Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49661 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dimos8enis

• Guest
σορι, αλλα αν καποιος νοιωθει κοροϊδο που θα βαλει απο το υστερημα του για τον ΠΑΟΚ, ας μη το κανει απλα.

MetroStar

• Guest
Ποιος μιλησε ρε παιδια για κοροιδια?Μην τρελαθούμε. Ο IRON μονο το ανέφερε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Metrostar,
φίλε κουμάντο στο πορτοφόλι του Ποικιλίδη και του Βιολίδη ας κάνουν οι γυναίκες τους (sic!)..μην τρελαθούμε κίολας! όποιος θέλει βάζει όποιος δε θέλει δε βάζει...ο καθένα ας είναι με τη σύνείδηση του...είναι  το πλέον σκουληκοποστ που έχω διαβάσει εδώ μέσα...έλεος ρε μάγκα....

MetroStar

• Guest
Mην το παίρνεις έτσι. Συμφωνώ σε αυτό που λες είναι θέμα συνείδησης. Ας κάνει ο καθένας οτι αισθάνεται.

bagos1

• Guest
στην προηγούμενη αύξηση ο Βιολίδης είχε βάλει πάνω απο 100 χιλιάρικα και στην πρώτη επι βεζυρτζή και οικονομίδη άλλα τόσα, χώρια που η ΠΑΕ του οφείλει πάνω απο 800 000 χιλιάρικα σε ταμειακές διευκολύνσεις οποτε και αυτά θα πάνε για μετοχοποίηση απο  οτι φαίνετε

MetroStar

• Guest
Ωραία αυτό ήθελα να μάθω.

Μπράβο στον Βιολίδη. Που έχει και το καλύτερο κλάμπ της πόλης.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Απο σελίδα 7 ενημερωτικού δελτίου (Διαβάστε λιγο να ξεστραβωθείτε!!)

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

zagorakis

• Guest
Ìáíäñßíïò: “Äýï óïýðåñ ìåôáãñáöÝò ìå ôá ÷ñÞìáôá ôçò áýîçóçò”
Ôï ìÝëïò ôïõ äéïéêçôéêïý óõìâïõëßïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ÁíäñÝáò Ìáíäñßíïò ìßëçóå óôï «Áèëçôéêü Metropolis»ãéá ôçí äéáäéêáóßá ôçò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. Ìåôáîý ôùí Üëëùí ôüíéóå: «Áðü óÞìåñá ôï ðñùß ôá ôçëÝöùíá ôçò ÐÁÅ äåí Ý÷ïõí óôáìáôÞóåé íá ÷ôõðÜíå. ÁðåõèõíèÞêáìå ðñþôá ãåíéêÜ óôïí ëáü ôïõ ÐÁÏÊ êáé íïìßæù üôé ðñÝðåé ðëÝïí íá ãßíïõí êéíÞóåéò óå åéäéêÝò ïìÜäåò, óå åðé÷åéñçìáôßåò ðïõ áãáðïýí ôïí ÐÁÏÊ, óôçí ïìïãÝíåéá ê.ô.ë. Áõôü ðïõ ðåñéìÝíïõìå áðü ôïí êüóìï åßíáé ìéá ìáæéêÞ ðñïóÝëåõóç, ðáñÜ ôï ýøïò ôïõ ðïóïý ôïõ êáèåíüò. Ôá ðïëëÜ Ýóïäá Ýñ÷ïíôáé áðü ôçí ìáæéêüôçôá ôïõ êüóìïõ. Ðñïóðáèïýìå íá óôÝëíïõìå ôïí êüóìï óôï ðéï êïíôéíü êáôÜóôçìá ôçò MARFIN ðïõ ìáò Ýêáíå ôçí ðéï êáëÞ ðñüôáóç êáé äéÝèåóå ôá êáôáóôÞìáôá ãéá åìÜò. Ìðïñåß íá ãßíåé ç êáôÜèåóç ÷ñçìÜôùí ãéá áãïñÜ ìåôï÷þí êáé ìÝóù åîïõóéïäüôçóçò. Äåí ìðïñåß ï êüóìïò íá ðÜñåé ìåôï÷Ýò áðü ôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ, áëëÜ ìüíï áðü êáôáóôÞìáôá ôçò MARFIN. Ç åðéôñïðÞ êåöáëáéáãïñÜò åßíáé áõóôçñÞ êáé èá ðñÝðåé ïðùóäÞðïôå êÜðïéïò íá Ý÷åé ÁÖÌ. Ç åðüìåíç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ðéóôåýïõìå èá åãêñéèåß íùñßôåñá. Ôá ðñþôá Ýóïäá (ó.ó èá ÷ñåéáóôïýí ðåñßðïõ 3 åêáôïììýñéá åõñþ) èá äéáôåèïýí ãéá äýï ìåãÜëåò ìåôáãñáöÝò ôïí ÃåíÜñç», óõìðëÞñùóå ï êýñéïò Ìáíäñßíïò, åðéâåâáéþíïíôáò ðëÞñùò ôï ñåðïñôÜæ ôïõ «Ì».

http://www.metrosport.gr/?p=10684

Offline t.b

• Αλλαγή
Ήρθε η ώρα μας να σπάσουμε τα δεσμά που κρατάνε τον ΠΑΟΚ.
Ήρθε η ώρα να τον κάνουμε από μεγάλο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
Εμείς ο λαός του ΠΑΟΚ, μόνο εμείς!
Αν συνεισφέρουμε ΟΛΟΙ δεν χρειαζόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ!

