Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τα ξαναγράφω
...στην Αθήνα σε υποκατάστημα όχι στο κέντρο σε κοιτάνε σαν εξωγήινο...ειδικά όταν είσαι ο πρώτος!

στο Κολωνάκι ένας τυπάκος Δημήτρης Γ. είναι σαίνι...σφαίρα εξυπηρετεί και (παίζει να είναι και ΠΑΟΚ...)
είναι που θα πέσεις όμως ρε γμτ!
είδε κανείς ποσό για σήμερα?

Offline univ

• Αποστολή
  • **

Ναι, θα μπορεί κάποιος να ξαναβάλει χρήματα στις επόμενες ΑΜΚ. Στην ίδια δεν γίνεται να βάλει δύο φορές. 

Γιατι οχι? Ποιος το ειπε αυτο?

4: Στη διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής μπορεί κάποιος μόνο μια φορά να αγοράσει μετοχές στο όνομά του.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=8306F68B8D07EE06FD60A9CEC2D9DD39?newsCode=20081217173615786

Ο τροπος για να μπορεσεις να βαλεις πανω απο μια φορα χρηματα στην αυξηση ειναι να ανοιξεις ενα λογαριασμο καταθεσεων στην μαρφιν. Τον ανοιγεις σημερα και βαζεισ πχ 10 ευρω. Μεχρι και τις 25 Ιανουαριου τον χρησιμοποιεις αυτο το λογαριασμο σαν κουμπαρα, δηλαδη βαζεις χρηματα μεσα οποτε σου περισευουν και σιγα σιγα συγκεντρωνεις ενα ποσο. Αφου τον συγκεντρωσεις και πριν κλεισει η αυξηση πας ξανα στην μαρφιν και μεταφερεις τα λεφτα απο τον λογαριασμο σου στην αυξηση με τον γνωστο τροπο. Εγω αυτο το τροπο θα ακολουθησω να δω μηπως καταφερω να βαλω περισσοτερα απ οτι υπολογιζα να βαλω με τη μια. Τωρα αυτα που ακουω οτι μας εκμεταλλευεται η τραπεζα επειδη ανοιγουμε λογαριασμο εκει , εμενα προσωπικα στα παπαρια μου. Για τον Π.Α.Ο.Κ. στην τελικη θα το κανω οποτε χαλαλι. Ασε που ο καθενας μας ποσες φορες εχει πεσει θυμα τετοιας εκμεταλλευσης απο τραπεζες για δικα του εξοδα/αγορες/αγαθα. Μια ακομα λοιπον αλλα αυτη τη φορα οχι για την παρτυ μου αλλα για την παρτυ ΜΑΣ και του Π.Α.Ο.Κ. μας.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

baron

• Guest

Ναι, θα μπορεί κάποιος να ξαναβάλει χρήματα στις επόμενες ΑΜΚ. Στην ίδια δεν γίνεται να βάλει δύο φορές. 

Γιατι οχι? Ποιος το ειπε αυτο?

Τι στα παπαρια σου ρε;
Μάrfιn= βγενοπουλος

κοφτέ τέτοιες" βοήθειες"

ive4

• Guest
μην ανοίγετε λογαριασμό! δεν προβλέπεται πουθενά και δεν ενισχύει την ΠΑΕ παρά μόνο την τράπεζα του Βγαινόπουλου.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Βεβαια δεν ειναι υποχρεωτικο.Το να ανοιξεις λογαριασμο νταβατζηλικι δεν υπαρχει. Αντι για κουμπαρα-λογαριασμο χρησιμοποιεις κουμπαρα κανονικο που λεει ο λογος και τα βαζεις με την μια  στην αυξηση.
Οπως βολευεται ο καθενας.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

MetroStar

• Guest
μην ανοίγετε λογαριασμό! δεν προβλέπεται πουθενά και δεν ενισχύει την ΠΑΕ παρά μόνο την τράπεζα του Βγαινόπουλου.

Ε κρίμα δεν είναι κι ο Αντρείκος?Τον έπιασες που τον έπιασες κότσο το καλοκαίρι να μη πάρει κι αυτός κάτι πίσω?  ;D Χαχαχαχα

ive4

• Guest
Οχι να μη πάρει. αρκετά έχουν πάρει οι τράπεζες.

