Πάμε ένα - ένα.προς skilos
fatal ki emeis pou eipame na grafoun zagorakis to idio pragma leme , na tis diahirizete o ZAGORAKHS pou empisteuomaste.α)είναι τελείως διαφορετικό να δώσεις σε κάποιον να διαχειρίζεται τις μετοχές,από το νατου δώσεις τις ίδιες τις μετοχές.Εμπιστεύομαι πλήρως τον Ζαγοράκη τώρα,μετά από 2-3-4 χρόνια δεν ξέρω πως θα αλλάξει.Ο προεδρικός θώκος και η εξουσία αλλοιώνει τους ανθρώπους.Και σαν άνθρωποι και αυτοί υπάρχει πιθανότητα να αλλοιωθούνε.,έστω και αν είναι μικρή αυτή.
------------------------------
Vriskeis eustoho to arthro pou laspologei tin prospatheia tis doihkhshs, sou aresei h eirwnia pou poulaei, ESY TA LES AYTA.
β)με την σειρά τα ποστ μου
Ι)
Αυτό που γουστάρω απίστευτα στον αρθρογράφο(παρ'όλο που πολλές διαφορές διαφωνώ με αυτά που γράφει) είναι ότι γενικότερα όλα τα κείμενα κάνουν κριτική και ειρωνεύονται ΌΛΟΥΣ.Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν την γλιτώνει.Τρέμε τέο Grin
ΙΙ)'Η διοίκηση Ζαγορακη που τόσο στηρίξαμε και στηρίζουμε ποσά χρήματα έχει βάλει στον ΠΑΟΚ? ' εσύ με αυτό διαφωνείς;;
.Αλλά δεν λέει τίποτα άλλο,από την αλήθεια.Ο κόσμος δίνει τα λεφτά και μπράβο στον Ζαγοράκη που έβαλε το κεφάλι του στα σκατά.Γενικά νομίζω ότι προσπαθεί να 'μετριοποιήσει' τα πράγματα για να μην πέσουμε στην παγίδα της προσωπολατρείας
ΙΙΙ)Εγώ έχω να πω,να προσέχουμε πολύ καλά.Γιατί κανείς δεν είναι αλάνθαστος.Και αν ποτέ γίνει τίποτα που το απεύχομαι,,θα την πάθουμε πολύ άσχημα.Ας μάθουμε να έχουμε και μια καβάτζα ΠΑΝΤΟΥ.Επαναλαμβάνω ότι κανείς δεν είναι αλάνθαστος.
Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη αλλα δεν βλέπω να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.
Κατά τα άλλα,Στήριξη και διαρκείας.
και συγγνώμη για το off yopic.
ΙV)Σκύλε διαφωνώ μαζί σου ως προς τον τρόπο που εκφράζεσαι(και με εκνεύρισες απίστευτα όταν είδα ένα πόστ σου για τις μετοχές που έλεγες ήρθε ο καιρός να δείξουμε πόσο στηρίζουμε τον ζαγοράκη;;Πάμε καλά ρε ,ποιον ζαγοράκη;,τον ΠΑΟΚ στηρίζουμε,πρώτα τον ΠΑΟΚ,αλλά είμαι οφ τόπικ και δεν το συνεχίζω).
Τα είπες μια,τα είπες 2 φίλε,ακούστηκες.
ουδέποτε είπα αυτά που γράφεις,απλά ότι γουστάρω που ο αρθρογράφος δεν μασάει μία,να πει την γνώμη του,και τους ειρωνεύεται όλους.
------------------------------
Kai epitithese me kathe eukairia se oti lew, pio to provlima re file?
γ)Το πρόβλημα είναι ότι σε όλα τα ποστ σου βλέπω να έχεις γράψει άπειρες φορές το όνομα Ζαγοράκης και ελάχιστες το ΠΑΟΚ.
Νιώθω ότι είσαι πρώτα ζαγοράκης και μετά ΠΑΟΚ ,γιαυτό αυτή η στάση που κρατάω.Επίσης είσαι κάθετος και απόλυτος.Κράτα μία πισινή.Ακόμα και λάθος να κάνω(που θέλω να πιστεύω έτσι είναι),αυτό βγάζεις προς τα έξω.
--------------------
edw mas epitithese enw simfwneis stin ousia kai rwtas an ginete auto pou rwthse enas filos kai akolouthws ki egw ki alla paidia.
δ)αυτό στο απάντησα στο α).
--------------------
kai ase tin lili apexw, arxises na mplekeis kai oikogeneies twra.ε)εδώ συμφωνούμε