Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
S auuto to thema imaste APARADEKTOI !
Ena tha po mono.
I auxisi ligei stis 21/7 kai mehri stigmis ta lefta pou ehoun mazeutei den kaliptoun oute to poso pou tha prepei na plirosei i pae pros tin Marfin!!!
Me liga logia, an kati den alaxei tin teleutea ebdomada, i pae ousiastika bgenei k hreomeni apo tin AMK !!!

***Gia na min petahtei kaneis k pei kati tou styl 'giati na plirosei?'  tha po aplos pos einai ena 'service' tis trapezas auto to pragma k oles hreonoun ena poso se eteries (opos einai k i pae paok) pou theloun na kanoun meso trapezas AMK.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

apaoki13

• Guest
Δεν είμαστε απαράδεκτοι ρε Αλέξη, αυτό που έγραψε ο Ναι Ρε το υπέθεσα χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Ούτε φύλο δεν κουνήθηκε για την αύξηση. Λογικά η διοίκηση περιμένει να τελειώσει ο πανικός με τα διαρκείας και οι μεταγραφές και μετά ν' αρχίσει την καμπάνια για την αύξηση. Από την στιγμή που δεν υπάρχει ενημέρωση πέραν του ενημερωτικού δελτίου τι περιμένεις να κάνει ο κόσμος;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τωρα σιγα σιγα θα πρεπει να κανουμε το δευτερο ντου, που για μενα ισως και σημαντικοτερο απο τα διαρκειας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

legones

• Guest
Ena tha po mono.
I auxisi ligei stis 21/7 kai mehri stigmis ta lefta pou ehoun mazeutei den kaliptoun oute to poso pou tha prepei na plirosei i pae pros tin Marfin!!!
Me liga logia, an kati den alaxei tin teleutea ebdomada, i pae ousiastika bgenei k hreomeni apo tin AMK !!!

***Gia na min petahtei kaneis k pei kati tou styl 'giati na plirosei?'  tha po aplos pos einai ena 'service' tis trapezas auto to pragma k oles hreonoun ena poso se eteries (opos einai k i pae paok) pou theloun na kanoun meso trapezas AMK.

Ας μη μας πιασει και πανικός δε τελειωνει στις 21/7/08 η ΑΜΚ...... απλα απο τις 22/7/08 ξεκιναει ο δευτερος κυκλος......... μεχρι τις 21 υποτιθεται θα εβαζαν χρημα οι μεγαλοι, αυτοι που θα ριξουν τα πακετα μεσα απο πρωσοπικες γνωριμιες ανθρωπων της διοικησης και οι "Παοκαρχες" (χα, χα πλακα κανω - για τους παοκαρχες- αυτοι ειναι διακοπες για να σωσουν το μπασκετ!!) λογικα οταν τελειωσει η εκστρατεια των διαρκειας θα ξεκινησει νεα μαχη....... γιατι περι μαχης προκειται......
Οσο για το ποσο που πρεπει να πληρωσουμε στην τραπεζα, νομιζω ειναι 350.000euro, αλλα αν καλυφθει εξολοκληρου η αυξηση. Αν οχι λογικα θα παει αναλογικα.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ena tha po mono.

Ας μη μας πιασει και πανικός δε τελειωνει στις 21/7/08 η ΑΜΚ...... απλα απο τις 22/7/08 ξεκιναει ο δευτερος κυκλος......... μεχρι τις 21 υποτιθεται θα εβαζαν χρημα οι μεγαλοι, αυτοι που θα ριξουν τα πακετα μεσα απο πρωσοπικες γνωριμιες ανθρωπων της διοικησης και οι "Παοκαρχες" (χα, χα πλακα κανω - για τους παοκαρχες- αυτοι ειναι διακοπες για να σωσουν το μπασκετ!!) λογικα οταν τελειωσει η εκστρατεια των διαρκειας θα ξεκινησει νεα μαχη....... γιατι περι μαχης προκειται......
Οσο για το ποσο που πρεπει να πληρωσουμε στην τραπεζα, νομιζω ειναι 350.000euro, αλλα αν καλυφθει εξολοκληρου η αυξηση. Αν οχι λογικα θα παει αναλογικα.

To poso pou prepei na plirothei stin trapeza einai peripou 30hiliarika kai einai gia tin ipiresia pou se parehei i trapeza mehri tis 21/7. Meta an dialexoun na sinergastoun k pali me tin Marfin se deuteri fasi tou AMK tha einai allo poso.

Ta lefta pou ehoun mazeutei mehri tora einai kata 99% apo idiotes (ohi eteries k epihirimaties) kai den xepernoun ta 20hiliarika (to megalitero poso einai giro sta 1200euro) !!!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline cure

• Αλλαγή
20.000 € !!!!! ÌÏÍÏ!!!!!
Áõôü êé áí åßíáé îåöôßëá! ÁëëÜ åéëéêñéíÜ äåí áíçóõ÷þ áêüìç.

Ç äïõëåéÜ ìïõ åßíáé ç äéáöÞìéóç êáé îÝñù êáëýôåñá áðü ôïí êáèÝíá ðùò êáé ôï êáëýôåñï ðñïúüí íá ðïõëÜò, áí äåí ôï äéáöçìßóåéò èá êÜíåéò ìéá ôñýðá óôï íåñü.
Åðßóçò ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ åßíáé áõôüò ðïõ èá ðëçñþóåé ôçí ÁÌÊ ìüëéò Ý÷åé ðëçñþóåé ôï äéáñêåßáò, èá ðñÝðåé íá ðÜåé äéáêïðÝò êáé ìåôÜ, êáôÜ ôï öèéíüðùñï èá êÜíåé ôá êïõìÜíôá ôïõ ãéá ìåôï÷Ýò.
Åãþ ð.÷ áêüìç äåí áãüñáóá âÜóåé ôùí ðáñáðÜíù (áí êáé ìÜëëïí èá ðÜù ãéá ìßá ðñþôç äüóç áýñéï ìåèáýñéï).

Ôï ìüíï ðïõ ìáò áðïäåéêíýåé ôï ðáñáðÜíù íïýìåñï, åßíáé ðùò äåí õðÜñ÷åé êáíåßò åêôüò áðü ìáò íá åíäéáöÝñåôáé ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ìüíï ëáìüãéá êáé ðáñëáðßðåò ðïõ ðëçñþíïõí óôá ëüãéá üðùò üëïé ïé êëÝöôåò ðïõ ðÝñáóáí áðü ôçí ïìÜäá ìáò.
Äåí ðåéñÜæåé. Êáëýôåñá.

Õà Ðïõ åßíáé ñå Ìðïñìðüêç ïé ëåöôÜäåò; ¢óå ñå ðáëéêÜñé êáé ìç ìðëÝêåóáé ìå ëáìüãéá êáé ÷áëÜò ôï üíïìÜ óïõ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@Alexisv

Σε είχα ρωτήσει σε προηγούμενο post για ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κατάστημα της Marfin στην Τσιμισκή 29. Όταν πήγα να ρωτήσω για συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν επειδή δεν είχαν τους κωδικούς (τουλάχιστον έτσι μου είπαν) και ότι μόνο δύο καταστήματα εξυπηρετούν το κοινό.

Τελικά τι γίνετε? Ποια καταστήματα εξυπηρετούν τον κόσμο?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsag

• Αλλαγή
Πλάκα πλάκα ρε μάγκες γιατί έχει καθυστερήσει έτσι η καμπάνια για τις μετοχές;;; Εντύπωση μου κάνει. Από την κάλυψη της ΑΜΚ εξαρτάται το μέλλον του ΠΑΟΚ μας και δεν κινείτεαι φύλλο!!! Έχει κανείς καμία πληροφορία;;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

SALPARADISE

• Guest

Offline maman

• Αποστολή
  • **
@Alexisv

Σε είχα ρωτήσει σε προηγούμενο post για ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κατάστημα της Marfin στην Τσιμισκή 29. Όταν πήγα να ρωτήσω για συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου, μου είπαν ότι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν επειδή δεν είχαν τους κωδικούς (τουλάχιστον έτσι μου είπαν) και ότι μόνο δύο καταστήματα εξυπηρετούν το κοινό.

Τελικά τι γίνετε? Ποια καταστήματα εξυπηρετούν τον κόσμο?

Aderfe Alamana ego epeidi eimai kai pelatis piga sto katastima tis Ionos Dragoumi tou private banking tis Marfin Egnatia Bank apenanti apo to parking stin plateia Eleftherias (ekei pou itan palia to ''original'' proto katastima tis Marfin Bank prin ginei i sygxonefsi me Egnatia, Laiki ktl).

Ta paidia me eksypiretisan amesa (oloi tous ΠΑΟΚτσήδες einai ektos apo enan ;))
apla apefthinthikan sto allo ypokatastimata tis Marfin sti Dragoumi pou einai ligo parakato (gonia me Leoforo Nikis - ekei pou itan palia Laiki Bank) kai zitise o ypallilos tous kodikous., tous edosan kai oloklirothike i agora.

Pantos ta paidia legane oti mono sto katastima tis Marfin sti Dragoumi eixan mazeftei 16.000 prin 20 meres...????
« Last Edit: July 17, 2008, 23:17:35 by maman »
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline tsag

• Αλλαγή
Σίγουρα πρέπει να γίνει εκείνη η συνέντευξη που περιμένουμε εδώ και 2 μήνες σχεδόν για τον οικονομικό απολογισμό της διοίκησης. Πιθανόν αυτό που έγινε με τον Παπαδόπουλο να έχει σχεση με την καθυστέρηση. Πάντως πιστεύω ότι όταν γίνει, θα πέσει και το σύρμα έναρξης της καμπάνιας. Δεδομένου ότι όλος ο κόσμος πάει διακοπές μέχρι και το 3ήμερο του 15αύγουστου φαντάζομαι ότι θα γίνει αμέσως μετά, δηλ κανά 10ήμερο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Χάσαμε πολύ χρόνο ή μου φαίνεται?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ από σήμερα είμαι μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οπότε θα αλλάξω στυλ. Δε θα λέω γιατί δεν κάνουν καμία τρέλα να πάρουν τον Μουσλίμοβιτς και το Γάλλο, αλλά θα λέω άντε ρε που θέλετε και τον Μουσλίμοβιτς και τον Γάλλο.
Ξέρετε τι ΈΧΟΥΜΕ να πληρώσουμε;  ;D Όχι πολλά πολλά με το κεφάλαιο έτσι;  :D

Πέρα από τη πλάκα τώρα. Ρώτησα στο υποκατάστημα της Marfin στους Αμπελόκηπους πως κινήθηκε η δουλειά με τις μετοχές και μου επιβεβαίωσαν αυτό που ξέρει ο Αλέξης, πως δεν κινείται φύλλο σχεδόν. Μάλιστα αυτοί φοβόταν μη γίνει κανένα ντου τη Δευτέρα, που είναι η τελευταία μέρα.

Σε εξυπηρετούν γρήγορα, απλά σου επιβάλλουν να ανοίξεις λογαριασμό στη τράπεζα αν δεν έχεις ήδη. Τραπεζομαλακίες. Αλλά σε μισή ωρίτσα τελειώνεις και σε εξυπηρετούν πολύ καλά.

Να το έχετε υπόψη αν πάτε τη Δευτέρα ή αν και η παράταση της ΑΜΚ θα γίνει στα υποκαταστήματα της marfin.
« Last Edit: July 18, 2008, 09:40:07 by PAOKCURE »

ive4

• Guest
γιατί να ανοίξεις λογαριασμό ;
Νομίζω δεν υπάρχει καμία τέτοια υποχρέωση. Οποιος ξέρει να μας πει.

Offline cure

• Αλλαγή
Ξέρω φίλε μου πως δεν έχεις καμία υποχρέωση να ανοίξεις λογαριασμό και γι' αυτό έκανα μανούρα, αλλά δεν βρήκα άκρη. Το κάνουν μόνο και μόνο για να σου φορτώσουν καμιά πιστωτική μετά.

Δεν το κάνουν σε όλες τις τράπεζες. Σε κάθε μία σου συμβαίνει και μια μαλακία πάντως, απ' ότι φαίνεται.

Στο τέλος βέβαια άνοιξα το λογαριασμό, αφού βεβαιώθηκα πως δεν θα μου βγάλουν καμιά πιστωτική, γιατί δεν θα έβρισκα χρόνο να αγοράσω μετοχές από αλλού και επειδή με εξυπηρέτησαν γρήγορα.

Προσέξτε παιδιά αυτό το σημείο με τη πιστωτική. Και να γράφετε εδώ τις μαλακίες που συμβαίνουν για να γνωρίζουν οι επόμενοι.

bagos1

• Guest
gia opoion pige se trapeza tis marfin 8a parathrhse sigoura oti den uparxoune enhmerotika deltia tou paok anti8etos einai gemata me enhmerotika deltia tou vazelou kai tis auksisis pou kanei

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
O vazelos eksedwse enhmerwtiko deltio? Edwse toso grhgora to OK h Epitroph Kefalaiogaras? Phre ola ta metra prostasias toy katanalwtikoy koinoy? Giati emas mas epshse to psari sta xeilh

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Bayern4

• Guest
εγω που πηγα στην marfin ths περιοχης μου, δεν ειχαν ενημερωτικο δελτιο.
με την χρυση σιωπη μου  :P τους εβαλα να ψαξουν να βρουν. η διευθυντρια του υποκαταστηματος πηρε σε αλλα 4 υποκαταστηματα της πολης και της είπαν οτι ούτε αυτοί εχουν.
ο υπαλληλος μου ειπε να το βρω στο ιντερνετ κ του ειπα οτι δε μπορω να διαβασω 117σελιδες σε οθονη :P
κ αναγκαστηκε να μου το εκτυπωσει.
τελικο συμπερασμα: ελαχιστα αντιτυπα ειχαν τα υποκαταστηματα της τραπεζας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Exei paei kaneis sth Marfin gwnia Mpotsarh me Karamanlh na mas pei ti paizei?Giati egw ekei 8a paw th Deytera

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
 :o :o :o :o :o

Σας ενημερώνουμε ότι την νέα εποχή του Παναθηναϊκού μπορούν να συμμετέχουν όσοι φίλοι θέλουν δηλώνοντας συμμετοχή στη αύξηση κεφαλαίου. Ο ελάχιστος αριθμός μετοχών που διατίθενται είναι 1.200 μετοχές και αντιστοιχούν σε 10.800 ευρώ.

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=155119

Kammia sxesh me thn dikh mas....
« Last Edit: July 18, 2008, 22:55:48 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο Πετρωτος πριν λιγο μεταξυ αλλων ειπε πριν λιγο πως τωρα θα περασουμε στη δευτερη φαση της ΑΜΚ.
θα κληθουν να βαλουν χρηματα ανω των 50k, και κατοπιν αργοτερα, μεσα στο εξαμηνο θα κληθει ο κοσμος να παρει και μικροτερα ποσα.
Αν δηλαδη καταλαβα καλα δεν μπορει ενας να παει αυριο να βαλει πχ 100 ευρω??

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