Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 50197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

everton4

• Guest
mpravo ston psagmeno killer 4.mhn eiste prosopolatres.alithia to metoxiko kefalaio einai 18 myria.posa mporoumena kalypsoume emeis oi opadoi?kai giati na ksanaginei i ayksisi?gia pio logo den katevase psifodeltio o z na graftoume ekei meli?de tha tan kalytero?

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

northeagle_4

• Guest
Πριν γραψετε διαβαστε και λιγο στα τοπικ περι ΑΜΚ και διοικησης του ΣΚΥΛΟΥ,δεν γινετε να λεγονται αυτα καθε φορα,υπαρχουν εδω μεσα τα πως που και γιατι μην τα θελετε ολα ετοιμα.
                                                                                               Φιλικα

και για να σου απαντησω
1)οσα καλυψουμε εμεις οι οπαδοι κερδοις για τον συλλογο και για μας ,σου δινετε η ευκαιρια και ΤΙΜΗ να εισαι εστω και συμβολικα μετοχος και μελος στον ΠΑΟΚ και εσυ λες γιατι ?
  Οποιος θελει και μπορει οι αλλοι περιμεντε τον deus X machina.....
2) Tα ψηφοδελτια για την ΓΣ του ΑΣ ακομα δεν ανακοινωθηκαν πως να κατεβασει δηλαδη ?

everton4

• Guest
ayto leo giati de frontise na katevasei psifodeltio os tin 31martioy?

northeagle_4

• Guest
Ρωτα τον μετρουλακη.......τελος απο μενα

everton4

• Guest
poios einai aytos.rota ton esy kalytera pou ton diavazeis kai ton akous syxna apo oti fenete

northeagle_4

• Guest
φαινετε...........αν ηταν στο χερι μου θα ησουν ηδη παρελθον απο εδω

ck

• Guest
Πλάκα κάνετε ρε παιδιά. Δηλαδή όλο αυτό το δημιούργημα που επιτέλους χτίζεται πρέπει να αρχίσει να καταρρέει από φωνές - ευτυχώς λίγες - που ήθελαν την ομάδα να πάρει πρωτάθλημα φέτος. Η λέξη υπομονή, το έχουμε ξαναπεί, για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια απέκτησε πραγματικό νόημα. Οι στόχοι έχουν προσδιοριστεί και τώρα πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη. Ολοι μετοχές και διαρκείας!

Υ.Γ.: Αλήθεια, ξέρει κανείς πότε θα αρχίσει η διάθεση των μετοχών?

apostolos

• Guest
Ela paidia mhn trelaineste xroniares meres, mphkan ta paidia mesa edw kai nomizoun oti tha kanoun katastash...Se lathos meros hrthate paidia.... :D...Den pernaei apo edw mesa oute h Real Madriths....5 exei faei sto hmixrono kai ksulo sta apoduthria....

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Λοιπόν για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις ο killer είναι ΠΑΟΚτσάκι και μέλος του συνδέσμου στην Βέροια. όσο για τον Εβερτον δεν ξέρω ποιος είναι γιατί μόλις γράφτηκε αλλά φαντάζομαι,.
Αν είναι αυτός το μόνο σίγουρο είναι πως είναι καλό ΠΑΟΚτσάκι και απο τα καλά μέλη μας.
Τα παραπάνω τα γράφω για να μη φανταστεί κανένας πως είναι εγκάθετοι ή σκώληκες, καλώς ή κακώς έχουν κάποια Α άποψη, αυτή είναι.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Πες τον οταν γραφει κατι να επιχειρηματολογει και οχι να βγαζει κραυγες...Μπηκε εκανε πουτανα το forum, τι θα πει εχει αντιθετη αποψη? Ναι θα τη σεβαστουμε αρκει να τη στηριζει σωστα. Γραφει για αυξηση μετοχικου κεφαλαιου για παραδειγμα, και δε λεει πως ενδιαμεσα αλλαξε η διοικηση και σταματησε η διαδικασια. Δηλαδη οτι να ναι, ισα ισα για να στηριξει τη μονη λεξουλα που εμαθε να παπαγαλιζει περι προσωπολατρειας.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline petrov

• Αλλαγή
Μπορεί να πει κανείς σίγουρα ποιό είναι το συνολικό ποσό της αύξησης που θα κληθεί να καλύψει ο κόσμος;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

apostolos

• Guest
Peripou 18, akriveia mh zhtas alla auto einai sigouro pou sou lew.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
iron εγώ είπα πως έχω γνωρίσει τα παιδιά που είναι Βεροιώτες και γράφουν στο φόρουμ, όπως έχω γνωρίσει δεκάδες παιδιά απο όλη την Ελλάδα που είναι μέλη εδώ μέσα.
Δυστυχώς δεν είμαι στην Βέροια, αλλά και να ήμουν δεν μπορώ να βάλω σε καλούπι κανέναν, ούτε να ορμηνέψω κανένα για το πως θα συμπεριφέρεται εδώ μέσα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Μπορεί να πει κανείς σίγουρα ποιό είναι το συνολικό ποσό της αύξησης που θα κληθεί να καλύψει ο κόσμος;

18.025.384,5 ευρώ δια στόματος Γιάννη Παπαδόπουλου στο PAOK Magazine.
Σημειωτέον ότι σε αυτήν, όπως ανακοίνωσε στους συνδέσμους ο Ζαγοράκης, θα συμμετάσχουν δύο επιχειρηματίες οι οποίοι θα συνεισφέρουν ποσά από 500.000 έως 700.000 ευρώ έκαστος.
Περισσότερα βέβαια την Παρασκευή. Ξέρει κανείς τι ώρα θα είναι η Σ.Τ. ?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

ive4

• Guest
νομίζω ότι η διοίκηση περίμενε θετικά αποτελέσματα με άρη γαύρο και βάζελο για να προωθήσει καμπάνια για τις μετοχές (και λογικά). Τώρα μπορεί όλοι να λέμε εδώ ότι θα πάρουμε μετοχές, αλλά τα 18 εκ ευρώ δε καλύπτονται με 1000 φάνς που γράφουν στο ιντερνετ ή 1000 συνδεσμίτες.
Για να πορωθούν οι πολλοί και να πάρουν μετοχές χρειάζεται στην χειρότερη μια ουδέτερη περίοδος ή μία περίοδος με τον ενθουσιασμό στο μέγιστο. Αφού δεν έγινε αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ίσως είναι καλύτερα οι μετοχές να δωθούν όταν θα υπάρχει το κατάλληλο κλίμα.

Offline savage republic

• Βασικός
As ginoun 2 megales meteggrafes, na deis gia pote allazei to klima. Einai ola mesa sto paixnidi. Kuriws oi entupwseis.