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
ρε αδερφια να ρωτησω κατι...
επιδη δεν εχω ιδεα απο την φαση εξουσιοδοτηση...
βρησκομαι στην αγγλια και προφανος χρειαζετε να παω στον προξενο για να την υπογραψει... σωστα?
το θεμα ειναι το τι πρεπει να γραφει το χαρτι? πως γινετε η φαση? μπορει καποιος εξιγησει?
δεν το εχω καθολου λεμε?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò óõíáíôÞèçêå ðñï÷èåò ìå ôïõò äéåõèõíôÝò ôùí õðïêáôáóôçìÜôùí ôçò MARFIN, ôçò óõíåñãáæüìåíçò ôñÜðåæáò ãéá ôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ïé ïðïßïé åîÝöñáóáí ôï èáõìáóìü ôïõò ãéá ôçí ðñùôïöáíÞ êßíçóç êáé ôï ôåñÜóôéï åíäéáöÝñïí ôïõ êüóìïõ. ÐÜíù áðü 500 Üôïìá Ýãéíáí ìÝôï÷ïé ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáôáâÜëëïíôáò ðåñßðïõ 120.000 åõñþ ìÝóá óå ôñåéò çìÝñåò (!) óôá õðïêáôáóôÞìáôá ôçò MARFIN, åíþ áíáìÝíåôáé êáé óÞìåñá íá ãßíåé êÜôé áíÜëïãï, áëëÜ êõñßùò áðü ÄåõôÝñá üôáí êáé ðïëëïß èá ðÜñïõí ôï äþñï ×ñéóôïõãÝííùí. Äåí åßíáé êñõöü ôï ãåãïíüò üôé Ý÷ïõí ôçëåöùíÞóåé ðïëëÜ ìéêñÜ ðáéäÜêéá óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé Ý÷ïõí áíáöÝñåé üôé èá êáôáèÝóïõí “ôï ÷áñôæéëßêé áðü ôá êÜëáíôá” (!) êÜíïíôáò áêüìç êáé ôïõò õðáëëÞëïõò ôïõ ÐÁÏÊ íá óõãêéíçèïýí áðü áõôÜ ðïõ áêïýíå ôçëåöùíéêÜ. Áí õðïëïãßóïõìå ëïéðüí üôé óõãêåíôñþèçêáí óôá ôáìåßá 120.000 åõñþ äçëáäÞ ï êÜèå Ýíáò áðü ôïõò 500 íÝïõò ìåôü÷ïõò ôïõ ÐÁÏÊ Ýâáëå áðü 200 åõñþ (ðåñßðïõ), ôüôå ìðïñåßôå åýêïëá íá êÜíåôå ôïõò ðïëëáðëáóéáóìïýò ðüóá ÷ñÞìáôá èá óõãêåíôñùèïýí åÜí áãïñÜóïõí ìåôï÷Ýò áðü 200 åõñþ üëïé ïé êÜôï÷ïé åéóéôçñßùí äéáñêåßáò (19.200).
Ï Ãéþñãïò Ëþëáò, óôéò áèëçôéêÝò åãêáôáóôÜóåéò ôïõ ïðïßïõ óôç ÓïõñùôÞ öéëïîåíåßôáé ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá ï ÐÁÏÊ, èá âÜëåé 10.000 åõñþ åíþ õðÜñ÷ïõí ÷éëéÜäåò åðþíõìïé êáé áíþíõìïé ÐÁÏÊôóÞäåò ïé ïðïßïé ðåñéìÝíïõí ôï äþñï ôùí ×ñéóôïõãÝííùí ãéá íá óõíäñÜììïõí óôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. Ï îåóçêùìüò ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÄéêåöÜëïõ åßíáé ðñùôïöáíÞò êáé ï êüóìïò ôçò ðåñéöÝñåéáò ìáæåýåé åîïõóéïäïôÞóåéò ãéá íá êáôáèÝóåé ìáæåìÝíá ÷ñÞìáôá 10-15 áôüìùí ôç öïñÜ!
Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åîÝäùóå ìßá Ýêôáêôç áíáêïßíùóç ìå ôÝóóåñéò áðáñáßôçôåò äéåõêñéíßóåéò ãéá ôçí äéáäéêáóßá ôçò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. ÁíáëõôéêÜ áíáöÝñåôáé:
«Ó÷åôéêÜ ìå ôç äéáäéêáóßá ôçò Äçìüóéáò ÅããñáöÞò ãéá ôçí Áýîçóç Ìåôï÷éêïý Êåöáëáßïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ãéá ôçí äéåõêüëõíóç üóùí èÝëïõí íá óõììåôÜó÷ïõí, èá èÝëáìå íá äéåõêñéíßóïõìå ôá åîÞò:
1: Åßíáé áðáñáßôçôç ç åðßäåéîç ôçò ðñùôüôõðçò áóôõíïìéêÞò ôáõôüôçôáò êáôÜ ôçí êáôÜèåóç óôïí ëïãáñéáóìü ôçò Á.Ì.Ê.
2: Åßíáé áðáñáßôçôï áðïäåéêôéêü ôïõ ÁÖÌ ôïõ êáôáèÝôç (åêêáèáñéóôéêü åöïñßáò Þ ëïãáñéáóìüò ÄÅÇ) óå öùôïôõðßá.
3: ÊáôÜèåóç ãéá ëïãáñéáóìü ôñßôïõ ðñïóþðïõ ãßíåôáé ìüíï ìå åîïõóéïäüôçóç.
4: Óôç äéáäéêáóßá ôçò Äçìüóéáò ÅããñáöÞò ìðïñåß êÜðïéïò ìüíï ìéá öïñÜ íá áãïñÜóåé ìåôï÷Ýò óôï üíïìÜ ôïõ».

