Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
μολις τωρα μου ηρθε απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ sms στο κινητο που εγραφε:
'' ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΩΣ ΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN EGNATIA BANK''
λογικα θα εχει ερθει και σε αλλους ή θα ερθει στην διαρκεια της ημερας.καλη κινηση αν και λιγο καθυστερημενα αφου μπηκαμε ηδη στην τελευταια βδομαδα.τελος παντων.εμεις ας κανουμε το καθηκον μας.ειναι υποθεση μονο λιγο λεπτων.

ηρθε και σε μενα οντως λιγο αργα..... ετσι και αλλιως το καθηκον μου το εκανα.....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
μολις τωρα μου ηρθε απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ sms στο κινητο που εγραφε:
'' ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΩΣ ΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN EGNATIA BANK''
λογικα θα εχει ερθει και σε αλλους ή θα ερθει στην διαρκεια της ημερας.καλη κινηση αν και λιγο καθυστερημενα αφου μπηκαμε ηδη στην τελευταια βδομαδα.τελος παντων.εμεις ας κανουμε το καθηκον μας.ειναι υποθεση μονο λιγο λεπτων.

Μολις ηρθε και σε μενα το εν λογω sms... το οποιο λογικα θα σταλθηκε σε ολους τους κατοχους εισιτηριων διαρκειας.. για να πω την αληθεια αργησανε λιγο εκει στην παε.. αλλα καλλιο αργα παρα ποτε..
Αντε ολοι μετοχες!
Εχουμε 6 εργασιμες μερες ακομα! Και το 1ευρο ειναι κατι!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Είναι υποχρέωση (διπλή) αυτών που πήραν sms να πάνε να καταθέσουν τουλάχιστον 1 ευρώ για να πληρωθεί και το sms που λάβανε...

Πέρα από την πλάκα, η όλη ΑΜΚ δεν πλασαρίστηκε καθόλου στο εξωτερικό, αν και είχαν πει ότι θα γίνουν ειδικές καμπάνιες για την Ευρώπη. Αυτό είναι κάπως αρνητικό. Βέβαια το όλο εγχείρημα είναι πρωτόγνωρο οπότε όλα τα λάθη και κακοί προγραμματισμοί συγχωρούνται και καλό είναι να μάθουμε όλοι από τα λάθη μας έτσι ώστε στην επόμενη να πάμε ακόμα καλύτερα.

Τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει, όπως είπε και ο ποιητής, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline bane

• Αλλαγή
οποιος  χαμουτζης γουσταρει και λιγο νταβαντουρι με γαβρο υπαλληλο ας παει στην marfin  καλλιθεας. δεν θα χασει. εγω εκανα 30΄αλλα αξιζε τον κοπο. και μη μασατε . θα σας προκαλεσει ο ιδιος .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

thomas

• Guest
οποιος  χαμουτζης γουσταρει και λιγο νταβαντουρι με γαβρο υπαλληλο ας παει στην marfin  καλλιθεας. δεν θα χασει. εγω εκανα 30΄αλλα αξιζε τον κοπο. και μη μασατε . θα σας προκαλεσει ο ιδιος .

Πάρε ΤΩΡΑ στην ΠΑΕ και δώσε τα στοιχεία του.δεν είναι αστείο μπορεί να αποτρέψει ανθρώπους ήρεμους που δεν τους αρέσει να έρχονται σε αντιπαράθεση.ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΑΜΕΣΑ!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Έχω την αίσθηση πως δεν θα έχουμε πρόβλημα από την UEFA, όταν σε λίγους μήνες θα έχουμε κάτι επίσημο θα το πούμε.
http://www.sport24.gr/html/ent/842/ent.265842.asp

για μενα το μοναδικο ατοπημα επι προεδριας του Θοδωρα..

Θοδωρε με αυτα τα πραγματα δεν παιζουνε. Τι θα πει εχω την αισθηση; Επρεπε πριν την αυξηση, καιρο ειχες, να διευρενησεις σε Ελλαδα και Ευρωπη και να μαθεις τι θα γινει εαν δεν ολοκληρωθει η αυξηση. Επισημα και σιγουρα να ξερουμε τι θα κανουμε. Γιατι οταν σε λιγους μηνες θα εχουμε κατι επισημο θα ειναι αργα να κανουμε κατι. Εαν μας ερθει κανενας ταμπλας στο κεφαλι τον Μαιο μην ψαχνομαστε παλι να βρουμε τι εφταιξε..

σε αγαπαμε, σε εκτιμαμε αλλα να λεγονται ολα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και εμένα σήμερα μου ήρθε το μήνυμα...θα μπορούσε να γίνει λίγο νωρίτερα!

ΑΝΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

άποψη μου είναι πάντως ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο το τι θα γίνει με το ΟΥΕΦΑ θεωρώ μέγιστη μορφή οπαδικής στήριξης στην ομάδα μας, στα πιστεύω μας, το να αγοραστούν μετοχές (έστω και 20 ευρώ) από όλους...μάγκες Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ...
είναι η μέγιστη πράξη αγάπης προς την ομάδα μας...απλα

thomas

• Guest

Offline bane

• Αλλαγή
thomas μαλλον δεν το εθεσα καλα. ο ανθρωπος με εξυπηρετησε . μαλιστα ειχε ολη την καλη διαθεση δεν λεω. απλως ηθελε κουβεντολοι .νομιζε οτι θα τον επιβραβευσω για την gay ομαδα του. .κλασσικος γαυρος που τσιμπαει για τους αθηναιους που τους ζουμε καθημερινα. . εννοω για χαβαλε να πατε εκει οσοι μπορειτε.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=533&Itemid=9

Τους 4.439 φτάσαν σήμερα οι μέτοιχοι της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. μιας και σήμερα εκατοντάδες φίλοι επισκεφτήκαν σήμερα Δευτέρα τράπεζες Marfin σε ολόκληρη την επικράτεια. Το ποσό έφτασε τις 695.000 ευρώ σήμερα Δευτέρα και αναμένεται να αυξηθεί πολύ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που κλείνει η Α.Μ.Κ.
...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
                                          ÁÍÁÊÏÉÍÙÓÇ  "ÂÏÑÅÉÙÍ"

ÏðáäÝ ôïõ ÐÁÏÊ,
 Þäç äéáíýïõìå ôçí ôåëåõôáßá åâäïìÜäá ðåñß ôçò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. Ôá ðïëëÜ ëüãéá êáé ïé åîçãÞóåéò ðëÝïí ðåñéôôåýïõí...
ÄéÜèåóå ëßãï ÷ñüíï êé åëÜ÷éóôá ÷ñÞìáôá ãéá ôçí ïìÜäá ðïõ áãáðÜò êáé ðïõ áðïäåäåéãìÝíá ìüíï åóý óôçñßæåéò!
ÐñÜîå ìå ãíþìïíá ôçí ÐÁÏÊôóÞäéêç óõíåßäçóç óïõ  êáé ãßíå ìÝôï÷ïò óôçí áíÜðëáóç – äçìéïõñãßá ÔÇÓ ÉÓÔÏÑÉÁÓ ÔÏÕ  ÐÁÏÊ ôùí íåüôåñùí ÷ñüíùí.
ÐÜñå ðñáãìáôéêÜ ôïí ÐÁÏÊ ÓÔÁ ×ÅÑÉÁ ÓÏÕ !

ÐÁÏÊ "ÂÏÑÅÉÏÉ"

http://www.paokvoreioi.com/voreioi/news/2009_01_19.htm
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αντε ενα ντου...το θεμα ειναι να ψηθουν πατεραδες θειοι ξαδερφια και λοιποι να παρουν εστω 5 10 ευρω
ωστε να μεγαλωσει η βαση μας...αλλο 7000 μετοχοι και αλλο 15.000
στην πρωτη αυξηση εννοω γιατι επονται και αλλες

ive4

• Guest
thomas μαλλον δεν το εθεσα καλα. ο ανθρωπος με εξυπηρετησε . μαλιστα ειχε ολη την καλη διαθεση δεν λεω. απλως ηθελε κουβεντολοι .νομιζε οτι θα τον επιβραβευσω για την gay ομαδα του. .κλασσικος γαυρος που τσιμπαει για τους αθηναιους που τους ζουμε καθημερινα. . εννοω για χαβαλε να πατε εκει οσοι μπορειτε.

έπρεπε να το πεις νωρίτερα να κάναμε ρεκόρ καταθέσεων στην συγκεκριμένη τράπεζα  8)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
νεο sms μου ηρθε απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τωρα σχετικο με την αυξηση:
''ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ...Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ''
ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗ MARFIN EGNATIA BANK ΕΩΣ ΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
και η πλακα ειναι οτι με πετυχε σχεδον στην πορτα ,αφου σε λιγο στην MARFIN θα πηγαινα για να κανω το καθηκον μου...

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
10 λεπτά υπόθεση στην Marfin στην Μπότσαρη με Εγνατία. Πλέον θα σας παρακαλέσω για τους τυπικούς λόγους να με αποκαλείτε "κ. Μέτοχε" ;D
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
10 λεπτα υποθεση και στην αθηνα.

Μια ερωτηση μονο... Δεν μου εβαλε αριθμο αιτησης. Ειναι κενο το συγκεκριμενο πεδιο στην αιτηση. Να παω απο την τραπεζα ξανα να της πω να μου βαλει, ή δεν τρεχει??

υγ. Γουμενε αντε γαμησου, εισαι ενα τιποτα. Ενα pixel της αιτησης μου. Γαμμμμμιοοοολααα!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@king....μαλακία έκανες!
τώρα πρέπει να πας και να πληρώσεις το πρόστιμο που αφορά στον "Ελλιπή αριθμό αίτησης"
και να σκάσεις 1800 ευρώ + χαρτόσημο
το ποσό κόβεται με παράβολο υπέρ "ΑΜΚ  ΠΑΟΚ"..
τράβα γιατί όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια...άντε

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Παίδες και μένα δεν έβαλε Αρ. Αίτησης....rabbitweed πες ότι κάνεις πλάκα
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

LFPADRAM

• Guest
Δυστυχως για σας και ευτυχως για την παε ο ραμπιτ εχει δικιο! 1800 ευρω + χαρτοσημο μαγκες. Ειναι μια παγιδα της παε για αφηρημενους μπας και κονομησει  :tsigaro: :tsigaro: