Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Δηλαδή πάω αύριο απ το πρωί σε μια τράπεζα Μαρφίν και μπορώ να αγοράσω μετοχές?

Τι πρέπει να έχω μαζί μου και τι μου δίνουν σαν απόδειξη?

Offline epic

• Αποστολή
  • **
@ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, PAOKCURE, ΜPOUGATSAS,

Ευχαριστω για την προσοχη.
Η ενσταση μου για το ποστ του PAOKCURE ηταν πανω στο ζητημα "ελευθερια του λογου" (στο οποιο ειμαι καπως ευαισθητος) και οχι τοσο στην ουσια των θεσεων του για την ΑΜΚ. Δεν εχω ιδεα τι μπορουν να προσφερουν οι αντιθετες αποψεις, θελω ομως να εχουν τη δυνατοτητα να ακουγονται. Εξαλλου, θεωρω οτι με τη συζητηση, μπορει καποιος που ειναι καπως διστακτικος να πειστει τελικα και να παρει μετοχες, γιατι οχι;
Εφοσον δε τιθεται θεμα λογοκρισιας το ζητημα, απο εμενα τουλαχιστον, θεωρειται ληξαν.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Δηλαδή πάω αύριο απ το πρωί σε μια τράπεζα Μαρφίν και μπορώ να αγοράσω μετοχές?

Τι πρέπει να έχω μαζί μου και τι μου δίνουν σαν απόδειξη?

Ναι.
Μόνο ταυτότητα.
Συμπληρώνεις μία αίτηση που υπογράφεις και παίρνεις μία απόδειξη της κατάθεσης.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

giannis80

• Guest
Χωρίς να θέλω να κάνω τον καμπόσο,αλλά περιμένω πως και πως το δώρο χριστουγέννων για να πάω να γίνω κάτοχος κάποιων εκατοντάδων μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ανυπομονώ,νιώθω ωραία στη σκέψη,πιστεύω οτι βγαίνοντας από την τράπεζα θα νιώσω ευτυχισμένος σε σημείο που να πιστέψω οτι την κάλυψα μόνος μου (αν και δυστυχώς δεν εχω την δυνατότητα), θα κάνω δηλαδή σαν χαζοχαρούμενο παιδάκι.Έτσι σκέφτομαι. Έχω ελπίδα όμως,παίρνω δύναμη καλύτερα και από τους υπόλοιπους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.Σκέφτομαι, δεν μπορεί ρε πούστη μου, δεν γίνεται να μην δεν βρεθούν 100.000 άτομα στη Β. Ελλάδα να βάλουν από 100 Ευρώ μ.ο να μαζέψουμε στο έτσι 10 μύρια. Συν κάτι Σαχπατζίδηδες, συν τα αδέρφια εξωτερικού, απο δω απο κει, υπάρχει ελπίδα μέσα μου.

Offline agraf

• Αλλαγή
με τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού τι θα γίνει άραγε? Πως θα μπορέσουν να αγοράσουν μετοχές? Για να δούμε

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό χρειάζεται:
ΙΒΑΝ
SWIFT
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού
θα γράψουμε ή θα πούμε στον υπάλληλο της τράπεζας να γράψει για ποιό σκοπό είναι η κατάθεση και λογικά θα είμαστε κομπλέ.
Εγώ έτσι είχα στείλλει λεφτά στον ΑΣ ΠΑΟΚ όταν τρέχαμε να πληρώσουμε τον Σαλπιγγίδη

MetroStar

• Guest

LFPADRAM

• Guest
  02/12/2008 19:15  »  ÐÁÏÊ - ÌéëÜåé óå ìéá åâäïìÜäá ï ÆáãïñÜêçò
Ôçí ðñïóå÷Þ Ôñßôç (9/12) óôéò 1.30 ôï ìåóçìÝñé ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò èá ðáñá÷ùñÞóåé óõíÝíôåõîç Ôýðïõ óôçí Ôïýìðá êáé èá ìéëÞóåé ãéá üëïõò êáé ãéá üëá. Êýñéï ìÝëçìá ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé íá ðáñïõóéÜóåé ìå óôïé÷åßá ôçí êáìðÜíéá ãéá ôçí áãïñÜ ìåôï÷þí áðü ôïí êüóìï þóôå íá ðñï÷ùñÞóåé ðéï ïìáëÜ ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ, öõóéêÜ èá áíáöåñèåß êáé óôï ôé èá óõìâåß ìå ôá ÷ñÝç ôïõ ÄéêåöÜëïõ ðñïò ôï äçìüóéï.

Ï ÆáãïñÜêçò èá êÜíåé ãíùóôÝò ðåñéóóüôåñåò ëåðôïìÝñåéåò ãéá ôç óõíÜíôçóç ðïõ åß÷å ìå ôïõò Ã. Áëïãïóêïýöç êáé Ã. Éùáííßäç ãéá ôç ñýèìéóç ôùí ÷ñåþí êáé ôçí ðáñáãñáöÞ ôüêùí êáé ðñïóáõîÞóåùí óå áõôÜ, Ýíá “áãêÜèé” ðïõ áêüìá “ôñþåé ôá óùèéêÜ” ôïõ ÄéêåöÜëïõ.

Óôï áãùíéóôéêü óêÝëïò ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò åßäå ôïí ÂëÜíôáí Éâéôò íá ìçí ðñïðïíåßôáé ôçí Ôñßôç, åîáéôßáò åíüò ðñïâëÞìáôïò óôç ìÝóç, ùóôüóï åêôéìÜôáé ðùò ôçí ÐÝìðôç èá åßíáé óå èÝóç íá ãõìíáóôåß êáé íá ôåèåß äéáèÝóéìïò ãéá ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí ÁóôÝñá Ôñßðïëçò. Ïé ãíùóôïß ôñáõìáôßåò Ìïõóëßìïâéôò, ÊïíôñÝñáò, Âéåúñßíéá êáé ÂáããåëÞò Ýêáíáí áôïìéêü ðñüãñáììá, åíþ öõóéêÜ ï ÓÜíôïò äåí õðïëïãßæåé ãéá ôï ðáé÷íßäé ìå ôïõò ÁñêÜäåò êáé ôïõò ôéìùñçìÝíïõò ÐÜìðëï Ãêáñóßá êáé ÑéêÜñíôï Âåñüí.

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=173862

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ρε παίδες μη το κουράζετε. Δημοκρατία έχουμε, καθένας μπορεί να κρίνει αν πρέπει να συνεισφέρει σε αυτό το εγχείρημα ή όχι. Δε βάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο μαχαίρι στο λαιμό κανενός. Όποιοι για τον Χ,Ψ λόγο μπορούμε και γουστάρουμε, θα βάλουμε. Όποιος για τους δικούς του λόγους δε θέλει ή δε μπορεί, ας μη βάλει.
Ακούω και στα ραδιόφωνα τον πανικό που γίνεται και έχω ήδη κουραστεί. Αυτός που θα βάλει λεφτά και αυτός που δε θα βάλει έιναι το ίδιο ΠΑΟΚτσήδες, αγαπούν το ίδιο την ομάδα. Απλά αντιλαμβάνονται διαφορετικά το αν θα πρέπει να καταθέσουν το περίσσευμα (ή το υστέρημα) τους για αυτό το σκοπό.

...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγω πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να αγαπάς τον ΠΑΟΚ και να σκέφτεσαι αν θα πάρεις μετοχές ή όχι! Προσπαθω να βρω εναν λόγο γιατί να μην αγοράσει κάποιος μετοχές και δεν μπορώ.

Και να μην είχα να φάω, που λέει ο λόγος, έστω και 5-10 ευρώ θα έβρισκα να τα βάλω για να νιώθω ότι ως ΠΑΟΚτσής βοήθησα την ομάδα μου να βγει από το βούρκο. Τόσο απλά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση το θέμα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

GENTLESOS

• Guest
  02/12/2008 19:15  »  ΠΑΟΚ - Μιλάει σε μια εβδομάδα ο Ζαγοράκης
Την προσεχή Τρίτη (9/12) στις 1.30 το μεσημέρι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Κύριο μέλημα του προέδρου του ΠΑΟΚ είναι να παρουσιάσει με στοιχεία την καμπάνια για την αγορά μετοχών από τον κόσμο ώστε να προχωρήσει πιο ομαλά η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, φυσικά θα αναφερθεί και στο τι θα συμβεί με τα χρέη του Δικεφάλου προς το δημόσιο.

Άλλη μια εβδομάδα καθυστέρηση δηλαδή;;;;

Offline sany

• Αποστολή
  • **

Μάλλον περιμένει απάντηση σ'αυτό που πρότεινε ο Τέο και μετά θα βγεί να μας μιλήσει είτε για καλό είτε για κακό.

bagos1

• Guest
χαχα να δειτε που θα βγούνε οι φυλλάδες και θα λένε ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ! και για αυτό καθυστερεί

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Äåí ãíùñßæù ðïëëÜ ðåñß ìåôï÷þí, èåùñþ üìùò üôé, üóï ðåñéóóüôåñïé ìÝôï÷ïé ðáñïõóéÜæïíôáé óå ìßá åôáéñßá, ôüóï ðéï êáëÜ (ðëïýóéï ðåëáôïëüãéï êôë.).

Ãé´ áõôü ñùôÜù êáé áí êÜðïéïò îÝñåé áò ìïõ ðåé: 
1.) Ìðïñþ ôéò ìåôï÷Ýò ðïõ èá ðÜñù, íá ôéò óðÜóù óå ðåñéóóüôåñá Üôïìá
êáé áí íáé…
2.) Ãßíåôáé êÜðïéá áðü áõôÜ ôá Üôïìá íá åßíáé êáé áíÞëéêá (13 êáé 6 åôþí);

MetroStar

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=3RexlhZil9Q (Embedding disabled, limit reached)

ΚΑΝΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ YOUTUBE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σόρι κιόλας, αλλά μαλακία το βίντεο... Θα μας πάρει στο ψιλό ολόκληρη η υφήλιος, πάνω ακριβώς που επικοινωνιακά χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια...

JamaicaN

• Guest
Προσπαθω να καταλαβω το concept..
Ας μας βοηθησει ο ποιητης....

MetroStar

• Guest
Σαν Τζαμαικανός περίμενα να καταλάβεις. Είναι σε άλλο στυλ από το άλλο βίντεο όπως θα καταλάβατε. Είναι έξυπνη ιδέα πιστεύω και θα ενεργοποιήσει και τον απλό ΠΑΟΚτσή που ως τώρα παρατηρούσε απαθής τις εξελίξεις.

Offline arwstos

• Αλλαγή
Μetro ωραιο το 1ο videο αλλα μαλακια το 2o.

Αν θελουμε να διαφημισουμε την αυξηση με τετοιο τροπο
γνωμη μου ειναι οτι καλο θα ηταν να κυκλοφορουμε video οπως το πρωτο και
να μη χαραμιζουμε λεξεις κλειδια ( "Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαιου") σε σελιδες
οπως το youtube για ασυναρτησιες...

Eπισης μην αλλαζεις σε παρακαλω το ονομα του topic καθε φορα.
« Last Edit: December 03, 2008, 03:32:52 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

JamaicaN

• Guest
Τζαμαικανος ρε μαν, οχι χαβανεζος  ;)
Βαλε γυρω γυρω δενδριλια να δεις  ;D

Νομιζω καταλαβαινω που τα πας με το βιντεακι, θα ταιριαζε πολυ σε διαφημηση πχ περιβαλλον, AIDS κτλ
καταστροφη-->βοηθεια.
Φυσικα δε διαφερει πολυ απτην πραγματικοτητα του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη, αλλα νομιζω χρειαζομαστε κατι ποιο δυνατο, να μιλαει απευθειας στην καρδια, χωρις να χρειαστει να περασει απτο μυαλο πρωτα  :rasta:

MetroStar

• Guest
Μetro ωραιο το 1ο videο αλλα μαλακια το 2o.

Αν θελουμε να διαφημισουμε την αυξηση με τετοιο τροπο
γνωμη μου ειναι οτι καλο θα ηταν να κυκλοφορουμε video οπως το πρωτο και
να μη χαραμιζουμε λεξεις κλειδια ( "Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαιου") σε σελιδες
οπως το youtube για ασυναρτησιες...

Eπισης μην αλλαζεις σε παρακαλω το ονομα του topic καθε φορα.

Δεν αλλάζω το όνομα του τόπικ τον τίτλο του ποστ μου αλλάζω.