http://www.metrosport.gr/?p=10863

peja_4

• Guest
Αδερφια πηρα κουμπαρα στο σπιτι και εχω γραψει πανω "ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ".
Θα μαζεψω απο αδερφο γονεις θειες γιαγιαδες λεφτα
και φυσικα οτι μπορω και εγω απο μενα και φιλους(θα τους λεω βαλτε κανα 2ευρω,5ευρω...)
και μετα τις γιορτες οτι μαζεψω θα παω να το καταθεσω.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ
ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΛΕΦΤΑ

Offline dave

• Αλλαγή
ìáëéóôá, ôùñá äåóáìå....ìåôï÷åò ôïõ ÐÁÏÊ ëååé èá ðáñåé ê ï êáñðåôïðïõëïò...

http://www.sport-fm.gr/article/158533

Ïëïé ÐÁÏÊ

ÓêÝöôïìáé íá ðÜñù ìåôï÷Ýò ôïõ ÐÁÏÊ –ãéá óõìâïëéêïýò ëüãïõò. ÈÝëù íá åßìáé ìÝñïò êé åãþ ìéáò ðñïóðÜèåéáò ðïõ êÜíåé ï ÆáãïñÜêçò íá áðïäåßîåé üôé ïé ïìÜäåò áíÞêïõí óôïí êüóìï ôïõò êáé üôé ìüíï Ýôóé ìðïñåß íá Ý÷ïõí ìÝëëïí. ÐïëëÜ áðü áõôÜ ðïõ óõìâáßíïõí óôïí ÐÁÏÊ öÝôïò äåí ìïõ áñÝóïõí. Äåí ìïõ Üñåóå ç åéóâïëÞ ôùí ïðáäþí óôï Êáõôáíæüãëåéï, äåí ìïõ áñÝóåé ôï êñõöôïýëé ðïõ ðáßæåé ç ßäéá ç ÐÁÅ áðü ôçí åõèýíç ôçò áðÝíáíôé óôéò ðñÜîåéò ôùí ïñãáíùìÝíùí, äåí ìïõ áñÝóåé üôé äåí äåß÷íåé íá èÝëåé íá ôïõò óõíåôßóåé. Ïìùò, áðü ôçí Üëëç, áõôü ôï Üíïéãìá óôïí êüóìï ìå ôçí åéëéêñßíåéá ôçò áíÜãêçò ðïõ ôï óõíïäåýåé ìïõ áñÝóåé ðïëý. Ïðùò ìïõ áñÝóåé êáé üôé ï Áñçò ð.÷. äéïéêåßôáé áðü ôïí êüóìï ôïõ –ðïôÝ äåí ôï Ý÷ù êñýøåé. Êñßìá ðïõ ôï ìïíôÝëï áõôü äåí êÜíåé ãéá üëïõò, áëëÜ ðñïôéìþ ôéò ïìÜäåò óôéò ïðïßåò ï êüóìïò Ý÷åé ëüãï áðü áõôÝò ðïõ øÜ÷íïõí ôïí ðáôÝñá-áöÝíôç êáé ôïí åðåíäõôÞ áðü ôá ÅìéñÜôá.

