Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγώ θα έλεγα να μη βιαστούμε να βάλουμε χρήματα παίδες.
Χριστούγεννα έρχονται, δώρα κτλπ. Ίσως μετά τις γιορτές μπορούμε να βάλουμε περισσότερα, οπότε ας περιμένουμε λίγο.

Αν βέβαια κάποιοι σκοπεύουν να φάνε τα δώρα σε ταξίδια, ποτά, μπουζούκια και τέτοια ας τα βάλουν από τώρα  :P

Στανταρ ετσι θα γινει.Στη βραση κολλαει το σιδερο. Βαλε τωρα που εχεις. Αν με το καλο σου ερθει να βαλεις μετα και δεν εχεις, ψησε εναν ξεχασμενο συγγενη να βαλει. Στην αναγκη τσονταρε ενα ποσο(το "περισευμα" σου) εσυ για παρτη του. Ουτως ή αλλως στον ΠΑΟΚ παει, δεν τα βαζεις με στοχο κερδοφορια και εχεις + 1 μετοχο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
ìáëéóôá, ôùñá äåóáìå....ìåôï÷åò ôïõ ÐÁÏÊ ëååé èá ðáñåé ê ï êáñðåôïðïõëïò...

http://www.sport-fm.gr/article/158533

Ïëïé ÐÁÏÊ

ÓêÝöôïìáé íá ðÜñù ìåôï÷Ýò ôïõ ÐÁÏÊ –ãéá óõìâïëéêïýò ëüãïõò. ÈÝëù íá åßìáé ìÝñïò êé åãþ ìéáò ðñïóðÜèåéáò ðïõ êÜíåé ï ÆáãïñÜêçò íá áðïäåßîåé üôé ïé ïìÜäåò áíÞêïõí óôïí êüóìï ôïõò êáé üôé ìüíï Ýôóé ìðïñåß íá Ý÷ïõí ìÝëëïí. ÐïëëÜ áðü áõôÜ ðïõ óõìâáßíïõí óôïí ÐÁÏÊ öÝôïò äåí ìïõ áñÝóïõí. Äåí ìïõ Üñåóå ç åéóâïëÞ ôùí ïðáäþí óôï Êáõôáíæüãëåéï, äåí ìïõ áñÝóåé ôï êñõöôïýëé ðïõ ðáßæåé ç ßäéá ç ÐÁÅ áðü ôçí åõèýíç ôçò áðÝíáíôé óôéò ðñÜîåéò ôùí ïñãáíùìÝíùí, äåí ìïõ áñÝóåé üôé äåí äåß÷íåé íá èÝëåé íá ôïõò óõíåôßóåé. Ïìùò, áðü ôçí Üëëç, áõôü ôï Üíïéãìá óôïí êüóìï ìå ôçí åéëéêñßíåéá ôçò áíÜãêçò ðïõ ôï óõíïäåýåé ìïõ áñÝóåé ðïëý. Ïðùò ìïõ áñÝóåé êáé üôé ï Áñçò ð.÷. äéïéêåßôáé áðü ôïí êüóìï ôïõ –ðïôÝ äåí ôï Ý÷ù êñýøåé. Êñßìá ðïõ ôï ìïíôÝëï áõôü äåí êÜíåé ãéá üëïõò, áëëÜ ðñïôéìþ ôéò ïìÜäåò óôéò ïðïßåò ï êüóìïò Ý÷åé ëüãï áðü áõôÝò ðïõ øÜ÷íïõí ôïí ðáôÝñá-áöÝíôç êáé ôïí åðåíäõôÞ áðü ôá ÅìéñÜôá.

Ç åðéôõ÷ßá ôïõ åã÷åéñÞìáôïò ôïõ ÆáãïñÜêç óôçñßæåôáé óå êÜôé áðëü: áí áðïäåé÷ôåß üôé ãéá ôïí ÐÁÏÊ äåí íïéÜæïíôáé ìüíï üóïé ðÜíå óôçí Ôïýìðá, áëëÜ êáé üëïé üóïé ôïí ðáñáêïëïõèïýí óôçí ôçëåüñáóç, ìðïñåß áêüìá êáé óôçí ÅëëÜäá ôçò ïéêïíïìéêÞò êñßóçò Ýíá èáýìá íá ãßíåé êáé ôá 5 åêáôïììýñéá åõñþ íá âñåèïýí. Ãé' áõôü èÝëù íá ëÝù üôé ìéá ìéêñÞ óõìâïëÞ óå áõôü ôçí åß÷á êÜðïôå êé åãþ. Áí ÷Üóïõìå áò ÷Üóïõìå ðáñÝá: åãþ ìå üëç ìïõ ôçí ãêñßíéá ôïí ÈïäùñÞ ôïí èåùñþ ðÜíôá ößëï ìïõ.

Ôé æçôåß ï ÆáãïñÜêçò; Óôçí ðñáãìáôéêüôçôá æçôåß áðü 80.000 áíèñþðïõò íá êáôáâÜëïõí 50 åõñþ Ýêáóôïò ãéá ôçí ïìÜäá ôïõò. Áí Þìáóôáí óôçí Éóðáíßá êé áí ìéëïýóáìå ãéá ïìÜäåò üðùò ç ÑåÜë Ìáäñßôçò êáé ç Ìðáñôóåëüíá ðïõ óôçñßæïíôáé óå êÜðïéåò ÷éëéÜäåò ìÝëç, áõôü èá Þôáí åýêïëï. Óôçí ÅëëÜäá, åéäéêÜ áõôüí ôïí êáéñü, åßíáé äýóêïëï, áëëÜ ü÷é áêáôüñèùôï.

