Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 48991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μην παίρνετε μετοχές ρε...τι να τις κάνετε. Που ξέρεις μπορεί του χρόνου να τις δίνουν τσάμπα...
 :-\

apaoki13

• Guest
Να διαφωνησω με τα αδερφια που λενε πως η ΑΜΚ δεν χρειαζetai καμμια διαφημηση, πχ μεσω TV.
Πρωτα απο ολα μια ΑΜΚ εχει περισσοτερα του ενος target group.Απευθυνεται σε φανατικους αλλα και χαλαρους φιλαθλους του ΠΑΟΚ.Φραγκατους αλλα και φτωχους.Ελληνες και Ομογενεις.Και αλλες κατηγοριες ακομα.

Πιστευετε οτι ολες αυτες οι ομαδες εχουν επαρκη πληροφορηση?Δε νομιζω.

ακομα και σημερα με ρωτησαν απο πια ΧΑΕ (!)μπορουν να αγορασθουν μετοχες.Προχθες με ρωτησε ενας αλλος αν το μινιμουμ ειναι 1000 ευρω ή αν μπορει να "γινει κατι αλλο" υπονοωντας οτι δεν εχει τοσα πολλα.
Επειδη θα ακολουθησουν και αλλες αυξησεις πρεπει να γινεται διαρκης διαφημηση με καθε προσφορο τροπο.
Ελπιζω μελλοντικα να γινει προωθηση και σε πολεις περιφερειεας και εξωτερικου

Πέραν της απογοήτευσής μου για το πως ανταποκρίθηκε ο κόσμος πιστεύω πράγματι ότι η ΠΑΕ έκανε μεγάλο λάθος που δεν διαφήμισε καθόλου την αύξηση. Με παλαίμαχους και επώνυμους να παίζουν μόνο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Θεσσαλονίκης δεν γίνεται δουλειά. Θέλει αφίσες, διαφημίσεις, events θέλει πολλά να γίνουν από τη στιγμή μάλιστα που δεν μιλάμε για κάτι τόσο απλό όσο την online αγορά ή την αγορά από κάποιο γραφείο στην Τούμπα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ διαφωνώ! πεταμένα λεφτά...

δλδ το 1εκ κατοίκων της Θεσσαλονίκης ήθελε λεζάντα για να μάθει ότι ο ΠΑΟΚ κάνει ΑΜΚ?
οι "χιλιάδες" οπαδών μας ήθελαν λεζάντα για να μάθουν ότι ο ΠΑΟΚ κάνει ΑΜΚ?
όταν έχεις 4000 μετόχους από ένα λαό χιλιάδων ή εκατομυρίων δεν είναι πρόβλημα η διαφήμιση...κάτι άλλο είναι!
ξαναλέω ότι η διαφήμιση θα είχε νόήμα αν είχαμε τώρα 25000 μετόχους και πιέζαμε για την ενεργοποίηση και άλλων...
Για να απαντήσω στα έυλογα ερωτήματα του HOMO PAOKUS μπορώ να πω ότι πιο αποτελσματικό για να μην έχουμε φαινόμενα ΜΑΛΑΚΙΑΣ (του στυλ σε πια αχεπευ πάω και τέτοια ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ) θα μπορούσε κάθε εφημερίδα στην πόλη να έχει ένα απλό ΛΙΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΡΘΡΟ με 5 bullets για το τι κάνει ο καθένας (το έχει κάνει ο vorius...Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή?)

1. παίρνω ΑΦΜ,
2. παίρνω πορτοφόλι,
3. πάω MARFIN
4. μιλάω με τον υπάλληλο
5. πληρώνων υπογράφω και τέλος...

ΔΛΔ πραγματικά ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ?

