Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50299 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αν τελικα δεν βαλει κανενας απο τους γραφικούς ψευτοπαραγοντες που μας περιέβαλαν νομιζω οτι η ΑΜΚ θα εχει κανει μια ακομα προσφορα στον σύλλογο πλην του 1μυριου ευρω.Αυτη θα ειναι οτι ο κοσμος (ακομα και ο πλεον παραδοπιστος) θα εχει δει οτι βασικα στον ΠΑΟΚ ειναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Οτι ΠΑΟΚ και κοσμος ειναι το ιδιο. Αν και οταν υπαρξει επενδυτης (και ειναι και πολιτικό θεμα βλεπε Αγγελόπουλους) τοτε η συζητηση αυτη ας ανοιξει. Προς το παρον δεν υφισταται και καλο ειναι ολοι μας να δουμε την εικονα του συλλογου μας γυμνη και στο καθρεφτη οσο ειναι νωρις για να ξερουμε και τι απαιτησεις ξεστομίζουμε στους Ζαγοράκηδες,Βρυζες, Σαντους και δεν συμμαζεύεται.

ΠΑΟΚ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.

Aυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Όποιος είναι σε θέση να το καταλάβει το κατάλαβε. Οι υπόλοιποι που περιμένουν μεσσίες εξ ουρανού άντε στο ραπτόπουλο.

2 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ, 50-60 Ε ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...

Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα. Το άλλο το παλικάρι δηλαδή που είναι και χωρίς δουλειά τι να πει... Αυτή και αν είναι θυσία, όχι στα λόγια αλλά στην ουσία... Μπράβο σου αδερφέ μου (συγγνώμη που δεν θυμάμαι ποιός είσαι...  :( )

bagos1

• Guest
απο το πρωί γίνεται πανικός στις τράπεζες αλλα δυστηχώς ειναι εκτός συστήματος και δεν πραγματοποιούνται εγγραφές στην τράπεζα μαρφίν της περαιας που πηγα για μια δουλεια σε 15 λεπτα μπήκανε πανω απο 20 ατομα αλλα φυγανε απραγοι

makptol

• Guest
MARFIN ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΑΡ.ΑΙΤ. 313 18/12/2008.....
ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 6.200 ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΡΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ..........

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τι λεσ ρε βαγγο?επειδη ειναι τησ τελευταιασ στιγμησ ο ελληνασ χαλαρα πιστευω γινεται τρελο ντου σημερα,αυριο+δευτερα!μακαρι να μην υπαρχουν αλλα τεχνικα προβληματα,μακαρι!αντε ενα τελικο ντου ειναι,προωθηστε στο σε ολεσ σασ τισ επαφεσ μσν,μεηλ,μιληστε σε γνωστουσ,το αθλητικο κεντρο αν σκεφτειτε ΕΜΕΙΣ το χτισαμε!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Last Edit: January 23, 2009, 13:23:34 by arwstos »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

peja_4

• Guest
Πηγα 10:30 με εναν φιλο μου στην Μαρφιν Εθν.Αντιστασεως.
Μπαινω και μου λενε για μετοχες του ΠΑΟΚ εισαστε?
Και παμε στο γραφειο.
Μονο εκεινη ειχε εξυπηρετησει 30 ατομα και ηταν 10:30 ακομα....
Θελει μονο:
1)Βεβαιωση ΑΦΜ(μην το βγαλετε φωτοτυπια το βγαζουν αυτοι)
2)Ταυτοτητα(την βγαζει και αυτη φωτοτυπια)
3)Λεφτα
5 λεπτα υποθεση ειναι.

Εμεις δωσαμε απο 100 ευρω(=300 μετοχες)
Ξερω πολλους που θα πανε Δευτερα.
Ολοι αδερφια εστω και 30 ευρω μην ντρεπεστε.

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ!!! απο σημερα και εγω συμετοχος. εδω σερρες σημερα το πρωι ημασταν 4 ασχετοι μεταξυ μας αλλα σχετικοι με το ¨κολπο" παμε γερα!!!!!!
PAOK YPERANO OLON!!!

iliassmile

• Guest
αδερφια ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ εστω και με 10 ευρω.
δεν ενδοιαφερει το ποσο που θα συγκεντρωθει αλλα το ΠΟΣΟΙ θα γραφτουμε >:( >:(

bagos1

• Guest
ξαναπήγα μαρφιν περαιας ο ίδιος πανικός ουρά και το σύστημα σερνότανε απο την υπερφόρτωση, σίγουρα σήμερα ξεπεράσαμε τα 1000 κεφάλια. Αλλά ρε πούστη μου τι ντουγάνια ειναι μερικοί και είναι και νέα παιδιά αφού λέμε ΘΕΛΕΙ ΑΦΜ τι στο πούτσο καρβουνο καίνε? και μετά φωναζουνε ..κάνετε πόλεμο στον ΠΑΟΚ λες και ο υπάλληλος θέλει να χαντακώσει τον ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
χαιρομαι πολυ με την κινηση των τελευταιων ημερων. αν ο αριθμος πλησιασει τις 8.000 εγω θα ειμαι ικανοποιημενος απο την ανταποκριση του κοσμου στο εγχειρημα της ΑΜΚ και τον ενα μηνα που ειχαμε στη διαθεση μας.

ειμαι σιγουρος οτι οταν ξαναανοιξει αυξηση ο λαος θα πραξει το καθηκον του στο ακεραιο αν γινουν ολα σωστα απο τη πλευρα της διοικησης.

ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ, αποδεικνυεται και παλι

rounos

• Guest
11.30 στην Επταλοφο ημουν ο 6746.Τρελο ντου τις τελευταιες μερες.Πιστευω θα φυγουμε πανω απο 8.000.Αν σκεφτουμε το χρονικο περιθωριο -μικρο ουτε δυο μηνες- και τις ημερες -γιορτες-,ειναι πολυ καλα.

Offline cure

• Αλλαγή
Το θέλει τον επενδυτή για το κάτι παραπάνω. Αυτό σε πάει ως 3-4 άντε και καμιά φορά δεύτερο. Άντε και να πάρεις ένα πρωτάθλημα κάποτε. Για να είσαι στην κορυφή να διεκδικείς συνέχεια το πρωτάθλημα χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Και ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος αν είχαν μόνο αυτά που λες θα ήταν συμμαζεμένες ομάδες, υγιείς κτλ. Που και που χρειάζεται όμως να χεις και έναν κοκκαλη έναν βαρδινογιάννη έναν πατέρα κτλ να του τη δώσει και να δώσει 5,10,15,20 εκατομύρια για παίχτη/παίχτες που θα κάνουν την διαφορά. Καλοί και οι ρομαντισμοί αλλά όποιος δεν το βλέπει αυτό διαχρονικά, εθελοτυφλεί.
Μία ομάδα με τόσο και τέτοιας ιδιοσυγκρασίας κόσμο σαν του ΠΑΟΚ έχει μέλλον μόνο με τις δικές της δυνάμεις (τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω, τελευταία έχω αμφιβολίες)

Όσο για το που μπορεί να σε φτάσει ο κόσμος σου και που οι φραγκάτοι, η πραγματικότητα λέει πως η ομάδα με τα περισσότερα μέλη, η Μπαρτσελώνα είναι αυτή τη στιγμή (και όχι μόνο) μία υπερομάδα που γαμάει και δέρνει παντού και πάει να τα σαρώσει όλα φέτος, αλλά και το μέλλον της είναι απόλυτα εξασφαλισμένο και η ομάδα με τον πιο φραγκάτο επενδυτή, η Τσέλσι, δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και ο λεφτάς ψάχνει αγοραστές να τη ξεφορτωθεί. Όσο για το μέλλον της. Μυστήριο και δύσκολο λόγω χρεών.

Ομάδες σαν τη Τσέλσι με ελάχιστους οπαδούς παγκοσμίως θέλουν τον λεφτά τους. Ομάδες με τεράστιους λαούς δεν έχουν καμία τέτοια ανάγκη.

Τη Δευτέρα θα ξέρουμε βέβαια που βαδίζουμε κι εμείς.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
Τα σπορ του Βορρα γραφουνε οτι καποιοι επιχειρηματιες (ο Θεος να τους κανει) πηρανε τηλεφωνο τελικα τον Ζαγορ και τις 2 τελευταιες μερες θα χωσουνε καποια φραγκα.Επισης 100.000 ευρω θα χωσει ο Κανελοπουλος του Τιτανα (αυτος ειναι αξιοπιστος και πηγε και τον ειδε και ο Ζαγορ)  ενω σίγουρα αλλη μια ή δύο κατοσταρες θα πεσουν απο Θεσσαλονικη. Για να δουμε τι θα βγαλει η επομενη μερα???
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ο Μπέος χθες έκανε δήλωση πως γνωρίζει για ελληνοαμερικάνο ο οποίος προτίθεται να μπει στην ομάδα. λοιπόν, εμένα μόνο ύποπτη μου φαίνεται αυτή του η δήλωση δυο μερες πριν λήξει η προθεσμία της ΑΜΚ. Ο Ζαγοράκης ήταν σαφέστατος πως για τη παρούσα αύξηση δεν υπαρχει περίπτωση να φανερωθεί κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας με σκοπό να καθησυχάσει το κόσμο και πολύ περισσότερο να είναι ειλικρινής σε ότι λέει. Ο μόνος μεγαλοεπιχειρηματίας είναι ο κόσμος. Οπότε μόνο να προκαλέσει αναστάτωση είχε σκοπό αυτή του η δήλωση... Από την άλλη σιγά μη πάρει καποιος στα σοβαρά το τι λέει ο Μπέος και ο κάθε άνθρωπος της νύχτας...
Το γεγονός είναι πως κάποιοι έχουν αρχίσει και λερώνουν σοβρακάκια με το δυνάμωμα (κακώς λέμε μεγάλωμα γιατί ο ΠΑΟΚ μεγάλος πάντα ήταν) του ΠΑΟΚ. κάποιοι που το δυνάμωμα αυτό το θεωρούσαν ως μια φουσκα που γρηγορα θα χαθεί έχουν αρχίσει να τη νοιώθουν σιγά σιγά μέσα τους... Ο ΠΑΟΚ αποκτά πλέον ισχυρή δύναμη, καταμετρά χιλιάδες μετόχους, σύντομα θα έχει δικό του προπονητικό κέντρο (κάποιες που το παίζουν μεγαλύτερες ομάδες δεν έχουν τίποτα από τα παραπάνω ούτε καν γήπεδο) και ΟΛΟ αυτό είναι ΜΟΝΟ η ΑΡΧΗ. 
υ.γ. Στην αρχή σας ακούμπαγε και γελάγατε... τώρα που έχει αρχίσει και σας μπαίνει ξεκινήσατε τις φοβίες... ε λοιπόν κάντε λίγο υπομονη...θα σας χωθεί και ολόκληρο  ::) , έχει μπόλικο απ' αυτό ο ΠΑΟΚ   :P
και μετά τα λέμε, θα χει και συνεχεία να στε σίγουροι   ;)

bagos1

• Guest
ο θείος απο την αμερική μας τελείωσε, αυτό πλέον στα παγκόσμια οικονομικά δεδομένα ακούγετε σαν ανέκδοτο του στυλ αλβανός τουρίστας (αν και πλέον υπάρχουνε πολλοι τέτοιοι, αλλά πλούσιοι μεγιστάνες αμερικανοί ΟΧΙ)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πάντως άν προβλέπεται παράταση ως το τέλος της εβδομάδας θα ήταν ότι έπρεπε !!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
ÊÜôé ðÞñå ôï áõôß ìïõ óôéò 14:30 (áöïý Ýêëåéóáí ôá õðïêáôáóôÞìáôá ôçò Marfin) ãéá 7300 ìåôü÷ïõò êáé 1.300.000€.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
7356 ο αριθμος της αιτησης που εκανα εγω στις 14:40 (ημουν περιπου μια ωρα στην ουρα).Τις μετοχες δεν τις πηρα για μενα αλλα για την φουκαριαρα  τη μανα μου που εχει ζαχαρο
« Last Edit: January 23, 2009, 22:24:11 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apaoki13

• Guest

kostas4

• Guest
και φανταζομαι οτι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα παρουν την δευτερα!και εγω δευτερα πρωι θα παω να παρω!το προπονητικο κεντρο που θα χτισουμε θα μπορουμε να λεμε στα παιδια μας οτι το χτισαμε μονοι μας οπως και τον ΝΑΟ μας
αυτο ειναι το μεγαλειο μας και αυτη η διαφορα μας απο τους αλλους