Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Kατα την γνωμη μου το τοπικ που θα ανοιξει δεν πρεπει να περιεχει ποσα,αν περιεχει θα απεχω.το θεμα ειναι καθαρα στατιστικο και η συμμετοχη και μονο αρκει.

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν είδα να το έχει δημοσιεύσει κανείς και νομίζω αξίζει να υπάρχει και σαν οπτικοακουστικό υλικό η δήλωση του Ζαγοράκη:

http://www.in.gr/video/default.aspx?videoID=76789

makptol

• Guest
 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΑΠΑΙΤΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ
ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ .....
ΑΝ ΕΧΟΥΝ MAIL ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ .....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΤΩΡΑ.....

MetroStar

• Guest
Για να σκεφτώ μερικούς πρόχειρους :
Kαράς
Βέρτης
Μακρής
Μακρόπουλος
Χασαπόπουλος
Θρασκιά
Κανάκης
Καλυβάτσης
Σερβετάς
Ιατρόπουλος
Καιλή
Ρακιτζής
Δήμας
Μάλαμας
Παπάζογλου
Μελάς
Τσαπανίδου
Μητσιάς
Αυτιάς(?) αν και νομίζω είναι γαύρος

Να δω τι θα κάνουν όλοι αυτοί τώρα που τους χρειαζόμαστε.

giannis80

• Guest
Αν πάρουν όλοι αυτοί οι δούλοι του χρήματος μετοχές (εξαιρώ Μελά και Μητσιά που όντως πιστεύω να πάρουν), εγώ θα γίνω αστροναύτης.

BIANCONERO

• Guest
Οχι κ Γαυρος ο αυτιας..οχι κ ΠΑΟΚ ο καλιβατσης!

Κατα τα αλλα συμφωνω οτι ειναι τοσο στενα τα δεδομενα που θελει κ διαφημηση απο ΜΜΕ-επωνυμους για να προχωρησει..

τα δεδομενα ειναι εναντιον μας σε αυτη την περισταση..να δουμε αν θα μπορεσουμε να ξαναεκπληξουμε ολη την Ελλαδα...

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Για να σκεφτώ μερικούς πρόχειρους :
Kαράς
Βέρτης
Μακρής
Μακρόπουλος
Χασαπόπουλος
Θρασκιά
Κανάκης
Καλυβάτσης
Σερβετάς
Ιατρόπουλος
Καιλή
Ρακιτζής
Δήμας
Μάλαμας
Παπάζογλου
Μελάς
Τσαπανίδου
Μητσιάς
Αυτιάς(?) αν και νομίζω είναι γαύρος

Να δω τι θα κάνουν όλοι αυτοί τώρα που τους χρειαζόμαστε.

o καλυβατσης ειναι σκωληκας αδερφε.

υγ.Σορυ για το οφ τοπικ
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

MetroStar

• Guest
Θυμάμαι το 2004 ο Αυτιάς εξώφυλλο στο ΦΩΣ των Σπορ περιχαρής να λέει : Πήγα τον γιό μου στο Καραισκάκη και του είπα πως αυτό είναι το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης. Για τον Καλυβάτση μάλλον έχετε δικαιο τώρα που το σκέφτομαι.Απο βιασύνη τον έβαλα.Το θέμα είναι να προβάλουν όλοι την ΑΜΚ αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως κανένας δεν θα το κάνει.

giannis80

• Guest
Εγώ θα πω και κάποια άλλα ονόματα. Αλεξόπουλος (άντε να σε δούμε), Φώλιας (ο αδερφός του υπουργού που έχει τα goodys), Κανελλόπουλος(του ΤΙΤΑΝ, ο αδερφός αυτού που είναι στην αεκ αν και ο άνθρωπος δεν υποσχέθηκε ποτέ τίποτα), Μπιτσιάνης (τα βαζε με γούμενο,δεν μπορώ να πιστεψω οτι δεν θα βοηθήσει). Δηλαδή για πλάκα μαζεύονται 2-3 εκατ. από 7-8 άτομα τέτοιας επιφάνειας.Αλλά κάτι τέτοιοι έχουν την νοοτροπία ''γιατί να τα βάλουμε και να γίνει μάγκας ο ζαγοράκης?'' .Με τον γούμενο όμως τα χωνες (δεν αναφέρομαι στον Μπιτσιάνη, σε κάτι άλλους).