Εχω απογοητευθεί πάρα πολύ από εμάς τους ίδιους...κρίμα

Offline blue_eyes

• Βασικός
έτσι ακριβως ειναι ραμπιτ + οτι η διαφημιση θα κοστιζε πολλα λεφτα και ουσιαστικα δεν θα ειχαμε κερδος

Offline Vorious

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1661314

Κάλυψη μόλις του 15%
Οι νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πλέον ξεπεράσει τους 4.000, ενώ τα χρήματα που έχουν εισρεύσει στο λογαριασμό που άνοιξαν οι διοικούντες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη Marfin αγγίζει τα 600.000 ευρώ. Βάσει του πήχη που είχε βάλει στην προωθητική συνέντευξη Τύπου ο Θόδωρος Ζαγοράκης (φωτό) το ποσό που έχει συγκεντρωθεί λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο της αύξησης καλύπτει μόλις το 15% από τα 5,5 εκατ. ευρώ που ζητά για αρχή ο πρόεδρος του «δικέφαλου». Μπορεί στην ΠΑΕ να εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι για την έκβαση του εγχειρήματος, αλλά αυτή η αισιοδοξία δεν φαίνεται να έχει μεγάλα στηρίγματα, καθώς και οι οπαδοί της ομάδας αρχίζουν σιγά σιγά και δείχνουν την ανησυχία τους για την έκβαση του εγχειρήματος.

αν συμμετεχανε οι 28.000 που πανε ΤΟΥΜΠΑ στα ντερμπι, που ΞΕΡΟΥΝΕ για την αυξηση και δε χρειαζεται καμια επιπλεον διαφημιση γι αυτους, το ποσο αναλογικα θα ηταν 4,2 εκατομμυρια.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

αιντε τωρα ας αναλυσουμε αν θα παρουμε κανα παιχτη και σε ποια θεση, αν ο κοντρερας θελει να φυγει και τρωει καρτες επιτηδες, αν ο σαντος ειναι λουζερ στα ντερμπι ή αν η μπουνια του γκαρσια ηταν στο κατεστημενο ή αλητεια
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

northeagle_4

• Guest

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dave

• Αλλαγή
το φαινομενο του τζαμπατζη (free rider) ειναι η πραγματικοτητα στη ζωη γενικα σε καταστασεις οπου ο ανθρωπος σκεφτεται οτι η δικη του προσωπικη συνεισφορα σε ενα γεγονος, μια εκδηλωση μια συλλογικη δραση γενικα ειναι μηδαμινη. η λογικη 'δε βαριεσαι τι σημασια εχει να συμμετασχω εγω αφου θα πανε ολοι οι αλλοι ειναι τροπος σκεψης ολων των ορθολογικα σκεπτομενων ανθρωπων. αν τυχον καποιος εχει διαβασει πολιτικες επιστημες η οικονομικα θα το ξερει αυτο.

αυτη η λογικη ή προβλημα ξεπερνιεται με καποιους τροπους. πρεπει να υπαρξει εμπνευση απο ηγετικη προσωπικοτητα, πιστη στη χρησιμοτητα του εγχειρηματος, πιστη οτι πολυς κοσμος θα συμμετασχει, πιστη οτι το εγχειρημα μπορει να πετυχει.

ολα αυτα θα τα δωσουν οι αρμοδιοι φορεις, ΠΑΕ, συνδεσμοι, οπαδικα σαιτ κλπ σε συνεργασια μεταξυ τους και με διαφορους τροπους. εκει χολαινουμε. η αγαπη για τον ΠΑΟΚ απο πολλους ΠΑΟΚτσηδες υπαρχει.

δεν εχει νοημα να κατηγορουμε γενικα κ αοριστα τον κοσμο για μη συμμετοχη. πρεπει να πιεσουμε τον κοσμο με αλλους τροπους

Offline ved

• Αλλαγή

northeagle_4

• Guest
Μα δεν κατηγορεις γενικα και αοριστα,το παλικαρι λεει για τις 20,25,30 χιλιαδες που πανε γηπεδο αποκλειστικα και βασικα ως αριθμο μετοχων και οχι ως χρηματικο ποσο.
 Για τα αλλα και τα πολλα λαθη που γινανε θα τα πουμε με την ληξη και πρπει να επισημανθουν για την συνεχεια που θα εχουμε σε κανα 2μηνο.