Ç åðéôõ÷ßá ôïõ åã÷åéñÞìáôïò ôïõ ÆáãïñÜêç óôçñßæåôáé óå êÜôé áðëü: áí áðïäåé÷ôåß üôé ãéá ôïí ÐÁÏÊ äåí íïéÜæïíôáé ìüíï üóïé ðÜíå óôçí Ôïýìðá, áëëÜ êáé üëïé üóïé ôïí ðáñáêïëïõèïýí óôçí ôçëåüñáóç, ìðïñåß áêüìá êáé óôçí ÅëëÜäá ôçò ïéêïíïìéêÞò êñßóçò Ýíá èáýìá íá ãßíåé êáé ôá 5 åêáôïììýñéá åõñþ íá âñåèïýí. Ãé' áõôü èÝëù íá ëÝù üôé ìéá ìéêñÞ óõìâïëÞ óå áõôü ôçí åß÷á êÜðïôå êé åãþ. Áí ÷Üóïõìå áò ÷Üóïõìå ðáñÝá: åãþ ìå üëç ìïõ ôçí ãêñßíéá ôïí ÈïäùñÞ ôïí èåùñþ ðÜíôá ößëï ìïõ.

Ôé æçôåß ï ÆáãïñÜêçò; Óôçí ðñáãìáôéêüôçôá æçôåß áðü 80.000 áíèñþðïõò íá êáôáâÜëïõí 50 åõñþ Ýêáóôïò ãéá ôçí ïìÜäá ôïõò. Áí Þìáóôáí óôçí Éóðáíßá êé áí ìéëïýóáìå ãéá ïìÜäåò üðùò ç ÑåÜë Ìáäñßôçò êáé ç Ìðáñôóåëüíá ðïõ óôçñßæïíôáé óå êÜðïéåò ÷éëéÜäåò ìÝëç, áõôü èá Þôáí åýêïëï. Óôçí ÅëëÜäá, åéäéêÜ áõôüí ôïí êáéñü, åßíáé äýóêïëï, áëëÜ ü÷é áêáôüñèùôï.

Ôï îÝñù üôé ãéá ôï åã÷åßñçìá ìðïñåß íá õðÜñ÷ïõí Ýíá óùñü åíóôÜóåéò. Äåí ÷ùñÜ áìöéâïëßá, üìùò, üôé ï ðñþçí áñ÷çãüò ôçò ÅèíéêÞò åß÷å ôç äýíáìç íá æçôÞóåé ôç âïÞèåéá ôïõ êüóìïõ óôï üíïìá ôçò ôéìéüôçôÜò ôïõ êáé ôçò åéëéêñéíïýò áãÜðçò ôïõ. ÁíáñùôéÝìáé ðüóïé óå áõôÞ ôç ÷þñá èá ìðïñïýóáí íá êÜíïõí ôï ßäéï, äçëáäÞ íá êïéôÜîïõí ôïí êüóìï óôá ìÜôéá, ìå ôçí åëðßäá üôé áõôüò èá ôïõò äåßîåé êáôáíüçóç. Áõôïß ðïõ ìðïñåß íá ðåßóïõí åìÝíá åßíáé åëÜ÷éóôïé. Ï ÈïäùñÞò ìðïñåß.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ìáëéóôá, ôùñá äåóáìå....ìåôï÷åò ôïõ ÐÁÏÊ ëååé èá ðáñåé ê ï êáñðåôïðïõëïò...

http://www.sport-fm.gr/article/158533

Ïëïé ÐÁÏÊ

ÓêÝöôïìáé íá ðÜñù ìåôï÷Ýò ôïõ ÐÁÏÊ –ãéá óõìâïëéêïýò ëüãïõò. ÈÝëù íá åßìáé ìÝñïò êé åãþ ìéáò ðñïóðÜèåéáò ðïõ êÜíåé ï ÆáãïñÜêçò íá áðïäåßîåé üôé ïé ïìÜäåò áíÞêïõí óôïí êüóìï ôïõò êáé üôé ìüíï Ýôóé ìðïñåß íá Ý÷ïõí ìÝëëïí.