Υ.Γ Αθηναίος επιχειρηματίας, μη ΠΑΟΚΤΣΗΣ, βοήθησε οικονομικά για μια μεταγραφή του καλοκαιριού.Δεν δημιουργώ προσδοκίες, δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει,απλά ήθελε να βοηθήσει ίσως γιατί έχει καλές σχέσεις με τον Ζαγοράκη, είτε γιατί ίσως έχει συμπάθεια προς τον ΠΑΟΚ είτε συνδυασμός και των 2. Επαναλαμβάνω, δεν δημιοΥργώ προσδοκίες,απλά βοήθησε.Και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ επιχειρηματίες τύπου Αλεξόπουλου πετάνε αετό.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
καλό θα ήταν νομίζω να γίνει και σε αυτο το τόπικ μία λίστα με όσους παίρνουν μετοχές όπως έγινε και με τα διαρκείας,έτσι για να έχουμε μία εικόνα για το πως προχωράει η αύξηση.

Δεν έχει κανένα νόημα να δημιουργήσουμε τέτοια λίστα. Δεν θα βγάλουμε ΠΑΟΚόμετρο και μάλιστα με μόνο κριτήριο τα λεφτά. Συγγνώμη αλλά το βρίσκω λάθος και άχρηστο.

Χαίρομαι πάρα πολύ για τις εξελίξεις, καλό κουράγιο και καλή μας επιτυχία!
αυτονόητο είναι ότι δεν θα γράφουμε τα χρήματα που καταθέτουμε.
τι ΠΑΟΚόμετρα και ιστορίες γραφεις ρε φίλε?
έλεος πια..........μια στατιστική είπα να κραταμε.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

MetroStar

• Guest
Nαι ρε agraf δεν ειπαμε να βαλουμε και τετοιο

Απλά ποιοι πήραν μετοχές για να δούμε την κίνηση.

reset4

• Guest
καλό θα ήταν νομίζω να γίνει και σε αυτο το τόπικ μία λίστα με όσους παίρνουν μετοχές όπως έγινε και με τα διαρκείας,έτσι για να έχουμε μία εικόνα για το πως προχωράει η αύξηση.

Δεν έχει κανένα νόημα να δημιουργήσουμε τέτοια λίστα. Δεν θα βγάλουμε ΠΑΟΚόμετρο και μάλιστα με μόνο κριτήριο τα λεφτά. Συγγνώμη αλλά το βρίσκω λάθος και άχρηστο.

Χαίρομαι πάρα πολύ για τις εξελίξεις, καλό κουράγιο και καλή μας επιτυχία!

είπαμε η λίστα να μην περιέχει ποσά..

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΚΕΙ , είναι το σύνθημα

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Το γεγονός πως σε 2 αθηναϊκές εφημερίδες αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο (έστω και σε περιορισμένο χώρο) πως υπήρχε ανταπόκριση από την 1η μέρα για την ΑΜΚ, με κάνει απόλυτα αισιόδοξο!
Από κει και πέρα, δεν θεωρώ κακό να μπει λίστα με ονόματα μόνο για το ποιοί παίρνουν μετοχές.

Και κάτι τελευταίο: Όποιος είναι σε δίλλημα για το αν θα πάρει μετοχές ή όχι ας διαθέσει ένα τεταρτάκι από τον χρόνο του για να ανατρέξει στα θέματα που συζητούσαμε και στα posts που ανέβαιναν πριν από 3 χρόνια ας πούμε ή και πιο πίσω.Δεν έχουμε βγει ακόμα από τον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα...απλά δεν είμαστε γυμνοί. Ένα κλικ χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να πετάμε.Ας το κάνουμε το γ...μενο!