Offline Vorious

• Αλλαγή
το φαινομενο του τζαμπατζη (free rider) ειναι η πραγματικοτητα στη ζωη γενικα σε καταστασεις οπου ο ανθρωπος σκεφτεται οτι η δικη του προσωπικη συνεισφορα σε ενα γεγονος, μια εκδηλωση μια συλλογικη δραση γενικα ειναι μηδαμινη. η λογικη 'δε βαριεσαι τι σημασια εχει να συμμετασχω εγω αφου θα πανε ολοι οι αλλοι ειναι τροπος σκεψης ολων των ορθολογικα σκεπτομενων ανθρωπων. αν τυχον καποιος εχει διαβασει πολιτικες επιστημες η οικονομικα θα το ξερει αυτο.

αυτη η λογικη ή προβλημα ξεπερνιεται με καποιους τροπους. πρεπει να υπαρξει εμπνευση απο ηγετικη προσωπικοτητα, πιστη στη χρησιμοτητα του εγχειρηματος, πιστη οτι πολυς κοσμος θα συμμετασχει, πιστη οτι το εγχειρημα μπορει να πετυχει.

ολα αυτα θα τα δωσουν οι αρμοδιοι φορεις, ΠΑΕ, συνδεσμοι, οπαδικα σαιτ κλπ σε συνεργασια μεταξυ τους και με διαφορους τροπους. εκει χολαινουμε. η αγαπη για τον ΠΑΟΚ απο πολλους ΠΑΟΚτσηδες υπαρχει.

δεν εχει νοημα να κατηγορουμε γενικα κ αοριστα τον κοσμο για μη συμμετοχη. πρεπει να πιεσουμε τον κοσμο με αλλους τροπους

ρε συ dave, χαλαρωσε φιλε και μη μεγαλοποιουμε τα πραγματα

η παε δε ζηταει απο τους εκατονταδες χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες να πανε να πολεμησουνε ως εθελοντες εναντιον των εβραιων στην παλαιστινη ή εναντιον των χουτου στο κονγκο! Τοτε, ναι, χρειαζεται οπως λες "εμπνευση απο ηγετικη προσωπικοτητα, πιστη στη χρησιμοτητα του εγχειρηματος, πιστη οτι πολυς κοσμος θα συμμετασχει, πιστη οτι το εγχειρημα μπορει να πετυχει" 

εδω μιλαμε για το μπουρμπουαρ που αφηνεις στο καφε ή στο εστιατοριο (για να μη μιλησω τι αφηνεις στο στοιχηματζη) και για πεντε λεπτα απ τη ζωη σου, στα οποια 5 λεπτα ουτε καν θα σε τρυπησουν και με βελονα οπως στην αιμοδοσια...

Μην κανουμε τη συμμετοχη μας στην ΑΜΚ του ΠΑΟΚ μας επιστημη που θελει αναλυσεις και κοντρα αναλυσεις.

ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:
η λογικη "δε βαριεσαι τι σημασια εχει να συμμετασχω εγω αφου θα πανε ολοι οι αλλοι"

ΚΑΙ με βαση αυτο, χωρις να χανω την αισιοδοξια μου τελειως ξαναλεω κι συμπληρωνω

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

και αυτο δεν ειναι κατηγορια, αλλα διαπιστωση
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

baron

• Guest
Íá äéáöùíçóù ìå ôá áäåñöéá ðïõ ëåíå ðùò ç ÁÌÊ äåí ÷ñåéáæetai êáììéá äéáöçìçóç, ð÷ ìåóù TV.
Ðñùôá áðï ïëá ìéá ÁÌÊ å÷åé ðåñéóóïôåñá ôïõ åíïò target group.Áðåõèõíåôáé óå öáíáôéêïõò áëëá êáé ÷áëáñïõò öéëáèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ.Öñáãêáôïõò áëëá êáé öôù÷ïõò.Åëëçíåò êáé Ïìïãåíåéò.Êáé áëëåò êáôçãïñéåò áêïìá.

