Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49763 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

euboia4

• Guest
Της κοντης ψω.. της φταινε οι τριχες.
Ολοι γνωριζαμε και την αναγκαιοτητα της ΑΜΚ και πανω κατω το διαστημα που θα γινει.
Ειναι στοιχημα για τον λαο μας να δειξουμε οτι δεν εχουμε σχεση με τους υπολοιπους.Σημασια εκτος απο το ποσο εχει και ο αριθμος των μετοχων.
Δικαιολογιες δεν εχω λεφτα -βαλε οσα εχεις
                 δεν εχω χρονο-?marfin ουτε ουρες εχει ουτε τιποτα και στην τελικη κανε μια εξουσιοδοτηση
                 εχει αναδρομο ερμη-δικαιολογιες του κο...
Ρομπα για μενα να ληξει η ΑΜΚ με 10000 μετοχους και 2 εκατ.ευρω
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ- ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Offline agraf

• Αλλαγή
Íïìßæù üôé äåí ðñÝðåé íá áðïãïçôåõüìáóôå. Ç ðñþôç ÁÌÊ èá åßíáé óáí ðåßñáìá êáé áðü ôçí äåýôåñç èá áñ÷ßóïõìå íá åíåñãïðïéïýìå ôïõò ðïëëïýò. Ç Ìðáñôóåëüíá äåí ãéãáíôþèçêå óå 1 ìÞíá.

ÊÜðïéïò åß÷å ãñÜøåé üôé ðåñßìåíå ïé 19.200 êÜôï÷ïé äéáñêåßáò íá âÜëïõí áðü 1.000€ êáé íá ëÞîåé ôï ðáíçãýñé. Óõããíþìç áëëÜ áõôÞ ç íïïôñïðßá äåí ìáò âãÜæåé ðïõèåíÜ. Äåí ìðïñåß ïé ßäéïé êáé ïé ßäéïé 19.000 ÐÁÏÊôóÞäåò íá ôñáâÜíå ôï êÜñï.

Áò ôï ÷ùíÝøïõìå üôé ðñÝðåé íá ìáæåõôïýìå ðåñßðïõ 50.000-80.000 ãéá íá äïýìå ðñïêïðÞ. Íá óôáìáôÞóïõìå íá åëðßæïõìå óôï äéðëáíü, ôá ëåöôÜ ôïõ êáèåíüò ìáò åßíáé ëßãá.

Offline dave

• Αλλαγή
αυτα τα θεματα δε γινονται ετσι..θελουν πολυ οργανωση ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι κοινωνικο κινημα, τα κινηματα με τα οποια θελουμε να συγκρινομαστε αγωνιστηκαν και καταφεραν οτι καταφεραν με μαζικοτητα κ οργανωση.

εμεις το δευτερο δε το χουμε.

δεν εχω αντιληφθει τις σωστες πρωτοβουλιες ουτε απο την ΠΑΕ, ουτε απο συνδεσμους ουτε απο τον ΠΑΟΚ του ιντερνετ. δε ξερω βεβαια τι γινεται μεσα στους περισσοτερους συνδεσμους μιας και μονο με τον πανελληνιο εχω λιγες επαφες αλλα και κ οι αλλες κοινοτητες του ΠΑΟΚ που συμμετεχω οπως το σαιτ αυτο δεν εχουν παρει πρωτοβουλιες. μαλιστα οι μοντς αγνοησαν εντελως ενα μειλ με προτασεις που τους εστειλα

το θεμα θελει οργανωση απο ολους...ο κοσμος δε ξεσηκωνεται απο το καναπε μονος του, δεν ειναι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες μαχιμια, ειναι κ αλλοι σε αλλη φαση, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ολοι

euboia4

• Guest
αυτα τα θεματα δε γινονται ετσι..θελουν πολυ οργανωση ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι κοινωνικο κινημα, τα κινηματα με τα οποια θελουμε να συγκρινομαστε αγωνιστηκαν και καταφεραν οτι καταφεραν με μαζικοτητα κ οργανωση.

εμεις το δευτερο δε το χουμε.

