Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
7253 ο αριθμος της αιτησης που εκανα εγω στις 14:40 (ημουν περιπου μια ωρα στην ουρα).Τις μετοχες δεν τις πηρα για μενα αλλα για την φουκαριαρα  τη μανα μου που εχει ζαχαρο

Αυτο δειχνει οτι μεχρι και την Δευτέρα θα μπορουμε να φτασουμε και τις 9000 αιτησεις.(καλο θα ειναι να μας ευνοήσει και ενα διπλο στο χαριλαου  ;))
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
(καλο θα ειναι να μας ευνοήσει και ενα διπλο στο χαριλαου  ;))

αν και δεν συμφωνω με την λογικη του για να παρουμε μετοχες χρειαζομαστε τετοιο κινητρο

σωστο επιχειρημα σε σχεση με τα πραγματικα δεδομενα...
α και που στε να κι ενας ακομα λογος για να χτυπησουμε πιο πολυ το διπλο την κυριακη...

Offline Vorious

• Αλλαγή
...............
οι νυν διοικουντες δεν ακουστηκε να σπρωχνουν πακετα (οσα εχουν δε μιλαω για εκατομμυρια)

8α σπρωξουν μεγαλα πακετα στις επομενες? και αμα ειναι να βαλουν, γιατι δεν τα σπρωχνουνε τωρα ωστε να πεισουν τον πολυ κοσμο του ΠΑΟΚ, που για την ωρα φαινεται διστακτικος-αδιαφορος σε αυτο το τοσο μεγαλο θεμα?

εν κατακλειδι
εχει ακουσει κανεις για τις προθεσεις των διοικουντων ή άλλων εξωδιοικητικων πακεταδων?

η απαντηση απο πλευρας διοικησης της παε ΠΑΟΚ σε ενα απ τα ερωτηματα μου:

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=177796

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι γεγονός πως αποτελεί ένα από τα μεγάλα "στοιχήματα" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται άλλωστε για ένα ζήτημα... βιωσιμότητας. Η καμπάνια της διοίκησης των Θεσσαλονικέων για το συγκεκριμένο θέμα είναι μεγάλη και σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης φρόντισε να δώσει το... καλό παράδειγμα. Συκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με το ποσό των 100.000 ευρώ.

Συνολικά αυτήν την στιγμή έχει συγκεντρωθεί περίπου 1.500.000 ευρώ ενώ τις τελευταίες μέρες είναι αλήθεια πως παρατηρήται μια αυξημένη "κίνηση" στην αγορά μετοχών της ΠΑΕ. Να σημειωθεί πως η καταληκτική ημερομηνία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου είναι η 26η Ιανουαρίου.

Γεια σου ρε προεδρε λεβεντη!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

giannis80

• Guest
Θεωρώ οτι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη μεταγραφή και τα λεφτά, τα περισσότερα τουλάχιστον,να πάνε για να ξεκινήσουν τα έργα για το προπονητικό.Βήμα βήμα, όπως είπε και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ σήμερα.Βήμα βήμα θα τον ξανακάνουμε όπως ήταν.

Offline dave

• Αλλαγή
α ρε αρχηγε....στην αρχη τα κανουνε αυτα οχι τη προτελευταια μερα ρε παλικαρε. πρωτα ο αρχηγος...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Συκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με το ποσό των 100.000 ευρώ.

Γεια σου ρε προεδρε λεβεντη!

+10000

Τι να πεις αλλο πια για αυτον τον ανθρωπο..

RESPECT. :bwflag:

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΗΝ Α.Μ.Κ. ΜΕ 1.530.000 & 7.350 ΜΕΤΟΧΟΥΣ !!!

Κορυφώθηκε σήμερα η συνεισφορά των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ στην Α.Μ.Κ. μιας και πάνω από 1.200 άτομα βάλανε σήμερα ποσά ενώ μπήκαν και σημαντικά ποσά και μεγάλα πακέτα από τον Θ. Ζαγοράκη, Γ. Σαχπατζίδη και Ηλ. Βιολίδη.

Έτσι το ποσό έφτασε το 1.530.000 ευρώ και 7.400 μέτοχους ήδη και την Δευτέρα τελευταία μέρα αναμένεται να πλησιάσει τα 2εκατ. ευρώ και να ξεπεράσει τους 8.000 μέτοχους.

Ανέβηκε πολύ η Α.Μ.Κ. και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους.

http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=549&Itemid=9
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Περιπου 210 ευρω ο Μεσος Ορος καταθεσης εως τωρα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Θα μπορουσε η ΠΑΕ να κανει σε απλο χαρτονι με μηδαμινο κοστος εναν τιμητικο τιτλο για καθε μετοχο.Να τον βαζει ο καθενας σε εναν τοιχο και να καμαρωνει με την υπογραφη του Θοδωρου. Το εχω συζητησει με πολλους και ολοι συμφωνουν πως θα ηθελαν εναν τετοιο "αναμνηστικο". Το προτεινα προσφατα σε καποιο ατομο του τμηματος δημοσιων σχεσεων της ΠΑΕ και ειπε πως θα το κανουν μελλοντικα.Μετα ομως καταλαβα οτι μαλλον εννουσε τιτλους μετοχων, ενω εγω εννοουσα τιμητικο (ονομαστικο)τιτλο, αναξαρτητο του ποσου αγορας μετοχων.Χωρις λογιστικη αξια.

Θα μπορουσαμε να το ξαναπροτεινουμε βεβαια στην ΠΑΕ. Οποιος τα καταφερνει με γραφιστικα προγραμματα κλπ και του αρεσει η ιδεα μου ας κανει καμμια προσπαθεια δημιουργιας "τιτλου" σαν τον παραπανω με λογοτυπα ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλπ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Photis

• Guest
Μπράβο στον Πρόεδρο και τον Ηλία Βιολίδη....

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
μπραβο τους αλλα το αυτονοητο κανανε ρε παιδια.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Γιατι να κανανε το αυτονοητο?Το αυτονοητο που ειναι για καλαφατη βεζυρτζη οικονομιδη καλυβα ορφανο αλεξοπουλο και ολους αυτους που ετρωγαν τοσα χρονια? Διοικηση πρωτοδικειου ειναι ο Ζαγορ δεν ειναι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.
Και στην τελικη ειδαμε ποσα αυτονοητα εκανε και ο ντεμης που τη χρεωσε κι αλλο και την εκανε λουης
Και μη ξεχνας οτι αυτοι που ηταν πρωην γνωστοι ποδοσφαιριστες, οσα λεφτα και να πηραν ζητουσαν ακομα και τα 100.000 ευρω που τους χρωστουσαν απο καποτε. Ενα εξοχικο η ενα υπερπολυτελες αυτοκινητο ειναι αυτο. Ξερεις πως σκεφτονται αυτοι.
Χωρις καμια διαθεση να στην <<πω>> αρρωστε, εξαλλου γνωριζεις πως σκεφτομαι, απλα ΟΛΕΣ τις φορες τα αυτονοητα καταργουνται στον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..)

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Γιατι να κανανε το αυτονοητο?Το αυτονοητο που ειναι για καλαφατη βεζυρτζη οικονομιδη καλυβα ορφανο αλεξοπουλο και ολους αυτους που ετρωγαν τοσα χρονια? Διοικηση πρωτοδικειου ειναι ο Ζαγορ δεν ειναι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.
Και στην τελικη ειδαμε ποσα αυτονοητα εκανε και ο ντεμης που τη χρεωσε κι αλλο και την εκανε λουης

Πολύ σωστά τα παραπάνω. Η αεκ44 είναι ένα παράδειγμα που με την τωρινη τροπή των πραγμάτων δείχνει, συγκριτικά με μας, την αντιστρόφως ανάλογη πορεία δύο παρεμφερών εγχειρημάτων με σημαντικές όμως διαφορές στις "λεπτομέρειες" την τελευταία 3ετία.
Σήμερα εμφανιζόμαστε να έχουμε το πλεονέκτημα, με αδύνατα σημεία τα συσσωρευμένα χρέη προς το δημόσιο (για την αεκ το προβλημα αυτο λυθηκε δια μαγείας) και την απουσία μεγαλοεπενδυτών (για τη αεκ υπηρχαν αρκετοι). Το πρώτο είναι σίγουρα μεγάλο πρόβλημα, το δεύτερο έχουμε τη δυναμική να το εμφανίζουμε ως πλεονέκτημα τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.
Αυτό που λείπει είναι μια επιτυχία στο αγωνιστικό κομμάτι για να ανέβουμε ένα επίπεδο και να μπούμε σφήνα στα κοκκινοπράσινα λαμόγια.
Έχω την εντύπωση ότι για την αεκ44 η ευκαιρία χάθηκε πέρσι όπου η παρολιγο πρωτάθλήτρια προσγειώθηκε ανώμαλα στον πάτο του βαρελιού.     
Εμεις τι μπορούμε να κάνουμε? Ότι και να γίνει εχουμε δρόμο, και δε θα είναι στρωμενος με ροδοπεταλα.........

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
αδέρφια σόρυ ξέρω ότι έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί αλλά επειδή είμαι κολλημένος στην Ιταλία και σήμερα έβγαλα άκρη αν κάποιος δεν έχει εκα8αριστικό αλλά την απόδειξη έκδοσης του ΑΦΜ όπου φαίνονται επάνω τα στοιχεία και η διεύθυνση είναι οκ???κάπου διάβασα και για την απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας να την πάρω και αυτή μαζί καλού κακού???
ευχαριστώ εκ των προτέρων....

γράφουμε ιστορία μάγκες πάρτε το χαμπάρι......
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

makptol

• Guest
Και μη ξεχνας οτι αυτοι που ηταν πρωην γνωστοι ποδοσφαιριστες, οσα λεφτα και να πηραν ζητουσαν ακομα και τα 100.000 ευρω που τους χρωστουσαν απο καποτε. Ενα εξοχικο η ενα υπερπολυτελες αυτοκινητο ειναι αυτο. Ξερεις πως σκεφτονται αυτοι.
Χωρις καμια διαθεση να στην <<πω>> αρρωστε, εξαλλου γνωριζεις πως σκεφτομαι, απλα ΟΛΕΣ τις φορες τα αυτονοητα καταργουνται στον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..)

και μην ξεχναμε οτι στον ζαγορ χρωσταμε και 600.000 χιλιαρικα απο τοτε που ηταν παικτης τα οποια δεν θα τα παρει ποτε.......
θυμαστε τα χρωστουμενα ο ντεμης ποσο εκβιαστικα τα ζητουσε απο την ομαδα της καρδιας του.....

Passenger-4

• Guest
Πάντως μου έκανε εντύπωση το εξης...Πήγα χθες να πάρω κι εγώ μετοχές από το κατάστημα της μαρτίου..πριν απο μενα ήταν δυο συνταξιούχοι..ο .ενας πήρε μετοχές 10 και ο άλλος 20 ευρώ από την σύνταξή τους..μπράβο

LoGotHeTiS

• Guest

Θα μπορουσε η ΠΑΕ να κανει σε απλο χαρτονι με μηδαμινο κοστος εναν τιμητικο τιτλο για καθε μετοχο.Να τον βαζει ο καθενας σε εναν τοιχο και να καμαρωνει με την υπογραφη του Θοδωρου. Το εχω συζητησει με πολλους και ολοι συμφωνουν πως θα ηθελαν εναν τετοιο "αναμνηστικο". Το προτεινα προσφατα σε καποιο ατομο του τμηματος δημοσιων σχεσεων της ΠΑΕ και ειπε πως θα το κανουν μελλοντικα.Μετα ομως καταλαβα οτι μαλλον εννουσε τιτλους μετοχων, ενω εγω εννοουσα τιμητικο (ονομαστικο)τιτλο, αναξαρτητο του ποσου αγορας μετοχων.Χωρις λογιστικη αξια.

Θα μπορουσαμε να το ξαναπροτεινουμε βεβαια στην ΠΑΕ. Οποιος τα καταφερνει με γραφιστικα προγραμματα κλπ και του αρεσει η ιδεα μου ας κανει καμμια προσπαθεια δημιουργιας "τιτλου" σαν τον παραπανω με λογοτυπα ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλπ

Το έχουν ήδη υπόψη τους στην ΠΑΕ..Τους το είχαν προτείνει πολλοί..

Offline Vorious

• Αλλαγή

και μην ξεχναμε οτι στον ζαγορ χρωσταμε και 600.000 χιλιαρικα απο τοτε που ηταν παικτης τα οποια δεν θα τα παρει ποτε.......
θυμαστε τα χρωστουμενα ο ντεμης ποσο εκβιαστικα τα ζητουσε απο την ομαδα της καρδιας του.....

αμα δεν τα παρει τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ του 600.000 για τον εαυτο του και την οικογενεια του, εστω και σε μερικα χρονια θα ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ κατα τη γνωμη μου. Να τα παρει, οπως ΟΛΟΙ οσοι ειχαν συμβολαια με τον ΠΑΟΚ ειτε προσεφεραν ειτε οχι. Μην ισοπεδωνουμε και τα παντα
600.000 εξακοσιες χιλιαδες ευρω ειναι, φιλε makptol, 20.000 επι 30 χρονια, οσα ενδεχομενως καποιοι να βγαλουν σε μια ζωη ....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline arwstos

• Αλλαγή
Αν δεν τα παρει ποτε λογικα θα τα μετοχοποιησει καποια στιγμη,
για να ανεβασει το ποσοστο των μετοχων του.
Χωρις να σημαινει οτι εχει καποια υποχρεωση να το κανει αυτο.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