Ðéóôåõåôå ïôé ïëåò áõôåò ïé ïìáäåò å÷ïõí åðáñêç ðëçñïöïñçóç?Äå íïìéæù.

áêïìá êáé óçìåñá ìå ñùôçóáí áðï ðéá ×ÁÅ (!)ìðïñïõí íá áãïñáóèïõí ìåôï÷åò.Ðñï÷èåò ìå ñùôçóå åíáò áëëïò áí ôï ìéíéìïõì åéíáé 1000 åõñù Þ áí ìðïñåé íá "ãéíåé êáôé áëëï" õðïíïùíôáò ïôé äåí å÷åé ôïóá ðïëëá.
Åðåéäç èá áêïëïõèçóïõí êáé áëëåò áõîçóåéò ðñåðåé íá ãéíåôáé äéáñêçò äéáöçìçóç ìå êáèå ðñïóöïñï ôñïðï.
Åëðéæù ìåëëïíôéêá íá ãéíåé ðñïùèçóç êáé óå ðïëåéò ðåñéöåñåéåáò êáé åîùôåñéêïõ

Äåí Ý÷ù Üðïøç åÜí Ýðñåðå íá ãßíåé äéáöÞìéóç ç ü÷é. Ãåñìáíßá èåùñþ üôé ôï ãíùñßæïõí üëïé.

1. Ðéóôåýù üôé ç AMK Ýãéíå óå ëÜèïò ÷ñüíï. ÎÝñù üôé áõôü äåí ôï áðïöáóßæåé ìïíï ç ÐÁÅ.
Ïé ðåñéóóüôåñïé, ÐÁÏÊôóÜêéá êáé ìç, Ý÷ïõí óôåñÝøåé áðü ÷ñÞìá. ÅÜí ôá íïýìåñá ðïõ äéÜâáóá ëßãï ðéï ðÜíù åõóôáèïýí- 4000 ÌÝôï÷ïé- 600 000 € ôüôå ìå ìéá áðëÞ äéáßñåóç êáôáëáâáßíåéò... äåí ýðáñîç ìéá óôéò ôóÝðåò ìáò.

2. Ôïí óôü÷ï ôçò ÐÁÅ ãéá 5+ åêáô. € euro -- áðüëõôïò ñåáëéóôéêü. Áëëá óßãïõñá ü÷é áõôÞí ôçí ðåñßïäï. Ðéï êáëÜ èá Þôáí ç ðåñßïäïò ôïõ êáëïêáéñéïý üðïõ ïé ÐáïêôæÞäåò ôïõ åîùôåñéêïý èá Þôáí óå äéáêïðÝò óôçí åëëÜäá. Ôþñá åÜí ìïõ ðåßôå ôé ó÷Ýóç Ý÷ïõí ïé äéáêïðÝò ìå ôéò Ìåôï÷Ýò: ¸÷ù óõíÜíôçóç ðïëý êüóìï ðïõ èá Þèåëå íá ðÜñåé áëëá ìðëåãìÝíïò ìå ãñáöåéïêñáôßá ç êáé ðëÞñç áãíïéá ãéá ôïõò ôñüðïõò áðüêôçóçò ôïí ìåôï÷ùí ôá ðáñáôÜíå.ºóùò åäþ (Åîùôåñéêü) íá ÷ñåéáæüôáí äéáöÞìéóç.

3.Ç äéïßêçóç Üöçóå üìùò ðïëëÜ åñùôÞìáôá áíáðÜíôçôá, ãéá êÜðïéïõò ðïõ üôáí ôï èÝìá ðÜåé óôï ÷ñÞìá ï ÐÁÏÊ ðåñíá óå äåýôåñç ìïßñá.
 ºóùò êáé åäþ íá ÷ñåéáæüôáí äéáöÞìéóç. Íá ðåßóïõí êáé (ìåãÜëï)ìåôü÷ïõò ãéáôß ÐÑÅÐÅÉ íá áðïêôÞóïõí Ìåôï÷Ýò.

Áëëá áò ìçí áðïãïçôåõüìáóôå. ¸÷åé êáéñü áêüìá. ºóùò áëëÜîïõí ôá ðñÜãìáôá.

Offline dave

• Αλλαγή
χαλαρος ειμαι κ δε μεγαλοποιω τπτ. αυτο που γραφω ισχυει για οποιοδηποτε θεμα μαζικης συμμετοχης.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Το μεσημερι και ενω η τραπεζα εκλεινε μπηκα μεσα και λεω θελω μετοχες της παε ΠΑΟΚ. Ενω εκλεισε η τραπεζα εμεινα μονο εγω μεσα και 2 υπαλληλοι οι οποιοι ηταν εξυπηρετικοτατοι και εκατσαν μεσα ο ενας να κλεισει τα μηχανηματα και ο αλλος να εξυπηρετησει εμενα. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Οσον αφορα αυτα που λετε? Με ταυτοτητα , ενα λογαριασμο οτε, δεη που γραφει το ονομα σου η αλλιως ενα γαμωχαρτο που να γραφει το αφμ σου και 1(ΕΝΑ, ena, ένα ε.ν.α, hennah δε ξερω πως να το γραψω) εστω ευρω οποιοσδηποτε απο μας μπορει να γινει Μ.Ε.Τ.Ο.Χ.Ο.Σ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

Bayern4

• Guest
στην αμκ του καλοκαιριου τα καθαρα κερδη ηταν 60χιλιαρικα.
για τις επομενες δεκα εργασιμες μερες της τραπεζας που απομενουν προβλεπω οτι τα καθαρα κερδη θα ειναι περιπου τα δεκαπλασια.(χωρις να γνωριζουμε ακομα τα μεγαλα "πακετα" αν πεσουν κ ποσα θα πεσουν)

shaman4

• Guest
για τους ελληνες του εξωτερικου, το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαστε ελλαδα...δηλαδη πως να παρω εγω απο το βελγιο μετοχες...

Παντως, για τους ελληνες της ελλαδος, το προβλημα ειναι

1.  Δεν ξερω πως να παρω, διαδικασια;   

λυση.  να κυκλοφορησουν φλυερς. (στο στυλ ο Γ.Χ φιλουσε υπεροχα..)

1. παίρνω ΑΦΜ,
      2. παίρνω πορτοφόλι,
      3. πάω MARFIN
      4. μιλάω με τον υπάλληλο

2.  Το γνωστο, ασε με τωρα, θα παρουν ολοι οι αλλοι.

λυση,  να παμε απο πορτα σε πορτα, εχει η δοιηκιση τις διευθυνσεις των 20 000διαρκειας, αν 200 παοκτσιδες  (παλεμαχοι, οπαδοι συνδεσμιτες, υπαληλλοι πανε σε 100 σπιτια διαρκειας και κλεισουν ραντεβου καποια μερα στα γραφεια της τουμπας οπου θα λειτουργει γραφειο της μαρφιν.
Οπως το καλοκαιρι για τα διαρκειας, ενα γραφειο που να λειτουργει 12 ωρες καθε μερα, συνεχεια...

Πιστευω ειναι η μονη λυση για τον ωχ αδερφισμο

Τι πιστευετε;    

ΥΓ. Το ραντεβου θα μπορουσε και τηλεφωνικα, αλλα θα νιωσει πιο υποχρεωμενος (ηθικα παντα) να παει στο ραντεβου του αν το εχει υποσχεθει σε παλεμαχο, η σε απλο παοκτση...
« Last Edit: January 16, 2009, 15:54:42 by shaman4 »

baron

• Guest
για τους ελληνες του εξωτερικου, το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαστε ελλαδα...δηλαδη πως να παρω εγω απο το βελγιο μετοχες...

Παντως, για τους ελληνες της ελλαδος, το προβλημα ειναι

1.  Δεν ξερω πως να παρω, διαδικασια;   

λυση.  να κυκλοφορησουν φλυερς. (στο στυλ ο Γ.Χ φιλουσε υπεροχα..)

1. παίρνω ΑΦΜ,
      2. παίρνω πορτοφόλι,
      3. πάω MARFIN
      4. μιλάω με τον υπάλληλο

2.  Το γνωστο, ασε με τωρα, θα παρουν ολοι οι αλλοι.

λυση,  να παμε απο πορτα σε πορτα, εχει η δοιηκιση τις διευθυνσεις των διαρκειας, αν 200 παοκτσιδες  (παλεμαχοι, οπαδοι συνδεσμιτες, υπαληλλοι πανε σε 100 σπιτια και κλεισουν ραντεβου καποια μερα στα γραφεια της τουμπας οπου θα λειτουργει γραφειο της μαρφιν.
Οπως το καλοκαιρι για τα διαρκειας, ενα γραφειο που να λειτουργει 12 ωρες καθε μερα, συνεχεια...

Πιστευω ειναι η μονη λυση για τον ωχ αδερφισμο

Τι πιστευετε;    

Πρωτόγονη λύση:

Έβαλα τον γερο μου(ΣΑΛΟΝΙΚΑ είναι) να μου βγάλει ΑΦΜ πήρε την Ταυτότητα μου και τράβηξε να πάρει μετοχές... από την εθνική. Όχι γερο "μαρφιν" την λένε την κολοτραπεζα. Αίντε την επομενη ο 70+ νεφροπαθής γερος μου στην "μαρφιν".... δεν του δώσαν γιατί έπρεπε να είμαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και με υπογραφή και δακτυλικά αποτυπώματα.. Τέλος πάντων κατεβαίνω την τρίτη κάτω και βλέπω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω επιμενω στη διαφημηση = ενημερωση με καθε τροπο. Εχω λογους απο την καθημερινη μου επαφη με κοσμο. Πολλα παραδειγματα αλλα δεν θα τα αναφερω γιατι δεν εχει κανενα νοημα να εξακολουθω να διαφωνω με οσους λενε πως δε χρειαζεται.
Προσωπικα αυριο τυπωνω με δικα μου εξοδα φειγ βολαν απο τους 20 ΛΟΓΟΥΣ/20 ΤΡΟΠΟΥΣ του αρθρου της κεντρικης και οποιος το βρισκει προσφορο ας κανει το ιδιο.Κατα τη γνωμη μου το κειμενο της κεντρικης ειναι ενα κειμενο που μπορει να ακουμπησει τη ψυχη ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΟΚτσηδων (και μη !), κλασεις καλυτερο απο το flyer της ΠΑΕ.
« Last Edit: January 17, 2009, 09:48:47 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

tilemachos

• Guest
μαγκες βρωμα η δουλεια. κατι ελειψε στο marketing, κατι οι οικονομικες συγκυριες, κατι ο φοβος για τις δουλειες που δεν πανε καλα, κατι τα κωλοεπεισοδια που προκαλεσαν χαος και ανασφαλεια και ο κοσμος σφιχτηκε. ολα ηταν μια κωλοσυγκυρια στην πιο κρισιμη στιγμη της ιστοριας μας. δεν πειραζει ομως ξερουμε να πηδαμε τις δυσκολιες γιατι ΠΑΟΚ εισαι. σε 10 μερες τπτ δεν μπορουμε να σωσουμε, ουτε το uefa.

επρεπε οσοι ειχαμε διαρκειας και αλλοι τοσοι που θελανε να παρουνε και δεν πηρανε για οποιοδηποτε λογο να ακουμπησουμε μισο μηνιατικο και τελειωνε. αλλα πως να γινει αυτο οταν γινανε ολα αυτα μαζι που εγραψα πριν? ειναι αναδρομη η αφροδιτη και γ@μιεται ο αρης.

ΠΑΟΚ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΩ ΕΥΡΩΠΗ στα @@@ μου

Offline babis36

• Αλλαγή
Δεν ειναι καιρος για μεμψιμοιρίες παρα μονο για αγωνα μεχρι την τελευταια μερα.Τα αποτελεσματα απο την επομενη του αποτελεσματος.Οσο για το Ουεφα βιαζεσαι λιγο να μας βγαλεις εκτός δεν νομιζεις.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα