Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ δε θα ήθελα να κολλήσω στο θέμα της προώθησης ή όχι (σωστής ή μη επαρκούς αν θέλετε) αλλά στο ότι ΟΛΟΙ οι ΠΑΟΚτσήδες ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή τρέχει ΑΜΚ για τον ΠΑΟΚ μας...το αν το έμαθε κάποιος από το ραδιόφωνο, από το ιντερνετ ή το είδε σε αφίσα έχει λίγη σημασία για μένα.
Η προβολή της ΑΜΚ μέσα απο αυτά τα μέσα είναι για όσους είναι μερικώς ενημερωμένοι, είναι ψιλοαδιάφοροι και περιμένουν κάτι παραπάνω για να ενεργοποιηθούν ή απλά είδαν φως και μπήκαν...

ΤΟ πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να πιστεψω ότι όλοι όσοι ήταν να μπούν στην ΑΜΚ χωρίς "πίεση" ή "σπρώξιμο" ή ζουν ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ είναι ΜΟΝΟ οι μερικές (πολύ λίγες) χιλιάδες ανθρώπων που μπήκαν ήδη στην ΑΜΚ. Αυτό θα χτύπαγε καμπανάκια για το "μεγαλείο του λαού" μας στα δικά μου αυτιά!  Όσοι δλδ δεν περιμένουν το κάτι παραπάνω για να δώσουν έστω και 50 ευρώ στον ΠΑΟΚ μας  είναι αυτες οι μερικές χιλιάδες που έδωσαν ήδη χρήματα και πήραν κομμάτι απο τον ΠΑΟΚ?

για μένα είναι δικαιολογίες και ΦΟΥΜΑΡΑ το ότι φταίει η προώθηση και η έλλειψη διαφημιστικού σποτ καθώς το 90% του ΠΑΟΚ ξέρει ότι τρέχει ΑΜΚ και ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη όλους μας...Όποιος θέλει να βοηθήσει ΒΟΗΘΑ άμεσα και δεν περιμένει "Κανονικές Συνθήκες περιβάλλοντος" για να πάει να εγγραφεί! Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται τώρα και θα ήταν καλό να ενεργοποιηθούμε όλοι!

δικαιολογίες δεν υπάρχουν! δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν έχει να διαθέσει 20 ευρώ για τον ΠΑΟΚ. Αν υπάρχουν κάποιοι τότε είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ...οι υπόλοιποι απλά λένε για να λένε...

ομάδα με το τζάμπα δε φτιάχνεις! όποιος το πιστεύει καλό θα ήταν να 3έρει και 400 καντάρια μπάλα και να παει να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

fatal_invasion

• Guest
δεν ξέρω αν έχει στη Χαλκιδική,όμως νομίζω ότι οι σύνδεσμοι μπορούν να μαζέψουν εξουσιοδοτήσεις.Όποιος θέλει θα πάρει,τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

kostas4

• Guest
αντε καλα,δικαιολογιες ειναι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

euboia4

• Guest
" Αυτό που μάλλον δείχνει πιθανό είναι ότι οι ΠΑΟΚτσηδες επιχειρηματίες που θα βαλουν μεγάλα ποσά φοβούνται το ενδεχόμενο να φανεί καποιος μεγαλοεπενδυτής και θα βαλουν χρήματα τη τελευταία μερα της δημοσιας διάθεσης. στην αντίθετη περίπτωση κινδυνευουν να τα χασουν"

παραθέτω όπως είναι απόσπασμα απο σημερινό αρθρο της Εξέδρας.
Δε με ενδιαφέρει και δε σχολιάζω τη τελευταία πρόταση γιατί δε μπορώ να τη καταλάβω τι εννοεί.
Το παράθεμα το εβαλα γιατί αναφερεται στο γερό πορτοφόλι που περιμενει τη τελευταία μερα. Λοιπον επειδή για μενα το γερο πορτοφόλι ειναι ο ΛΑΟΣ, ΛΑΕ του ΠΑΟΚ μη περιμενεις τελευταία μερα! ! ! Μη περιμενεις μεγαλοεπενδυτή... δηλαδή μη περιμενεις τον εαυτό σου! Δε πας στην εφορεία για τελη κυκλοφορίας ωστε να παρεις παραταση.... μετοχές του ΠΑΟΚ παίρνεις.
ΤΡΕΧΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ! 

Αλλη μια φορα μια αθλητικη εφημεριδα γραφει σαχλαμαρες.Ειναι αθλητικη και οχι οικονομικη.Ελεος πια με τους αγραμματους δημοσιογραφους που το παιζουν  σεισμολογοι,κοινωνιολογοι,οικονομολογοι,αθλητικογραφοι,πολιτικοι αναλυτες,θεολογοι και γενικα ξερολες.Δεν μπορει να τα ξερεις ολα,περιορισου ρε καραγκιοζη σε αυτα που κατεχεις.
Αυτο που εχει ακουσει ο δημ. μαλλον και δεν μπορεσε να το μεταφερει σωστα ειναι εαν καποιος θελει να ελεξειτην ΠΑΕ χρειαζετε 51% των μετοχων και μια τετοια κινηση την κανεις τελευταια στιγμη για να μην δωσεις περισσοτερα η λιγοτερα χρηματα απο αυτα που χρειαζονται.
« Last Edit: January 13, 2009, 18:46:48 by arwstos »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Πηγε η αδερφη μου σημερα στην μαρφιν του ζωγραφου και της ειπανε οτι δεν γινεται με εξουσιοδοτηση αλλα μονο με πληρεξουσιο Στο σαιτ της ΠΑΕ λεει εξουσιοδοτηση. Εγω πηγα πρεσβεια και εκανα εξουσιοδοτηση οχι πληρεξουσιο.

Τελικα τι ισχυει? Μαλακιες λεγανε?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Gkaz4 στου ζωγράφου αντιμετώπισα και εγώ πρόβλημα με αποτέλεσμα να πάω στο Κολωνάκι.
εδώ:
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=5C85419113047FDD3AA3FC5B259D98A2?newsCode=20081217173615786
η ΠΑΕ μιλάει για εξουσιοδότηση.

Offline ved

• Αλλαγή
επειδη εγω δεν βλεπω να μαζευεται συντομα ουτε μυριο απο τον απλο κοσμο,,,

θα κανω ακομη μια δωρεαν παροχη υπηρεσιων στην παε μεσω του φορουμ κανοντας μια προταση.

αφου περασει κανας μηνας και δει η παε οτι δεν κινειται πολυ το πραμα (δεν βλεπω πανω απο 3,000 ατομα να ασχολουνται ) ας ανακοινωσει  η παε το εξης,

δινουμε το προνομιο σε οποιον φιλο της ομαδας αγορασει μετοχες εστω και 50 ευρω να εχει την απολυτη προτεραιοτητα σε αγορα εισητηριου διαρκειας τα επομενα χρονια.( βλεπω συντομα οι 3,000 να γινοντε 10,000)

μπορει να ακουγεται λιγο εκβιαστικο αλλα ειναι δικαιο και αυτοι που θα βοηθησουν την ομαδα να εχουν μια διαφορετικη μεταχειρηση απο την παε.

υπαρχει ακομη λιγος χρονος και ελπιδες για να τονωθει η κινηση αν δραστηριοποιηθει αμεσα η  διοικηση.

JamaicaN

• Guest
δινουμε το προνομιο σε οποιον φιλο της ομαδας αγορασει μετοχες εστω και 50 ευρω να εχει την απολυτη προτεραιοτητα σε αγορα εισητηριου διαρκειας τα επομενα χρονια.( βλεπω συντομα οι 3,000 να γινοντε 10,000)

μπορει να ακουγεται λιγο εκβιαστικο αλλα ειναι δικαιο και αυτοι που θα βοηθησουν την ομαδα να εχουν μια διαφορετικη μεταχειρηση απο την παε.
Αυτο δεν καναν και οι γαυροι με τα μελη τους και κραζαν ολοι? Ειναι πολυ εκβιαστικο και νομιζω οχι πρεπον...
Ας δωσουν αλλα προνομια, εκπτωσεις κτλ, οχι την θεση καποιου στο γηπεδο...

Offline ved

• Αλλαγή
εκει ολοι κραζαν γιατι τους τα επερνε ο κοκκαλης,,εδω εχουμε αναγκη,,,τις εκπτωσεις τις εχουν ολοι γραμμενες...

και εγω ειπα οτι ειναι και εκβιαστικο αλλα αφου υπαρχει αναγκη τι να κανουμε,,

ετσι και αλλιως καθε μετοχος σε καθε εταιρια εχει καποια προνομια.

euboia4

• Guest
Πηγε η αδερφη μου σημερα στην μαρφιν του ζωγραφου και της ειπανε οτι δεν γινεται με εξουσιοδοτηση αλλα μονο με πληρεξουσιο Στο σαιτ της ΠΑΕ λεει εξουσιοδοτηση. Εγω πηγα πρεσβεια και εκανα εξουσιοδοτηση οχι πληρεξουσιο.

Τελικα τι ισχυει? Μαλακιες λεγανε?
Ασφαλως και ειναι μαλακιες.Ακου εκει πληρεξουσιο που ακουστηκε.Αυτοι που ισχυριζονται οτι χρειαζεται στην προκειμενη οι υπαλληλοι δεν ξερουν καν τι ειναι.Πληρεξουσιο σημαινει δινω δικαιωμα σε καποιον να ενεργει αντι εμενα οπως αυτος νομιζει.Δηλαδη μπορει να προχωρησει σε αγοροπωλησεις χωρις να σε ρωτησει.Εξουσιοδοτηση ειναι εξουσιοδοτω να κανει καποιος την δουλεια μου(συγκεκριμενη)αντι για μενα.

LoGotHeTiS

• Guest
Αν για παράδειγμα γινόταν να γραφτεί ο κόσμος για μετοχές στο γήπεδο της Τούμπας , θεωρώ ότι ο αριθμός θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιος..ΚΑΚΩΣ , αλλά συμβαίνει , πολύς κόσμος αποτρέπεται από την διαδικασία , η οποία στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Σήμερα αγόρασα και εγώ τις μετοχές μου από το κατάστημα της Marfin στην Κομοτηνή. Η κοπέλα ήταν αρκετά εξυπηρετική και αρκετά ... νόστιμη :inlove:

Με ενημέρωσε ότι η διαδικασία λήγει στις 26 Ιανουαρίου και με προέτρεψε να ενημερώσω όσους περισσότερους μπορώ για να προλάβουν την προθεσμία και να αγοράσουν μετοχές. Μάλιστα μου έδειξε και το δικό της όνομα στη λίστα με τους μετόχους. Μετά και από αυτό μπήκε για τα καλά στην καρδιά μου ενώ μέχρι ποιο πριν πέταγα χαρταετό αναλύοντας το σύστημα που παρέταξε ο Φερνάντου με την ξαδέρφη. Πιάσαμε κουβεντούλα και μου έδωσε και κάποιες άλλες πληροφορίες τις οποίες σας παραθέτω για τα δικά σας συμπεράσματα.

Η Marfin Κομοτηνής έγραψε 21 (μόνο) άτομα που γίναν μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι συνολικές μετοχές που αγοράστηκαν απ'το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι 5.508 μέχρι την στιγμή που αγόρασα και εγώ.

ΑΡΑ :   5508 μετοχές  Χ 0,33 η κάθε μετοχή =  περίπου 1817 ευρώ.

1817 ευρώ     :   21 μετόχους = περίπου 87 ευρώ.

Μέχρι στιγμής δηλαδή 21 μέτοχοι απο Κομοτηνή με Μ.Ο. 87 ευρώ ο καθένας. Εάν την παρασκευή που θα βγούμε για καφεδάκι μάθω κάτι περισσότερο θα ενημερώσω και πάλι.

euboia4

• Guest
Θα γινω λιγο σκληρος και μακαρι να διαψευτω.
Το ξαναεγραψα αλλα δεν πειραζει.Ολοι οι γνωστοι μου ,εαν οχι ολοι αλλα το 80%,στην Αθηνα που ειναι ΠΑΟΚ ειτε πηραν ειτε θα παρουν μετοχες.Που ειναι η Θεσσαλονικη?Δεν μπορουν καν να μαζευτουν 20-30 χιλιαδες θεσσαλονικεις να δωσουν μικροποσα για την ΑΜΚ?Πλακα κανουμε τωρα?Ποια κριση και ποια διαφημιση?Οτι υπαρχει κριση θα σε εμποδισει να δωσεις ενα μεγαλο ποσο αλλα οχι και να μην δωσεις τιποτα.Το 90% των Ελληνων πολυ χαλαρα μπορουν να δωσουν 50 ευρω,σιγα το ποσο.Θελει διαφημιση λενε λες και δεν ξερουμε ολοι την μεγαλη σημασια της ΑΜΚ.ΠΑΟΚομετρα και βλακιες.Ναι ρε φιλε ΠΑΟΚομετρο.Δειξε εμπρακτα την αγαπη σου για τον ΠΑΟΚ και μην μενεις στα λογια του καφενειου και ΠΑΟΚ σε αγαπω και οταν θα πεθανω θελω τον δικεφαλο στον ταφο σου απανω,αλλα παιδια οχι και 50 ευρω,να πεθανω για σενα ναι.Ολοκληρη Θεσσαλονικη τοσοι επιχειρηματιες μεγαλοι και μικροι,τιποτα?Ο ΠΑΟΚ σημαινει πολλα και ενα απο αυτα ειναι η Θεσσαλονικη.1,5 εκ. κατοικοι και θα μαζευτουν μολις 4-5 χιλιαδες που θα βαλουν κανα εκατ.?Ντροπη και ξεφτιλα!Δικαιολογιες για να μην πας στο γηπεδο,να μην παρεις διαρκειας,να μην πας εκδρομες τις δεχομαι.Να μην παρεις μερος στην ΑΜΚ ΟΧΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν για παράδειγμα γινόταν να γραφτεί ο κόσμος για μετοχές στο γήπεδο της Τούμπας , θεωρώ ότι ο αριθμός θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιος..ΚΑΚΩΣ , αλλά συμβαίνει , πολύς κόσμος αποτρέπεται από την διαδικασία , η οποία στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή.
Γι' αυτο στην επομενη αυξηση σε κανα 2 μηνες να υπαρχει σταντ στα γραφεια,ακομα και απογευματα,ον λαιν,κατι σαν τα 24HOURS EUROBANK

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
έκανα την μαλακία και δεν πήγα να πάρω όσο ήμουν ελλάδα και τώρα τρέχω!!! Υπάρχει κάποιος οδηγός με πληροφορίες για ΠΑΟΚτσήδες εξωτερικού? όχι μόνιμους, αν και δεν ξέρω εαν αυτό παίζει κάποιο ρόλο...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