Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Δώσε φωνή σε κάθε ΠΑΟΚτσή! Αγόρασέ του δώρο από μία (ή και παραπάνω εκατοντάδες) μετοχή (-ές)!

Bayern4

• Guest
μια προταση ειναι αυτο που λεει ο Παπαδοπουλος.
(αριστος χρηστης της ξυλινης γλωσσας. ας κατεβει για πολιτικος)
εντελως ατοπο κ αστοχο το παραδειγμα με την εκκλησια του δημου στην αρχαια Αθηνα.(ειδικα με τους ιθαγενεις ελληνες που βλεπουν τις εκλογες ως εξοδο για μασα κ καφε-δηλαδη αποχη- αλλά γκρινιαζουν μετα για τις επιλογες των άλλων)

chiltsid

• Guest
αλλο προβλημα δεν εχεις εσυ ε?
απο ολα αυτα που ειπε ο παπαδοπουλος,απο τα οποια ουτε εσυ φανταζομαι δεν ηξερες τα μισα,διαλεξες ενα παραδειγμα που δεν εχει καμια σχεση με την ουσια των δηλώσεών του.
ο συγκεκριμενος ανθρωπος μας βοηθησε σε μια δυσκολη περιοδο και εχει δικαιωμα να εκφέρει αποψη.
αμα διαφωνείς σε κατι πανω σε αυτα που λεει,απαντα με επιχειρήματα και ασε τις εξυπναδες.

μερικοι το κοπμλεξ που κουβαλατε δεν το καταλαβαινω πραγματικα,δεν γουσταρετε καποιον ή ειστε συγκεκριμενης ιδεολογιας,σημασια εχει να περασουμε το δικο μας,τιποτα αλλο δεν μετραει,τι ειναι η ομαδα μπροστα στο δικιο μας ε??

συγγνωμη για το οφφ τοπικ.

Bayern4

• Guest
μπερδεμενος ακουγεσαι.
τι κομπλεξ να εχω με τον παπαδοπουλο; χαχαχα, μια χαρα κανει ο ανθρωπος λεει την αποψη του.
κ τι καινουργιο μου ειπε; (οπως εσυ ισχυριζεσαι οτι δεν ηξερα)

η διαφωνια μου ειναι οτι δεν μπορει να συγκρινει την μετοχικη συνθεση μια α.ε.
με την δημοκρατια της εκκλησιας του δημου.
άλλο αποφασισω κατα 0,01% κ αλλο κατα 1% κ αλλο κατα 10%
απλα μαθηματικα.

ξερετε ποσους μετόχους ειχε η παε τοοοοοοοοσα χρονια επι γουμενου;
θυμαστε τι ποσοστο ειχαν κ ποσοι απο αυτους αποφασισαν;

κανενα δικο μου ή δικο σου ΔΕΝ περναει εδω μεσα. ολοι εκφρασουμε τις αποψεις μας. αλλου θα συμφωνησουμε αλλου θα διαφωνησουμε. ετσι απλα κ λογικα.

chiltsid

• Guest
οραιος εισαι,συνεχισε φιλε.
σορρυ δεν ηξερα πως τα ηξερες ολα,αλλωστε εσυ καπου ειπες το τροπο που θα γινονται οι ψηφοφορίες.
αλλωστε δούλευες στιν παε και εισαι άριστος στα νομικο-οικονομικο,το ξεχασα!!!!!!
το παραδειγμα με την εκκλησια του δημου,δεν το σχολιαζω καν,αμα δεν καταλαβαινεις τι λεει,δεν φταιω εγω.

το θεμα για μενα εδω μεσα,δεν ειναι να συμφωνησω ή να διαφωνησω με κατι μαζι σου,αλλα το να ανταλλαξω απόψεις μαζι σου,διχως να θελω να επιβαλλω το δικο μου και ετσι να ακουσω κατι διαφορετικο απο αυτο που πιστευω.

και επειδη εχω προσεξει και παλιοτερα σου ποστ και γραφεις συνεχεια με το συγκεκριμνο στιλ,κανε οτι νομιζεις.

έληξε απο μερια μου!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καλές κ  οι γιορτές καλά κ τα χρόνια πολλά αλλά μάγκες πρέπει να κάνουμε ντού. Μια ιδέα εχω.κάπου την πήρε το κάτι μου κ σε άλλο σαιτ.πρεπει να το διαδωσουμε παντου.να παρουμε καποιεσ αφισεσ με θεμα την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου+να τισ κολλησουμε απεναντι η μπροστα στην τραπεζα.να μπαινει ο λαοσ+να βλεπει φατσα καρτα ΠΑΟΚ.Να στειλουμε ενα μειλ σε ολεσ τισ επαφεσ μασ στο μσν.να το γραψουμε παντου στο ιντερνετ.να πιεζουμε συγγενεισ+φιλουσ.και εκει που πρεπει να γινει δουλεια ειναι επαρχια+εξωτερικο. ολοι μετοχεσ,ολοι!εστω+5 ευρω!!(ειδαμε την οικονομικη κριση. .τιγκα τα μπουζουκια,τα μπαρ+τα καφε. .αισταδιαλα)

NA ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ.
ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΤΡΩΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕ 200 (!) ΕΥΡΩ. ΤΑ ΚΑΒΑΤΖΩΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
Πηρα και τα εμαιλ απο Μελβουρνη.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ Η ΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!

Προσωπικα εχω αρχισει να μαζευω email Ελληνοαμερικανων και γενικα ομογενων.Προτεινω να κανετε το ιδιο. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ. SPREAD THE WORLD!
« Last Edit: January 13, 2009, 13:21:30 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
εγω ξερω οτι ο παπαδοπουλος προσφερε παρα πολλα στην εξυγιανση της ΠΑΕ
.....μονο και μονο γιαυτο του αξιζουν συγχαρητηρια φυσικα θα πει την αποψη του
απο καθαρα τεχνοκρατικη ματια και αξιζει κανεις να την διαβασει κανεις.....
με τον τροπο του ο παπαδοπουλος βοηθαει ενεργα στην συμμετοχη του
κοσμου στην αυξηση...........

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
μια προταση ειναι αυτο που λεει ο Παπαδοπουλος.
(αριστος χρηστης της ξυλινης γλωσσας. ας κατεβει για πολιτικος)
εντελως ατοπο κ αστοχο το παραδειγμα με την εκκλησια του δημου στην αρχαια Αθηνα.(ειδικα με τους ιθαγενεις ελληνες που βλεπουν τις εκλογες ως εξοδο για μασα κ καφε-δηλαδη αποχη- αλλά γκρινιαζουν μετα για τις επιλογες των άλλων)
αδερφε Bayern δε ξερω τι ητνα αυτο που σε χαλασε, ειλικρινα δε μπορω να σε καταλαβω. Ξυλινος σου φαινεται ο Παπαδοπουλος?Πολιτικαντης? Αν ηταν ετσι θα ηταν ενας μαιντανος των ΜΜΕ. Τοσο καιρο δεν εχει δειξει κατι τετοιο. Μιλαει σπανια και παντα μετρημενα. Και με στοιχεια.
Αν εσυ βλεπεις εναν πολιτικαντη, εγω βλεπω εναν τεχνοκρατη. Και απο οσα ξερω απο την προσωπικη του ζωη ειναι ενας πολυ επιτυχημενος οικονομολογος και επιχειρηματιας, δηλαδη ηδη δοκιμασμενος στη ζωη, οχι απλα ενας αποφοιτος Χαρβαρντ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ðáñáêáôù 2 åîïõóéïäïôçóåéò áðï ôï site ôçò ÐÁÅ.
Ç ðñùôç åéíáé ãéá êáôïéêïõò Åëëáäáò, ç äåõôåñç ãéá êáôïéêïõò åîùôåñéêïõ.

ÅÎÏÕÓÉÏÄÏÔÇÓÇ
Ï êÜôùèé õðïãñÜöùí ................................................. .. ôïõ ............................ êáé ôçò ..............................., ...................................... ôï åðÜããåëìá, ............................ õðÞêïïò, êÜôïéêïò .................................................(ðüëç – Ô.Ê.) ïäüò ................ áñéè. ....., êÜôï÷ïò ôïõ õð’ áñéè. .................... Ä.Á.Ô. Þ Äéáâáôçñßïõ (äéáãñÜøôå áíáëüãùò), ðïõ åêäüèçêå ôçí ................, áðü ôï ...................................., ìå Á.Ö.Ì. ...................................... Ä.Ï.Õ. ....................................., áñ. ôçëåöþíïõ ......................................, Ý÷ïíôáò ëÜâåé ðëÞñç ãíþóç ôùí áíáêïéíþóåùí ôçò åôáéñåßáò ìå ôçí åðùíõìßá «ÐÁÍÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÅÉÏÓ ÁÈËÇÔÉÊÏÓ ÏÌÉËÏÓ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕÐÏËÉÔÙÍ – ÐÁÏÊ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÊÇ ÁÍÙÍÕÌÇ ÅÔÁÉÑÅÉÁ»,  (óôï åîÞò «ç Åôáéñßá»), ôïõ ðåñéå÷ïìÝíïõ ôïõ Åíçìåñùôéêïý Äåëôßïõ ôçò Åôáéñßáò, ôï ïðïßï åãêñßèçêå áðü ôá Ä.Ó. ôçò ÅðéôñïðÞò ÊåöáëáéáãïñÜò ó÷åôéêÜ ìå ôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò Åôáéñßáò ìå êáôáâïëÞ ìåôñçôþí ìå äçìüóéá ðñïóöïñÜ êáé êáôÜñãçóç ôïõ äéêáéþìáôïò ðñïôßìçóçò ôùí ðáëáéþí ìåôü÷ùí óýìöùíá ìå ôçí áðü 27.08.2008 áðüöáóç ôçò ¸êôáêôçò ÃåíéêÞò ÓõíÝëåõóçò ôùí Ìåôü÷ùí ôçò Åôáéñßáò (óôï åîÞò ç «Á.Ì.Ê.») êáé ôùí üñùí ôçò Á.Ì.Ê., åîïõóéïäïôþ ìå ôçí ðáñïýóá áíÝêêëçôá ôïí/ôçí .......................................... ôïõ ...................... êáé ôçò ......................, êÜôïéêï ............................, ïäüò ...................., áñéè. ....,   êÜôï÷ï ôïõ õð’ áñéè. .................... Ä.Á.Ô. ìå Á.Ö.Ì. ................................ Ä.Ï.Õ. ....................................., üðùò åíåñãþíôáò ãéá ëïãáñéáóìü ìïõ ìå åêðñïóùðåß Ýíáíôé ôçò ôñÜðåæáò «MARFIN ÅÃÍÁÔÉÁ ÔÑÁÐÅÆÁ Á.Å.» (óôï åîÞò ç «ÔñÜðåæá») ðñïêåéìÝíïõ íá óõììåôÜó÷ù óôçí Á.Ì.Ê. áíáëáìâÜíïíôáò ............................... ìåôï÷Ýò ôçò Åôáéñßáò, êáé õðïâÜëåé óôçí ÔñÜðåæá ôçí áßôçóç óõììåôï÷Þò ìïõ óôçí Á.Ì.Ê., êáôáèÝóåé óôçí ÔñÜðåæá ôï ðïóü ôùí .................................. Åõñþ, ôï ïðïßï áíáëïãåß óôçí ùò Üíù óõììåôï÷Þ ìïõ, õðïãñÜøåé êÜèå Ýããñáöï êáé ãåíéêÜ ðñÜîåé üôé Üëëï áðáéôåßôáé ðñïò åêôÝëåóç ôçò ùò Üíù åíôïëÞò ìïõ, Þôïé ôçí êáôÜ ôá áíùôÝñù óõììåôï÷Þ ìïõ óôçí Á.Ì.Ê. ôçò Åôáéñßáò.
Ç ðáñïýóá åîïõóéïäüôçóç éó÷ýåé ìÝ÷ñé ôçí çìåñïìçíßá ëÞîçò åããñáöþí ðïõ Ý÷åé áíáêïéíþóåé ç Åôáéñßá. Ðñéí ôçí ùò Üíù çìåñïìçíßá, ç ðáñïýóá åîïõóéïäüôçóç ëÞãåé ìüíïí ìå ôçí ãñáðôÞ áíÜêëçóÞ ôçò, ç ïðïßá èá éó÷ýåé áðü ôçí åðïìÝíç ôçò ðåñéÝëåõóÞò ôçò óôçí ÔñÜðåæá. Ç ðáñïýóá ÅíôïëÞ êáé Åîïõóéïäüôçóç éó÷ýåé êáé óôéò ðåñéðôþóåéò åðÝëåõóçò ôùí ãåãïíüôùí ôùí Üñèñùí 223 êáé 726 ôïõ Á.Ê.
................…...…..
(Ôüðïò - Çìåñïìçíßá)
Ï Åîïõóéïäïôþí

(Èåþñçóç ãíçóßïõ õðïãñáöÞò áðü äçìüóéá Þ äçìïôéêÞ áñ÷Þ Þ ðñïîåíéêÞ áñ÷Þ)

ÅÎÏÕÓÉÏÄÏÔÇÓÇ
Ï êÜôùèé õðïãñÜöùí ................................................. .. ôïõ ............................ êáé ôçò ..............................., ...................................... ôï åðÜããåëìá, ............................ õðÞêïïò, êÜôïéêïò .................................................(ðüëç – Ô.Ê.) ïäüò ................ áñéè. ....., êÜôï÷ïò ôïõ õð’ áñéè. .................... Ä.Á.Ô. Þ Äéáâáôçñßïõ (äéáãñÜøôå áíáëüãùò), ðïõ åêäüèçêå ôçí ................, áðü ôï ...................................., ìå Á.Ö.Ì. ...................................... Ä.Ï.Õ. ....................................., áñ. ôçëåöþíïõ ......................................, Ý÷ïíôáò ëÜâåé ðëÞñç ãíþóç ôùí áíáêïéíþóåùí ôçò åôáéñåßáò ìå ôçí åðùíõìßá «ÐÁÍÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÅÉÏÓ ÁÈËÇÔÉÊÏÓ ÏÌÉËÏÓ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕÐÏËÉÔÙÍ – ÐÁÏÊ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÊÇ ÁÍÙÍÕÌÇ ÅÔÁÉÑÅÉÁ»,  (óôï åîÞò «ç Åôáéñßá»), ôïõ ðåñéå÷ïìÝíïõ ôïõ Åíçìåñùôéêïý Äåëôßïõ ôçò Åôáéñßáò, ôï ïðïßï åãêñßèçêå áðü ôá Ä.Ó. ôçò ÅðéôñïðÞò ÊåöáëáéáãïñÜò ó÷åôéêÜ ìå ôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò Åôáéñßáò ìå êáôáâïëÞ ìåôñçôþí ìå äçìüóéá ðñïóöïñÜ êáé êáôÜñãçóç ôïõ äéêáéþìáôïò ðñïôßìçóçò ôùí ðáëáéþí ìåôü÷ùí óýìöùíá ìå ôçí áðü 27.08.2008 áðüöáóç ôçò ¸êôáêôçò ÃåíéêÞò ÓõíÝëåõóçò ôùí Ìåôü÷ùí ôçò Åôáéñßáò (óôï åîÞò ç «Á.Ì.Ê.») êáé ôùí üñùí ôçò Á.Ì.Ê., åîïõóéïäïôþ ìå ôçí ðáñïýóá áíÝêêëçôá ôïí/ôçí ÊÁÌÁÑÉÙÔÉÄÇ ÃÅÙÑÃÉÏ ôïõ ÊõñéÜêïõ êáé ôçò Äüìíáò,  êÜôïéêï Èåóóáëïíßêçò ïäüò Éóéäþñïõ  áñéè. 3,   êÜôï÷ï ôïõ õð’ áñéè. É 404929  Ä.Á.Ô. ìå Á.Ö.Ì. 038193216 Ä.Ï.Õ. Ôïýìðáò üðùò åíåñãþíôáò ãéá ëïãáñéáóìü ìïõ ìå åêðñïóùðåß Ýíáíôé ôçò ôñÜðåæáò «MARFIN ÅÃÍÁÔÉÁ ÔÑÁÐÅÆÁ Á.Å.» (óôï åîÞò ç «ÔñÜðåæá») ðñïêåéìÝíïõ íá óõììåôÜó÷ù óôçí Á.Ì.Ê. áíáëáìâÜíïíôáò ............................... ìåôï÷Ýò ôçò Åôáéñßáò, êáé õðïâÜëåé óôçí ÔñÜðåæá ôçí áßôçóç óõììåôï÷Þò ìïõ óôçí Á.Ì.Ê., êáôáèÝóåé óôçí ÔñÜðåæá ôï ðïóü ôùí .................................. Åõñþ, ôï ïðïßï áíáëïãåß óôçí ùò Üíù óõììåôï÷Þ ìïõ, õðïãñÜøåé êÜèå Ýããñáöï êáé ãåíéêÜ ðñÜîåé üôé Üëëï áðáéôåßôáé ðñïò åêôÝëåóç ôçò ùò Üíù åíôïëÞò ìïõ, Þôïé ôçí êáôÜ ôá áíùôÝñù óõììåôï÷Þ ìïõ óôçí Á.Ì.Ê. ôçò Åôáéñßáò.
Ç ðáñïýóá åîïõóéïäüôçóç éó÷ýåé ìÝ÷ñé ôçí çìåñïìçíßá ëÞîçò åããñáöþí ðïõ Ý÷åé áíáêïéíþóåé ç Åôáéñßá. Ðñéí ôçí ùò Üíù çìåñïìçíßá, ç ðáñïýóá åîïõóéïäüôçóç ëÞãåé ìüíïí ìå ôçí ãñáðôÞ áíÜêëçóÞ ôçò, ç ïðïßá èá éó÷ýåé áðü ôçí åðïìÝíç ôçò ðåñéÝëåõóÞò ôçò óôçí ÔñÜðåæá. Ç ðáñïýóá ÅíôïëÞ êáé Åîïõóéïäüôçóç éó÷ýåé êáé óôéò ðåñéðôþóåéò åðÝëåõóçò ôùí ãåãïíüôùí ôùí Üñèñùí 223 êáé 726 ôïõ Á.Ê.
................…...…..
(Ôüðïò - Çìåñïìçíßá)
Ï Åîïõóéïäïôþí

(Èåþñçóç ãíçóßïõ õðïãñáöÞò áðü ÐñïîåíéêÞ Áñ÷Þ)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Bayern4

• Guest
childshid εφοσον μιλας ειρωνικα απαξιω.

HOMO PAOKUS επειδη δε μιλαει οπως ενας πολιτικος, προτεινω να κατεβει για πολιτικος. εκτος κ αν ειμαι τοσο χαζος, που νομιζεις οτι λεω ας κατεβει ενας μ@λ@κ@ς παραπανω με τους υπολοιπους πολιτικαντιδες. ;)
(καταντησαμε απαξιωτικο να προτεινουμε σε καποιον να γινει πολιτικος ???)

σημειωση:
το αρθρο του Παπαδοπουλου γραφτηκε για μια αθλητικη εφημεριδα της πολης.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εξακολουθω να μη σε καταλαβαινω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Bayern4

• Guest
ειναι παραξενο που προτεινω τον Παπαδοπουλο για πολιτικο;;;;;;;
δηλαδη δεν θα ηθελες εναν πολιτικο με τον λογο του Παπαδοπουλου;

makptol

• Guest
"childshid εφοσον μιλας ειρωνικα απαξιω."

ειρωνικα μιλαει ασχετα αν δεν θελει αλλοι να μιλανε ειρωνικα  :)

Offline Matador

• Αλλαγή
ειναι παραξενο που προτεινω τον Παπαδοπουλο για πολιτικο;;;;;;;
δηλαδη δεν θα ηθελες εναν πολιτικο με τον λογο του Παπαδοπουλου;

Ε πρότεινε τον, αφού καίγεσαι τόσο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ved

• Αλλαγή
εγω προτεινω ηρεμια. εχω κιεγω ενδοιασμους αλλα δεν γραφω μην γινουμε μπαχαλο.

οποιος βαλει λεφτα θα χρησιμοποιηθουν για το καλο της ομαδας και αυτο ειναι που μετραει αυτη τη στιγμη.

τα αλλα τα περι = παρε τον ΠΑΟΚ στα χερια σου,,,αμεσες αρχαιες δημοκρατιες,,,κλπ τα συζηταμε αλλη στιγμη  ;)

Bayern4

• Guest
o ενας με λεει κομπλεξικο με τον παπ(χωρις να μπορει να διευκρινισει ποιο ειναι το κομπλεξ μου για να το ξερω κ γω), ο αλλος οτι ειρωνευομαι τον παπ(σα δε ντρεπομαι που προτεινω καποιον για πολιτικο) κ ο αλλος οτι καιγομαι να γινει πολιτικος.
τελικα τι ειμαι;; υπερ ή κατα του παπαδοπουλου;; ;D ;D

το ιδιο ειχε γινει κ να με αποκαλουν σαντοσκυλο κ ταυτοχρονα οτι θελω να φυγει ο Σαντος απο τον ΠΑΟΚ. ...και ούτο κάθε εξής.

η ουσια ειναι παντα ιδια: οτι οταν μιλας, καποιοι νομιζουν οτι ή γλυφεις ή κραζεις.
συζητηση ετσι δε γινεται. το πιο ευκολο πραγμα ειναι η λασπη.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω προτεινω ηρεμια. εχω κιεγω ενδοιασμους αλλα δεν γραφω μην γινουμε μπαχαλο.

οποιος βαλει λεφτα θα χρησιμοποιηθουν για το καλο της ομαδας και αυτο ειναι που μετραει αυτη τη στιγμη.

τα αλλα τα περι = παρε τον ΠΑΟΚ στα χερια σου,,,αμεσες αρχαιες δημοκρατιες,,,κλπ τα συζηταμε αλλη στιγμη  ;)
σωστο σε βρισκω.το πρωτο και κυριο θεμα στο μυαλο μας ειναι αν τα λεφτα που θα μπουν χρησιμοποιουνται για το καλο της ομαδας.μεχρι σημερα κανενας δεν μπορει να πει το αντιθετο για την διοικηση.οι φανφαρες του στυλ αμεση δημοκρατια
δεν νομιζω να χρειαζονται

κατα τ'αλλα κανουμε θεμα απο το τιποτα.φαινεται οι μερες μας εχουν αφησει σ'ολους μια ομορφη ζαλαδα απο την κραιπαλη :D

JamaicaN

• Guest
Ρε μαλακες(συγγνωμη κι ολας) αλλα εχουμε τρομερη ειδικοτητα στο να δημιουργουμε θεμα...
Εχω παθει πλακα..Με το παραμικρο ....