êáé åóý ôß ó÷Ýóç Ý÷åéò ìå ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ ñå ãéïõâáñëÜêé...?
Äåí ðåéñÜæåé üìùò ........ îçëþóïõ üóï ðéü ðïëëÜ ìðïñåßò êáé ìçí óå íïéÜæåé
Üíôå êÜíå ê óý ìéá öïñÜ êÜôé ÷ñÞóéìï óôçí æùÞ óïõ..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
  :smack: τη άλλο θα ακούσουμε από τα λαμόγια σε αυτή τη χωρα.....άντε τώρα μπες στο μυαλό ενός τρύπιου...φάε κάτι άτομα ρε...που υπάρχει κόσμος που τους πιστεύει...οι ψηφοφόροι του κακλαμάνη και του ψωμιάδη-για να μην πάω ποιο ψιλά... :cwm13: τους έχουν κάνει ανθρώπους που μετράει η γνώμη τους...ρε τη άλλο θα δούμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τι σας πειράζει μωρέ αν πάρει ο κοντός μετοχές? λες και θα είναι μεγαλομέτοχος?
ας πάρει και να δώσει όσο περισσότερα γίνεται!
να εξιλεωθεί κατά 0.000001% για όσα έχει γράψει.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
δε μας νοιαζει ρε...οποιος θελει ας παρει....δεν παει να παρει κι ο τσουκαλας ο κωλογαυρος...στα @@ μας!!!!
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

GENTLESOS

• Guest
βρησκομαι στην αγγλια και προφανος χρειαζετε να παω στον προξενο για να την υπογραψει... σωστα?
το θεμα ειναι το τι πρεπει να γραφει το χαρτι? πως γινετε η φαση? μπορει καποιος εξιγησει?
δεν το εχω καθολου λεμε?

Αδερφέ όλες της πληροφορίες θα τις βρεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20081216115152208

BLACK DOG

• Guest
καρπετοπουλε εγω αμα ημουν ζαγορ ουτε πιπα δε σου εδινα οχι μετοχες.αι γαμησου ........γλυψιματα απο τη φαρα σου δε γουσταρουμε.
αι σιχτιρ....βλακα..... >:(

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1593411

Ανταποκρίνονται στο κάλεσμα

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ήδη συγκεντρώσει τις πρώτες 150.000 ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Αυτές τις πρώτες ημέρες της δημόσιας εγγραφής στην αύξηση ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει 761 καινούργιους μέτοχους, φίλους της ομάδας που έχουν σπεύσει στα υποκαταστήματα της MARFIN ανά την Ελλάδα για να αποκτήσουν μετοχές. Βέβαια τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι ακόμη μακριά από τα ποσά που απαιτούνται, ωστόσο αποτελούν μια πρώτη "μαγιά" για τη συνέχεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κάλεσμα του Θοδωρή Ζαγοράκη (φωτό) ανταποκρίνονται φίλοι του ΠΑΟΚ όχι μόνο στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στην Πελλοπόνησσο. Τις προηγούμενες ημέρες οι φίλοι του ΠΑΟΚ από την Κόρινθο, την Πάτρα την Αργολίδα βρέθηκαν σε μια σχετική συγκέντρωση που διοργανώθηκε στο Λουτράκι από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας στους οποίους μίλησε ο Γιάννης Αντωνόπουλος, παλιός ποδοσφαιριστής του "δικέφαλου". Στη συγκέντρωση αυτή βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι της ομάδας και οι εκτιμήσεις λένε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αγοράζοντας μετοχές.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
δεν το εχω καθολου λεμε?

Αδερφέ όλες της πληροφορίες θα τις βρεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20081216115152208

Ευχαριστω φιλε. Το εχω διαβασει αυτο, αλλα σκεφτομουν να εξουσιοδοτησω την αδερφη μου να παει με το ΑΦΜ μου στην Ελλαδα, να της στιλω ταυτοτητα κτλ. και να κανει την φαση. Απλα δεν εχω ιδεα πως γινετε μια εξουσιοδοτηση. Τελοσπαντον θα παρω τηλεφωνο στην ΠΑΕ.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι