Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
εγω νομιζω πως γελοιοποιεί το ολο θεμα,ξέρω δεν εχεις τετοια πρόθεση αλλα σε ενα τετοιο σημαντικο θεμα,πρεπει να ειμαστε λιγο πιο σοβαροί.
θα σε παρακαλουσα να το βγαλεις απο το youtube,βεβαια ειναι δικια σου αποφαση αλλα εμενα με προσβαλλει σαν ΠΑΟΚτση.

Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ

CLUB LARISA

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=3RexlhZil9Q

ΚΑΝΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ YOUTUBE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Καλά ρε αδερφέ, πλάκα μας κάνεις?

Offline savage republic

• Βασικός

Panagiotis4

• Guest
ρε παιδια εγώ δεν εχω καταλάβει.μπορώ να πάω και σήμερα στην τραπεζα και να αγοράσω μετοχές?Ισχύουν αυτά που είχε πει ο Παπαδόπουλος πριν παραιτηθεί?

Bayern4

• Guest
ρωτα τον υπευθυνο επικοινωνιας της παε. εκτος κ αν περιμενεις την λεγομενη.. καμπανια.

dimos8enis

• Guest
παιδια ποσοι εχετε σκοπο να παρετε μετοχες? εγω διαθετω χρημα για 600 μετοχουλες παντως...

northeagle_4

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=456A12309791AAD2415E4AFF7AFFB9B3?newsCode=20081204172657328

04.12.2008     Συνέντευξη Τύπου για την Α.Μ.Κ.

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με θέμα την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9.Δεκ.2008 και ώρα 13:30 στην αίθουσα VIP του γηπέδου της Τούμπας.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
παιδια ποσοι εχετε σκοπο να παρετε μετοχες? εγω διαθετω χρημα για 600 μετοχουλες παντως...

Εγω πήγα σήμερα το πρωί απ το υποκατάστημα της marfin στη πόλη μου αλλά δε μπόρεσα να συννενοηθώ για τα καλά μαζί τους. Ήταν πρώτη μέρα σήμερα και δικαιολογώ τη μη πλήρη ενημέρωση των υπαλλήλων για τη διαδικασία. Μου είπαν πως χρειάζεται να ανοιξω λογαριασμό απο τον οποίο θα παρουν το ανάλογο ποσό που αντιστοιχεί στις μετοχές. Νομίζω όμως πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δηλαδή μπορείς να δώσεις τα χρήματα απ' ευθείας χωρίς να αναγκάζεσαι να ανοιξεις καταθετικό λογαριασμό. Απο τη μια αυτό, απο την άλλη η μαλακία που μου πέταξε ο υπάλληλος  >:( , με έκαναν να φύγω νευριασμένος και έτσι θα το αφήσω να περάσουν λίγες μέρες...

junior

• Guest
Εγώ πάντως φίλε 2 φορές συμμετείχα σε αύξηση, νομίζω στην Εθνική και οι δυο, και ποτέ δεν μου ζητούσαν λογαριασμό.
Απλή κατάθεση κάνεις το ποσό που θέλεις και μετά παίρνειςτηλέφωνο στο τμήμα μετοχών της ΠΑΕ για να δωσεις τα στοιχεία σου και να σου ανοίξουν το φάκελο.

edit: η μια (η τελευταία) ήταν στην Πειραιώς.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Oποιος συμμετειχε στην προηγουμενη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, οποτε και τσιμπησε μετοχες, και το εκανε απο εξωτερικο ας κανει μια παλικαρια και ας μου στειλει ενα πμ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline agraf

• Αλλαγή
Με αφορμή τα όσα γίνονται στον Πανιώνιο που φαίνεται να χάνει τον επενδυτή του,

έχουμε άλλο ένα παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να ανήκει σε δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του παρά σε έναν λεφτά που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε αφήσει στο έλεος του Θεού, των χρεών και της κάθε κυβέρνησης.

Πρέπει να ξεκινήσουμε όσοι πιο πολλοί γίνεται και με τον καιρό να γίνει συνείδηση ότι ο ΠΑΟΚ θα ανήκει σε ανθρώπους που τον λατρεύουν και θα διοικείται επίσης από ανθρώπους που τον λατρεύουν.

Passenger-4

• Guest
ki egw symmeteixa epi vezirtzi stin agora metoxwn kai apo 2 diaforetikes trapezes apla katethesa ta lefta mou se logariasmo tis pae gia agora metoxwn (parepiptontws tous tiltlous den tous exw parei akoma kai exoun perasei 2 xronia...xixi)

Tέρμα τα Greeklish
       http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=post;msg=233757;topic=7407.820;sesc=98a209ee51f650bb1f756b767c84cbd7

Greeklish
« Last Edit: December 05, 2008, 11:13:14 by Capricorn »

Offline babis36

• Αλλαγή
Παντως μαγκες βλεπω διαθεση απο τον κοσμο να βοηθησει.Σε οσους ΠΑΟΚΑΡΕΣ μιλαω ειναι διατεθειμενοι να τα σκασουν.Για να δουμε τι απιδια θα πιασει το σακουλι του Ζαγορ??
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

BIANCONERO

• Guest
Το "ΣΑΚΟΥΛΙ" ειναι ολονων μας... ;)

reset4

• Guest
συμφωνώ.. το σακούλι είναι όλων μας.. και μην ακούω δικαιολογίες ότι το χρ. διάστημα είναι μικρό.. ο καθένας μας ήξερε για την αύξηση ενα χρόνο πριν.. βασικά η αύξηση έχει αρχίσει απο πιο νωρίς απλά είναι το 2ο μέρος της αν δεν κάνω λάθος..
προτείνω να δημιουργηθεί το ανάλογο τοπικ αφού ήδη άνοιξε  η αύξηση όπως αυτό με τα εισιτήρια διαρκείας

προσωπικά θα περιμένω την τρίτη για την συνέντευξη, και απλά την τετάρτη θα κάνω το καθήκον μου.

πάντως έχω ήδη ψήσει 3-4 φίλους μου που δεν είναι και ΠΑΟΚ να μου δώσουν και αυτοί για να βάλω περισσότερα χρήματα και να τους φέρω μετοχές.

dimos8enis

• Guest
ναι οντως συμφωνω με τον προλαλησαντα, κι εγω εχω δυο φιλους ΠΑΟΚΙΑ που ειναι ετοιμοι να τα σκασουν οπως κι εγω στο μετρο του δυνατού παντα...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
εγω νομιζω πως γελοιοποιεί το ολο θεμα,ξέρω δεν εχεις τετοια πρόθεση αλλα σε ενα τετοιο σημαντικο θεμα,πρεπει να ειμαστε λιγο πιο σοβαροί.
θα σε παρακαλουσα να το βγαλεις απο το youtube,βεβαια ειναι δικια σου αποφαση αλλα εμενα με προσβαλλει σαν ΠΑΟΚτση.

Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ

Παρακαλω τον και γω MetroStar να αποσυρει το βιντεο, πριν το παρουν οι αλλοθρησκοι. Αντιθετα, η πρωτη προσπαθεια πολυ συμπαθητικη.Οποιος εχει  ταλεντο σε image/video editing ας κανει μια προσπαθεια...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

euboia4

• Guest
πιστευω ολοι μας θα δωσουμε απο κατι στην αμκ.Αυτο που με προβληματιζει ειναι η οικονομικη κριση.Για να μιλησω για τον εαυτο μου,πολυ δυσκολα θα δωσω ενα ποσο πανω απο 200 ευρω,100 τωρα και 100 σε ενα μηνα.Αλλες χρονιες δεν θα ηταν τοσο δυσκολο για μενα ,οπως πιστευω και για πολλους απο μας, να δωσω αρκετα περισσοτερα αλλα στην τωρινη οικονομικη συγκυρια δυσκολα το βλεπω να μαζευτουν 23 εκατ.Αλλα με τοσο τρελο λαο ολα τα περιμενω.Μονο εμεις μπορουμε να καταφερουμε κατι τετοιο και να βαλουμε τα γυαλια σε ολους τους δηθεν τεραστιους λαους.

Offline agraf

• Αλλαγή
συμφωνώ.. το σακούλι είναι όλων μας.. και μην ακούω δικαιολογίες ότι το χρ. διάστημα είναι μικρό..

Αυτό και μένα μου κάνει εντύπωση....Δεν το συζητάμε, ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να γίνει πανζουρλισμός στις τράπεζες αλλά είναι πραγματικά μικρό το χρονικό δοάστημα μέχρι τις 23 ιανουαρίου. Μέχρι πριν λίγο καιρό ξέραμε για 12 μήνες.

Είναι ένα από τα θέματα που την Τρίτη πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Νομίζω πως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παράταση, τουλάχιστον ένα μήνα άρα μιλάμε για 23 Φεβρουαρίου. Αλλά όπως σωστά λέει ο agraf, την Τρίτη όλες οι απορίες μας θα λυθούν λογικά οπότε αναμένουμε!