Υ.Γ. Δεν με απασχολεί καθόλου έαν ο Ζαγόρ ή ο Βιολίδης πάρουν μετοχές ή συνεισφέρουν σε χρήμα. Δεν τους θέλω για μετόχους ή χρηματοδότες. Για διαχειριστές των δικών μου (μας) χρημάτων τους θέλω για να ξανακάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Μέχρι στιγμής στη δουλειά τους έχουν ανταποκριθεί με το παραπάνω και συνεχίζω να τους εμπιστεύομαι.
Αδέρφια, μην τρώτε πρόλογο από Αθλητική και σια. Στο κάτω κάτω η υποστήριξη που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, έχει πιάσει τόπο.Και δεν μιλάω για την 2η ή την 1η ή την 3η θέση. Αυτά αλλάζουν. Μπορεί στο τέλος να βγούμε 4οι. Χεστηκα. Εγώ ξέρω πος ο ανυπόληπτος μέχρι τώρα ΠΑΟΚ υπλογίζεται από όλους εντός-εκτός και είδα μαζεμένους παιχταράδες που δεν είχα ξαναδεί (όλους μαζί τουλάχιστον) στην ομάδα μου. Ξέρω επίσης πως εδώ και 1 χρόνο δεν υπάρχει παίχτης που να του χρωστάμε, και πως όλοι δηλώνουν (και φαίνεται να το πιστεύουν) πως το κλίμα είναι εξαιρετικό. Τι στον πούτσο να θέλω παραπάνω για να πειστώ πως ο,τι έχω "επενδύσει" μέχρι τώρα (χρήμα, χρόνο, λαρύγγι) έχει πιάσει τόπο;;; Ε, σε αυτόν που το κατάφερε θα "ξαναεπενδύσω"!!!

guest4

• Guest
Πρέπει να ναι πολυ μαλακας καποιος για να πιστευει οτι Ζαγορ Ποικιλ Βρυζας κλπ
δεν θα αγοράσουν μετοχές.

Μα πολύ μεγαλος μαλακας.

Αυτο που θα θελα να πω είναι οτι αγοράζοντας και συμμετεχοντας στην ΑΜΚ
γινεσαι και κυριολεκτικα ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Το ότι ειμαστε όλοι εδω μέσα κοματια ειναι γνωστο. Πρεπει ομως να αποκτησουμε και ταυτοτητα.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Το γεγονός πως σε 2 αθηναϊκές εφημερίδες αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο (έστω και σε περιορισμένο χώρο) πως υπήρχε ανταπόκριση από την 1η μέρα για την ΑΜΚ, με κάνει απόλυτα αισιόδοξο!
Από κει και πέρα, δεν θεωρώ κακό να μπει λίστα με ονόματα μόνο για το ποιοί παίρνουν μετοχές.

Και κάτι τελευταίο: Όποιος είναι σε δίλλημα για το αν θα πάρει μετοχές ή όχι ας διαθέσει ένα τεταρτάκι από τον χρόνο του για να ανατρέξει στα θέματα που συζητούσαμε και στα posts που ανέβαιναν πριν από 3 χρόνια ας πούμε ή και πιο πίσω.Δεν έχουμε βγει ακόμα από τον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα...απλά δεν είμαστε γυμνοί. Ένα κλικ χρειαζόμαστε για να αρχίσουμε να πετάμε.Ας το κάνουμε το γ...μενο!

Υ.Γ. Δεν με απασχολεί καθόλου έαν ο Ζαγόρ ή ο Βιολίδης πάρουν μετοχές ή συνεισφέρουν σε χρήμα. Δεν τους θέλω για μετόχους ή χρηματοδότες. Για διαχειριστές των δικών μου (μας) χρημάτων τους θέλω για να ξανακάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Μέχρι στιγμής στη δουλειά τους έχουν ανταποκριθεί με το παραπάνω και συνεχίζω να τους εμπιστεύομαι.
Αδέρφια, μην τρώτε πρόλογο από Αθλητική και σια. Στο κάτω κάτω η υποστήριξη που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, έχει πιάσει τόπο.Και δεν μιλάω για την 2η ή την 1η ή την 3η θέση. Αυτά αλλάζουν. Μπορεί στο τέλος να βγούμε 4οι. Χεστηκα. Εγώ ξέρω πος ο ανυπόληπτος μέχρι τώρα ΠΑΟΚ υπλογίζεται από όλους εντός-εκτός και είδα μαζεμένους παιχταράδες που δεν είχα ξαναδεί (όλους μαζί τουλάχιστον) στην ομάδα μου. Ξέρω επίσης πως εδώ και 1 χρόνο δεν υπάρχει παίχτης που να του χρωστάμε, και πως όλοι δηλώνουν (και φαίνεται να το πιστεύουν) πως το κλίμα είναι εξαιρετικό. Τι στον πούτσο να θέλω παραπάνω για να πειστώ πως ο,τι έχω "επενδύσει" μέχρι τώρα (χρήμα, χρόνο, λαρύγγι) έχει πιάσει τόπο;;; Ε, σε αυτόν που το κατάφερε θα "ξαναεπενδύσω"!!!
. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΩ ΌΤΙ οι αθηναϊκές κολοφυλαδες σταματήσανε να βγαζουνε πια στο σφυρί όλους τους πεxτές μας γία το ΠΟΚ, γία να πουλάνε και καμία φυλλάδα.... ΟΎΤΕ ΈΝΑΝ... πάνε αυτά

