Δεν έχω πειστεί για να αγοράσω μετοχές. Θα περιμένω και θα πράξω ανάλογα.
Πιστεύω στη λαική βάση και όχι στην πολυμετοχικότητα.
Γιατί να πληρώσει ο λαός τα εγκλήματα προηγούμενων και να μην ζητώ διαγραφή χρεών ή κυνήγι αυτών που τα δημιούργησαν;
Και τι γίνεται αν ένα μέρος το πληρώσει ο λαός τους επόμενους 12 μήνες και έρθει κάποιος και έχει πάλι το πλειοψηφικό πακέτο ένας ή και λίγοι άνθρωποι μαζί;
Τελικά μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω.

Θυμάστε που τα λέγαμε πριν δυο τρεις μήνες; Ήρθε λοιπόν η ώρα να τ' ακούσουμε και να κάτσουμε να τα συζητήσουμε και να λέμε μαλακίες. Ας είναι!
Φίλε bebo μην αγχώνεσαι, αν δεν θέλεις να δώσεις δεν θα έρθει κανείς να σου πάρει τα λεφτά από τη τσέπη.
Άλλωστε είσαι η μεγάλη πλειοψηφία. Ανήκεις στο 90% του λαού του ΠΑΟΚ που έχει μάθει να είναι τζάμπα ΠΑΟΚτσής και όταν προκύπτει ανάγκη για να δώσει στην ομάδα βγάζει καβούρια στη τσέπη και γίνεται "ψαγμένος και καχύποπτος". Βέβαια όταν διοικούν κλέφτες το 90% του λαού του ΠΑΟΚ γίνεται φυτό και πρόβατο... Φαίνεται δεν "ψάχνεται" καλά τότε...
Αλλά τι να κάνεις; Όπως νιώθει ο καθένας.
Μήπως όλοι εμείς οι μαλάκες που θα δώσουμε από το υστέρημά μας, δε το ξέρουμε πως πάλι μόνο εμείς θα δώσουμε;
Εμείς θα δώσουμε και οι άλλοι θα στραβώνουν το στόμα. Βλέπε τον παρακάτω άρχοντα
lefki epitagi se kanenan.theloume erga kai oxi logia.ftanei to paramithi me to xeri stin tsepi.i ypomoni eksantlite.oxi stin ayksisi tou metoxikou kefaleou pou psifistike mesa se ena tetarto
paramones ntermpi PAOK-osfp.oriste?

??

Θαυμάστε γελοιότητα! Πέντε βλακείες σε στυλ τηλεγραφήματος και στο τέλος το "ορίστε?

" γιατί αυτός τώρα νομίζει πως μπήκε εδώ μέσα να μας ανοίξει τα μάτια. Μυρωδιά δεν έχει πάρει τι γίνεται και κάθεται και κρίνει.
Τι κρίνεις ρε "ψαγμένε";
Δε γουστάρεις Ζαγοράκη έτσι; Βέβαια! Αφού ο Ζαγοράκης σου ζητάει να πληρώσεις και να σώσεις τον ΠΑΟΚ. Εσύ ο "ψαγμένος" θα πληρώσεις;
Στον Ζαγοράκη θα τα δώσεις τα λεφτά; Για το Ζαγοράκη θα πάρεις μετοχές; Ο Ζαγοράκης ρε σε έχει γραμμένο κι εσένα κι εμένα και όλους μας. Θα φύγει και θα πάει να κάνει τη ζωή του μέσα στη χλιδή και την ηρεμία.
Ο ΠΑΟΚ είναι το θέμα ρε! Το καταλαβαίνεις; Τι λέω όμως... Τι να καταλάβεις εσύ;
Εσύ είσαι για να εξαντλείται η υπομονή σου.
Με τους κλέφτες δεν εξαντλούνταν όμως...
Ξέρω, ξέρω εσύ κυνηγούσες τον γούμενο. Τώρα μαζευτήκατε όλοι οι κυνηγοί του γούμενου. Όταν σας ψάχναμε όμως δεν σας βρίσκαμε.
Άντε κάνε μας τη χάρη. Κι αν είναι να γράφεις εδώ μέσα, να μη πετάς λάσπη και ψέματα για αυξήσεις σε ένα τέταρτο. Άντε με τον κάθε άσχετο που πουλάει γνώσεις.
Θέλεις έργα κι όχι λόγια; Κάνε εσύ έργα! Εσύ πράξε! Εσύ κριτή των πάντων. Βάλε το χέρι στη τσέπη. Άντε ντε! Αλλά τι λέω πάλι; Αυτό είναι παραμύθι! Εσύ είσαι πολύ μάγκας για να πληρώσεις και εξαντλήθηκε η υπομονή σου.
Ο ΠΑΟΚ είναι γεμάτος με μάγκες και "ψαγμένους". Αρχίδια ανάμεσα στα πόδια λείπουν. Τα ζητήσαμε βλέπεις μόνο για τον πρόεδρο και δεν είπαμε ποτέ "Ο ΠΑΟΚ θέλει οπαδούς μ' αρχίδια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια"
Άσε να πληρώσουμε εμείς τα φυτά και τα Ζαγορόσκυλα, όπως λέτε οι "ψαγμένοι".
Στ' αρχίδια μας τι θα κάνετε εσείς οι υπόλοιποι