δεν εχω αντιληφθει τις σωστες πρωτοβουλιες ουτε απο την ΠΑΕ, ουτε απο συνδεσμους ουτε απο τον ΠΑΟΚ του ιντερνετ. δε ξερω βεβαια τι γινεται μεσα στους περισσοτερους συνδεσμους μιας και μονο με τον πανελληνιο εχω λιγες επαφες αλλα και κ οι αλλες κοινοτητες του ΠΑΟΚ που συμμετεχω οπως το σαιτ αυτο δεν εχουν παρει πρωτοβουλιες. μαλιστα οι μοντς αγνοησαν εντελως ενα μειλ με προτασεις που τους εστειλα

το θεμα θελει οργανωση απο ολους...ο κοσμος δε ξεσηκωνεται απο το καναπε μονος του, δεν ειναι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες μαχιμια, ειναι κ αλλοι σε αλλη φαση, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ολοι
+100000000000000000000

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
μαλιστα οι μοντς αγνοησαν εντελως ενα μειλ με προτασεις που τους εστειλα

Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης?ακομα και να ξαναγραψεις τις προτασεις αν σου ειναι ευκολο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω να πω ενα ευχαριστω στο παλικαρι ΠΑΟΚση που δουλευει στην Ελληνικη πρεσβεια στη Στοκχολμη. Μεσα σε 5 λεπτα γινανε εξουσιοδοτησεις και λοιπα. Στα υπολοιπα 15 εγινε κουβεντα για τον ΠΑΟΚ και την ΑΜΚ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bozik

• Αλλαγή
Στους 2.239 έχουν φθάσει οι φίλαθλοι που έχουν αποκτήσει μετοχές του ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ και το πόσο που έχει συγκεντρωθεί είναι 330.000 ευρώ. http://www.sport-fm.gr/article/159751
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλα παμε αδερφια στις μετοχες και θα το δειτε στο τελος. Κυνηγι μεχρι τον τελευταίο συμμέτοχο αδερφια μεχρι την τελευταια μερα
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

GeorgT

• Guest
πολλοί θα το τραβήξουμε προς το τέλος όπως κ εγω π.χ που είμαι εκτός αυτό το διάστημα!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ηταν να παρω μετοχεσ μονο εγω,βαρια+αλλα 2 ατομα απο το σόι μου.Με βαση αυτα τα δεδομενα θα μαζεψω εξουσιοδοτησεισ+θα παρω μετοχεσ εστω 3ων ευρω+για μανα,αδερφια,θειουσ και φιλουσ!Ετσι αντι να προσθετα 1-3 μετοχουσ τωρα θα βαλω 7-8!+προτεινω να το κανουμε ολοι.δν ειναι μονο το ποσο,μετραει η μαζα,η συμμετοχη.Τη Δευτερα ξεκινα το ντου.Ολοι μετοχεσ!

Offline agraf

• Αλλαγή
Από όλους τους γνωστούς μου μόνο 2 έχουν πάρει μετοχές συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου. Όλοι ετοιμάζονται από Δευτέρα...

Ας περιμένουμε και τη διαφημιστική εξόρμηση της παε ΠΑΟΚ. Θα βοηθήσει πολύ.

Στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό. Όταν θα μας γίνει συνείδηση να είμαστε μέτοχοι στην 2η και 3η ΑΜΚ θα πάμε πολύ καλύτερα. Βήμα βήμα.

thomas

• Guest
Ετοιμάζεται τηλεοπτική διαφήμιση για την ΑΜΚ?Πιστεύω θα βοηθήσει  πάρα πολύ. Θα πρέπει να παίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο στα κανάλια σε ώρες υψηλής τηλεθέασης.Βέβαια αυτό θα κοστίσει στην ΠΑΕ αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να στερηθούμε την τρίτη μεταγραφή και να δωθούν τα χρήματα για το λόγο αυτό.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παντως οτι και να λεμε η διαρκεια της αυξησης ηταν και ειναι μικρη...anyway ακομα κι ετσι θα τα καταφερουμε!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Σημερα παντως στο γηπεδο κυκλοφορουσε διαφημιστικο εντυπο για την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου....

Argonath4

• Guest
ÐñïóùðéêÜ äåí ðåñéìÝíù êáé èáýìáôá áðü ôçí ÁÌÊ. Ôï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá åßíáé áñêåôÜ ìéêñü êáé ïé ïéêïíïìéêÝò óõãêõñßåò äåí âïçèïýí ãéá ðïëëÜ üíåéñá. Ïé ðåñéóóüôåñïé ìÜëëïí èá âÜëïõí ëåöôÜ ôéò ôåëåõôáßåò ìÝñåò ôçò áýîçóçò êáèþò ìÝóá óôéò ãéïñôÝò ôá ëåöôÜ ðÞãáí ðåñßðáôï óå õðï÷ñåþóåéò, äþñá êôë. 

ÐÜíôùò èåùñþ óçìáíôéêüôåñï ôï ðüóá Üôïìá èá óõììåôÜó÷ïõí óôçí áýîçóç ðáñÜ ôï óõíïëéêü ðïóü ðïõ èá ìáæåõôåß. Áí äçëáäÞ ìÝóá óå ëéãüôåñï áðü 2 ìÞíåò êáôáöÝñïõìå íá áãïñÜóïõí ìåôï÷Ýò ãýñù óôéò 19.000+- Üôïìá, üóá äçëáäÞ êáé ôá äéáñêåßáò, ôüôå èá åßìáé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò… êáé ìáêÜñé íá ôá êáôáöÝñïõìå áêüìá êáëýôåñá.

Offline agraf

• Αλλαγή

ÐÜíôùò èåùñþ óçìáíôéêüôåñï ôï ðüóá Üôïìá èá óõììåôÜó÷ïõí óôçí áýîçóç ðáñÜ ôï óõíïëéêü ðïóü ðïõ èá ìáæåõôåß. Áí äçëáäÞ ìÝóá óå ëéãüôåñï áðü 2 ìÞíåò êáôáöÝñïõìå íá áãïñÜóïõí ìåôï÷Ýò ãýñù óôéò 19.000+- Üôïìá, üóá äçëáäÞ êáé ôá äéáñêåßáò, ôüôå èá åßìáé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò… êáé ìáêÜñé íá ôá êáôáöÝñïõìå áêüìá êáëýôåñá.

Óõìöùíþ êé åãþ áðüëõôá ìå áõôü ôï óêåðôéêü. Ôþñá âÜæïõìå ôéò âÜóåéò ãéá ôéò åðüìåíåò ÁÌÊ êáé ðñÝðåé íá åîïéêåéùèïýìå üëïé ìáò ìå ôçí éäÝá ôçò óõììåôï÷Þò êáé ôçò áãïñÜò ìåôï÷þí. Êáëýôåñá 10.000 ìÝôï÷ïé êáé 3.000.000 ðáñÜ 2.000 ìÝôï÷ïé êáé 5.000.000.

Millwall4, åßíáé óßãïõñï üôé äåí èá ðÜñïõí ìåôï÷Ýò üëïé üóïé Ý÷ïõí äéáñêåéÜò ãéáôß ðïëëÜ åßíáé óôç 4 áðü íÝïõò ÐÁÏÊôóÞäåò. Áðü ôçí Üëëç üìùò èá ðÜñïõí ìåôï÷Ýò ðïëëïß ðïõ äåí Ý÷ïõí äéáñêåßáò.

Argonath4

• Guest
Ôï îåñþ agraf êáé óõìöùíïýìå óå áõôü. Ôï 19.000 ôï Ýâáëá  ùò «øõ÷ïëïãéêü» ìÝôñï óýãêñéóçò. ÐÜíôùò ôï èÝìá äåí åßíáé ìüíï ïé ðéôóéñéêÜäåò ðïõ áãüñáóáí äéáñêåßáò óôçí 4, áëëÜ üëïé ãåíéêÜ ïé ìéêñüôåñçò çëéêßáò. Êáé åéäéêüôåñá ôá ðáéäéÜ ðïõ ìÝíïõí åêôüò Â.ÅëëÜäáò êáé óå áðïìáêñõóìÝíåò ðåñéï÷Ýò üðïõ ìðïñåß íá áíôéìåôùðßóïõí «äõóêïëßåò» üôáí ðÜíå óôçí ôñÜðåæá. ¼ðùò åðßóçò åðçñåÜæåé êáé ôï ãåãïíüò ðùò ç äéáäéêáóßá äåí åßíáé ôüóï áðëÞ üóï áõôÞ ôùí åéóéôçñßùí äéáñêåßáò.

Ôï óôïß÷çìá îåêßíçóå êáé üðùò ëåò êé åóý èá óõíå÷éóôåß óôéò åðüìåíåò ÁÌÊ… ðïõ èá ðÜåé, èá ôï êåñäßóïõìå  :) 

Offline babis36

• Αλλαγή
Äåí åßíáé äõíáôü êáìßá åöçìåñßäá Þ ñáäéüöùíï íá ìå âÜëåé óå êÜðïéïé “áõëÜêé” êáé íá ãßíù “÷åéñïêñïôçôÞò” ïñéóìÝíùí åíåñãåéþí, åßôå áõôÝò ãßíïíôáé êáèáñÜ ãéá ôçí åîõðçñÝôçóç êÜðïéáò ðïëéôéêÞò ôçò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ Þ ãéá íá ðéóôÝøïõí ïé áíôßðáëïé üôé óôïí ÐÁÏÊ ãßíïíôáé èáýìáôá óå ìåñéêÜ èÝìáôá.
ÎÝñù üôé îåêßíçóá åðéèåôéêÜ. ¼ìùò êáíÝíáò äåí ìðïñåß íá ìå ðåßóåé üôé ç ðþëçóç ôùí ìåôï÷þí áëëÜ êáé ôï ðïóü ðïõ óõãêåíôñþèçêå ìÝ÷ñé ôþñá Ý÷ïõí éêáíïðïéçôéêÞ ðïñåßá.
Ôï üôé õðÜñ÷ïõí ðåñßðïõ ôÝóóåñéò ÷éëéÜäåò íÝïé ìÝôï÷ïé äåí óçìáßíåé ôßðïôá. Ïé ðåñéóóüôåñïé áðü áõôïýò åßíáé íåáñïß ÐÁÏÊôóÞäåò ðïõ ÷ñåéÜóôçêå íá óôåñçèïýí ôï éó÷íü ÷áñôæéëßêé ôïõò Þ íá ðïõí ôá êÜëáíôá ãéá íá óõãêåíôñþóïõí êÜðïéá ÷ñÞìáôá ãéá íá ôá ðñïóöÝñïõí óôçí áãáðçìÝíç ôïõò ïìÜäá.
Äõóôõ÷þò áõôÞ ç ÷åéñïíïìßá áíÜãêçò äåí óõãêßíçóå üëïõò áõôïýò ðïõ Ý÷ïõí ôçí ïéêïíïìéêÞ Üíåóç íá áãïñÜóïõí ðéï ðïëëÝò ìåôï÷Ýò äéáèÝôïíôáò êÜðïéá ÷ñÞìáôá ðïõ óßãïõñá äåí èá ôïõò ëåßøïõí.
Êáé äåí åííïþ âÝâáéá ôá “ìåãÜëá ðáêÝôá”. Åííïþ áãïñÜ ìåôï÷þí ðåíôáêïóßùí ÷éëéÜäùí êáé äýï ÷éëéÜäùí åõñþ, áðü áíèñþðïõò ðïõ ÷ñüíéá ïëüêëçñá ðñïâÜëëïíôáé äéÜ ìÝóù ôïõ ÐÁÏÊ.
Äåí èÝëù íá óêåöôþ âÝâáéá üôé áõôü ìðïñåß íá ãßíåôáé áðü ëüãïõò óêïðéìüôçôáò êáé ðïëåìéêÞò, áöïý ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò êáé ç äéïßêçóÞ ôïõ, Ý÷åé óôáìáôÞóåé ôéò “áíáññé÷Þóåéò” ðïëëþí ðïõ ÝâëÝðáí ôïí åáõôü ôïõò êáèéóìÝíïõò óå äéïéêçôéêïýò èþêïõò. Ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ, üðùò üëïé ãíùñßæïõìå, Ý÷åé èÝóåé åêôüò äéïßêçóçò üëïõò ôïõò ðáëéïýò “êõâåñíçôéêïýò” ðïõ öñüíôéæáí ãéá ôçí ðñïóùðéêÞ ôïõò ðñïâïëÞ äß÷ùò ðïôÝ íá äßíïõí áñìüæïõóåò ëýóåéò óôá ôåñÜóôéá ðñïâëÞìáôá ðïõ ÷ñüíéá ôþñá ìáóôßæïõí ôïí ÄéêÝöáëï. Áõôïß - üðùò Þôáí ëïãéêü Þ ðáñÜëïãï - äåí áéóèÜíïíôáé Üíåôá áðü ôçí ðáñïõóßá ôïõ ÆáãïñÜêç óôçí ðñïåäñßá ôçò ÐÁÅ áöïý áõôü áðïôåëåß ôñï÷ïðÝäç óå êÜðïéá ó÷ÝäéÜ ôïõò. Ðñïóðáèïýí ëïéðüí íá áöÞóïõí åêôåèåéìÝíï ôïí ÆáãïñÜêç äçìéïõñãþíôáò Ýíáí ïéêïíïìéêü áðïêëåéóìü óå áõôüí.
Ãíùñßæïõí üôé ìå ôá ÷ñÞìáôá ôçò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ï ÐÁÏÊ èá ðñáãìáôïðïéÞóåé êáé êáëÝò ìåôáãñáöÝò áëëÜ êáé ôï ÷ñÝïò ôçò åôáéñåßáò èá ìåéùèåß.
¸ôóé ìÝíïõí “áìÝôï÷ïé” ìå ôçí ðñáãìáôéêÞ óçìáóßá ôçò ëÝîçò.
ÔåëéêÜ üìùò ðïéïí ôéìùñïýí ìå áõôÞ ôçí óôÜóç ôïõò. Ôéìùñïýí ôïí ÆáãïñÜêç Þ ôïí ßäéï ôïí ÐÁÏÊ; Ãíùñßæù üôé ìÝ÷ñé ôç ëÞîç ôçò áýîçóçò èá åããñáöïýí êáé Üëëïé ðïëëïß ìÝôï÷ïé. Ôï ðïóü üìùò óßãïõñá äåí èá åßíáé éêáíïðïéçôéêü áöïý ìå ôá äÝêá, åßêïóé êáé ðåíÞíôá åõñþ äåí ìðïñåß íá åðéôåõ÷èåß ï óôü÷ïò. ÄçëáäÞ óå êáìßá ðåñßðôùóç äåí èá êáëõöèïýí ôá ðÝíôå åêáôïììýñéá åõñþ ðïõ ÷ñåéáæüôáí áñ÷éêÜ ç äéïßêçóç ôçò åôáéñåßáò.
¹ëèå ëïéðüí ç þñá ðïõ ïé “Ý÷ïíôåò” êáé “êáôÝ÷ïíôåò” èá óôáìáôÞóïõí ôïí “êëåöôïðüëåìï” ðïõ Ý÷ïõí êçñýîåé óôïí ÆáãïñÜêç.
¹ñèå ç þñá ðïõ ïé êýñéïé áõôïß èá êáôáëÜâïõí üôé ìå áõôÞ ôçí ôáêôéêÞ ìüíï ï ÐÁÏÊ èßãåôáé.
Ï áðëüò êüóìïò ôïõ ÄéêåöÜëïõ áíôáðïêñßíåôáé ðëÞñùò óôï êÜëåóìá. ÁãïñÜæåé ìåôï÷Ýò ðáñÜ ôï ãåãïíüò üôé ïé ðüñïé åßíáé ðåíé÷ñïß.
Ðüôå üìùò èá âïçèÞóïõí êáé ïé ïéêïíïìéêÜ åõðïñüôåñïé;
http://www.metrosport.gr/?p=11562

Ç áðáíôçóç öïñïðïõëå åéíáé ðïôå.Ãéáôé ðïôå äåí ôï åêáíáí ìå÷ñé ôùñá.Áñá goodnight and goodluck

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
Καλά κάνει ο Φορόπουλος και τα γράφει. Επιτέλους, κάποιος σταμάτησε να κάνει τον μουγκό. Ας είναι κι αυτός που είναι. Το πράγμα έχει καταντήσει αηδία.

makptol

• Guest
ονοματα δεν λεμε αλλα οι αλεξοπουλοι και σια οι φραγκατοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ καιρος ειναι να προσφερουν και αυτοι και οχι μονο να λενε οτι
ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΜΕ ΡΟΜΠΑ ΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ....αν δεν βαλεις ομως εχω καθε δικαιωμα να πω οτι σκεφτομαι
για σενα τωρα....αν βαλεις θα ζητησω συγνωμη.....