Ôï îÝñù üôé ãéá ôï åã÷åßñçìá ìðïñåß íá õðÜñ÷ïõí Ýíá óùñü åíóôÜóåéò. Äåí ÷ùñÜ áìöéâïëßá, üìùò, üôé ï ðñþçí áñ÷çãüò ôçò ÅèíéêÞò åß÷å ôç äýíáìç íá æçôÞóåé ôç âïÞèåéá ôïõ êüóìïõ óôï üíïìá ôçò ôéìéüôçôÜò ôïõ êáé ôçò åéëéêñéíïýò áãÜðçò ôïõ. ÁíáñùôéÝìáé ðüóïé óå áõôÞ ôç ÷þñá èá ìðïñïýóáí íá êÜíïõí ôï ßäéï, äçëáäÞ íá êïéôÜîïõí ôïí êüóìï óôá ìÜôéá, ìå ôçí åëðßäá üôé áõôüò èá ôïõò äåßîåé êáôáíüçóç. Áõôïß ðïõ ìðïñåß íá ðåßóïõí åìÝíá åßíáé åëÜ÷éóôïé. Ï ÈïäùñÞò ìðïñåß.

Ñå ëáìüãéï ìå ôüóá ðïõ Ýðñåðå íá äßíåéò ãéá äõóöÞìéóç ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïõ áèëÞìáôïò, äå ðåéñÜæåé äþóå êáé 100 åõñþ óôïí ÐÁÏÊ. Óå ëßãï èá âãåé êáé ï ÁëÝöáíôïò íá âÜëåé ëåöôÜ!  :P

ive4

• Guest
Δικαιολογία δεν υπάρχει για κανέναν. Οποιος δε μπορεί ας βάλει 5-10 ευρώ. Πάλι μπράβο θα του πούμε.

Και τώρα ένα απίστευτο νέο που πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους μας.
Ένας φίλος μου αεκτζής, που τραβιότανε με την ορίτζιναλ (αλλά πιστεύει στην κοινή καταγωγή των ομάδων μας και συμπαθεί τον ΠΑΟΚ και έχει έρθει και στην Τούμπα κτλ), και δεν έχει συγγένεια με την Βόρεια Ελλάδα, μου ζητάει λεπτομέρειες για να μάθει πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Που να καταθέσει, πως να τα καταθέσει κτλ. Φυσικά του είπα την τράπεζα κτλ και τις επόμενες μέρες θα βάλει όσα λεφτά έχει. Και φυσικά δε τον ενδιαφέρει να γίνει <<μέτοχος>> του ΠΑΟΚ, απλά γουστάρει τον ΠΑΟΚ, γουστάρει την προσπάθεια και νιώθει ότι θέλει να βοηθήσει με ότι μπορεί, είτε για την κοινή καταγωγή, είτε για τις στιγμές που έζησε στην Τούμπα, είτε για ότι συμβολίζει γι αυτόν η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία και ο ΠΑΟΚ. Και προφανώς και η αξιοπιστία του Ζαγοράκη.

Και αναρωτιέμαι τι να κάνω για να του πω ευχαριστώ. Αν και νομίζω ότι δε θέλει ευχαριστώ, αλλά απλά και μόνο να δει την ομάδα μας να μεγαλώνει σιγά σιγά και να κυριαρχεί. Αυτό που είναι και εκπέμπει ο ΠΑΟΚ, ούτε εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες δε μπορούμε να το καταλάβουμε.   

LoGotHeTiS

• Guest
Είμαι ένας ευτυχισμένος μέτοχος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.Η διαδικασία χρονομετρημένη κράτησε 5 μισή λεπτά.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πρέπει να γίνουμε πολλοί! όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα! αυτά τα νούμεα που λένε για 1000 άτομα ισχύουν? τα θεωρώ πολύ λίγα ρε πστ μου...

Offline bozik

• Αλλαγή
με τα νούμερα έχω μπερδευτεί....χθες πήγα εγώ κάτι τις 11...και ήμουν αριθμός αίτησης 1081....και σήμερα στις εφημερίδες διαβάζω ότι 982 άτομα πήγαν μέχρι χθες....δεν βγάζω άκρη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artId=15121&catId=100

Åêåß ðïõ ìåôñÜåé ç ðñïóöïñÜ…
Íá óáò ðù ôé Ý÷ù ðÜèåé; ÈÝëù íá ðÜù íá ðÜñù ìåôï÷Ýò ôïõ ÐÁÏÊ. ÎÝñù ðùò ïé ìéóïß èá ìå êáôçãïñÞóåôå ãéá ëáúêéóìü êáé ðùò ðáëåýù íá ðïõëÞóïõìå êáíÜ öõëëáñÜêé ðáñáðÜíù óôç Èåóóáëïíßêç. Ïé õðüëïéðïé ìðïñåß íá êÜíåôå ôç ÷áñáêôçñéóôéêÞ êßíçóç ðïõ õðïäçëþíåé ðùò äåí óáò åíäéáöÝñåé ôï èÝìá. Ðáñ’ üëá áõôÜ åãþ ëÝù íá ôçí êÜíù ôçí êßíçóç êáé áí Ý÷åôå ôçí êáëïóýíç êáèßóôå íá óáò åîçãÞóù, ãéáôß. Ìðáò êáé… ðïõëÞóïõìå êáíÝíá öõëëáñÜêé äçëáäÞ!

Åßìáé êáé åãþ ðáñìÝíïò ìå ôá üóá ãßíïíôáé áõôÝò ôéò çìÝñåò. ÐÝôñá íá ðåôÜîù äåí ôï êÜíù ãéáôß ìðïñåß íá ôç öÜåé êáíÝíáò ðïõ äåí öôáßåé. Ìïëüôïö êáé äåí îÝñù íá öôéÜ÷íù êáé áãñéåýïìáé ìå ôéò öùôéÝò ðëÝïí. Åßìáé Ýíáò 40Üñçò ðïõ ôá Ý÷åé ãñÜøåé ôá ÷éëéüìåôñÜ ôïõ, óå ðïñåßåò, ëáúêïýò áãþíåò êáé óõãêñïýóåéò (ïé ïðïßïé óå åëÜ÷éóôåò ðåñéðôþóåéò Þôáí «äéðëü» õðÝñ ìáò, áöïý ï ãçðåäïý÷ïò åß÷å ðÜíôá ôçí «ðáñÜãêá» ìå ôï ìÝñïò ôïõ) êáé øÜ÷íåé ðëÝïí íá âñåé ôç ìÝóç ïäü áíÜìåóá óôïí ðáëéü êáé ôïí êáéíïýñãéï åáõôü ôïõ, ãéá ôïí ïðïßï äåí åßíáé ðÜíôá ðåñÞöáíïò. Êáé ìÝóá óå üëá áõôÜ âãÞêáí ôá ðáéäéÜ óôïí äñüìï íá óôáèïýí áðÝíáíôé óôá (äéá÷ñïíéêÜ) åêôåëåóôéêÜ üñãáíá ôçò åîïõóßáò êáé íá ìå áã÷þóïõí ðåñéóóüôåñï. Ðïý åßìáé; Ôé êÜíù;

Ïëá áõôÜ áóöáëþò äåí ôá íéþèù ìüíï åãþ áõôÝò ôéò ìÝñåò. ÁëëÜ ðïý êïëëÜåé ï ÐÁÏÊ; Íá óáò ðù ëïéðüí üôé óôï (ìðåñäåìÝíï) ìõáëü ìïõ áõôü ôï… «ãáëáôéêü ÷ùñéü» åßíáé ìéá áðü ôéò ôåëåõôáßåò åóôßåò ëáúêÞò óõììåôï÷Þò. Ìðïñåß êáôÜ êáéñïýò üëïé íá Ý÷ïõìå óêåöôåß ðùò ïé ïðáäïß ôïõ ÄéêåöÜëïõ ôá âÜæïõí ìå ôçí ÁèÞíá –ü,ôé êáé íá öôáßåé– ìïõñìïõñÜíå óõíÝ÷åéá êáé ðùò Ýôóé âñßóêïõí ôçí åýêïëç ëýóç, ìå áðïôÝëåóìá íá ìç âëÝðïõí ôá ðñáãìáôéêÜ ðñïâëÞìáôá. Å, ëïéðüí –ôþñá ëÝù– ìÞðùò ôåëéêÜ ç ÁèÞíá äåí åßíáé áõôü ôï êñÜôïò ðïõ âëÝðïõìå êáé ðïõ áí ôï ðåéò «ïßêï áíï÷Þò» ðñïóâÜëëåéò áõôÝò ôéò áðüëõôá ïñãáíùìÝíåò åðé÷åéñÞóåéò; Å÷ïõí äßêéï ëïéðüí ïé ÐÁÏÊôóÞäåò ðïõ öùíÜæïõí. Íáé, Ý÷ïõí! Äåí Ý÷ïõí äßêéï üôáí ôá óðÜíå (üôáí ôá óðÜíå); Áóöáëþò êáé äåí Ý÷ïõí, áëëÜ Ýôóé ðïõ åßíáé ôá ðñÜãìáôá ãåíéêþò ðñÝðåé íá áíáèåùñÞóïõìå ðïëëÝò áðü ôéò áðüøåéò ìáò ãéá ôá óðáóßìáôá.

Áõôü ðïõ îÝñù åãþ êáé ôï ãïõóôÜñù ðÜñá ðïëý åßíáé ðùò áõôüò ï êüóìïò åßíáé åêåß êáé ðéóôåýåé óå êÜôé, ãéáôß íéþèåé ðùò óõììåôÝ÷åé óå áõôü. Ðùò êÜðïéïò (Ýóôù êáé áíáãêáóôéêÜ) óôçñßæåôáé óå áõôü, ìåôñÜåé ôçí ðñïóöïñÜ ôïõ êáé ôçí åêôéìÜåé. ÐÜíôá Ýëåãá ðùò ôï ðïäüóöáéñï êáé ç ðßóôç (áêüìá êáé ôõöëÞ) óå ìéá ïìÜäá äåí ëýíåé ôßðïôá. ÁëëÜ óôçí åðï÷Þ ìáò äåí Ý÷ïõìå äéêáßùìá íá áãíïïýìå ôçí ðßóôç. Êáé –óôçí ôåëéêÞ– åãþ ï Üôïëìïò ïéêïãåíåéÜñ÷çò 40Üñçò ðïõ êùëþíù íá âãù óôïí äñüìï, èÝëù íá êÜíù êÜôé ãéá íá åíôá÷èþ êÜðïõ áêüìá êáé ùò… «êüôá»!

Äåí îÝñù áí ç äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ èá äéá÷åéñéóôåß áðïôåëåóìáôéêÜ êáëÜ áõôÜ ôá ÷ñÞìáôá ôçò áýîçóçò, áëëÜ åãþ ãïõóôÜñù ðÜñá ðïëý íá ðïäïóöáéñïðïéÞóù ôçí ðïëéôéêÞ ìïõ æùÞ! Äåí ðåñßìåíá ðïôÝ ðùò èá ôï ðù êáé ìðïñåß íá ìç óçìáßíåé êáé ôßðïôá. Ï ÆáãïñÜêçò äåí åßíáé ï… Ôóå, áëëÜ êáé åãþ äåí åßìáé ï ÄçìÞôñçò ôçò äåêáåôßáò ôïõ '80. Ìðïñþ üìùò íá óõãêéíçèþ áêüìá ìå Ýíá áðü ôá åëÜ÷éóôá ðñÜãìáôá ðïõ ìïéÜæïõí áõèåíôéêÜ ãýñù ìáò. Ìðïñåß êáé íá åßíáé ìéá áñ÷Þ…

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλές κ  οι γιορτές καλά κ τα χρόνια πολλά αλλά μάγκες πρέπει να κάνουμε ντού. Μια ιδέα εχω.κάπου την πήρε το κάτι μου κ σε άλλο σαιτ.πρεπει να το διαδωσουμε παντου.να παρουμε καποιεσ αφισεσ με θεμα την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου+να τισ κολλησουμε απεναντι η μπροστα στην τραπεζα.να μπαινει ο λαοσ+να βλεπει φατσα καρτα ΠΑΟΚ.Να στειλουμε ενα μειλ σε ολεσ τισ επαφεσ μασ στο μσν.να το γραψουμε παντου στο ιντερνετ.να πιεζουμε συγγενεισ+φιλουσ.και εκει που πρεπει να γινει δουλεια ειναι επαρχια+εξωτερικο. ολοι μετοχεσ,ολοι!εστω+5 ευρω!!(ειδαμε την οικονομικη κριση. .τιγκα τα μπουζουκια,τα μπαρ+τα καφε. .αισταδιαλα)

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7740&pubid=1609364

Απόθεμα αγάπης στον ΠΑΟΚ

Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ανθρωποι των ΜΜΕ και του τραγουδιού συμμετέχουν και αυτοί στην καμπάνια του ΠΑΟΚ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ολοι τους δηλωμένοι φίλοι της ομάδας το χάρηκαν πολύ. Η Ράνια Θρασκιά για παράδειγμα κυκλοφορούσε στους διαδρόμους του Alpha φορώντας τη φανέλα με το σύνθημα της καμπάνιας «πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου» και την έδειχνε με καμάρι.

«Συμμετείχα με μεγάλη μου χαρά στην καμπάνια για την αύξηση. Είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ» είπε στο «Goal». «Ελπίζω η προσπάθεια που ξεκινά σε δύσκολες οικονομικά στιγμές για όλους να έχει επιτυχία. Αλλωστε οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι έχουν μεγάλα αποθέματα αγάπης για την ομάδα τους. Πιστεύω ότι η δική μας έκκληση δεν έχει τόσο να κάνει με τους απλούς φίλους της ομάδας, που έτσι και αλλιώς θα συμμετέχουν. Εχει να κάνει περισσότερο με τους πλούσιους επιχειρηματίες εντός και εκτός Ελλάδας, όπου υπάρχουν πάρα πολλοί Ελληνες που αγαπούν τον ΠΑΟΚ» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Παλιότερα πήγαινα πολύ συχνά στο γήπεδο. Και η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει πολύ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο με πήγαινε ο πατέρας που είναι και αυτός φίλαθλος της ομάδας. Εχουμε ζήσει ένδοξες στιγμές στην Τούμπα» συνέχισε η Ράνια Θρασκιά. «Στην Αθήνα τα πράγματα ήταν διαφορετικά και αρκετές φορές αρνητικά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Νομίζω όμως ότι το κλίμα έχει αρχίσει να αλλάζει. Το καταλαβαίνω ότι συμβαίνει, τουλάχιστον απέναντί μου. Αλλωστε η εμμονή μου για τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να τους έχει πείσει όλους».

Ποιος είναι ο λόγος για αυτό; «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωπος με τιμή. Δείχνει σοβαρός και συνεπής σε όσα λέει ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ και θα πρέπει όλοι να τον στηρίξουν έμπρακτα συμμετέχοντας στην αύξηση».

«Αρχή μιας νέας εποχής»
Στην καμπάνια συμμετέχει και ο δημοσιογράφος του MEGA Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Πείστηκα πολύ εύκολα να συμμετέχω. Είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ τώρα, γιατί πολλά χρόνια πριν ήμουν κάτι παραπάνω. Η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον κόσμο να συμμετέχει στην αύξηση. Προσωπικά θεωρώ ότι η άυξηση είναι μονόδρομος και θα πρέπει όσοι αγαπούν τον ΠΑΟΚ να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια».

«Θεωρώ ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει ήδη βάλει τη σφραγίδα του στην προσπάθεια αυτή. Ολες οι κινήσεις, η φιλοσοφία του δείχνουν ότι οδηγεί τον ΠΑΟΚ στη θέση που του αξίζει. Πιστεύω ότι είμαστε ακόμη στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια νέα εποχή. Και οι καλές προθέσεις και η σοβαρότητα που δείχνει ο Ζαγοράκης έχουν πείσει τον κόσμο που τον στηρίζει».

«Παραδοσιακά» ΠΑΟΚ
Ούτε η Πόπη Τσαπανίδου θα μπορούσε να λείπει από την προσπάθεια, άλλωστε όπως λέει η ίδια «είμαι παραδοσιακή φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Εύχομαι η προσπάθεια στην οποία κληθήκαμε και εμείς να συμμετέχουμε να έχει επιτυχία. Ξέρουμε καλά πόσο αγαπούν τον ΠΑΟΚ όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη που ηγείται αυτής της προσπάθειας θα έχει επιτυχία. Αλλωστε, νομίζω ότι για πρώτη φορά είναι τόσο συντονισμένη η προσπάθεια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από την πλευρά του το δηλώνει ξεκάθαρα: «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι εγγύηση. Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Εγώ που είμαι από παιδί οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι ευτυχισμένος που μετέχω σε αυτήν την καμπάνια».
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
νομιζω οτι ο καθενας εστω και της ποιο χαμηλης οικονομικης καταστασης αξιζει να βαλει και το μικροτερο ποσο.....π.χ. 10ε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Να το βάλει, αλλά πόσο ωραία να νοιώσει γράφοντάς το; Χαλαρώστε, δεν είναι έρανος στην τηλεόραση, αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
egoist δεν εχεις αδικο α αυτο που λες....αλλα σκεψου ποσα λαμογια εχουν φαει χρηματα εκει μεσα....και 10ε να δωσεις κατι ειναι.......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
 Μην κοιτατε το ποσο που θα βαλει ο καθενας....
 Αυτο που παιζει ρολο ειναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ που θα "μπουν" στην αυξηση..
 Η διοικηση μας δεν εχει ουτε τις διασυνδεσεις του κοκαλη ουτε ποτε θα εχει τον κρατικο προυπολογισμο, ουτε την τηλεοραση, ουτε τα πακετα των "πατεραδων", ετσι ωστε να κανει πρωταθλητισμο και εξυγιανση ταυτοχρονα..
 Αν καλυπταν την αυξηση 5 ατομα βαζοντας π.χ. απο 4,5 εκατομυρια, δεν θα βοηθουσε(σε βαθος χρονου),την ομαδα τοσο, οσο αν θα μπαιναμε στην αυξηση 30 η 40 η 50.000 κοσμος(η και παραπανω),και ας μην την καλυπταμε..Ο Κοκκαλης αν βουλιαξει οικονομικα, τοτε θα τρεμουν ολοι οι γαυροι για το μελλον του συλλογου τους..Διοτι αποδειχτηκε στο παρελθον οτι απο μονοι τους(οι φιλαθλοι) δεν μπορουν να στηριξουν τον εκαστοτε προεδρο τους..Αν μπορουσαν, δεν θα εφευγε ο Νταιφας.."
 Η διοικηση βλεπει μακρια.. Ξερει οτι αλλο ειναι να υπαρχουν 2 η τρεις λεφταδες(στυλ Μτατατουδη),που αφου τους διαλλυσουν οικονομικα(για πολλους λογους),να φυγουν και να αφησουν χρεη για τα οποια θα ακολουθησουν οι σκηνες απειρους καλλους(και εκμεταλλευσης), και αλλο ειναι να υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες μετοχοι, οι οποιοι θα δινουν το ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ που θα χρειαζεται ο εκαστοτε προεδρος στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ..
Δεν θα μιλαει με την τσεπη του(που θα φουσκωνει και θα ξεφουσκωνει), αλλα με την μαζα(με τον αριθμο του κοσμου) που ΕΜΠΡΑΚΤΑ του δηλωνει την εμπιστοσυνη της..

Προσωπικα,( μπορουσα και το εκανα), αντι για τα συνηθισμενα δωρα των Χριστουγεννων, εδωσα τα χρηματα μου(μικροποσα) σε μετοχες, και τις μοιρασα σε αρκετα αγαπημενα μου προσωπα, που γνωριζα οτι απο μονοι τους δυσκολα θα εκαναν την κινηση( το γνωστο... "αυριο θα παω")..

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Lydia_4

• Guest
Απο εβδομάδα θα πάω να αγοράσω κ γω μετοχές, ίσως να είμαι και η μόνη σε όλη την Άρτα  ;D.Πιστεύω κατάλαβα τη διαδικασία...να νε καλά ο north.Αν γινόταν θα έβγαζα φωτο τη φάτσα των υπαλλήλων της marfin όταν τους πω τι θέλω...<< :o >> χαχα

Offline ved

• Αλλαγή
παρε μια φιλη σου να τραβαει με καμερα να δουμε την φατσα του υπαλληλου,

αν ειναι γυναικα και ομορφη βγαλτη στο youtube να δουμε δειγμα αρτας  ;D

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απο εβδομάδα θα πάω να αγοράσω κ γω μετοχές, ίσως να είμαι και η μόνη σε όλη την Άρτα  ;D.Πιστεύω κατάλαβα τη διαδικασία...να νε καλά ο north.Αν γινόταν θα έβγαζα φωτο τη φάτσα των υπαλλήλων της marfin όταν τους πω τι θέλω...<< :o >> χαχα
δεν εισαι η μονη σε ολη την αρτα...το οτι δεν υπαρχει οργανωση γενικα σε ολη την ηπειρο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουμε κιολας...

θυμαμαι ενα ποστ του μεγιστου sphongle4 που εγραφε για τα τσακαλια απο την αρτα που σκαγανε στον παλιο συνδεσμο με τα μηχανακια...
στον συνδεσμο στα γιαννενα...μεσα στο κρυο...
μην μου ξυνετε πληγες μερες που'ναι γιατι μελαγχολω :D

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Μην ξεχναμε...
Πρωταθληματα στον αγωνιστικο χωρο μπορει να μας τα στερουν με τον ενα η με τον αλλο τροπο...
Τον  πρωταθλητη κοσμο ομως, δεν μπορουν να του στερησουν ENA AKOMH στεμμα, αρκει....
Αρκει να παμε να πιουμε ενα καφε, σε καποια απο τις MARFIN BANK...Kαι τα ρεστα μετοχες..Εστω και ετσι..

chiltsid

• Guest
ÄÞëùóç ôïõ ÃéÜííç Ðáðáäüðïõëïõ ãéá ôçí ÁÌÊ.          
27.12.08
«Ç áèñüá óõììåôï÷Þ üëùí óôçí áýîçóç åßíáé ç åõêáéñßá ôïõ ëáïý ôïõ ÐÁÏÊ ãéá Üìåóç óõììåôï÷Þ êáé äéáìüñöùóç ôùí áðïöÜóåùí ðïõ áöïñïýí ôï ìÝëëïí ôïõ óõëëüãïõ».

Ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò, ðñþçí ïéêïíïìéêüò óýìâïõëïò ôçò ÐÁÅ  ôïðïèåôÞèçêå ðÜíù óôï êáõôü æÞôçìá ôçò ÁÌÊ ðïõ  áõôÝò ôéò ìÝñåò ìáò áðáó÷ïëåß üëïõò ìáò.

Íá ëïéðüí ôé äÞëùóå:«Óôéò 27 Áõãïýóôïõ ç Ã.Ó. ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ áðïöÜóéóå ôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò êáôÜ 22,5 åê. åõñþ. Ìå ôï ðáñüí äåí öéëïäïîþ íá åîáíôëÞóù ôï ôåñÜóôéï áõôü èÝìá. Èá åðé÷åéñÞóù ìüíï íá äéáôõðþóù êÜðïéåò óêÝøåéò ìïõ êáé íá åêèÝóù ìßá åíáëëáêôéêÞ ðñüôáóÞ ãéá ôï óïâáñüôáôï áõôü åã÷åßñçìá ôï ïðïßï áðïôåëåß êáôÜ ôçí ÜðïøÞ ìïõ áíáãêáéüôçôá, åõêáéñßá êáé ðáñÜëëçëá ìßá ðñüêëçóç ãéá ôïí ÐÁÏÊ.

Ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ìáóôßæåôáé áðü ðïëõÜñéèìá ðñïâëÞìáôá ôá ïðïßá ðçãÜæïõí áðü ôçí Ýëëåéøç éó÷õñÞò åðåíäõôéêÞò âÜóçò êáé áðïôåëåóìáôéêÞò äéïßêçóçò. Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ âñßóêåôáé óå äåéíÞ ïéêïíïìéêÞ èÝóç ìå ôåñÜóôéåò óõóóùñåõìÝíåò ëçîéðñüèåóìåò õðï÷ñåþóåéò.

Óýìöùíá ìå ôá Üñèñá 47 êáé 48§1ã ôïõ ÊÍ 2190/1929 üðùò éó÷ýåé ìåôÜ ôïí Í 3604/2007 ìßá áíþíõìç åôáéñßá ôçò ïðïßáò ôï óýíïëï ôùí éäßùí êåöáëáßùí êáôáóôåß êáôþôåñï ôïõ 1/10 ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ åßíáé õðï÷ñåùìÝíç íá õéïèåôÞóåé ìÝôñá ãéá ôçí áðïêáôÜóôáóç ôçò ïéêïíïìéêÞò ôçò öåñåããõüôçôáò. Ôï áíáãêáßï ìÝôñï ëïéðüí åßíáé ç áðüöáóç ôçò ÃÓ ãéá áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò Á.Å.

Ïé áõîÞóåéò ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôùí Á.Å. åßíáé ìÝóá åîåýñåóçò ÷ñçìáôéêþí ðüñùí ãéá ôçí ðñáãìáôïðïßçóç ôùí åðåíäõôéêþí ó÷åäßùí ôçò äéïßêçóçò êáé ôçò áíÜðôõîçò áõôþí. Óôçí ðåñßðôùóÞ ìáò ç óõíïëéêÞ êÜëõøç ôïõ áðáéôïýìåíïõ ðïóïý åßíáé áíáãêáßá ãéá ôçí áðïðëçñùìÞ ôùí óõóóùñåõìÝíùí ÷ñåþí áðü ôéò ðñïçãïýìåíåò äéïéêÞóåéò. Åßíáé åðéâåâëçìÝíç íïìïèåôéêÜ áëëÜ êáé ðñáêôéêÜ åßíáé ï ìïíáäéêüò ôñüðïò ôçò Üìåóçò áðïêáôÜóôáóçò ôçò ïéêïíïìéêÞò öåñåããõüôçôáò ôçò ÐÁÅ äéüôé ç åíáëëáêôéêÞ ëýóç, äçëáäÞ áõôÞ ôçò ìåßùóçò ôùí ðáëáéþí õðï÷ñåþóåùí äéáìÝóïõ ôçò äçìéïõñãßáò êåñäþí åßíáé éäéáßôåñá ÷ñïíïâüñïò ëüãù ôïõ óçìáíôéêïý ìåãÝèïõò ôùí ÷ñåþí óå óõíäõáóìü ìå ôçí äõíáôüôçôá äçìéïõñãßáò ðëåïíáóìáôéêþí åôÞóéùí áðïôåëåóìÜôùí.

Åðéðñüóèåôá, åßíáé áíáãêáßá ç ðëÞñçò êÜëõøç ôùí áðáéôïýìåíùí êåöáëáßùí äéüôé óýìöùíá ìå ôéò ðñïûðïèÝóåéò ðïõ åðéâÜëëåé ôüóï ç UEFA ãéá ôçí óõììåôï÷Þ ôïõ ÐÁÏÊ óôéò ÅõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò üóï ç Superleague ãéá ôç óõììåôï÷Þ ôïõ ÐÁÏÊ óôï åðüìåíï Åëëçíéêü ÐñùôÜèëçìá åßíáé áðáñáßôçôç ç ïéêïíïìéêÞ öåñåããõüôçôá êáé âéùóéìüôçôá ôùí ÐÁÅ ç ïðïßá ðñïóäéïñßæåôáé áðü äéÜöïñïõò ðáñÜãïíôåò ï âáóéêüôåñïò ôùí ïðïßùí åßíáé ôá ßäéá êåöÜëáéá ôçò åôáéñßáò ôá ïðïßá óôçí ðåñßðôùóÞ ìáò åßíáé áñíçôéêÜ.

Ãßíåôáé ëïéðüí êáôáíïçôü üôé ðÝñáí ôùí ïéêïíïìéêþí êáé íïìéêþí ðáñáãüíôùí ïé ïðïßïé ãéá ôïí áðëü ößëáèëï ìðïñåß íá ìçí åßíáé êáôáíïçôïß ðñïêýðôïõí êáé êáèáñÜ áãùíéóôéêïß ðáñÜãïíôåò ðïõ êáèéóôïýí ôçí êÜëõøç ôïõ ðïóïý ôçò áýîçóçò áðüëõôç áíáãêáéüôçôá. ¼ëïé ìáò áðåõ÷üìáóôå ôçí ðéèáíüôçôá ï ÐÁÏÊ áãùíéóôéêÜ íá êåñäßóåé ôçí óõììåôï÷Þ ôïõ óôï UEFA Þ áêüìá êáé óôï Champions League êáé íá ìçí ôïõ åðéôñáðåß ç óõììåôï÷Þ ôïõ óå áõôÝò ôéò äéïñãáíþóåéò ãéá ïéêïíïìéêïýò ëüãïõò. Áêüìá ÷åéñüôåñç öáíôÜæåé ç ðñïïðôéêÞ ìç óõììåôï÷Þò ôçò ïìÜäáò ìáò óôï Åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá.

¼ëá áõôÜ ôá ÷ñüíéá ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ Ý÷ïíôáò ðéêñÞ åìðåéñßá áðü êáêÝò äéïéêÞóåéò æçôÜåé åðßìïíá íá Ý÷åé ôç äéêÞ ôïõ öùíÞ óôç äéïßêçóç êáé óôá äñþìåíá ôïõ óõëëüãïõ. Ôï 10% ðïóïóôü óõììåôï÷Þò óôçí ÐÁÅ ôïõ Á.Ó. ðïõ åðéâÜëëåôáé áðü ôïí íïìïèÝôç äåí áðïäåß÷ôçêå éêáíü üëá áõôÜ ôá ÷ñüíéá íá åíóáñêþóåé ôçí åðéèõìßá ôïõ ÐÁÏÊôóÞ ãéá åêðñïóþðçóç ôùí áðüøåþí ôïõ êáé äéáóöÜëéóç ôçò äéáöÜíåéáò óôç äéá÷åßñéóç ôçò ÐÁÅ.

Óôçí ÁèÞíá ôçò áñ÷áéüôçôáò ç åêêëçóßá ôïõ äÞìïõ Þôáí ôï õðÝñôáôï üñãáíï ôçò äçìïêñáôßáò, ç ïðïßá óçìåéùôÝïí Þôáí Üìåóç, êáé ç óõììåôï÷Þ óå áõôÞí Þôáí ü÷é ìüíïí ðñÜîç åõèýíçò ôïõ êáèåíüò áëëÜ êáé åðéâÜëëïíôáí. Ïé êñßóåéò êáé áðüøåéò ãéá êÜèå èÝìá ðïõ áöïñÜ ôçí ïìÜäá ìáò åßíáé êáé èåìéôÝò êáé êáëïäå÷ïýìåíåò áëëÜ ðéóôåýù üôé èá ðñÝðåé íá ãßíïíôáé êÜôù áðü ôï ðñßóìá ôçò óõììåôï÷Þò êáé ôçò áíÜëçøçò ôçò áíáëïãïýóáò åõèýíçò.

Áí åìåßò ïé ßäéïé äåí äåßîïõìå Ýìðñáêôá üôé óõììåôÝ÷ïõìå, áíÜëïãá ìå ôéò äõíÜìåéò ôïõ ï êáèÝíáò, üôé åíäéáöåñüìáóôå, üôé áíáëáìâÜíïõìå ìÝñïò ôçò åõèýíçò ãéá ôï ìÝëëïí ôçò ïìÜäáò ìáò, áðü ðïéüí Üëëï ðåñéìÝíïõìå íá ôï ðñÜîåé;

Ç áèñüá óõììåôï÷Þ üëùí óôçí áýîçóç åßíáé ç åõêáéñßá ôïõ ëáïý ôïõ ÐÁÏÊ ãéá Üìåóç óõììåôï÷Þ êáé äéáìüñöùóç ôùí áðïöÜóåùí ðïõ áöïñïýí ôï ìÝëëïí ôïõ óõëëüãïõ. ÁíáëáìâÜíåé ìå áõôüí ôïí ôñüðï ðëÝïí ï ßäéïò ôéò ôý÷åò ôçò ïìÜäáò ìÝóù ôçò øÞöïõ ôïõ óôéò Ã.Ó. ðïõ ôïõ äßíåé ç êÜèå ìåôï÷Þ ðïõ áãïñÜæåé êáé êáèßóôáôáé áõôüò ï ìåãáëïìÝôï÷ïò.

Ç êÜëõøç üìùò ôïõ óõíüëïõ ôïõ ðïóïý ôçò áýîçóçò äßíåé åðéðëÝïí ôçí åõêáéñßá óôçí äéïßêçóç ü÷é ìüíï íá åîõãéáßíåé ôçí åôáéñßá áëëÜ ðáñÜëëçëá, êáé áõôü åßíáé ôï óçìáíôéêüôåñï, íá ðñï÷ùñÞóåé óôçí õëïðïßçóç ôùí ó÷åäßùí ãéá áíÜðôõîç ôçò ïìÜäáò åßôå ìÝóù ôçò åíßó÷õóçò ôçò ìå Ýìøõ÷ï õëéêü åßôå ìÝóù ôçò äçìéïõñãßáò ôùí áðáñáßôçôùí õðïäïìþí (ðñïðïíçôéêü êÝíôñï) ãéá ôçí åýñõèìç ëåéôïõñãßá ôçò êáé ôçí ðáñáãùãÞ ôùí ìåëëïíôéêþí ðïäïóöáéñéóôþí. ÁõôÞ ç ðñïïðôéêÞ åßíáé ç óçìáíôéêüôåñç åõêáéñßá áíÜðôõîçò ç ïðïßá èá åðéöÝñåé óçìáíôéêÜ ìåëëïíôéêÜ ïöÝëç óôïí ÐÁÏÊ êáé èá áõîÞóåé ôï êýñïò êáé ôçí áîßá áðïôßìçóçò ôçò ïìÜäáò ôüóï óå áãùíéóôéêü üóï êáé óå ïéêïíïìéêü åðßðåäï.

Ç ðáãêüóìéá ïéêïíïìéêÞ êñßóç óå óõíäõáóìü ìå ôï ìÝãåèïò ôùí ÷ñåþí ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôéò õøçëÝò áãùíéóôéêÝò áðáéôÞóåéò ôïõ êüóìïõ ãéá ôçí äçìéïõñãßá ìßáò áíôáãùíéóôéêÞò ïìÜäáò óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá êáé ôï åîùôåñéêü ìáò êáôáäåéêíýïõí üôé ïé óõíèÞêåò Ý÷ïõí ùñéìÜóåé þóôå íá åêëÜâïõìå ôçí óçìåñéíÞ áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôïõ ÐÁÏÊ ùò ìßá ðñüêëçóç ó÷åôéêÜ ìå ôçí åîåýñåóç ìéáò ìüíéìçò ëýóçò ç ïðïßá èá åîõðçñåôåß ôéò ìåëëïíôéêÝò áíÜãêåò ôïõ ÐÁÏÊ (ßóùò ü÷é ìüíïí ôïõ ðïäïóöáéñéêïý åí’ üøç êáé ôùí áíçóõ÷çôéêþí åîåëßîåùí óôçí ÊÁÅ).

Ç ëýóç áõôÞ èá ìðïñïýóå íá åßíáé ç äçìéïõñãßá åíüò ÐÁÏÊôóÞäéêïõ åðåíäõôéêïý êåöáëáßïõ ðïõ èá åðåíäýåé áðïêëåéóôéêÜ óôïí ÐÁÏÊ êáé ðïõ èá óõììåôÝ÷åé üëïò ï ëáüò ôïõ óôçí ÅëëÜäá êáé óôï åîùôåñéêü óýìöùíá ìå ôéò ïéêïíïìéêÝò ôïõ äõíáôüôçôåò. Ôï åðåíäõôéêü êåöÜëáéï õðüêåéôáé óôïõò íüìïõò êáé óôïí Ýëåã÷ï ôçò ÅðéôñïðÞò ÊåöáëáéáãïñÜò êáé áðü ôïí íüìï áðáéôåßôáé ðëÞñçò äéáöÜíåéá óôçí äéá÷åßñéóç ôïõ. Ôï åðåíäõôéêü áõôü êåöÜëáéï èá ðáßñíåé áðïöÜóåéò óõëëïãéêÜ áðü åéäéêü website e-government üðïõ èá äéåíåñãïýíôáé ïé øçöïöïñßåò ôùí ìåëþí ôïõ ìå âÜóç ôéò ìåôï÷Ýò ôïõò, ãéá ôçí åðéëïãÞ êáé ôïí ôñüðï ôçò äéÜèåóçò ôùí åêÜóôïôå óõãêåíôñùìÝíùí êåöáëáßùí.

Ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ êáèßóôáôáé ìå áõôüí ôïí ôñüðï ùò åðåíäõôÞò êáé ìåãáëïìÝôï÷ïò ìå åããõçìÝíç åðéóôñïöÞ ôùí åðåíäõìÝíùí ÷ñçìÜôùí ôïõ. Åëðßæù ðñüôáóÞ ìïõ áõôÞ íá áðïôåëÝóåé ôçí áðáñ÷Þ ìßáò ïõóéáóôéêÞò óõæÞôçóçò ãéá ôçí åîåýñåóç ìéáò ëýóçò ðïõ íá åããõÜôáé êáé íá äéáóöáëßæåé óå âÜèïò ÷ñüíïõ ôçí âéùóéìüôçôá, ôçí áíÜðôõîç êáé ôéò åðéôõ÷ßåò ôçò ïìÜäáò ðïõ üëïé áãáðÜìå ëáìâÜíïíôáò õðüøç êáé ôéò ïéêïíïìéêÝò èõóßåò ôïõ êüóìïõ äßíïíôáò ôïõ ôçí ðñïïðôéêÞ ôçò áíôáðüäïóçò. Ãéáôß ï ÐÁÏÊ åßíáé ðÜíù áðü üëá.

ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò»

http://www.paokmania.gr/content/view/1084/1/

ôï êüêêéíï ôï áêïõù ðñùôç öïñá êáé åéíáé ðïëõ óçìáíôéêï êáé Üêñùò åíäéáöåñïí,åðåéäç äåí åé÷áìå êáé êáðïéá åíçåñùóç áðï ôçí ÐÁÅ.

Offline savage republic

• Βασικός
Με τον ίδιο τρόπο ψηφίζουν σε χώρους, όπου υπάρχει Δημοκρατία, δηλαδή άμεση δημοκρατία. Τα λένε αλλιώς και δημοψηφίσματα. Συμβαίνουν στην Ελβετία, αλλά και στις αμερικάνικες εκλογές κ.α.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Μην κοιτατε το ποσο που θα βαλει ο καθενας....
 Αυτο που παιζει ρολο ειναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ που θα "μπουν" στην αυξηση..
 Η διοικηση μας δεν εχει ουτε τις διασυνδεσεις του κοκαλη ουτε ποτε θα εχει τον κρατικο προυπολογισμο, ουτε την τηλεοραση, ουτε τα πακετα των "πατεραδων", ετσι ωστε να κανει πρωταθλητισμο και εξυγιανση ταυτοχρονα..
 Αν καλυπταν την αυξηση 5 ατομα βαζοντας π.χ. απο 4,5 εκατομυρια, δεν θα βοηθουσε(σε βαθος χρονου),την ομαδα τοσο, οσο αν θα μπαιναμε στην αυξηση 30 η 40 η 50.000 κοσμος(η και παραπανω),και ας μην την καλυπταμε..Ο Κοκκαλης αν βουλιαξει οικονομικα, τοτε θα τρεμουν ολοι οι γαυροι για το μελλον του συλλογου τους..Διοτι αποδειχτηκε στο παρελθον οτι απο μονοι τους οι φιλαθλοι (του γαυρου)δεν μπορουν να στηριξουν τον εκαστοτε προεδρο τους..Αν μπορουσαν, δεν θα εφευγε ο Νταιφας.."
 Η διοικηση βλεπει μακρια.. Ξερει οτι αλλο ειναι να υπαρχουν 2 η τρεις λεφταδες(στυλ Μτατατουδη),που αφου τους διαλλυσουν οικονομικα(για πολλους λογους),να φυγουν και να αφησουν χρεη για τα οποια θα ακολουθησουν οι σκηνες απειρους καλλους(και εκμεταλλευσης), και αλλο ειναι να υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες μετοχοι, οι οποιοι θα δινουν το ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ που θα χρειαζεται ο εκαστοτε προεδρος στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ..
Δεν θα μιλαει με την τσεπη του(που θα φουσκωνει και θα ξεφουσκωνει), αλλα με την μαζα(με τον αριθμο του κοσμου) που ΕΜΠΡΑΚΤΑ του δηλωνει την εμπιστοσυνη της..

Προσωπικα,( μπορουσα και το εκανα), αντι για τα συνηθισμενα δωρα των Χριστουγεννων, εδωσα τα χρηματα μου(μικροποσα) σε μετοχες, και τις μοιρασα σε αρκετα αγαπημενα μου προσωπα, που γνωριζα οτι απο μονοι τους δυσκολα θα εκαναν την κινηση( το γνωστο... "αυριο θα παω")..