Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Κατα βαση συμφωνω κ εγω με αυτα...
ΑΛΛΑ........

Μεσα σε μια τεραστια οπαδικη/φιλαθλη βαση που εχει ο ΠΑΟΚ ειναι στοιχημα για μας να πεισθουν καποιοι που ουτε διαρκειας δεν θα επαιρναν να παρουν ενα Α ποσο μετοχων εστω και αν αυτο ειναι μικρο......

Σιγουρα ειναι απιθανο να παρουν 200.000 ατομα απο 100 Ε μετοχες οπως αναφερθηκε η 40.000 απο 500 Ε.....αλλα ειναι για μενα εφικτο με την καταλληλη οργανωση-"προπαγανδα" να πειστει ενας πολυ μεγαλος αριθμος ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (που δε μπορω να προσδιορισω) να παει και να παρει 20 ευρω σε μετοχες.
Απλα για να γινει μερος του ΠΑΟΚ. Εστω για πρωτη φορα στη Ζωη του!

Οσο για το τι θα πετυχουμε...κ εγω θεωρω απιθανο να καλυψει ο κοσμος ολη την αυξηση, ΑΛΛΑ κανεις δεν ειπε οτι χρειαζεται αυτο.
Αντιθετα αυτο που ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ειναι οτι ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ...

Και αυτο (οτι η διοικηση κινειται να βρει ισχυρους οικονομικα να συνδραμουν) μονο λογος για εφυσηχασμο δεν αποτελει οπως πανε καποιοι να το περασουν στον Τυπο τελευταια..ακριβως το αντιθετο θα ελεγα!

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Ουτε εγω διαφωνω με το "ΑΛΛΑ" που αναφερεις. Μονο ισως στο οτι δε θεωρω οτι οι ανενεργοι παοκτσηδες μπορουν ξαφνικα, μαζικα να ενεργοποιηθουν, και να κανουν τη διαφορα στην ΑΜΚ. Να βοηθησουν καπως, ισως. Να δωσουν σημαντικη ωθηση, δε νομιζω.
Παντως ειναι σημαντικη για την επιτυχια του εγχειρηματος η οσο το δυνατο μεγαλυτερη απλουστευση της διαδικασιας. Αν βαλουμε τον μεσο ανθρωπο που θελει να βοηθησει να μπλεξει με γραφειοκρατιες, αστα να πανε...
Προσωπικα θελω να ακουσω συγκεκριμενο πλανο, με νουμερα, στην αναμενομενη συνεντευξη τυπου της διοικησης. Τι ακριβως περιμενουν απο τον απλο κοσμο και τι απο τους επιχειρηματιες.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Το ποσο θα βοηθησει ο κοσμος στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου, προσωπικα μου ειναι γριφος. Ευτυχως η δυστυχως ο κοσμος μας ειναι απροβλεπτος. Ας κανει ο καθενας μας το καθηκον του και στο τελος θα κανουμε λογαριασμο.

Αυτα με το μην παρεις τσιγαρα, μην βγεις εξω κτλ δεν πιανουν. Οπως επισης οι υπολογισμοι 200.000 x 50 E και τα συναφη. Αν θελει καποιος να συνδραμει στην αναγεννηση του ΠΑΟΚ μας, θα το κανει. Δεν χρειαζεται να κανουμε σε κανεναν υποδειξεις.Το μονο που θα βοηθησει ειναι η δημουργια κλιματος. Να καταλαβει μεχρι και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης ποσο σημαντικο ειναι να αγορασει μετοχες.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Νομίζω τζάμπα πονοκεφαλιάζουμε και καίμε εγκεφαλικά κύτταρα κάνοντας εικασίες. Την επόμενη εβδομάδα θα απαντηθούν οι απορίες μας από τη διοίκηση. Άντε, έχουμε ματσάκι σήμερα !
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

mpougatsas

• Guest
Εδώ και μήνες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τίποτα άλλο απο το να ετοιμάστεί για την αύξηση. Μη νομίζεται ότι κοιμούνται.
Ας περιμένουμε να δούμε τί θα πει η διοίκηση, πώς σκοπεύει να προωθήσει το εγχείρημα και τότε θα ξέρουμε που πάει το πράμα.
Οσο για το τι θα πετυχουμε...κ εγω θεωρω απιθανο να καλυψει ο κοσμος ολη την αυξηση, ΑΛΛΑ κανεις δεν ειπε οτι χρειαζεται αυτο.
Προσωπικα θελω να ακουσω συγκεκριμενο πλανο, με νουμερα, στην αναμενομενη συνεντευξη τυπου της διοικησης. Τι ακριβως περιμενουν απο τον απλο κοσμο και τι απο τους επιχειρηματιες.
Άντε, έχουμε ματσάκι σήμερα !

apostolos

• Guest
Το ποσο θα βοηθησει ο κοσμος στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου, προσωπικα μου ειναι γριφος. Ευτυχως η δυστυχως ο κοσμος μας ειναι απροβλεπτος. Ας κανει ο καθενας μας το καθηκον του και στο τελος θα κανουμε λογαριασμο.

...................
Να καταλαβει μεχρι και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης ποσο σημαντικο ειναι να αγορασει μετοχες.

Δεν μου αρέσει να κάνω το ρουφιάνο, αλλά δεν άντεξα και μπήκα να διαβάσω σε νεοσύστατο φόρουμ ΠΑΟΚτσηδων απόψεις πάνω στο θέμα αυτό...
Τι να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι? Εδώ μιλάμε οτι περνάνε τη γραμμή ότι δεν πρέπει ο κόσμος να πληρώσει φράγγο και να τα βάλουν αυτοί που τα κάναν τα χρέη και μετά φυσικά να μπουν φυλακή...
Ναι ωραία όλα αυτά, τώρα όμως τι γίνεται?
Εδώ κοιτάμε να ψήσουμε όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται και υπάρχουν οι άλλοι που λένε τα αντίθετα....
Τι να πώ....

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
και γιατι δεν τους ψαλες με επιχειρηματα αφου μπηκες που μπηκες

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εγω σκεφτομαι απο τωρα τα 50 ευρω συν τις βενζινες να τα δωσω για αγορά μετοχών και οχι στον Πανοπουλο ή τον Βαρδινογιάννη...Νομιζω οτι η αγορα των μετοχων ειναι πιο σημαντικο ζητημα απο την υποστηριξη της ομαδας απο εμενα στη Ξανθη...Αποψη μου βεβαια...

apostolos

• Guest
georgeT
Καταρχάς δεν έχω να ψάλω τίποτα και σε κανέναν. Ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει, απλά δεν περίμενα να υπάρχει και ολόκληρη επιχειρηματολογία πάνω στο γιατί δεν πρέπει να βάλουμε λεφτά, ειλικρινά αυτή την 'πρόταση' δεν περίμενα να τη δώ όχι εκεί, αλλά πουθενά εδώ που έχουμε φτάσει....Έμεινα έκπληκτος πραγματικά για αυτό και το ανέφερα εδώ. Προφανώς δεν εχω να ανταλλάξω και κανενός είδους επιχείρημα η να κάνω διάλογο με κάποιον που τα βλέπει τόσο αλλιώς. Τι να εξηγήσω και τι να πείσω? Έχουμε προφανώς θεμελιώδεις διαφορές στην κοσμοθεωρία μας για τον ΠΑΟΚ. Είναι σαν να ζητάς από ένα ραβίνο να επιχειρηματολογήσει σε έναν βραχμάνο γιατί ο Ιουδαϊσμός είναι καλύτερος από τον Ινδουισμό...Δεν πρόκειται να βγει άκρη ποτέ, ας είμαστε λογικοί... Ας κάνουν ό,τι νομίζουν....

Bayern4

• Guest
apostole δε γραφεις που διαφωνεις.
στην ουσια πληρωνεις τα χρεη του γουμενου κ του ΝΥΝ μεγαλομετοχου σου.

ο καθενας αποφασιζει αν θα πληρωσει ή οχι.
οτι διαλεγει ο καθενας να κανει για την ΑΜΚ, το θεωρω σωστο.

apostolos

• Guest
Μην με βάζετε καν στη διαδικασία να συζητήσω αυτό το θέμα. Ούτε έδώ, ούτε σε κανα άλλο φόρουμ. Δεν πρόκειται να το κάνω. Είπαμε διαφορετική κοσμοθεωρία. Ας κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει καλύτερο.

Offline savage republic

• Βασικός
Ωραίες οι θεωρίες πίσω από τον υπολογιστή, αλλά άμα δεν καλυφθεί η ΑΜΚ, δεν θα υπάρχει ΠΑΟΚ για να συζητάμε. Τουλάχιστον όχι με το μέγεθος που ξέρουμε. Ξεκινάμε από μία παραδοχή: Ο κόσμος δεν είναι δίκαιος και ο νόμος είναι με τους ισχυρούς. Ο νόμος λέει ότι άμα δεν καλυφθεί η ΑΜΚ, ο ΠΑΟΚ δεν θα λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα και στην επόμενη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Να αλλαχθεί ο νόμος; Με προσπάθεια, στην Ελλάδα, γίνεται. Στην Ευρώπη; Όχι. Οπότε, τι μας μένει; Παίζουμε το παιχνίδι με τους όρους τους ή αποχωρούμε και κάνουμε τουρνέ στη Β. Ελλάδα από του χρόνου; Αυτό είναι το δίλλημα. Και η απάντηση έχει δοθεί από τον άνθρωπο που κρατάει στα χέρια του την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του εδώ φαίνεται. Τα υπόλοιπα είναι θολούρα από τη μελάνη που αφήνουν στο νερό φεύγοντας διάφορα μαλάκια. Όλοι μετοχές.

ΥΓ: Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουν στήσει το παιχνίδι στα μέτρα τους, ξεχνάμε τι έχουνε κάνει και πώς μας εκμεταλλεύονται. Ούτε ποιοι έφεραν τον Μπατατούδη (Βενιζέλος-Ορφανός) και τον Γούμενο (Βενιζέλος, για να κλείσει η τρύπα του Παπασαραντόπουλου - όμιλος "Παρατηρητή").

Offline ved

• Αλλαγή
αποστολε το θεμα δεν ειναι αν θα το συζητησεις εσυ αλλα οτι πολυς κοσμος εχει αμφιβολιες αλλα και οτι υπαρχουν  προς το παρων πολλα κενα τα οποια οφειλει να καλυψει η παε με ενημερωση του κοσμου. και μαλιστα με τις προθεσμιες να πλησιαζουν.

το να λεμε οτι πει ο ζαγορακης και οποιος ακολουθησει για τους αλλους αλλη κοσμοθεωρια αντε γεια,,,τοτε 3 και ο κουκος θα παρουν μετοχες.

εχω κιεγω τις ιδιες αμφιβολιες,,,θελω με απλα λογια να πει ο ιδιος ο ζαγορ γιατι και πως και απο που προερχεται ολο αυτο το ποσο .

και οπως προειπα για να εχει μια μικρη επιτυχια το ολο εγχειρημα πρεπει να δωθουν κινητρα στον κοσμο (προτεραιοτητα στα εισητηρια διαρκειας των επομενων ετων ) .

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αλλά άμα δεν καλυφθεί η ΑΜΚ, δεν θα υπάρχει ΠΑΟΚ για να συζητάμε. Τουλάχιστον όχι με το μέγεθος που ξέρουμε...............

........Και η απάντηση έχει δοθεί από τον άνθρωπο που κρατάει στα χέρια του την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του εδώ φαίνεται. Τα υπόλοιπα είναι θολούρα από τη μελάνη που αφήνουν στο νερό φεύγοντας διάφορα μαλάκια. Όλοι μετοχές.

ΥΓ: Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουν στήσει το παιχνίδι στα μέτρα τους, ξεχνάμε τι έχουνε κάνει και πώς μας εκμεταλλεύονται.

Με γλύτωσες από το γράψιμο
 :thumbok:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

senag2

• Guest
Τι αμφιβολίες έχετε ρε αδέρφια; Απλά μαθηματικά.

(22,37 εκ. ευρώ) Χρέος ακάλυπτο 1 δευτερόλεπτο μετά την λήξη της προθεσμίας= ΠΑΟΚ ΤΕΛΟΣ.

Απλά. Και σκέφτεστε αν θα πάρετε μετοχές; Τι με νοιάζει ποιός έκανε τα χρέη και γιατί είναι ακόμα ζωντανός. Ειμαί ΠΑΟΚτσής και θα τα στάξω να σώσω την παρτίδα και να παραμιλάνε όλες οι χαβούζες ανα την Ελλάντα.

Ποιός Σείχης Σαλίμ Αμπντούλ Παπά Χαχά Αρκίντια και παπαριές θα με σώσει ρε;. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ.

MetroStar

• Guest
Καθήστε στ αυγά σας και να μην πάρει κανείς μετοχές. Πεταμένα λεφτά είναι.

Θα έρθει να μας σώσει ο Μαχαραγιάς του Χαλβαμπουνταλάχ ονόματι Sahib Papajee γνωστός για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και πρόεδρος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΧΑΛΒΑΜΠΟΥΝΤΑΛΑΧ

Offline savage republic

• Βασικός
Θα γίνει σίγουρα συνέντευξη τύπου για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου; Και αν ναι, πότε; Η διαφημιστική καμπάνια, πότε θα ξεκινήσει; Το συνολικό ποσό είναι απίστευτα υψηλό και είναι αδύνατο να καλυφθεί από όλον τον κόσμο. Στο site της ΠΑΕ πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή ανακοίνωση.

polaret

• Guest
Η συνεντευξη εαν δεν κανω λαθος ειναι τριτη η τεταρτη και εκει προφανως θα ακουστουν πολλα (ευχομαι)που θα διωξουν τις οποιες σκεψεις εχουμε και εγω μαζι .
Απλα αμφιβαλω αν το ποσο ειναι τοσο μεγαλο η το μισο πλεον.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απλα αμφιβαλω αν το ποσο ειναι τοσο μεγαλο η το μισο πλεον.

Τι έννοείς?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Εννοεί αν θα μετρήσει και η αξία των ποδοσφαιριστών, αν κατάλαβα καλά.