Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Τώρα συγγνώμη αν τα πάρω στο κρανίο με αυτές τις μαλακίες θα έχω άδικο? Και ποιος σας λέει οτι εγώ μπορώ να ξαναπάω τώρα στην συγκεκριμένη Marfin για να το διορθώσουν? ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
@king....μαλακία έκανες!
τώρα πρέπει να πας και να πληρώσεις το πρόστιμο που αφορά στον "Ελλιπή αριθμό αίτησης"
και να σκάσεις 1800 ευρώ + χαρτόσημο
το ποσό κόβεται με παράβολο υπέρ "ΑΜΚ  ΠΑΟΚ"..
τράβα γιατί όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια...άντε

Δυστυχως για σας και ευτυχως για την παε ο ραμπιτ εχει δικιο! 1800 ευρω + χαρτοσημο μαγκες. Ειναι μια παγιδα της παε για αφηρημενους μπας και κονομησει  :tsigaro: :tsigaro:

Κοφτε την πλακα οσο ακομα ειναι ανοιχτη η αυξηση.

Φιλικα.  ;)

LFPADRAM

• Guest
Exεις δικιο αδερφε. Λοιπον οσον αφορα τον αριθμο της αιτησης καλο ειναι για σενα να τον εχεις αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα που να δειχνει οτι εχεις συμμετασχει στην αυξηση καθως εχουν καταχωρηθει ολα τα υπολοιπα στοιχεια σου. Για το προστιμο φυσικα και δεν ισχυει. Και σε μενα για παραδειγμα μαλλον δεν αλλαξε τα στοιχεια απο πρηγουμενη αιτηση και στο επαγγελμα γραφει γεωργος αλλα μαλλον τυπικα ειναι ολα αυτα και η ουσια νομιζω οτι επιτυχανεται με την καταθεση του ποσου και το σωστο ονοματεπωνυμο και αφμ, τα υπολοιπα διορθωνονται.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
ρε ο καφές δε πρόλαβαι να λειτουργίσει, μη τα κάνετε αυτά. Είμαστε και σε κρίσημη ηλικία
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Εγω εχω να πω πως το συναισθημα της περιφανιας που νιωθεις οταν βγαινεις απο την τραπεζα, δεν συγκρινεται με τπτ....... Ειμαι μετοχος σε αυτο που αγαπαω πιο πολυ. Τελος.  ;)

Diego-4

• Guest
Τέτοια όμορφα παιδιά έχουμε μετόχους... ;D ;D.
King πείσε και τις θαυμάστριες σου να πάρουν μετοχες , αφού ξέρω είναι πολλες  :P :P  :D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Αν περιμενεις προκοπή απο τις γκομενες, γαμησε τα... καλυτερα να περιμενω τον Αγιο Βασιλη  :P

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ρε σεις...είναι δυνατόν να λέω αλήθεια?
προφανώς και κάνω πλάκα!
άντε...
επίσης είναι ΛΟΓΙΚΟ να μην βάλει Α/Α αίτησης...γιατί υποθέτω ότι το σύστημα (και συγκεκριμένα στις τράπεζες) δεν είναι δυναμικό σε επίπεδο realtime παρά μόνο όσον αφορά μεταφορές χρημάτων κ.α. τέτοια...
Νομίζω ότι ΟΤΑΝ επεξεργαστεί ή αίτηση (συνήθως τέλος ημέρας) γίνεται commit του κωδικού ( ο οποίος από ότι κατάλαβα λειτουργεί σαν Index Key ΜΟΝΟ για την τράπεζα...και συμπληρώνεται ο αριθμός)
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 1800 ευρώ είναι αυτονόητο ότι ας πάει να τα χώσει...με η χωρίς παράβολο!

άντε...

(πάντα φιλικά King)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
No problem Rabbiτ.
Απλα ο ελληνας φοβαται και την σκια του οταν προκειτε για τραπεζες, οποτε καλο ειναι να μην του διεγειρουμε αυτη την φοβια... Μετοχους θελουμε και μας μενουν μολις 3 μερες. Αινταα ρε αδερφιαα!

ive4

• Guest
ρε σεις...είναι δυνατόν να λέω αλήθεια?
προφανώς και κάνω πλάκα!
άντε...
επίσης είναι ΛΟΓΙΚΟ να μην βάλει Α/Α αίτησης...γιατί υποθέτω ότι το σύστημα (και συγκεκριμένα στις τράπεζες) δεν είναι δυναμικό σε επίπεδο realtime παρά μόνο όσον αφορά μεταφορές χρημάτων κ.α. τέτοια...
Νομίζω ότι ΟΤΑΝ επεξεργαστεί ή αίτηση (συνήθως τέλος ημέρας) γίνεται commit του κωδικού ( ο οποίος από ότι κατάλαβα λειτουργεί σαν Index Key ΜΟΝΟ για την τράπεζα...και συμπληρώνεται ο αριθμός)
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 1800 ευρώ είναι αυτονόητο ότι ας πάει να τα χώσει...με η χωρίς παράβολο!

άντε...

(πάντα φιλικά King)

ρε φίλε κάνουν πλάκα με τέτοια πράγματα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Offline savage republic

• Βασικός
:lol: :lol: 

Άπαιχτος ο rabbitweed! Το σκ*** μού έφυγε λέμε! Χαχαχαχα!

:lol: :lol:

CLUB LARISA

• Guest
Απο σήμερα γύρω στις 12.30, αναπνέει μέσα μου κ μένα ενα τρισχιλιοστό κομμάτι του Π.Α.Ο.Κ. μας.....Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα απο το ν αγοράζεις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη χαμουτζία.....Φωνάζοντας τί θέλαμε, γκουρλώνουν μάτια κ αυτό είναι τεράστια καύλα.....

PS : Αύριο, εκτός αν με προλάβει ο northeagle, θα ποστάρω συλλεκτική φωτογραφία απο το έργο που παίζεται ακριβώς απέναντι απο τη τράπεζα στη Σταδίου, συλλεκτικής αξίας...... 
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

dimos8enis

• Guest
ειμαι κι εγω κ.Μετοχος πλεον!
καταστημα Μεταμορφωσης στην Αθηνα, πολυ εξυπηρετικοι, σε 10 λεπτακια ειχαμε τελειωσει
ουτε εμενα ειχε αριθμο αιτησης, ρωτησα και με ειπανε οτι εχουνε καταχωρησει την αιτηση, θα την επεξεργαστουν για να διασταυρωσουν και την καταθεση και θα μου αποσταλει ταχυδρομικως. φυσικα προστιμο δεν πληρωσα! ;D

Argonath4

• Guest
ÓÞìåñá éóùò Þôáí ç ìÝñá ìå ôéò ðåñéóóüôåñåò (ôïõëÜ÷éóôïí ìÝ÷ñé ôþñá) áéôÞóåéò ãéá áãïñÜ ìåôï÷þí óôçí Èåóóáëïíßêç. Êáé áõôÞ ç áõîçìÝíç êßíçóç ìÜëëïí èá óõíå÷éóôåß êáé ôéò åðüìåíåò 3 ôåëåõôáßåò ìÝñåò üðùò ôï áíáìÝíáìå. 

Ôï ðéèáíüôåñï åßíáé íá öôÜóïõìå êïíôÜ óôï 1.000.000 åêôüò êé áí ðÝóåé êáíÝíá ìåãÜëï ðáêÝôï áëëÜ ÷ëùìü ôï êüâù…

ÐÜíôùò inside information’s áíáöÝñïõí ðùò ï ðáíôåëïíáôïò Ýâáëå ôï éëéããéþäåò ðïóü ôùí 3.000 åõñþ…

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Περιπου 5000 οι μετοχοι και 745.000 τα ευρω εως τωρα. Αντε να δουμε
Στις επομενες αυξησεις το ελαχιστο ποσο συμμετοχης θα ειναι παλι 30 λεπτα η κατι που πηρε το αυτι μου για 50.000 ευρω ως ελαχιστο ποσο?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν καταλαβα καλα ακουγοντας το μεσημερι τον Παπαδοπουλο στο λιμπερο, η διαδικασια θα ειναι ολοιδια.Δηλαδη στην αρχη και για ενα διαστημα, ΜΟΝΟ μεγαλα πακετα ανω των 50000 ευρω και για μονο 100 μετοχους.Μετα αδειοδοτηση απο την επιτροπη Κεφαλαιαγορας, κατοπιν αιτηματος της ΠΑΕ ωστε να ειναι ανοιχτη σε ολον τον απλο κοσμο.Ολη η διαδικασια θα διαρκεσει 4 μηνες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

dimos8enis

• Guest
στον 2ο γυρο μπορουμε να ξαναπαρουμε μετοχες?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ασφαλως.Ειπε πως θα ξεκινησει γυρω στα μεσα Μαρτιου. αλλα στην αρχη μονο για "λιγους" οπως προειπα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
να ρωτησω κατι?

η αυξηση αυτης της περιοδου μηπως απευθυνεται τελικα μονο στους κοινους θνητους?

το λεω αυτο γιατι μεχρι στιγμης κανενας μεγαλος δεν εσπρωξε πακετο και ουτε βλεπω να το κανει μεχρι τις 26-1.

ουτε καν οι νυν διοικουντες δεν ακουστηκε να σπρωχνουν πακετα (οσα εχουν δε μιλαω για εκατομμυρια)

8α σπρωξουν μεγαλα πακετα στις επομενες? και αμα ειναι να βαλουν, γιατι δεν τα σπρωχνουνε τωρα ωστε να πεισουν τον πολυ κοσμο του ΠΑΟΚ, που για την ωρα φαινεται διστακτικος-αδιαφορος σε αυτο το τοσο μεγαλο θεμα?

εν κατακλειδι
εχει ακουσει κανεις για τις προθεσεις των διοικουντων ή άλλων εξωδιοικητικων πακεταδων?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@king....μαλακία έκανες!
τώρα πρέπει να πας και να πληρώσεις το πρόστιμο που αφορά στον "Ελλιπή αριθμό αίτησης"
και να σκάσεις 1800 ευρώ + χαρτόσημο
το ποσό κόβεται με παράβολο υπέρ "ΑΜΚ  ΠΑΟΚ"..
τράβα γιατί όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια...άντε

ΗΟΜΟ PAOKUS: Μ΄αυτα τα θεματα δεν παιζουμε, ουτε μεταδιδουμε ανακριβειες, 5 μέρες Υπό Σιγή:
34.5. Διασπορά ψευδών Ειδήσεων και δημιουργία σύγχισης
.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