Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49989 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Ο north τα είπε όλα με τέσσερα γράμματα, τόσο οικεία προς άλλα τέσσερα.
ΠΑΟΚ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

kp-83

• Guest
Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και διεκδικητή τίτλων;;;
Θέλουμε τον ΠΑΟΚ στα χέρια μας;;;;
Θέλουμε διαφάνεια και οικονομική εξυγίανση;;;
Θέλουμε μεταγραφές  και παιχταράδες;;;;
Θέλουμε αθλητικό κέντρο;;;
Θέλουμε να μην ξανά έχουμε γούμενο-παγώνη-μπατατούδη και λαμόγια;;;

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ

ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
θα κανω μια προβλεψη χωρις να μπορει να επαληθευθει βεβαια αλλα αυτη ειναι η αισθηση μου.
Απο μελη αυτου του φορουμ πιστευω οτι θα μπουνε στο νερο μια 100αρα χιλιαρικα στην αμκ.

UNIV υπαρχουν εδω μεσα ατομα τα οποια μπορουν να δωσουν πανω απο 200 ευρω max?
Υπαιραισιοδοξο σε βλεπω... Τεσπα, οπως ειπαμε εγω φετος θα κανω μετοχες το διαρκειας του Δροσου κ την φανελα του Κονσεισαο...Μακαρι να μπορουσα για περισσοτερο αλλα... :(
Ολοι προσπαθηστε να κοψετε απο καπου. 2 ποτα ο ενας, ενα μπουκαλι στα μπουζουκια ο αλλος, μια εκδρομη στο καιμακ ο τριτος, κοψτε απο καπου...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

MetroStar

• Guest
Οφείλουμε να επισημάνουμε και ένα καλό προς τα ΜΜΕ ότι και τα τρία μεγάλα, Σπορ ΦΜ, κοντρα και σπορ24 ειχαν την ΑΜΚ πρώτο θέμα.

mpougatsas

• Guest
Ερώτηση: Με το δίπλωμα οδήγησης πάνω στο οποίο αναγράφεται το ΑΦΜ μπορεί κάποιος να πάρει μετοχές;;

bagos1

• Guest
οτιδίποτε πιστοποιεί το ΑΦΜ κάνει (βιβλιάριο ΙΚΑ, λογαριασμοί ΔΕΗ , ΟΤΕ, ΝΕΡΟΥ, δίπλωμα, λογαριασμός κινητού ) το μοναδικό θέμα που έχει προκύψει προς το παρόν είναι το θέμα τις ύπαρξης λογαριασμού στην Μαρφίν. σε μερικές τράπεζες προκειμένου να σου τραβήξουνε τα λευτά και να τα βάλουνε στην αύξηση σου ζητάνε λογαριασμό και αν δεν έχεις  σου ζητάνε να σου ανοίξουνε

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Δεν μου ζητήθηκε λογαριασμός καταθέσεων. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στο κατάστημα της Μαρφίν στην Άνω Τούμπα με την ταυτότητα, το εκκαθαριστικό της εφορίας και τα λεφτά. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη.

Αν βρει κανείς καμιά διεύθυνση με τη σημερινή συνέντευξη του Ζαγοράκη σε εμ-πι-θρι ή κάτι τέτοιο ας την ρίξει στο τόπικ.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Diego-4

• Guest
ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ...ΟΡΙΣΤΕ , Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

jmjyiannis

• Guest
Ρε παιδες υπαρχει πουθενά η συνέντευξη να την κατεβασουμε οσοι δε μπορουσαμε να τιν ακουσουμε;

jmjyiannis

• Guest
Αυτά ειναι.... Ευχαριστώ τα μεγιστα...

MetroStar

• Guest
O Zαγοράκης προσωπικά θα συμμετάσχει στην αύξηση? Ή και κάποιος εκ των Βιολίδη Ποικιλίδη?

YΓ. Εδωσε καλή απάντηση στα σκουλίκια για τις αναλύσεις και τις μαλακιες τους.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χεχε ρε παίδες, μη λέτε εδώ ''όλοι μετοχές'' κ τέτοια. Εμείς σίγουρα θα πάρουμε όλοι.
Το θέμα είναι να πείσουμε συγγενείς, φίλους, γκόμενες κτλπ να συμμετάσχουν έστω και με το ελάχιστο ποσό.
Καλά τα είπε ο πρόεδρος σήμερα, μπράβο του. Έδειξε προσγειωμένος και ρεαλιστής και έκανε ρόμπα τους μαιντανούς των ραδιοφώνων.

Απ'όσο κατάλαβα γύρω στα 6 εκατομύρια πρέπει να μπουν. Αν βάλει ο Σαχπατζίδης 2-3 (που μετά την εμπλοκή του ονόματος του στο θέμα Βατοπεδίου είμαι σίγουρος πως θα βάλει...), απλοποιούνται αρκετά τα πράγματα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 13α του Κ.Ν. 2190/1920, εφόσον δεν καλυφθεί ολοσχερώς το ανώτατο ποσό της
αύξησης, το Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας θα αυξηθεί μέχρι του ποσού της κάλυψης.

απο http://www.paokfc.gr/webpics/files/%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F_%CE%A0%CE%91%CE%95_%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A_06.06.2008.pdf

peja_4

• Guest
Καντε ενα τοπικ:"Ποια μελη του PAOKWORLD πηραν μετοχες και ποσες"
οπως με τα εισητηρια διαρκειας.
Ετσι θα δουμε τι κινηση εχει και ποσες αγοραζουμε εμεις εδω
για να δουμε πως περιπου θα παει.

MetroStar

• Guest
To πόσες πιστεύω δεν χρειάζεται. Δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τα μέλη με βάση τα λεφτά. Το ποιοι πήραν αρκεί.Η πράξη μετράει. Είμαι σίγουρος πως όσοι πηραν/θα παρουν θα δώσουν το περισσότερο που μπορουν.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Τα πραγματα ειναι απλα....Οι συγκυριες μας βοηθουν...

1) Ερχονται χριστουγεννα και οι πιο πολλοι περιμενουν τον β μισθο...Να η ευκαιρια να δωσουμε ενα ποσο απο εκει οσο δυσκολα και αν τα βγαζουμε περα...
2) Η ομαδα παει αψογα μεχρι στιγμης και ειμαστε ολοι ενθουσιασμενοι...Σκεφτειτε να μην ειχαμε την αναλογη πορεια και να εβγαινε τωρα η διοικηση να κανει καλεσμα στον κοσμο για την ΑΜΚ..
3) Ποσο λαο εχουμε σε ολον τον ελληνισμο?...Ενα μυριο? Ε απο αυτους δεν υπαρχουν 100000 να δωθει κατα μεσο ορο απο 100 ευρω?..Μιλαω κατα μεσο ορο, εννοειται πως οι πιο πολλοι θα δωσουν λιγοτερα απο 100 ευρω αλλα υπαρχουν και πολλοι που μπορουν να σκασουν περισσοτερα και ιδιως του εξωτερικου...

Πιστευω πως θα ανταποκριθουμε ολοι μας...Ολα μας πανε μια χαρα και δεν υπαρχει λογος για πισωγυρισμα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Καντε ενα τοπικ:"Ποια μελη του PAOKWORLD πηραν μετοχες και ποσες"
οπως με τα εισητηρια διαρκειας.
Ετσι θα δουμε τι κινηση εχει και ποσες αγοραζουμε εμεις εδω
για να δουμε πως περιπου θα παει.

Με πρόλαβες αδερφε.Μόλις θα εγραφα ακριβως τα ιδια. +1000000000000000000000000000
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline cure

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ! Η πρόταση που περικλείει το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή!
Αν το καταφέρουμε αυτό ρε μάγκες τότε θα είμαστε μία ευλογημένη γενιά ΠΑΟΚτσήδων που θα τη μνημονεύουν τα δισέγγονά μας και θα μας ζηλεύουν.

Ελεύθερος ΠΑΟΚ, με μας τους ίδιους να είμαστε υπεύθυνοι για να μη ξανασκλαβωθεί! Και άμεσους ελεγκτές των επίδοξων "επενδυτών". Να μη τρέχουμε και δεν φτάνουμε εκ των υστέρων, όπως μέχρι τώρα. Ωραίο ακούγεται. Ακριβώς σαν όνειρο.
Ή στο τέλος τέλος αν δεν τα καταφέρουμε τελείως θα αφήσουμε παρακαταθήκη το αθλητικό κέντρο. Κι αυτό δεν θα είναι λίγο. Ίσα ίσα, κατόρθωμα ανάλογο του χτισίματος της Τούμπας θα είναι.
Ή ένα πρωτάθλημα... Πάντως στο βρόντο δεν θα πάνε τα λεφτά μας. Αυτό είναι βέβαιο.

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τον ΠΑΟΚτσή που δεν θα πάρει έστω και λίγες μετοχές. Ίσως δεν μπορεί να το δει, όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Κρίμα γι' αυτόν! Είναι άλλη φάση εδώ μέσα στα ΠΑΟΚτσήδικα όνειρα...

Είμαι πολύ αισιόδοξος πως, όπως ακριβώς με τα διαρκείας, έτσι και με τις μετοχές ο λαός του ΠΑΟΚ θα τρελάνει κόσμο με το πού φτάνει η μούρλα του γι' αυτή την ομάδα. Πως λέγανε τότε πως η ένατη θέση θα έδιωχνε τον κόσμο και αντίθετα τα διαρκείας φεύγανε σαν μπουκάλια νερό σε καύσωνα, έτσι και τώρα που λένε για την οικονομική κρίση θα ψάχνονται να καταλάβουν τι παίζει με μας και που τα βρίσκουμε τα λεφτά. Μα δεν καταλαβαίνει κανείς ότι οι άλλοι έχουν προτεραιότητες στα έξοδα ως εξής: φαγητό, στέγη, ένδυση, μετακίνηση, διασκέδαση και κάπου εκεί βάζουν την ομάδα τους, ενώ ο ΠΑΟΚτσής την ιδέα του τη βάζει στις πρώτες ανάγκες, αυτές της επιβίωσης κι όχι της ψυχαγωγίας; Δεν πειράζει, ας μη καταλάβουν ποτέ.

Κάτι τελευταίο. Όλη η γκαύλα είναι μόλις βγεις από τη Τράπεζα. Νιώθεις περίπου σαν να έδωσες μόλις αίμα σε κάποιον δικό σου που το είχε ανάγκη. Νιώθεις, παράξενα και ανεξήγητα, πιο ΠΑΟΚ από πριν! Και μετά βλέπεις τους παιχταράδες μας και λες ότι κάπου συνέβαλες κι εσύ. Άλλη αίσθηση!

Αφήστε λοιπόν τους άλλους να είναι πελάτες και πάρτε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σας!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Το κάλεσμα του Προέδρου για την Α.Μ.Κ.

Επίσημο κάλεσμα στον κόσμο για την συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος, Θ. Ζαγοράκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις πιο σημαντικές μέρες στην ιστορία του συλλόγου και από τη στιγμή που ανέλαβα. Η κάλυψη είναι το μεγαλύτερο όνειρο για όλους μας. Σημαίνει πάρα πολλά αυτό".

"Το θέμα είναι ότι η ομάδα στηρίζεται μόνο σε έναν επενδύτη που είναι ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μεταξύ μας υπάρχει ειλικρίνεια και θα υπάρχει όσο θα είμαστε εδώ πέρα. Ακούω διάφορα για επενδυτές και ανθρώπους που έχουν κάνει ραντεβού μαζί μου και αυτό είναι αποτρεπτικό για αυτόν που θέλει να βοηθήσει. Εκτός αν ξέρετε κάτι που δεν ξέρω. Να το μάθω και εγώ. Για πρώτη και τελευταία φόρα: Αν υπήρχε κάποιος θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε, ναι υπάρχει και θα προστάτευα τον κόσμο, όπως έχω υποχρέωση. Θα θεωρούσα άτιμο να κάνουμε αυτό το κάλεσμα ενώ ξέρω ότι υπάρχει κάποιος άλλος από πίσω και θα έχουμε ραντεβού σε μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει αυτό".

"Είμαστε σε πολύ κάλο δρόμο. Ξέρω ότι το ποσό είναι απαγορευτικό ειδικά στις εποχές μας. Δεν είμαι τρελός να περιμένω να καλυφτεί μέσα σε ένα ενάμιση μηνα. Αν μπει έστω και το ¼ νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να αλλάζει επίπεδο. Θα το κάνει σε πιο γρήγορο ρυθμό".

"Δεν υπάρχει κανείς από πίσω ό,τι εθνικότητας και να είναι αυτός. Οι μοναδικοί είναι ο κόσμος, ένας άνθρωπος που εξέφρασε επιθυμία, ο κ Σαχπατσίδης και κανένας άλλος. Θα λέμε αλήθεια και αυτό που ισχύει σε αυτή την ομάδα".

"Θα ήθελα να πω που θα πάνε αυτά τα λεφτά. Τα χρήματα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πάνε στο αθλητικό κέντρο που είναι το όνειρο όλου του ΠΑΟΚτσήδικου λαού και στην ενίσχυση της ομάδας. Όλα θα είναι ξεκάθαρα μέχρι το τελευταίο ευρώ, ώστε ο καθένας να ξέρει και να μπορεί να ελέγξει που θα πάνε".

"Είναι δύσκολο να ζητάμε συνεχεία από τον κόσμο αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο κόσμος έκανε την ομάδα να είναι σε κάλο επίπεδο. Έτσι θα προσπαθήσει να την πάει ακόμα πιο ψηλά. Μακάρι να υπήρχε επενδυτής αλλά δεν υπάρχει. Εδώ και 3 μήνες ακούω καθημερινά ότι κάποιος θα έρθει. Αυτό δεν ισχύει και εσείς πρέπει να προστατέψετε την ομάδα. Εσείς γνωρίζετε και εσείς θα μεταφέρετε αυτά που θέλουμε να περάσουν στον κόσμο".

"Θα προσεγγίσουμε κάποιους ανθρώπους με οικονομική άνεση, αλλά σημασία έχει ο κόσμος και η συσπείρωση. Αν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες συμμετάσχουν στην αύξηση, ο στόχος που έχουμε βάλει θα επιτευχθεί".

"Για να φαινόμαστε εντάξει πάει να πει ότι είμαστε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα έχει τελειώσει και έχουν εξαλειφθεί τα προβλήματα. Για φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλά όσον αφορά για το εάν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Είμαστε σε καλό δρόμο και δεν έχουμε προβλήματα με τον ισολογισμό, ο οποίος πέρυσι ήταν κατά δύο εκατομμύρια ευρώ θετικός".

"Η αύξηση σου δίνει τη δυνατότητα και νομίζω ότι είναι εφικτό να γίνει χωρίς να προκαλέσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στον καθένα, αφού αρκεί η συμμετοχή. Δεν μπορούμε εμείς να βάλουμε κι άλλο μέσα την ΠΑΕ χωρίς έσοδα και σε δύο τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Θα μπορέσουμε να καλύψουμε την υπέρβαση που κάναμε το καλοκαίρι. Βοηθάμε όλοι σε αυτό".

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=200812151457355
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