MetroStar

• Guest
Ο Μανδρινός και ο Τρυφωνίδης ποιοι είναι και με τι ασχολούνται?

Εdit Capricorn

Φίλε είσαι off topic. Αν θες να ρωτήσεις κάτι, καν το στο σωστό τόπικ.
Ας προσέχουμε λίγο για να μην κάνουμε το φόρουμ μας μπ....λο.
« Last Edit: December 16, 2008, 19:15:14 by Capricorn »

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
 Τα πράγματα είναι απλά
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ
Μας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσουμε μετοχές της αγαπημένης μας ομάδας με όσα χρήματα αντέχει η τσέπη του καθενός.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  Ο Ανδρέας Μανδρίνος είναι μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ από όταν ανέλαβε πρόεδρος ο Ζαγοράκης και χειρίζεται (και) θέματα που αφορούν το εμπορικό κομμάτι ενώ το επάγγελμά του είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείων ενώ μάλιστα είναι και ταμίας του συλλόγου ξενοδόχων Β. Ελλάδος.
  Για τον κ. Τρυφωνίδη και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δε γνωρίζω, ωστόσο γνωστός σε εμάς είναι από τη συμμετοχή του στο διοικητικό σχήμα Βεζυρτζή-Οικονομίδη, πήρε μέρος των μετοχών του Γούμενου τις οποίες και αρνήθηκε να παραχωρήσει στη διοίκηση Ζαγοράκη χωρίς να του καταβληθεί ένα ποσό 300.00 ευρώ που αξιώνει. Να σημειωθεί ότι ισχυρίζεται πως έχει συνεισφέρει ο ίδιος αυτό το ποσό και ζητά την επιστροφή του.
  Φαντάζομαι σε κάλυψα αν και πραγματικά απορώ που ρωτάς γιατί θα περίμενα να τους ξέρεις και τους δύο
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

MetroStar

• Guest
Σαν ονόματα μόνο. Πιο πολλά που να ξέρω για τις δραστηριότητες τους? Το ΣΔΟΕ είμαι?  :P

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
*βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα,  οποίος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα..... 
 *εγώ αδερφέ τέτοιον παίχτη γουστάρω που θα ξεσκίζεται στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ όχι να ναι φυτό σαν κι αυτούς που διώχνουμε και μας είχαν βγάλει την Παναγία με την μαλάκια τους μέσα στο γήπεδο
 *άντε τον πουλο όλοι 4 Κύπριοι hagan Μάρκος κουτσής Ατματζίδης βοκόλος επιτέλους ξεσκαρτάρισμα έξω τα λιμά φέρτε νέα πρόσωπα
 *γενικά παπά τρώμε.  Όλοι στο συλλαλητήριο την πέμπτη 4:30
 *Η απάθεια-  μη ενεργοποίησή είναι για μένα το μεγαλύτερο κακό στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.. 
 *ο γούμενος στη χτεσινή ανανέωσή του δύετε είπε πως δεν η  Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι καν θέμα φριιγγερ..  εγώ περιμένω να φάμε 9 goal μέσα στον βαζέλα για να το σκεφτεί...  άντε ρε μαλάκες ..
 *αχ ρε φουκαρά ΠΑΟΚ ποτέ θα γίνει αυτή η γαμημένη επανάσταση και θα έρθουν τα πάνω κάτω να ξαναγίνουμε ομάδα φόβητρο;  Να γαμάμε και να δέρνουμε και ας μην πάιρνουμε τα πρωταθλήματα όπως το 70.  Προσωπικά γουστάρω μέσα στο ναό και πολλές φορές και έκτος να ξεφτιλίζουμε τουσ<<πρωταθλητες>> τις πλάκας τους <<ευρωπαίους>> τα χανούμια και τα σκουλικακια και στ αρχίδια μου για τον τίτλο(  βέβαια αν έρθει καλοδεχούμενος)..  και στα Πελέ μου αν παίζει ο ζωγραφάκής και ο κάθε ζωγραφάκής αρκεί να τιμάμε την ένδοξη και βαριά αυτή φανέλα με τα 4 ιερά Γράμματα:  Π.  Α.  Ο.  Κ
 έχουν ιστορία γούμενε μαλάκα... 
 Μην ασχολείστε με την ομάδα του δημοσίου 2004 αεκ44 αστέ τις πουτάνες θα γυρίσει ο τροχός και θα τους γαμήσουμε αλλιώς Wink

- - - - - -- - - - - - -
Αυτά ήταν μερικά από τα ποστς μου τέλη 2004. Μια συμβουλή από μένα. Καλά, όσοι είναι παλαιότεροι στο φόρουμ στανταρ είναι συνειδητοποιημένα άτομα πλέον δεν έχω καμιά αμφιβολία γη αυτό αλλά καλό είναι να ξεσκονίσουμε όλοι το τι λέγαμε τοτε..Τραγικες στιγμές πραγματικά απίστευτες. Και να τώρα που έγιναν ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ όσα ζητούσα τότε. Πραγματικά κάθε μέρα βρίσκω και νέες αιτίες για να αυξήσω το ποσό με το οποίο θα συμμετάσχω και εγώ και όλοι μας στην αύξηση αυτή. Κάθε μέρα! Παίρνω μετοχές γιατί:
-Δίνω ¨αίμα¨ που τόσο πολύ το έχει ανάγκη ο σύλλογος.
-Συμμετέχω ο ίδιος στη διακυβέρνηση του μεγάλου αυτού πλοίου που με οδηγεί στο πιο γλυκά περιπετειώδες ταξίδι της ζώνης μου!
-Κάνω πράξη σε ένα άλλο επίπεδο τη λαϊκή βάση με την πραγματική της έννοια και όχι με κλειστά κλαμπ μετόχων που ο τελευταίος που έχει μετοχές έχει βάλει 15.000 ευρώ.
-Βοηθώ όπως και αυτοί που τότε έχτιζαν την Τούμπα.
-Αφήνω κάτι στα παιδιά μου. Θα έχω απάντηση όταν κάποια φορά με ρωτήσει το παιδί μου "μπαμπά εσύ τι έκανες για τον ΠΑΟΚ";
-Δίνω ευκαιρία στην ομάδα να χτυπήσει κάτι πολύ καλό φέτος με καλύτερες συνθήκες!
-Επιβραβεύω αυτούς που τρέχουν μέρα νύχτα για τον ΠΑΟΚ
-Ευχαριστώ αυτούς που μέχρι τώρα με έχουν ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.
-Ελαχιστοποιώ πιθανότητες εμφάνισης ΛΑΜΟΓΙΩΝ
-Δίνω τα χρήματα μου σε μια αιτία, σε κάτι που αγαπάω και όχι σε τσιγάρα ξύδια κινητά και άλλες εφήμερες υλικές χαρές της ζωής.
-Παίρνουν τα @@ μου για άλλη μια φορά οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι αυτά τα μιάσματα του Ελληνικού Κράτους.
-Δίνω απάντηση οπαδικά και όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα. Με μαθαίνει καλύτερα η Ευρώπη.
-Έχω έλεγχο και γνώση στο τι συμβαίνει στην ΠΑΕ. Διαφάνεια. Εξυγίανση!
-Χτίζω προπονητικό κέντρο. Δεν ξανα ασχολούμαι με μαλάκες ντεμεκ επιχειρηματίες ούτε τρέχω σε λακούβες και ντουζιέρες με κρύα νερά. Τους παίζω στα ίσια!
-Είμαι μέτοχος! Μετράω!!
- Είμαι λέφτερος και όχι δέυτερος! ΕΙΜΑΙ Π.Α.Ο.Κ !!!!!!!!!!!

MetroStar

• Guest
Πριν διαβάσω τη συνέχεια νόμιζα τα έγραψες αυτές τις μέρες αυτά!! Όλα έγιναν πραγματικότητα. Ολοι στην ΑΜΚ για ακόμα πιο πολλα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αυτό το μουνόπανο ο τρυφωνίδης ακόμα τις έχει τις μετοχές που τούδωσε ο γούμενος έτσι??? 6,22%  έχει το βρωμοσκούληκο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
καλό θα ήταν νομίζω να γίνει και σε αυτο το τόπικ μία λίστα με όσους παίρνουν μετοχές όπως έγινε και με τα διαρκείας,έτσι για να έχουμε μία εικόνα για το πως προχωράει η αύξηση.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ανοίξτε το λοιπόν αφού το ζητάτε τόσοι πολλοί.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
καλό θα ήταν νομίζω να γίνει και σε αυτο το τόπικ μία λίστα με όσους παίρνουν μετοχές όπως έγινε και με τα διαρκείας,έτσι για να έχουμε μία εικόνα για το πως προχωράει η αύξηση.

Δεν έχει κανένα νόημα να δημιουργήσουμε τέτοια λίστα. Δεν θα βγάλουμε ΠΑΟΚόμετρο και μάλιστα με μόνο κριτήριο τα λεφτά. Συγγνώμη αλλά το βρίσκω λάθος και άχρηστο.

Χαίρομαι πάρα πολύ για τις εξελίξεις, καλό κουράγιο και καλή μας επιτυχία!

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
Εμπρος της γης οι ερωτευμενοι! ΠΑΟΚ λατρεια μου