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
επειδή τσατίστηκα πολύ με το ποστ που έχει λίστα με καλλιτέχνες και η αλήθεια είναι ότι δε διάβασα κ πολύ το τόπικ να πω και εγώ τη γνώμη μου..
ΠΑΟΚ είμαστε όχι ζητιάνοι να περιμένουμε από την Πόπη Τσαπανίδου να πάρει μετοχές, αν κ δε θα με πείραζε να κάνει μία έμμεση διαφήμιση από τις εκπομπές τις ή ου υπόλοιποι στα μαγαζιά που εμφανίζονται κ στις συνεντεύξεις που δίνουν να μιλούν γι αυτό το θέμα. εγώ προτιμώ να πει ο Καρράς στο ράδιο για την ΑΜΚ παρά να δώσει 500 ευρώ. Εκτός αν μπορεί και τα 2 να τα κάνει.

πάντως ΠΑΟΚ = ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ = ΛΑΟΣ

κ λαός είμαστε εμείς οι απλοί κ ας παρεξηγηθώ με αυτό που λέω.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
 Ρε παιδιά ηρεμία κάθε Μία διαφορετική αποσπι δεν σιμενει ότι πρέπει να σκοτωνόμαστε
 άλλος έχει ένα ευρό άλλος έχει εκατομμύρια
 αυτό που για μένα έχει σημασία είναι να τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου
ας έδωσε και μισό ευρό
ο καθένας ότι μπορει
 τι να κάνουμε δηλαδή αλλλος κάθετε στη τέσσερά και άλλος στην ένα έτσι θα το πάμε τώρα

BIANCONERO

• Guest
Ετσι...
συν τοις αλλοις υπαρχουν λογης ΠΑΟΚτσηδες...
Υπαρχουν αυτοι που το εχουν αποδειξει οτι πονανε για το συλλογο (Μελας, Ιατροπουλος,Μητσιας..ακομα και η Θρασκια απο γυναικες!) και αλλοι που ειναι ΠΑΟΚ απλα επειδη απο παιδια ειναι μια ομαδα (πχ η Τσαπανιδου που εχει πει οτι δεν εχει ιδεα απο αθλητικα, αν κ ειναι ΠΑΟΚ).

Σιγουρα η διαφημηση απο μερους τους θα ηταν πολυ πιο σημαντικη απο καποιο ποσο που θα εβαζαν στην αυξηση. Τωρα ποσοι εχουν τη δυνατοτητα και κυριως τη διαθεση να το κανουν ..αυτο ειναι αλλο θεμα!
Στα λογια εισαι ΠΑΟΚ, Αυτια (πχ)....εδω σε θελω, μπορεις να πεις (εστω) 2 κουβεντες απο την εκπομπη σου καποια μερα? Θα προσφερεις βοηθεια στο συλλογο που λες οτι αγαπας!

ΥΓ Μαρφιν στο κεντρο που εχει? Ξερει κανεις να βοηθησει? Μηπως θα ηταν καλο να επμαινε ενα θεμα στην αρχικη σελιδα που να περιεχει οσα χρειαζονται για την αγορα μετοχων + τις διευθυνσεις των καταστηματων της Μαρφιν (τουλαχιστον) στη Θεσσαλονικη?
Καλο ειναι για ενα μηνα αυτο να ειναι που θα κανει μπαμ στην αρχικη σελιδα πανω-πανω.......τιποτα αλλο!

ive4

• Guest
Ξέρει κανείς να μας πει τι γίνεται με τη φορολογική δήλωση του καθενός εάν κάποιος έχει μετοχές και ειδικά του ΠΑΟΚ ;

MetroStar

• Guest
Δες εδώ BIANCONERO http://www.marfinbank.gr/MarfinEgnatia/Gr/Branches/Branches.htm

Κάτι τέτοιο πρέπει να μπει στην αρχική.