Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Το εντυπο της ΠΑΕ. Βουρ για αναπαραγωγη απο τον καθενα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
Ρε μαλακες(συγγνωμη κι ολας) αλλα εχουμε τρομερη ειδικοτητα στο να δημιουργουμε θεμα...
Εχω παθει πλακα..Με το παραμικρο ....

Εντάξει μωρέ υπάρχει μια γενικότερη ψιλοένταση γύρω από τα διοικητικοοικονομικά της ομάδας τόσα έχουν γίνει λογικό είναι, απλά δεν χρειάζονται προσωπικές επιθέσεις... Κατά τα άλλα η κάθε γνώμη σεβαστή...

Πέσαν κάποια φράγκα από κάποιους επώνυμους αυτές τις μέρες διάβαζα πριν, μπράβο, άντε πάμε γερά...!

LoGotHeTiS

• Guest
Πολύ ωραίο intro από το paokmania για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Ίσως και εδώ θα μπορούσαμε μέχρι τις 29 Ιανουαρίου να έχουμε μια splash screen για την αύξηση

Lydia_4

• Guest
Πήγα χθές στη marfin και είχα αφμ,ταυτότητα και τα χρήματα, γυρίζει όμως και μου λέει η υπάλληλος ότι χρειάζομαι εκκαθαριστικό, δε θυμόμουν να χρειαζόταν κάτι τέτοιο αλλά λέω εντάξει.Ξαναπηγαίνω σήμερα το πρωί με όλα τα χαρτιά που ζητούσαν πηγαίνω στην υπάλληλο και μου λέει σήμερα έχουμε δουλειά δε γίνετε να σε εξυπηρετήσουμε έλα από την άλλη εβδομάδα κατά την τετάρτη.Σας λέω είχα μείνει...για μια στιγμή μου πέρασε απ το μυαλό να φύγω και να μη ξαναπατήσω αλλά κοίταξα το δικέφαλο στα κλειδιά μου που έχω και της είπα για άλλη μια φορά εντάξει.Φοβερή εξυπηρέτηση....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Lydia...και γιατί δεν πήρες το όνομα της υπαλλήλου...?
το όνομα του διευθυντή? σε πιο κατάστημα?
η εν λόγω κυρία που απευθυνόταν? σε πρόσκοπο που πήγε να πουλήσει μπισκότα ή σε ΠΕΛΑΤΗ της γαμοτράπεζας της?

DimNaoussa

• Guest
@lydia παρε τηλεφωνο στην ΠΑΕ και ανεφερε το συμβαν οπως εκανα κι εγω με τον υπαλληλο της μαρφιν στην βεροια που ελεγε μαλακιες(τζαμπα λεφτα,δεν αξιζει,τα τρωνε οι αλλοι κτλπ) και θα το κανονισουν αυτοι...

apaoki13

• Guest
lydia πήγαινε πίσω στο κατάστημα και πάρε από το κατάστημα τηλέφωνο στην ΠΑΕ στον αριθμό που έχει στο site. Δεν παίζει το "έχουμε δουλειά" οφείλει να σε εξυπηρετήσει άμεσα. Πρέπει να την ακούσει η μαλάκο γιατί αυτό που σου έκανε μπορεί να το επαναλάβει σε κάποιον που δεν θα επιστρέψει.

αυτό είναι το κομμάτι από την ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Παρακαλούνται όσοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικό πρόβλημα κατά την προσέλευσή τους στα καταστήματα MARFIN να επικοινωνούν μέσα από το κατάστημα με τα γραφεία της εταιρίας στο τηλέφωνο 2310 954050.
« Last Edit: December 30, 2008, 12:36:41 by apaoki13 »

Offline tsag

• Αλλαγή
Πολύ ωραίο intro από το paokmania για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Ίσως και εδώ θα μπορούσαμε μέχρι τις 29 Ιανουαρίου να έχουμε μια splash screen για την αύξηση

ανατρίχιασα σε λέω! πολύ καλό
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ωπα!τι θα πει δεν γινεται να σε εξυπηρετησει?δουλεια της ειναι γι αυτο φανταζομαι ειναι πισω απο το ταμειο.
Λεφτα θελουμε να δωσουμε ρε σεις...
Λυδια μην μασας.Πανε και εσυ ξανα για σπασιμο και αν σε πει μα μου ζητα να μιλησεις με το boss.
Ειλικρινα δεν το καταλαβα γιατι δεν μπορεσε να σε εξηπηρετησει.....
Τα δικαιωματα σου τα ξερεις σαν πολιτης και πελατης τραπεζας..
Οποτε ξαναπηγαινε αποφασισμενη να εξυπηρετηθεις και μην τρως τον παπα εχω δουλεια και τετοιες βλακειες.Απαιτησε το

ive4

• Guest
@lydia παρε τηλεφωνο στην ΠΑΕ και ανεφερε το συμβαν οπως εκανα κι εγω με τον υπαλληλο της μαρφιν στην βεροια που ελεγε μαλακιες(τζαμπα λεφτα,δεν αξιζει,τα τρωνε οι αλλοι κτλπ) και θα το κανονισουν αυτοι...

ξεφτυλίζεται η τράπεζα με αυτά τα συμβάντα. Κάντε κόμπλα και ζητείστε να εξυπηρετηθείτε, κρατήστε όνομα υπαλλήλου και διευθυντή και έχετε μαζί και το τηλέφωνο της ΠΑΕ για επιτόπια <<αναφορά του προβλήματος>>.

GeorgT

• Guest
σηκώνει μεγαλη φασραρια σε αυτο που εγινε με την λυδια, την είδαν κοπέλα κ πουλάνε τρελιτσα οι υπάλληλοί!!!

Κανονικα θελει να τους πατήσουμε κ εμεις μερικα τηλέφωνα!

Λυδία πιο κατάστημα ηταν?

CLUB LARISA

• Guest
Πήγα χθές στη marfin και είχα αφμ,ταυτότητα και τα χρήματα, γυρίζει όμως και μου λέει η υπάλληλος ότι χρειάζομαι εκκαθαριστικό, δε θυμόμουν να χρειαζόταν κάτι τέτοιο αλλά λέω εντάξει.Ξαναπηγαίνω σήμερα το πρωί με όλα τα χαρτιά που ζητούσαν πηγαίνω στην υπάλληλο και μου λέει σήμερα έχουμε δουλειά δε γίνετε να σε εξυπηρετήσουμε έλα από την άλλη εβδομάδα κατά την τετάρτη.

Κρίμα που δεν είσαι στην Αθήνα να πηγαίναμε μαζί.....Να της έλεγα εγώ οτι την άλλη βδομάδα κ ειδικά την Τετάρτη, δεν γίνεται. Τα Παοκτσακια γαμάνε την άπατη μάνα σου......

fatal_invasion

• Guest
Λυδία πάνε ξέχεσε τους.έχεις πμ.

LoGotHeTiS

• Guest
Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βοήθησε ο Νίκος Κουρκούλης. Ο γνωστός τραγουδιστής διέθεσε το ποσό των 25.000 ευρώ και ταυτόχρονα αγόρασε 15 εισιτήρια διαρκείας. Ο Κουρκούλης συνδέεται με τον Ζαγοράκη με στενή φιλία, την ώρα που αναμένεται και ο Νίκος Βέρτης να συνεισφέρει με αγορά μετοχών.

από http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=175841

ive4

• Guest
ψάχνω τα ίχνη σου στο φως των αστεριών...

CLUB LARISA

• Guest
Λυδία πάνε ξέχεσε τους.έχεις πμ.

Πριν λίγο μίλησα με την κατά τόπο Μαρφίν....Τρελίτσα αυτοί δεν θα μας πουλάνε....Ελπίζω να μην έκραζα λάθος μαλάκα μόνο. Να πας να πάρεις Λυδία....Κ αν σε κάνουν τον μαλάκα, να μας ενημερώσεις ξανά  ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
Πήγα χθές στη marfin και είχα αφμ,ταυτότητα και τα χρήματα, γυρίζει όμως και μου λέει η υπάλληλος ότι χρειάζομαι εκκαθαριστικό, δε θυμόμουν να χρειαζόταν κάτι τέτοιο αλλά λέω εντάξει.Ξαναπηγαίνω σήμερα το πρωί με όλα τα χαρτιά που ζητούσαν πηγαίνω στην υπάλληλο και μου λέει σήμερα έχουμε δουλειά δε γίνετε να σε εξυπηρετήσουμε έλα από την άλλη εβδομάδα κατά την τετάρτη.Σας λέω είχα μείνει...για μια στιγμή μου πέρασε απ το μυαλό να φύγω και να μη ξαναπατήσω αλλά κοίταξα το δικέφαλο στα κλειδιά μου που έχω και της είπα για άλλη μια φορά εντάξει.Φοβερή εξυπηρέτηση....
    Πάρε τηλέφωνο και ενημέρωσε την παε....για να μην συμβεί και σε άλλον...πες και το περιστατικό ότι είχες απόδειξή του αφμ και σου ζήτησαν εκκαθαριστικό...αυτο είναι εξω από τη διαδικασία...ένα παιδί 10 ετών μπορει να έχει αφμ και δεν έχει εκκαθαριστικό...γάμησε τα μουνιά...πάρε τηλέφωνο στην παε...Καλά για τα άλλα την Τετάρτη κτλ... θέλουν κάψιμο... δεν είναι για τηλέφωνά... στην πρώτη πορεία ντου  ;D.... Πλάκα κάνω ασφαλιτες  :police: ματάκηδες  :101:.... 
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Bayern4

• Guest
ωραιος ο κουρκουλης.
μακρια απο τη φτηνη λεζαντα.
δυστυχως καποιοι ειναι μονο για λεζαντα

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Τέτοια συμβάν πως αυτό που έτυχε στην lydia θα γίνουν πολλά πιστεύω και φαινετε πως από την αρχή οι anthropoi δεν έχουν διάθεσή να σε εξυπηρετήσουν το καλύτερο που έχει να κάνει ο καθένας μας άμα του τυχει κάτι παρόμοιο είναι κατευθείαν τηλέφωνο στην ΠΑΕ για να ενημερωθούν για το τι γίνετε, κάποιους τους πονάει πααααρα πολύ που ο κόσμος θελει να βάλει τα λεφτά του στον ΠΑΟΚ και κουτοπόνηροι υπάλληλοί προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να αποθαρρύνουν τον κόσμο

ive4

• Guest
για μένα το τραγικό δεν είναι να σου πει μια υπάλληλος που σκυλοβαριέται, πέρνα αύριο. Αυτό είναι κλασικό στην Ελλάδα.
Το τραγικό είναι ότι υπήρξε υπάλληλος που έλεγε ότι τζάμπα βάζετε τα λεφτά και ότι τα τρώνε... Εδώ υπάρχει δόλος και κόμπλεξ κατά του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να απαντηθεί αυτό π.χ. με μία επιστολή στην τράπεζα ότι ο τάδε υπάλληλος σχολιάζει και μάλιστα δυσμενώς τις συναλλαγές των πελατών. Να χάσει τη δουλειά του ο κομπλεξικός γαύρος.