Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stelukos

• Guest
1: Είναι απαραίτητη η επίδειξη της πρωτότυπης αστυνομικής ταυτότητας κατά την κατάθεση στον λογαριασμό της Α.Μ.Κ.
http://www.metrosport.gr/?p=10863

Με στρατιωτική ταυτότητα θα έχω πρόβλημα; Γνωρίζει κανείς τίποτα;

Offline babis36

• Αλλαγή
Το τι μαλακιες γραφονται οσον αφορα την συγκεντρωση χρηματων δεν λεγεται.Απο 150.000 της goalday στα 70.000 του βηματος.Απο τα αισιοδοξα πρωτα αποτελεσματα στα ντεμεκ απαισιοδοξα απο το Βημα.Αυτο που προφανως πρεπει να κανουμε ολοι μας ειναι να κινητοποιήσουμε οποιους ξερουμε και να συγκεντρωσουμε οσες περισσοτερες αιτήσεις για μετοχες μπορουμε.Η σουμα θα γινει στο τελος!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
Να 'σαι καλα ρε Δικεφαλε αυτο ακριβος που εψαχνα. Ευχαριστω.

giannis80

• Guest
Θέλω να θέσω μια ερώτηση να δω τι απαντήσεις θα πάρω.Αν,λέμε αν, πουλήσουμε 3=4 παίκτες και τα λεφτά που θα πάρουμε είναι σύνολο 23 εκ. (είπαμε, ΑΝ), αυτό σημαίνει οτι τελειώσαμε με την ΑΜΚ?

apaoki13

• Guest
Η μαλακία με το πληραιξούσιο για του κατοίκους εξωτερικού είναι ότι ζητάει ΑΦΜ και ΔΟΥ. Πράγματα που δεν διαθέτουμε όλοι όσοι δεν έχουμε ελληνική υπηκοότητα ή έστω δεν έχουμε ΑΦΜ ελληνικό. Ελπίζω να μην δημιουργεί πρόβλημα αυτό γιατί θα πρέπει να αλλάξουν την αίτηση για τους κάτοικους εξωτερικού και δεν μένουν πολλές ημέρες μέχρι τις 16.1

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Θέλω να θέσω μια ερώτηση να δω τι απαντήσεις θα πάρω.Αν,λέμε αν, πουλήσουμε 3=4 παίκτες και τα λεφτά που θα πάρουμε είναι σύνολο 23 εκ. (είπαμε, ΑΝ), αυτό σημαίνει οτι τελειώσαμε με την ΑΜΚ?

εάν η αξία των παικτών σου είναι μηδέν στα βιβλία, και εάν τα 23 εκ. μπούνε στην ΠΑΕ και η ΠΑΕ αγοράσει τις μετοχές πίσω, τότε ναι, ξεμπερδέψαμε.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η μαλακία με το πληραιξούσιο για του κατοίκους εξωτερικού είναι ότι ζητάει ΑΦΜ και ΔΟΥ. Πράγματα που δεν διαθέτουμε όλοι όσοι δεν έχουμε ελληνική υπηκοότητα ή έστω δεν έχουμε ΑΦΜ ελληνικό. Ελπίζω να μην δημιουργεί πρόβλημα αυτό γιατί θα πρέπει να αλλάξουν την αίτηση για τους κάτοικους εξωτερικού και δεν μένουν πολλές ημέρες μέχρι τις 16.1

αν δεν έχεις ΑΦΜ νομίζω πως δεν μπορείς να έχεις τίτλους στο όνομά σου...

giannis80

• Guest

εάν η αξία των παικτών σου είναι μηδέν στα βιβλία, και εάν τα 23 εκ. μπούνε στην ΠΑΕ και η ΠΑΕ αγοράσει τις μετοχές πίσω, τότε ναι, ξεμπερδέψαμε.

Mπορεί η εταιρία να αγοράσει μετοχές δικές της?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ναι, ουσιαστικά τις αποσύρει από την αγορά αγοράζοντάς τες.
Βέβαια αυτό έχει και θετικά και αρνητικά.

GENTLESOS

• Guest

Αδερφέ εγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή η εξουσιοδότηση θα επικυρωθεί από προξενική αρχή και φαίνεται ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού

northeagle_4

• Guest
Nα συμμετέχουμε!

Mπορεί να σας φαίνομαι κουραστικός, αλλά για άλλη μια φορά θα καλέσω τους φίλους του ΠAOK να απαντήσουν θετικά στην πρόσκληση του Θοδωρή Zαγοράκη και να συμμετάσχουν, όπως μπορεί ο καθένας, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας. Aσφαλώς και εμείς θα συμμετάσχουμε οικογενειακώς. Φανταστείτε ότι ο γιος μου θέλει να διαθέσει τα έσοδα από τα κάλαντα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να αποκτήσει γερές βάσεις στις πλάτες του κόσμου της. Kαι προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρει, γιατί δεν νομίζω ότι οι φίλοι του ΠAOK θα χάσουν την ευκαιρία να αποδείξουν με κάθε τρόπο πόσο αγαπούν αυτήν την ομάδα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10457&subid=2&tag=7766&pubid=1593462

DimNaoussa

• Guest
μολις σημερα παρελαβα αφισες και φυλλαδια περι της αυξησης τα οποια θα τα κολλησουμε εδω και θα μοιρασουμε στην Ναουσα..καντε το παντου..

kostas4

• Guest
το μεγαλο μπαμ θα γινει λογικα μετα τις γιορτες.να χαλαρωσουμε λιγο απο τα πολλα εξοδα των ημερων,να μαζεψει ο καθενας οτι μπορει και να παρει τις μετοχες του.
και εγω το καθυστερω για να μαζεψω περισσοτερα χρηματα.για τον στοχο που εχει θεσει ο ζαγορακης ειμαι αισιοδοξος εαν βοηθησουν και καποιοι με μεγαλυτερα ποσα.

παμε ρε αδερφια ενα τελευαταιο ντου εμεινε για να ορθοποδησουμε και να βαλουμε γερα θεμελια.
και μετα δεν μας σταματαει τιποτα γιατι απλα θα ειμαστε ανεξαρτητοι και αυτοδυναμοι
δεν θα γλυφουμε τα παπαρια κανενος βγενοπουλου,πατερα,κοκκαλη,νοτια και οπως αλλιως τους λενε.

fatal_invasion

• Guest
Έκανα το χρέος μου σήμερα.Να ρωτήσω,ειμαι ΟΚ τώρα,ή πρέπει να πάρω κάνα τηλέφωνο την ΠΑΕ;
Edit:όχι.
« Last Edit: December 22, 2008, 14:52:43 by fatal_invasion »

Offline agraf

• Αλλαγή
Πήγα κι εγώ σήμερα στην Μαρφίν στη Βασιλίσσης Όλγας, όλα κομπλέ, πολύ εύκολη η διαδικασία.

Απλά χρειάστηκε πρώτα να πάω σε έναν υπάλληλο της τράπεζας που κάθεται στο πρώτο γραφείο  όπως μπαίνεις και μετά να πάω στο ταμείο. Δεν ξέρω άν είναι το ίδιο σε όλα τα υποκαταστήματα αλλά σε αυτό έτσι είναι, όποιος πάει ας μην περιμένει στην ουρά αλλά να πάει κατευθείαν στον άνθρωπο αυτόν.

Μπροστά μου ήταν και ένας άλλος που αγόρασε μετοχές. Δηλαδή στους 5-6 που περιμένανε οι 2 τουλάχιστον ήταν για μετοχές του ΠΑΟΚ!!

northeagle_4

• Guest
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1601402

Με σταρ στην καμπάνια

Των ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Στη μάχη της διαφήμισης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχουν μπει από χθες φίλοι του ΠΑΟΚ από το χώρο των ΜΜΕ. Χθες βρέθηκαν στην Τούμπα ο τέως πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αντωνόπουλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς, ένθερμος οπαδός του «δικέφαλου», όπως και ο Μανώλης Μητσιάς, η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης. Ολοι τους βρέθηκαν χθες στην Τούμπα και φωτογραφήθηκαν με τις γνωστές φανέλες με το σύνθημα της καμπάνιας «Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου».

Οι φωτογραφήσεις θα συνεχιστούν σήμερα στην Αθήνα, αφού υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού με τη δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης Πόπη Τσαπανίδου, την παρουσιάστρια της τηλεόρασης Ράνια Θρασκιά, τον δημοσιογράφο του MEGA Ιορδάνη Χασαπόπουλο, του ALPHA Γιώργο Αυτιά και τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν επικοινωνήσει μαζί τους και αποδέχτηκαν την πρόσκληση του «δικέφαλου» να συμμετέχουν και αυτοί στην καμπάνια για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Με τις φωτογραφήσεις αυτές θα ολοκληρωθεί και η καμπάνια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση, που μετά τις γιορτές θα μπει στο πιο καθοριστικό στάδιό της.

Καταθέτουν χρήματα για την αύξηση

Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Κούδας μαζί με άλλα μέλη του συλλόγου των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σε ένα από τα υποκαταστήματα της MARFIN και θα καταθέσουν χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μια κίνηση που είναι και αυτή περισσότερο συμβολική με τους παλιούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να θέλουν και έμπρακτα να δείξουν ότι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Εδωσαν δώρα στο Παιδικό Χωριό

Χθες αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του «δικέφαλου» με επικεφαλής τον Γιώργο Κούδα βρέθηκε στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και μοίρασε δώρα από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ στα μικρά παιδιά. Εκεί εκτυλίχθηκαν τρομερές σκηνές με τον Γιώργο Κούδα να σταματά συγκινημένος την προσπάθειά του να μιλήσει στα 40 περίπου μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό.

apaoki13

• Guest
Ενημέρωση για κατοίκους εξωτερικού:

Στην πρεσβεία για να μου πιστοποιήσουν την υπογραφή έπρεπε να δώσω 20 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε μεγάλο ποσό είναι καλύτερα να στείλετε τα λεφτά στην Ελλάδα σε κάποιον δικό σας και να αγοράσει τις μετοχές στο όνομά του παρά να πληρώσετε τα κερατιάτικα στην πρεσβεία.

Υ.Γ. Αθάνατο ελληνικό δημόσιο: Από το ταμείο 6, στο 7 από εκεί στο 8 και μετά από έναν ψιλοκαυγά του 6 με το 8 δέχτηκε να με εξυπηρετήσει.

Offline agraf

• Αλλαγή
ÓÞìåñá Þìïõí ìå 2 ðïëý êáëïýò ößëïõò, ÐÁÏÊôóÞäåò, ï Ýíáò Ý÷åé áãïñÜóåé êé áõôüò ìåôï÷Ýò. Ôï ôß Üêïõóá áðü ôïí ôñßôï äå ëÝãåôáé, êÜèå äõíáôÞ äéêáéïëïãßá ãéá íá ìçí âÜëåé ïýôå 100€. ÌåãÜëïò êáé óêåðôþìåíïò Üíèñùðïò. Ìïõ Ýêáíå áñíçôéêÞ åíôýðùóç. Êáé ëßãï ðñéí öýãù Ýëåãå íá âÜëåé ëåöôÜ ãéá Ýíá éíôåñíåôéêü ðáé÷íßäé ðïäïóöáßñïõ. Åêåß äåí Üíôåîá êáé ôïõ ôçí åßðá üìùò.

Èá ðñÝðåé íá äþóïõìå áãþíá ï êáèÝíáò áðü åìÜò íá ðåßóïõìå êáé íá åîçãÞóïõìå óôïõò õðüëïéðïõò ôß ðñïóðáèïýìå íá ðåôý÷ïõìå. ¸÷ïõìå ãåíéêÜ ìßá ôÜóç ðñïò ôç ãêñßíéá êáé ôïí áñíçôéóìü, ðñÝðåé ðñþôá íá õðåñíéêÞóïõìå ôïí åáõôü ìáò êáé ôçí ôåìðåëéÜ ðïõ ìáò äéáêñßíåé.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ θα έλεγα να μη βιαστούμε να βάλουμε χρήματα παίδες.
Χριστούγεννα έρχονται, δώρα κτλπ. Ίσως μετά τις γιορτές μπορούμε να βάλουμε περισσότερα, οπότε ας περιμένουμε λίγο.

Αν βέβαια κάποιοι σκοπεύουν να φάνε τα δώρα σε ταξίδια, ποτά, μπουζούκια και τέτοια ας τα βάλουν από τώρα  :P
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Θα ηθελα να θιξω ορισμενα αρνητικα επανω στην καμπανια για την ΑΜΚ..
Θα ηθελα να υπηρχε και αλλη τραπεζα  στην διανομη των μετοχων..Ειδικα στην επαρχια..Ειναι πολλοι που περιμενουν να τους τυχει καποια δουλεια για να πανε σε καποια μεγαλη πολη και εκει να βρουν καποια MARFIN για να αγορασουν μετοχες..Εδω βεβαια μιλαμε για μια τεραστεια μαζα του κοσμου μας οι οποιοι θα βαλουν τα μικρα ποσα...Ετσι υπαρχει μια σημαντικη απωλεια, οικονομικη πρωτα, και κυριως στο πρεστιζ του συλλογου...Αλλο ειναι να βαλουν 1000 ατομα, αλλο 10.000...
« Last Edit: December 24, 2008, 01:10:54 by Akis 1926 »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...