολυ καλα θα ελεγα για 30 εργασιμες μερες περιπου

σα να εγιναν τα διαρκειας απο 20.000 -> 30.000 ετσι απλα.
Πλεον περιμενω να δω πως θα γινονται οι γενικες συνελευσεις....

Κι οπως λενε πολλοι φιλοι παραπανω, αυτο ειναι μονο η αρχη.
Το προπονητικο θα χτιστει με την αμεση οικονομικη συνεισφορα του απλου ΠΑΟΚτση (πολλα ή λιγα ο καθενας) και οχι απο μεγαλοκαρχαριες (βλεπε προπονητικο κουλας) που θα θελουν εμπορικα, ενοικια και δεν ξερω γω τι.

Η ηθικη ικανοποιηση μεγαλη.
Πιστευω οτι τετοια συναισθηματα μονο ο ΠΑΟΚτσης μπορει να νοιωσει, γι αυτο και ξεχωριζουμε

συνεχιζουμε την παραδοση οπως την παραλαβαμε
Ο ΠΑΟΚ ηταν, ειναι και θα ειναι ΕΜΕΙΣ
« Last Edit: January 26, 2009, 17:48:48 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ πάλι εμμένω στα αρχικά μου λεγόμενα...δε με τρέλλανε το 9500 μέτοχοι...
περίμενα πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση! ή μάλλον τουλάχιστον την τριπλάσια...
ΑΠΛΑ

euboia4

• Guest
Στις 12 το μεσημερι?  :o

Και γιατι παρακαλω στις 12 το μεσημερι?  :o

......Ρε, κατστε καλα ρε και σεβαστειτε τον ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ (Δηλαδη ΕΜΕΝΑ) που τα αφηνει ολα για την τελευταια στιγμη! ;D

(Καμμια ΠΑΡΑΤΑΣΟΥΛΑ δεν παιζει?  ;D   ΟΟοοοοοοχι? Καλα..καλα..θα ξυπνησω νωρις!)

Eλα μπιανκο σου φεξε!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Η αύξηση του Μ.Κ. ολοκληρώνεται στις 14.30

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι μετά από ενέργειες της, η διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας, ολοκληρώνεται την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009 στις 14.30 με το κλείσιμο δηλαδή των υποκαταστημάτων της συνεργαζόμενης Τράπεζας Marfin Egnatia Bank προς το κοινό.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=7D26B36D8FFF9E2C7CF6BF46C8E87DF6?newsCode=20090126111336364

Ειμαι πολυ μαλακας τελικα.Καθε κοσμικο επιθετο που θα μου δωθει ειναι πολυ λιγο για να με χαρακτηρισει.Πηγα ο μαλακας 13 και 20 στην MARFIN της Δαφνης και μου ειπαν οτι η αυξηση ειναι μεχρι της 12.Ηθελα η γη να ανοιξει να με καταπιει.Ο κλασικος ο μαλακας ο νεοελληνας.Τοσο καιρο ειχα μπροστα μου και εγινα στο τελος Βεγγος και στην τελικη δεν προλαβα κιολας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αφού δόθηκε παράταση μέχρι της 14.30 γιατί δεν πρόλαβες..?

......Ρε, κατστε καλα ρε και σεβαστειτε τον ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ (Δηλαδη ΕΜΕΝΑ) που τα αφηνει ολα για την τελευταια στιγμη! ;D

(Καμμια ΠΑΡΑΤΑΣΟΥΛΑ δεν παιζει?  ;D   ΟΟοοοοοοχι? Καλα..καλα..θα ξυπνησω νωρις!)

Eλα μπιανκο σου φεξε!

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι μετά από ενέργειες της, η διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας, ολοκληρώνεται την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009 στις 14.30 με το κλείσιμο δηλαδή των υποκαταστημάτων της συνεργαζόμενης Τράπεζας Marfin Egnatia Bank προς το κοινό.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=7D26B36D8FFF9E2C7CF6BF46C8E87DF6?newsCode=20090126111336364
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

thomas

• Guest

Eλα μπιανκο σου φεξε!

Ειμαι πολυ μαλακας τελικα.Καθε κοσμικο επιθετο που θα μου δωθει ειναι πολυ λιγο για να με χαρακτηρισει.Πηγα ο μαλακας 13 και 20 στην MARFIN της Δαφνης και μου ειπαν οτι η αυξηση ειναι μεχρι της 12.Ηθελα η γη να ανοιξει να με καταπιει.Ο κλασικος ο μαλακας ο νεοελληνας.Τοσο καιρο ειχα μπροστα μου και εγινα στο τελος Βεγγος και στην τελικη δεν προλαβα κιολας

Δεν πειράζει αδερφέ,στην επόμενη βάλτα στον κουμπαρά μέχρι τότε  ;)

euboia4

• Guest
αφού δόθηκε παράταση μέχρι της 14.30 γιατί δεν πρόλαβες..?

Eλα μπιανκο σου φεξε!

Ετσι μου ειπε ο υπαλληλος της MARFIN που να γνωριζω οτι ηταν μεχρι της 12 και τελικα εδωσαν παραταση μεχρι της 14.30.Τελικα φενεται οτι εκτος απο μενα και ο υπαλληλος ειναι μαλακας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Σε μια τραπεζα στην θεσσαλονικη εμαθα πως την ωρα που κλεινανε, δωθηκε εντολη να περνανε μεσα μονο οσοι ειναι για τον ΠΑΟΚ. Ολοι οι αλλοι πουλο. Ετσι ρε ΠΑΟΚ!