Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49909 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Xθές πάντως στην εξέδρα υπήρχε δημοσίευμα που ανέφερε ότι στην παε δεν ανυσηχούν για το ουέφα παρά την μικρή έως τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην ΑΜΚ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
η G4 εκανε τιποτα με τις μαζικες εγγραφες που ειχε πει ή ακομα??
Ξερει κανεις?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

MetroStar

• Guest
Δεν ακούστηκε τίποτα τέτοιο.
« Last Edit: January 17, 2009, 14:02:02 by MetroStar »

Offline ved

• Αλλαγή
η G4 εκανε τιποτα με τις μαζικες εγγραφες που ειχε πει ή ακομα??
Ξερει κανεις?

η 4 θα αγορασει μαζικα μετοχες σαν συνδεσμος( μπορει να το εχει κανει ηδη) και μαζευει λεφτα για αυτο τον σκοπο. οποιος θελει μπορει να απευθυνθει στον συνδεσμο ειτε ειναι μελος ειτε  οχι.

υγ μετροσταρ μην προτρεχεις και προσεχε τις εκφρασεις σου.

makptol

• Guest
οι συνδεσμοι απο τοτε που εγινε προεδρος ο ζαγορ εχουνε πολυ μεγαλη συμβολη σε οτι καλο γινετε τωρα στον ΠΑΟΚ και ειμαι σιγουρος οτι
θα συνεχισουν να το κανουν και με τις μετοχες που ειναι ενα πολυ δυσκολο πραγμα και εχει να κανει με νοοτροπιες που δυσκολα αλλαζουν
 στον ΠΑΟΚ μπορει να παρει χρονο αλλα οι νοοτροπιες θα αλλαξουν ειμαι πολυ αισιοδοξος για αυτο........

Bayern4

• Guest
Xθές πάντως στην εξέδρα υπήρχε δημοσίευμα που ανέφερε ότι στην παε δεν ανυσηχούν για το ουέφα παρά την μικρή έως τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην ΑΜΚ
κινδυνος για το ουεφα δεν υπηρξε ποτε.
εκτος κ αν θεωρειτΕ οτι η διοικηση της παε ΠΑΟΚ ειναι τοσο ηλιθια που αφησαν να γινει μια αμκ για ενα μηνα με μικρη διαφημιστικη καμπανια ενω θα κινδυνευαμε απο την ουεφα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
κινδυνος για το ουεφα δεν υπηρξε ποτε.
εκτος κ αν θεωρειτΕ οτι η διοικηση της παε ΠΑΟΚ ειναι τοσο ηλιθια που αφησαν να γινει μια αμκ για ενα μηνα με μικρη διαφημιστικη καμπανια ενω θα κινδυνευαμε απο την ουεφα.

αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου bagern4, ποιος ειναι ο λογος που γινεται η ΑΜΚ ρε φιλε? γιατι ενας απ τους βασικους λογους που μας ανακοινωσε η διοικηση ειναι ΚΑΙ η συμμετοχη στο UEFA.
Επισης ολοι θυμομαστε οτι μια χρονια πηραμε το μπουλο απ το UEFA λογω χρεων οπως μας ειπε η τοτε διοικηση (ή ηταν για αλλο λογο που δεν ξερουμε?). Αρα τωρα ειναι λογικο να φυσαμε και το γιαουρτι, κανω λαθος?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Bayern4

• Guest
Έχω την αίσθηση πως δεν θα έχουμε πρόβλημα από την UEFA, όταν σε λίγους μήνες θα έχουμε κάτι επίσημο θα το πούμε.
http://www.sport24.gr/html/ent/842/ent.265842.asp

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1663404

Προχωρά η αύξηση

Η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζεται και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε μετά και το τέλος της χθεσινής ημέρας, ο συνολικός αριθμός αυτών που έχουν αγοράσει μετοχές έφτασε τους 4.150 νέους μετόχους, ενώ το ποσό που έχει κατατεθεί είναι 645.000 ευρώ. Είναι πολύ μακριά ακόμη από τον στόχο που είχε τεθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι από τον ίδιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά κανείς δεν θέλει ακόμη να αντιμετωπίσει με αρνητικό τρόπο την κατάσταση, ούτε πρέπει να αποδώσει ευθύνες στον απλό κόσμο, που από το υστέρημά του προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι μία σημαντική βοήθεια θα δοθεί από τη διαφημιστική εταιρία TAF, που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΟΚ και αποφάσισε να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με το ποσό των 100.000 ευρώ. Είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής από έναν και μόνο μέτοχο και όπως εξηγούσε χθες ο υπεύθυνος της TAF Ντίνος Ντέρης: «Είναι μία κίνηση που θα γίνει, επειδή αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει για τον ΠΑΟΚ οι κ. Ζαγοράκης και Βιολίδης».

Αυτο με τη Θυρα 4 ισχυει οντως, οτι δηλαδη μαζευει χρηματα απο ΠΑΟΚτσηδες
που για οποιονδηποτε λογο δε συμμετεχουν απο μονοι τους στην αυξηση.
Τα λεφτα που θα μαζευτουν θα τα καταθεσει την τελευταια μερα της αυξησης.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Έχω την αίσθηση πως δεν θα έχουμε πρόβλημα από την UEFA, όταν σε λίγους μήνες θα έχουμε κάτι επίσημο θα το πούμε.
http://www.sport24.gr/html/ent/842/ent.265842.asp

εγώ πάλι έχω την άισθηση ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει μόνο 4.145 φίλους...
και καμιά 1-2 εκκατομύρια spokesman...

thomas

• Guest
Ελπίζω να κατάλαβαν πολλοί πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στο οικονομικό μετά και την απόσυρση του ενδιαφέροντος της ομάδας μας από τη διεκδίκηση του τρίτου μεταγραφικού στόχου.ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.Ο ανηψιός μου και εγώ μαζεύουμε λεφτά σε έναν κουμπαρά και θα πάμε την τελευταία μέρα να πάρουμε μετοχές μαζί.Σημειώστε ότι είναι 5 ετών :)ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
με τη διαφορα οτι το μπαλακι σ αυτην την περιπτωση(γιατι ολοι παντα λενε νααα και τι κανουν οι συνδεσμοι τωρα κτλ κτλ) εχει πεσει στον απλο λαο του ΠΑΟΚ
και βλεπουμε τα αποτελεσματα μεχρι τωρα..
λοιπον ξεσηκωθειτε απο ντιβανια καναπεδες κρεββατια ΠΟΥΦ μαξιλαρες ;D και παρτε ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!!!

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Εφοσον η καταλυτικη ημερομηνια για αυτους του εξωτερικου ηταν εχτες, η λογικη λεει οτι ο εξουσιοδοτημενος υπαληλλος θα κανει αυτες τις καταθεσεις ολες μαζι απο βδομαδα οποτε μαζι με εμενα πιστευω θα εχουμε και πολλους νεους μετοχους...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
\Αδερφε μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αλλα επειδη ειμαστε ελληνες θεωρω οτι ολοι 'χωσαμε' καποιον δικο μας να το κανει για μας. Εγω οπως και 5-6 παλικαρια που ξερω αυτο καναμε.

Παντως ειλικρινα αν βγαλει ο κοσμος κανα 2 εκ. (χωρις διαφημιστικες και λοιπους) θα ειμαστε καλα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

tilemachos

• Guest
αν δεν κανω λαθος (οποιος γνωριζει καλυτερα σας παρακαλω να με διορθωσει) για να συμμετασχουμε στο επομεμο uefa πρεπει να μαζεψουμε 5 και λιγο παραπανω εκατομμυρια ευρω απο την ΑΜΚ. η αληθεια ειναι σε ενα προηγουμενο μηνυμα μου εδειξα πολυ αγχωμενος, αλλα αντικειμενικα ο ρυθμος εισροης μετοχικου κεφαλαιου στην παε ειναι ανησυχητικος. ΜΑΛΛΟΝ ο ζαγορακης θα εχει καποια καβατζα σε περιπτωση που η ΑΜΚ δεν καλυφθει κατα τα αναμενομενα. θα δουμε. παντως αν ξερει καποιος τις προϋποθεσεις του φακελου που θα καταθεσουμε για να παιξουμε του χρονου uefa, ας κανει τον κοπο να τις παραθεσει. ευχαριστω.

ive4

• Guest
Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε την τελευταία μέρα όλοι. Κανονίστε να γίνεται χαμός στις μαρφίν και να πάνε τζάμπα τα λεφτά που μαζέυατε!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Σημερα πηγα κι εγω κι εγινα μετοχος του ΠΑΟΚ. Διαολε το λεω και χαμογελαω σαν ηλιθιος!  ;D
Στο υποκαταστημα της MARFIN στο Παγκρατι, πηγα, εδωσα τα λεφτα, υπεγραψα τελος! Σε 10' το πολυ ειχα βγει απο την τραπεζα!

Σε 10'. 10 λεπτα ρε σεις, τιποτα δεν ειναι, σηκωθειτε και πηγαινετε παρτε μετοχες! Πειστε κι αλλους να πανε! Βαλτε 1 ευρω! Οσα μπορειτε... Θελει απλα ταυτοτητα, βεβαιωση χορηγησης ΑΦΜ η το εκκαθαριστικο και 10 λεπτα..

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΟΒΟΥΛΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Ολο λεζαντα και παπα.. Χορτασαμε λαμογια, αντε προστατευστε τον ΠΑΟΚ. Τελος τα λογια, εδω φαινεται τι @@ εχουμε..

Υ.Γ. Και γι'αυτους που θελουν κι'αλλο δελεαρ (!) για να πανε να παρουν μετοχες, στο υποκαταστημα στο Παγκρατι υπευθυνη για τις μετοχες ειναι ενα ΤΡΕΛΟ ξανθο με μπλε ματι... ;)

Υ.Γ.2 Ειναι αλλη φαση να εισαι  ΠΑΟΚτσης στη Αθηνα ρε.. Ο ταμιας με κοιτουσε σαν χανος..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μολις τωρα μου ηρθε απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ sms στο κινητο που εγραφε:
'' ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΩΣ ΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN EGNATIA BANK''
λογικα θα εχει ερθει και σε αλλους ή θα ερθει στην διαρκεια της ημερας.καλη κινηση αν και λιγο καθυστερημενα αφου μπηκαμε ηδη στην τελευταια βδομαδα.τελος παντων.εμεις ας κανουμε το καθηκον μας.ειναι υποθεση μονο λιγο λεπτων.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Με προλαβες, το ιδιο πηγα να γραψω. Λογικα απο τα στοιχεια του διαρκειας. Συμφωνω οτι αργησαν, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

thomas

• Guest

Σε 10'. 10 λεπτα ρε σεις, τιποτα δεν ειναι, σηκωθειτε και πηγαινετε παρτε μετοχες! Πειστε κι αλλους να πανε! Βαλτε 1 ευρω! Οσα μπορειτε... Θελει απλα ταυτοτητα, βεβαιωση χορηγησης ΑΦΜ η το εκκαθαριστικο και 10 λεπτα..

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΟΒΟΥΛΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Ολο λεζαντα και παπα.. Χορτασαμε λαμογια, αντε προστατευστε τον ΠΑΟΚ. Τελος τα λογια, εδω φαινεται τι @@ εχουμε..

+100000000000000