Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
σορρυ κι από μένα για το οφ τόπικ..
θερμούς χαιρετισμούς στον Οδυσσέα τον ποδηλάτη από Χανιά και πολλά μπράβο στάδέρφια εκεί που διατηρούν το λάβαρο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ψηλά στην Κρήτη όπως μόνο αυτοί ξέρουν!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
για όλες τις δραστηριότητες του σ.φ. Χανίων ένα έχω να πω: αδέρφια respect  :)
----
κουφάλες ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΝΤΟΥ και σας μαθαίνει γεωγραφία!

ive4

• Guest
ενώ ο Αλογοσκούφης πιστεύεις ότι θα τηρούσε τις υποσχέσεις του και θα έκανε διακανονισμό....;

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ο Παπαθανασίου ήταν υφυπουργός του Αλογοσκούφη

JamaicaN

• Guest
Στη MARFIN Πτολεμαιδας, παντως, πολυ εξυπηρετικοι εγινε η δουλεια στο μπαμ...
Το σκουλικη υπευθυνος της τραπεζας μας επλασε το εγκωμιο(!) του λαου και της ομαδας, λεγοντας οτι τα σκουλικια δεν εχουν παιχτες που παιζουν με ψυχη και οι οπαδοι τους ποτε δεν θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο με τις μετοχες...Τελος μιλισε για κοσμοσυρροη και φευγοντας μπηκαν αλλα 2 τσακαλια, πλεον μετοχοι....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
κανα νέο όμως με νουμεράκια δεν έχουμε...

euboia4

• Guest
Πήγα σε Μαρφίν στην Αθήνα σε κατάστημα γειτονιά και σε 7 λεπτά είχα τελειώσει. Οι υπάλληλοι ήταν απόλυτα ενημερωμένοι, ξέραν τη διαδικασία και δε τους φάνηκε καθόλου παράξενο. Εκτός από τα τυπικά υπογράψτε εδώ κτλ, δεν είπαν κανένα άλλο σχόλιο ούτε στραβομουτσουνιάζανε, ούτε με κοιτάζαν σαν εξωγήινο. Αν και είχα πάρει το τηλέφωνο της ΠΑΕ για περίπτωση ανάγκης, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και στο τέλος τους είπα και ευχαριστώ και μπράβο.

Εκεί μου είπε μία υπάλληλος που ρώτησα ότι ήδη τρεις, πριν από μένα, είχαν καταθέσει λεφτά και έτσι ήξεραν τη διαδικασία. 3 άτομα σε τράπεζα σε αθηναϊκή γειτονιά...

χωρις να προσβαλω καποιους ,στην Αθηνα ολοι οι φιλοι μου και γνωστοι που ειναι ΠΑΟΚ ειτε αγορασαν ειτε σκοπευουν να αγορασουν μετοχες.Γιατι ρε παιδια βλεπω μια απροθυμια απο Θεσσαλονικη?

makptol

• Guest
Στη MARFIN Πτολεμαιδας, παντως, πολυ εξυπηρετικοι εγινε η δουλεια στο μπαμ...
Το σκουλικη υπευθυνος της τραπεζας μας επλασε το εγκωμιο(!) του λαου και της ομαδας, λεγοντας οτι τα σκουλικια δεν εχουν παιχτες που παιζουν με ψυχη και οι οπαδοι τους ποτε δεν θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο με τις μετοχες...Τελος μιλισε για κοσμοσυρροη και φευγοντας μπηκαν αλλα 2 τσακαλια, πλεον μετοχοι....

εγω πηρα  περσυ   ;D σκουληκι ειναι ο μαλακας ο διευθυντης ? μην τρως παπα τα σκουληκια της πτολεμαιδας (που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα) οταν μιλανε μαζυ μας
παινευουν τον λαο μας την ομαδα κλπ. απλα επειδη δεν τους παιρνει αλλα αλλα λενε
πισω απο την πλατη μας ...στο φιναλε ποιος τους δινει σημασια ανυπαρκτοι ειναι εδω
.......η πτολεμαιδα ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΑ.......

tilemachos

• Guest
απλα ενα γεια στους μετοχους

ive4

• Guest
άντε και η Θεσσαλονίκη να παίρνει μετοχές!

Diego-4

• Guest
Να μην ξεχνάμε οτι μετράει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και όχι το ΠΟΣΟ.Οπότε μην διστάζουν κάποιοι που θέλουν να δώσουν ακόμη και 1 ευρώ.Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην
προσπάθεια της ΑΜΚ.

Επίσης όσοι έχουν πάρει μετοχές και θέλουν να ξαναβάλουν λεφτά , θα μπορούν να τα δώσουν σε φιλαράκια τους που αγοράζουν για πρώτη φορά .

makptol

• Guest
πρεπει οπωσδηποτε να περασουμε τους 20.000 μετοχους μπορουμε ρε παιδια για πλακα να πιασουμε το νουμερο αυτο ΠΑΟΚ εισαι μην τα αφηνουμε
ολα για τις τελευταιες μερες......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Σήμερα τα σπόρ αναφέρουν ότι οι μέτοχοι είναι 2.784 και έχουν μαζευτεί 430.000 ευρώ. 19 μέρες μείνανε ακόμη άντε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

MetroStar

• Guest
Οι αρχικές μου προβλέψεις επιβεβαιώνονται. Δεν θα μαζεφτει πάνω απο ένα εκατομύριο απ τον κόσμο.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δεν θελει απογοητευση.τα λεφτα θα μαζευτουν...εμεις πρεπει να κανουμε το χρεος μας σαν ΠΑΟΚ και ολα θα γινουν.Αντε την Δευτερα θα ειμαι και εγω μια μετοχος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΟΥ.

makptol

• Guest
Οι αρχικές μου προβλέψεις επιβεβαιώνονται. Δεν θα μαζεφτει πάνω απο ένα εκατομύριο απ τον κόσμο.

κατσε ρε μετρο μην βιαζεσε .......θα το παλεψουμε.......

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5

Ελπίζω τώρα να ανέβηκες ψυχολογικά και να κορδώνεσε όταν περπατάς στο δρόμο. Γιατί δε παίρνεις κανά τηλ και σε κανένα ράδιο να τους το πεις και εκεί; Όλοι οι ξερόλες και οι τύποι "εγώ σας τα 'λεγα" αυτό κάνουν.

MetroStar

• Guest
Δεν σας το είπα ποτέ και δεν λέω ότι είναι καλό.Απλά είναι σωστό να είμαστε προσγειωμένοι. Μην λεμε παμε για 10 εκατομύρια και δούμε ξαφνικά 1.

giannis80

• Guest
Στα ντέρμπι μαζεύουμε 30-35 χιλιάδες κόσμο.Αν αφαιρέσουμε τα διαρκείας, δεν υπάρχουν 15-20 χιλιάδες που μιας και δεν πήραν διαρκείας το καλοκαίρι,να δώσουν κάποια χρήματα τώρα για την ΑΜΚ?Δεν μπορώ να το καταλάβω.

CLUB LARISA

• Guest
Αδέρφια, πολύς κόσμος δεν έχει πάρει μετοχές ακόμη, μεταξύ αυτών και καμια 20αριά ατόμων/μελών του paokworld στην Αθήνα που περιμένουν τα φράγκα της πληρωμής του Γενάρη (δεν το λέω γιατί θα βάλουν κανα μύριο-μακάρι βέβαια, αλλά ως μέτρο σύκγρισης), όπως κ πολλοί άλλοι, υπάρχει ακόμα πολύς καιρός....Υπομονή να δούμε που θα φτάσουμε