Author Topic: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΕΩΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  (Read 49790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Poet

• Guest
.....
Φίλε είναι πολλά και σημαντικά τα θέματα που βάζεις. Σέβομαι αυτά που λές ειλικρινά. Σε προσκαλώ όμως σε μιά μηνιαία συνέλευση που κάνουμε με τα μέλη μας για να δείς τί έχει αλλάξει πλέον στο ΜΕΛΒΑ και πόσο παρελθόν αποτελούν κάποια πράγματα που έπρεπε να ωριμάσει ο καιρός για να βρούν τη θέση τους.

Για την συνεργασία με τον Χρυσό Δικέφαλο μόνο μία ένσταση. Στις τελευταίες εκλογές προτείναμε κοινό ψηφοδέλτιο με τον Χρυσό Δικέφαλο και το απέρριψαν με το πρόσχημα ότι θέλουν μόνο κοινό ψηφοδέλτιο και για τις τρείς παρατάξεις.

Φυσικά και γνώριζαν ότι αν υπήρχε ευρύ αντιΚατσαρικό μέτωπο θα υπήρχε μεγάλο ενδεχόμενο να υπερψηφιστεί το ψηφοδέλτιο.

Προσωπικά δεν μου άρεσε αυτή η θέση. Σαν υποστήλωμα στον Κατσαρή μου φάνηκε. Αν μάλιστα πάρω υπ'όψιν και το γεγονός ότι ο Κατσαρής αρέσκεται να λέει ότι ο Ησαϊάδης είναι ο επόμενος πρόεδρος του Α.Σ. πιστεύω ότι μεταξύ τους υπάρχουν αβροφροσύνες που ίσως να μην δικαιολογούν καν την όποια παραταξιακή αντιπαλότητα.

Οι ακραίες θέσεις του ΜΕΛΒΑ και ο τρόπος αντίδρασης οφείλεται στο υπερβολικό συναίσθημα που υπήρχε και πιθανώς υπάρχει ακόμα. Αν για παράδειγμα έχεις υπόνοιες ότι ο Κατσαρής κλέβει ή τα έχει κάνει πλακάκια με τον Πανελούδη, δεν μπορείς να του κάνεις χειραψίες και να του μιλάς και να του χαμογελάς σαν να μην συνέβη τίποτα. Ούτε καν εγώ που είμαι χαμηλών τόνων δεν θα τό'κανα. Τον άνθρωπο που κλέβει ... προς Θεού δεν λέω ότι κλέβει ο Κατσαρής, παράδειγμα δίνω, τον άνθρωπο λοιπόν που κλέβει απο τον ΠΑΟΚ δεν θέλω να του κάνω χειραψία ... θέλω να τον βάλω κάτω και να τον τσαλαπατάω μέχρι να λιώσει την κουφάλα!!!

Ο Χρυσός Δικέφαλος έχει άλλο στύλ και άλλη άποψη. Κάλεσε τον Γούμενο την τελευταία χρονιά που ήταν διοίκηση, παρά το ότι ξέραμε ότι κλέβει, μόνο και μόνο σαν πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε τόση υπομονή, ούτε τόση διπλωματία.

Offline petrov

• Αλλαγή

Στάλθηκε από: petrovgr
Δεν πιστεύω σε κανένα Ορφανό, πιστεύω στην δύναμη του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ.
Ο ΛΑΟΣ ήταν αυτός που ΖΟΡΙΣΕ τον Ορφανό να υποσχεθεί ρύθμιση.

Α ενταξει δεν το ηξερα οτι το υποσχεθηκε , Ε αφου το υποσχεθηκε  αυτος που βαζει φυλακη τον κοσμο χωρις λογο θα ειμαι ησυχος πλεον

Στο εξήγησα με απλά ελληνικά μία στο εξήγησα δύο, να στο πώ και τρίτη και με δεκάστηλα γράμματα μήπως το καταλάβεις:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ, ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ, ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ

Ρε συ τα είπα μπερδεμένα; Δεν νομίζω

Όσο για την ουτοπία, άσε με εμένα να είμαι ουτοπιστής. Ευτυχώς που οι φίλαθλοι της Barcelona ήταν κι αυτοί στην ουτοπία τους, και τώρα τους έχουμε περάσει εμείς που περιμένουμε τον ουρανοκατέβατο επενδυτή. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Και θα καλύψουμε τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Στο χαλαρό είμαστε 100.000, άρα 100 χ 100= (κάτσε να βάλω μέσα το μπακαλοτέφτερο).... έλα ρε 10 εκατομύρια, περισσεύει και 1 για μεταγραφές!

Πριν ένα μήνα λέγαμε "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ" και "ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ", και τώρα θα ηδονιστούμε και από πάνω που θα πληρώσουμε το μπουγιουρντί ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Μαγεία!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε αδερφε δικιο εχεις.αλλα αυτη την στιγμη εσυ τι λες μπορει να γινει τπτ αλλο;για σημερα σου μιλαω.οχι για ποσα χρονια μετα.
αν ειναι να μπουμε σ'αυτο το τρυπακι εμεις θα πληρωσουμε τα γαμησιατικα των αλλων τοτε καναμε μαλακια και το καλοκαιρι
που πηραμε διαρκειας.αφου ζαγορακη εγινες προεδρος τραβα βρες λεφτα να φτιαξεις ομαδα.μονος σου.κι αμα φτιαξεις
εγω θα σε στηριζω.ελα ομως που δεν εγινε ετσι το σεναριο.γιατι ρε παιδια τωρα να μην γινει κατι παρομοιο που σε μεγεθος θα ειναι
μεγαλυτερο απο το καλοκαιρι;κι η αυξηση δεν ειναι για μια μερα.ενα χρονο θα ισχυει.δεν μπορουμε να μαζεψουμε μεσα σε ενα χρονο
100 ευρω;πιστεψε με ξερω καλα τι παει να πει να βγει το μεροκαματο.και πιστεψε με ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που περναω
τοσο δυσκολη φαση οικονομικα.αλλα αν κατσω να σκεφτω αν θα πρεπε ετσι η αλλιως τοτε θα φτασω να ξαναδω σε κατι που
αγαπω τοσο πολυ γουμενους και μπατατουδηδες.ε εγω δεν το αντεχω αυτο.το σκεφτομαι και συφυλλιαζομαι.για αυτη την στιγμη που μιλαμε
δεν υπαρχει καλυτερη λυση νομιζω.μην την φυτυλιαζουμε και το κυριοτερο μην την πεταξουμε στα σκουπιδια...

Offline petrov

• Αλλαγή
Φίλε γιαννιώτη,

δεν είναι σωστό που απαντάω τώρα συνεχόμενα, γιατί δεν θέλω να κουράσω κανέναν και την άποψή μου για το θέμα την έχω πει ουσιαστικά από το πρώτο ποστ.
Απλώς πολλές φορές τρελλαίνεσαι όταν παρερμηνεύονται τα λόγια σου, ο φίλος polaret από όλα όσα είπα κατάλαβε ότι λιβανίζω τον Ορφανό, αλλά δεν είναι έτσι!

Για μένα δεν είναι το ίδιο με τα διαρκείας. Αγοράζεις διαρκείας γιατί στηρίζεις την προσπάθεια, εμπιστεύεσαι τα άτομα, βλέπεις όραμα, θες να βοηθήσεις.

Για να γίνω σαφέστερος; Δεν είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τον Ζαγοράκη και την υπόλοιπη διοίκηση. Το βλέπω καθαρά ηθικά το θέμα. Κάναμε τόσους αγώνες για να βρεθούν οι υπεύθυνοι πίσω από τα σίδερα, και το μήνυμά μας ήταν ξεκάθαρο: ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

Να δώσω λεφτά για χίλια δυο, δεν το βλέπω από τσιγκούνικα το ζήτημα. Αλλά τον Γούμενο και τον Πατατούδη θέλω να τους δω πίσω από τα σίδερα. Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό για μένα, εάν υπάρχει ακόμη οποιαδήποτε νομιμότητα σε αυτόν τον τόπο.

Δεν θέλω να κάνω προπαγάνδα για να μην δοθούν χρήματα, έτσι τα βλέπω έτσι τα λέω. Και ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανατοποθετηθώ.
Καλή συνέχεια σε όσους πιστεύουν ότι έτσι θα βρεθεί λύση. Μακάρι να είναι έτσι. Και γω ΠΑΟΚ είμαι.

senag2

• Guest
Να πώ και εγώ κάτι πάνω σε αυτά που συζητάτε.

Πόσοι πήραν διαρκείας φέτος; 12.500. Ωραία. Του χρόνου πόσα θα'ναι τα διαρκείας; 17500 σου λέω εγώ, 2η χρονιά προεδρίας Ζαγοράκη. Αυτοί που παίρνουν το διαρκείας 250 ευρώ μέσο όρο φορτώνουν την καρτούλα τους με άλλα 100 ευρώ και λένε σε όλους ότι το διαρκείας κόστισε 350 ευρώ. Έτσι δεν είσαι ο μαλάκας που πληρώνει τα σπασμένα του Γούμενου.

Οπότε έχουμε 17500Χ100=1.750.000. Ποσό ωραιότατο και ρεαλιστικό. Άλλοι 17500 δε θα βρεθούν να δώσουν κάνα εισητηριάκι μέσο όρο σε μετοχές;

Εχουμε λοιπόν 17500Χ25=437500+1.750.000=2.200.000 ευρώ απο τον λαό και τις μετοχές.
4.500.000 ευρώ περίπου από τα διαρκείας, πάμε στα 6.700.000 ευρώ. Αυτο είναι ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για λαό ομάδας σε διάστημα 7 μηνών περίπου.

Η χορηγία της ΔΕΠΑ για του χρόνου είναι 1.100.000 ευρώ και άλλα 500.000 απο άλλες χορηγίες (δεν ξέρω ίσως βάζω και λίγα, πινακίδες κτλπ), 1.800.000 απο τα τηλεοπτικά περίπου. Χοντρά, χοντρά ο ΠΑΟΚ κάνει εκκίνηση 2008-2009 με 10.100.000 ευρώ έσοδα με μπακαλουπολογισμους.

Εγώ αυτά σκέφτομαι, ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΜΕ 350 ΕΥΡΩ. Εδώ χρεωνόμαστε ρε για άλλα και άλλα...

Τι σκάτε ρε άδικα.

20 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ.

Οδηγίες: Με στυλό σβήστε ένα απο τα παρακάτω:

1. 33 πακέτα τσιγάρα το μήνα: Αξία 100 ευρώ (κόφτο το γαμήδι)
2. 15 ποτά το δίμηνο σε μαγαζί: Αξία 100 ευρώ (πίνε 3 ρετσίνες έξω απο το γήπεδο για 2 μήνες)
3. 3 φορές το χρόνο στα μπουζούκια: Αξία 100 ευρώ (Δές την Καλομοίρα στη Eurovision)
4. Δώρα στη γκόμενα το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (Χώρισε την)
5. 5 φορές πάνε-έλα Χαλκιδική βενζίνη το καλοκαίρι: Αξία 100 ευρώ (Πάρε λαστιχένια πισίνα για το μπαλκόνι)
6. 2 μέρες δίκλινο σε νησί το άτομο: Αξία 100 ευρώ (Πάρε σκηνούλα και τράβα καβουρότρυπες καλύτερα θα περάσεις)
7. 50 πίτα γύρο χωρίς σαλάτα το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (Κόψτους και χάσε και κανα κιλό)
8. Μυνήματα και τηλέφωνα σε αθλητικά ραδιόφωνα το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (Ουδέν σχόλιο...)
9. Έξοδα στοιχήματος το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (Ουδέν σχόλιο...)
10. Αθλητικές εφημερίδες και περιοδικά το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (Κολόχαρτο αγοράζεις οπότε δεν τα χρειάζεσαι)
11. 6 ώρες ομιλία στο κινητό: Αξία 100 ευρώ (Μη μιλάς, πολλά λες)
12. 35 φραπέδες σε καφετέρια το χρόνο:  Αξία 100 ευρώ (Σέικερ και μπαλκόνι φραπεδόνι)
13. Η καινούργια έκδοση του FM και του PRO και ένα gamepad: Αξία 100 ευρώ (Αυτά παίζεις και θες να πάρει ο ΠΑΟΚ CL στην πραγματικότητα)
14. 10 μουσικά CD το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (All hail EMule, Torrents!)
15. Ενοικίαση 20 DVD απο βίντεο κλάμπ το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (Βλέπε ν.14)
16. 12 φορές εισητήριο σινεμά το χρόνο: Αξία 100 ευρώ (Βλεπε ν. 14)
17. 30 ώρες πάργκινγκ το χρόνο στο κέντρο: Αξία 100 ευρώ (Αυτά τα μπλέ οχήματα είναι του ΟΑΣΘ και κοστίζουν 0,50)
18. 10 σακούλες σπόρια, 30 βρωμοσάντουιτς και 30 μπύρες έξω απο την Τούμπα: Αξία 100 ευρώ (Εεεε άιντε απο δώ...)
19. Φάρμακα (ηρεμιστικά, αναλγυτικά, καρδιολογικά κτλπ) όσο ο ΠΑΟΚ είναι χρεωμένος: Αξία 100 ευρώ (Χμμμμ.....)
20. 2 φορές επίσκεψη στον Τρελογιατρο: Αξία 100 ευρώ (Ά ρε ψυχιατρείο που μας χρειάζεται)

100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

« Last Edit: February 29, 2008, 12:19:40 by senag2 »

Bayern4

• Guest

δε μπορω αλλοοοοοοοοοοοοοοοο....
εχω κανει κοιλιακους απο τα γελια 3 η ωρα τα μεσανυχτα!!!!!!!!!
« Last Edit: February 29, 2008, 07:14:03 by tsakalaki »

GENTLESOS

• Guest
Το ποστ του senag2 είναι όλα τα λεφτά

:lol: :lol: :lol: :lol:

apostolos

• Guest

:lol: :lol:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

PAOK KI AS MH GAMHSW POTE~ :tikitaka:

:lol: :lol: :extralaugh: :extralaugh:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BIANCONERO

• Guest
Posted by: arwstos 

Áí ìåóá óôïõò åðïìåíïõò 12 ìçíåò
ìðïñïõóáìå íá å÷ïõìå ìåôáôñáðåé óå åôáéñéá Ëáéêçò Âáóçò èá åãñáöá êé åãù 24 ùñåò ôçí çìåñá ãéá
ôá ðëåïíåêôçìáôá ôçò Ëáéêçò Âáóçò.

Ôùñá ïìùò åéíáé ëáèïò íá ëåìå ïôé íáé ìåí èá ðáñïõìå
ìåôï÷åò áëëá ðáñáëëçëá íá îåíåñùíïõìå Ýììåóá ôïí êïóìï ãéá ôï åã÷åéñçìá áõôï.

--------------------------------------------------------------------------------

ÐñïôÜóåéò ãéá ôçí üóï êáëýôåñç ïñãÜíùóç-äéáöÞìéóç ôïõ åã÷åéñÞìáôïò ôçò äéÜèåóçò ôùí ìåôï÷þí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôïí êüóìï (ïé ðáñáëÞðôåò ôùí ðñïôÜóåùí åßíáé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ïé óýíäÝóìïé ôïõ ÐÁÏÊ, ïé âåôåñÜíïé ôïõ ÐÁÏÊ, åðþíõìïé ÐÁÏÊôóÞäåò, üëá ôá ÐÁÏÊôóÞäéêá sites, ï êáèÝ ÐÁÏÊôóçò Ýóôù êé áí åßíáé 15 ÷ñïíþí, Ýóôù êé áí æåé óôçí Üëëç Üêñç ôçò ãçò):

ÅíçìåñùôéêÝò åêäçëþóåéò áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ óå êÜèå íïìü ôçò Âüñåéáò ÅëëÜäáò, óôçí ÁèÞíá êáé ïðùóäÞðïôå óå ÷þñåò ôïõ åîùôåñéêïý (Ãåñìáíßá, ÇÐÁ, Áõóôñáëßá). Óôçí Ãåñìáíßá èá ðñÝðåé íá äïèåß éäéáßôåñç Ýìöáóç ìå ðáñïõóßá ôïõ ßäéïõ ôïõ ÆáãïñÜêç êáé Üëëùí óçìáíôéêþí ðñïóùðéêïôÞôùí ôïõ ÐÁÏÊ(Êïýäáò, Âñýæáò êëð). Èá ìðïñïýóå ìÜëéóôá íá óõíäéáóôåß êáé ìå ôçí ðñïåôïéìáóßá ôçò ïìÜäáò ôï ðñïóå÷Ýò êáëïêáßñé.

Ãéá ôç Èåóóáëïíßêç èá ðñÝðåé íá ãßíåé êÜôé ðéï ìåãÜëï êáôÜ ôç ãíþìç ìïõ: Ìéá ìåãÜëç óõíáõëßá óôçí Ôïýìðá
üðïõ èá ôñáãïõäÞóïõí ÐÁÏÊôóÞäåò êáé ü÷é ìüíï ôñáãïõäéóôÝò (ð.÷. ÌçôóéÜò, Ìáêåäüíáò, ÌåëÜò, ÊáññÜò, ÌðÜóçò êëð), èá õðÜñîïõí ðáñÜëëçëá ïìéëßåò ôçò Äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá íá åîçãÞóïõí ôçí üëç äéáäéêáóßá êáé èá ìïéñáóôïýí åíçìåñùôéêÜ öõëÜäéá óå üëï ôï êüóìï ðïõ èá åßíáé ðáñþí. Ìéá ôÝôïéá åêäÞëùóç-óõíáõëßá èá ìðïñïýóå íá Ý÷åé åíá óõìâïëéêü åéóéôÞñéï (5-10 åõñþ) êáé ôá Ýóïäá íá äéáôåèïýí áð'åõèåßáò êáé áõôÜ óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

ÌåãÜëç ðñïâïëÞ-äéáöÞìéóç ôçò äéáäéêáóßáò óôá ÌÌÅ: Ãéá ôï áèëçôéêü ôýðï ôçò ðüëçò (ñáäéüöùíá-åöçìåñßäåò) äåí ôßèåôáé èÝìá, ùóôüóï èá ðñÝðåé íá õðÜñîåé ôïõëÜ÷éóôïí 1 åíçìåñùôéêÞ åêðïìðÞ
(áðïêëåéóôéêÜ ãéá ôï èÝìá áõôü) óôçí ôçëåüñáóç óå óôáèìü ðáíåëëÞíéáò åìâÝëåéáò (Ýóôù óôçí ÅÑÔ 3) ðáñïõóßá ôçò Äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ü÷é ìüíï ãéá íá åíçìåñùèåß êáé ï ôåëåõôáßïò ÐÁÏÊôóçò ðïõ âñßóêåôáé óôçí Üëëç Üêñç ôçò ÅëëÜäáò ãéá ôï ôé ðñÝðåé íá êÜíåé ãéá íá ãßíåé ìÝôï÷ïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. ÅðéðëÝïí èá ðñÝðåé íá õðÜñîïõí
êáé ðïëëÜ äéáöçìéóôéêÜ óðïôò óå ôçëåüñáóç-ñáäéüöùíï-åöçìåñßäåò ìå ðñïóùðéêüôçôåò ðïõ Ý÷ïõí ôçí ðëÞñç áðïäï÷Þ ôïõ êüóìïõ êáé ìðïñïýí íá ùèÞóïõí åðéðëÝïí êüóìï ãéá íá áãïñÜóåé ìåôï÷Ýò (Âñýæáò, ÃåùñãéÜäçò, Êïýäáò, ÓôïãéÜêïâéôò êëð).

Óå êÜðïéïõò åíôüò Ýäñáò áãþíåò óôçí Ôïýìðá èá ðñÝðåé íá ìïéñÜæïíôáé åíçìåñùôéêÜ öõëáäßá ó÷åôéêÜ ìå ôç äéáäéêáóßá. Èá ìðïñïýóå åðßóçò íá õðÜñ÷åé ìüíéìá ãéá 1 ÷ñüíï Ýíá åéäéêü óôáíô Ýîù áðï ôçí Ôïýìðá ðïõ èá ëåéôïõñãåß ðñéí êáé ìåôÜ ôçí Ýíáñîç ôùí áãþíùí óôçí Ôïýìðá êáé èá åíçìåñþíåé üðïéïí åíäéáöÝñåôáé.
Åðßóçò, óå êÜèå åíôüò Ýäñáò áãþíá ãéá Ýíá ÷ñüíï èá ðñÝðåé êáôÜ ôç ãíþìç ìïõ íá õðÜñ÷åé Ýíá ìåãÜëï ðáíü óôéò èýñåò 5-6 ó÷åôéêü ìå ôï èÝìá áõôü. ÌÞíõìá áðü ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ ìå ðáñáëÞðôç ôïí õðüëïéðï êüóìï ðïõ èá ðáñáêïëïõèåß ôï ìáôò áðü ôçí ôçëåüñáóç.

Ðñïíüìéá óôïõò ìåôü÷ïõò: Èá ìðïñïýóáí íá äïèïýí êÜðïéá åðéðëÝïí êßíçôñá óôïí êüóìï ãéá íá áãïñÜóåé ìåôï÷Ýò. Ìéá êáëÞ éäÝá èá Þôáí íá èåóðéóôïýí êÜðïéá åðßðåäá ìåôü÷ùí üóïí áöïñÜ ôá äþñá êáé ìüíï.
Ãéá ðáñÜäåéãìá:
 -Ãéá ìåôï÷Ýò Üíù ôùí 50 åõñþ äþñï Ýíá áíáìíçóôéêü áðü ôç ìðïõôßê Þ åíá ôåý÷ïò ôïõ PAOK MAGAZINE.
 -Ãéá ìåôï÷Ýò Üíù ôùí 100 åõñþ Ýêðôùóç 10% óôçí áãïñÜ åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò Þ åíáëáêôéêÜ ÊÁÉ ôá 2 äþñá ôçò ðñþôçò êáôçãïñßáò.
 -Ãéá ìåôï÷Ýò Üíù ôùí 300 åõñþ Ýêðôùóç 20% óôçí áãïñÜ åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò Þ åíáëáêôéêÜ ìéá åðßóçìç öáíÝëá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ áðü ôç ìðïõôßê.

Óýíäåóìïé ößëùí ÐÁÏÊ: Åêôüò áðü ìéá êïéíÞ áíáêïßíùóç óôÞñéîçò ôïõ åã÷åéñÞìáôïò áðü üëïõò ôïõò óõíäÝóìïõò ôïõ ÐÁÏÊ ðáãêïóìßùò, ï êÜèå óýíäåóìïò èá ðñÝðåé íá åßíáé óå èÝóç íá åíçìåñþíåé ôïí êÜèå ÐÁÏÊôóç ðïõ ðåñíÜåé íá ðßåé ìéá ìðýñá Þ íá ðÜñåé Ýíá åéóéôÞñéï áðü ôïí óýíäåóìï. Íá Ý÷åé êáé åíçìåñùôéêü õëéêü êáé ãåíéêÜ íá êáôåõèýíåé ôïí áðëü êüóìï óôï ôé ðñÝðåé íá êÜíåé. Ãéá ôï èÝìá ôïõ ðáíü åðßóçò óôéò èýñåò 5-6 èá ðñÝðåé íá õðÜñîåé êáé ìéá óõííåíüçóç üôé èá ìðáßíåé êÜèå öïñÜ ôï ðáíü ðïõ áöïñÜ ôçí áãïñÜ ìåôï÷þí êáé ü÷é Üëëá.

ÐÁÏÊôóÞäéêá sites: Óôçí êåíôñéêÞ óåëßäá êÜèå ÐÁÏÊôóÞäéêïõ site èá ðñÝðåé íá õðÜñ÷åé ãéá 12 ìÞíåò åíá ó÷åôéêü banner ìå link óôï site ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, óôç ó÷åôéêÞ áíáêïßíùóç ìå ôéò ïäçãßåò. ºóùò åðßóçò èá ìðïñïýóå íá ãßíåé êáé êÜðïéï ó÷åôéêü âßíôåï flash (üðùò åß÷å ãßíåé êáé ãéá ôï óõëëáëçôÞñéï) ðïõ èá êáëåß ôïí êüóìï íá ðÜñåé ìåôï÷Ýò.

Áðëüò ÐÁÏÊôóçò: O êÜèå ÐÁÏÊôóçò èá ðñÝðåé íá äéáöçìßóåé óôïí äéðëáíü ôïõ ôï åã÷åßñçìá áõôü, íá ôñÝîåé ðüñôá ðüñôá êáé íá åíçìåñþóåé üóïõò äåí Ý÷ïõí øÜîåé áñêåôÜ ôï èÝìá, íá ðåßóåé êáé ôïí ðéï äýóðéóôï üôé ðñÝðåé íá áãïñÜóåé ìåôï÷Ýò. Íá ëåéôïõñãÞóåé åèåëïíôéêÜ ùò áíôéðñüóùðïò-ðùëçôÞò ìåôï÷þí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

Ëåöïñåßï PAOK Mastercard: To ëåùöïñåßï áõôü èá ðñÝðåé íá ãõñßóåé óôáäéáêÜ üëç ôç Âüñåéá ÅëëÜäá êáé íá óôáèìåýåé ãéá êÜðïéá ðåñßïäï óå êÜèå ìÝñïò Ýôóé þóôå íá åíçìåñþíåôáé ï êüóìïò ôçò åðáñ÷ßáò ãéá ôçí üëç äéáäéêáóßá. (Áõôü íïìßæù åß÷å áêïõóôåß üôé èá ãßíåé).

Posted by: apostolos 

Vazontas lefta sthn aukshsh MK prospathoume na kalupsoume ena poso twn 18 ek eurw pou perilambanei xreh pros tritous, nun kai prwhn podosfairistes, zhmies, kai meiwmenh agorastikh aksia ths omadas.....

SE AYTO TO POSO DEN SUMPERILAMBANONTAI TA XREH PROS TO DHMOSIO

Auta eipe o Papadopoulos sth megahlh sunenteksuh tupou pou eixan dwsei....
Ta xreh pros to dhmosio einai 29 muria kai einai mh vevaiwmena, einai allounou papa euaggelio kai kaneis den kserei ti tha ginei me auta....
Auta zhtosuame na diagrafoun sto sullalhthrio kuriws....epeidh einai PROS THN POLITEIA.....den zhthsame pote na diagrafoun xreh pros tritous....

Vazontas lefta sthn aukshsh MK DEN PLHRWNEI KANEIS XREH PROS THN POLITEIA.....Allo to ena kai allo to allo....
Kai gia auto vevaia h aukshsh MK einai ek twn ouk aney, meta exoume ton megalo vraxna....opou ekei tha to palepsoume alliws....

Me liga logia h aukshsh MK ksekatharizei to IDIOKTHSIAKO ths PAE kai problhmata me UEFA klp....Kai einai to pio vasiko kommati....
Ta xreh pros thn politeia tha paleutoun alliws, piesh, kapoies plhrwmes oswn xrewn arxisoun kapoia stigmh na vevaiwnontai kai paei legontas......................................... ...

Posted by: spartian 

Quote from: agraf on Yesterday at 18:30:49
Quote from: spartian on Yesterday at 18:07:51

Ðùò èá Ýñèåé êÜðïéïò ìéá ùñáßá ðñùúá íá ðÜñåé ôçí ïìÜäá; Ç èá ðñÝðåé íá ôéò áãïñÜóåé Þ íá ôïõ ðáñáäïèïýí; Áðü ðïéüí;

¢í Ýñèåé êÜðïéïò íá "ðÜñåé" ôçí ðáå ÐÁÏÊ ðñáêôéêÜ èá åßíáé áäýíáôï íá ìáæÝøåé ìåôï÷Ýò ðïõ áíôéóôïé÷ïýí óôï 51%.
Ç ëýóç ãéá áõôüí ôïí Üíèñùðï åßíáé áðëÞ êáé ôáõôü÷ñïíá áðïôåëåß Ýíáò åßäïò äéêëåßäáò áóöáëåßáò ãéá ôïí ÐÁÏÊ: èá ðñÝðåé íá êõñÞîåé ç ðáå ÐÁÏÊ áýîçóç ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôÝôïéïõ ýøïõò ðïõ Üí ôçí êáëýøåé ìüíïò ôïõ íá ðÜñåé ôï 51%. Ôï ðïóü áõôü èá åßíáé ðïëý ìåãÜëï êáé åðïìÝíùò èá áðïôåëåß êáé ãéá áõôüí Ýíá åßäïò ôåóô ôçò ïéêïíïìéêÞò ôïõ åðéöÜíåéáò.

Áõôü ðïõ óïõ ëÝù åßíáé Ýíá áêüìá ðëåïíÝêôçìá ôïõ íá ðÜíå ïé ìåôï÷Ýò óå 100.000 êáé ðáñáðÜíù ÐÁÏÊôóÞäåò.

Áêñéâþò…
(ÖáíôÜæïìáé äåí áðáíôÜò óå ìÝíá. Ôï åñþôçìá ôï Ýêáíá ãéá íá äåßîù ðùò äåí êéíäõíåýïõìå áðü êáíÝíáí åÜí ðÜñïõìå ìáæéêÜ ìåôï÷Ýò.)

[/b] [/b]

Photis

• Guest
Stin barcelona den iparxei enas megalometoxos alla polloi...den 8a parei kanenas tin PAE apla 8a exei to megalitero pososto...Kai parousiazontas stous ipolipous metoxous ena plano diateireitai se 8esi isxios ..DEN PREPEI I PAE NA PAEI SE ENAN MEGALOMETOXO...8A EINAI TAFOPLAKA...

LoGotHeTiS

• Guest
Στην barcelona δεν υπάρχει πολυμετοχικότητα..Αλλά Λαϊκή βάση..

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ο μοναδικός κατα την ταπεινή άποψη τρόπος για να ενημερωθεί ο κόσμος είναι Προβολη.

Είναι οργάνωση μιας διαφημιστικής καμπάνιας απο ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις.

Θα προωθήσουν την ιδέα σε κάθε παοκτση και θα τον πείσουν να βάλει ένα ποσο χ για αγορά μετοχών.

Όπως επίσης..:

Έαν σκεφτούμε λογικά και αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που κοιτάει ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ εβδομαδιαία..?

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και συγκεκριμένα τις θύρες 5-6.Είτε το βλέπει live κάθε Κυριακή είτε το βλέπει απο download στο φοιτητικό του pc στην Αγγλία ή οπου αλλού σπουδάζει.

Μένα πανί το οποίο μέσα σε 5 λέξεις μπορεί να πείσει το ΛΑΟ υπογεγραμμένο απο ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους έχω την εντύπωσει οτι μπορεί να επηρέασει ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

ΥΓ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ 100 ευρώ?
    1)Πάς στα μπουζούκια λιώμα γίνεσαι για να την ξεχάσεις (200 ευρώ)
    2) Πίνεις σαν το Πούστη σαν νεροφίδα κάθε μέρα (30 Ευρώ)
    3)Σε μια βδομάδα έχεις ξέχάσει πως να μιεσεγα και ή πας στις ποτανες ή πας να βρεις άλλο μωρο.

Καταλήγεις με το ίδιο μώρο μετα απο ένα μήνα και το πάς σε δίκλινο διακοπές (100Ευρω) ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΔΩΡΟ (400) και σινέμα σε ρομαντικές κομεντι (100) συν τα πότα που θα γκουρλώσεις εκεί μεσα (190)...

Και πες μου εσύ οτι κανείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Το καλύτερο είναι στην αρχή να δώσουμε όλοι ένα σεβαστό (για τα δεδομένα του καθενός) ποσό, και μετά αγορά κάθε μήνα ή κάθε 2 μήνες λίγες λίγες...

Έστω και αν κάποιος δεν μπορέι αρχικά να πάρει πολλές, ας παίρνει λίγες λίγες επί 12 μήνες!!! Απλά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: petrovgr
Φιλαρακι συγνωμη αλλα δεν ηθελα να σε θιξω ουτε να θιξω την λαικη βαση γραφοντας αυτα για τον ορφανο απλα ηθελα να σου τονισω ακομα πιο πολυ οτι αυτους δεν πρεπει να τους εμπιστευεσαι και να στεκεσαι στα αδεια λογια τους η διαφορα μας ειναι οτι εγω λεω καλη Η ουτοπια αλλα δεν σε χορταινει σημερα.
Μπορει να ειναι το καλυτερο (δεν θα γινει ποτε ,αποψη μου)αλλα αυτο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ ειναι λεφτα και οχι μυαλα,  εντιμους εχει πλεον ο ΠΑΟΚ και οπως ανεφερε και καποιος αλλος  αυτα τα λεφτα (της αυξησης )δεν εχουν σχεση με τα χρεη στο κρατος αλλα με το μελον που ειτε λαικη βαση ειτε ζαγορακης θα πληρωθουν.

Bebo

• Guest
Δεν έχω πειστεί για να αγοράσω μετοχές. Θα περιμένω και θα πράξω ανάλογα.
Πιστεύω στη λαική βάση και όχι στην πολυμετοχικότητα.
Γιατί να πληρώσει ο λαός τα εγκλήματα προηγούμενων και να μην ζητώ διαγραφή χρεών ή κυνήγι αυτών που τα δημιούργησαν;
Και τι γίνεται αν ένα μέρος το πληρώσει ο λαός τους επόμενους 12 μήνες και έρθει κάποιος και έχει πάλι το πλειοψηφικό πακέτο ένας ή και λίγοι άνθρωποι μαζί;

Offline agraf

• Αλλαγή
Bebo, êñüíïíôáò áðü ôïõò ðñïâëçìáôéóìïýò óïõ êáôáëáâáßíù üôé Ý÷åéò êáëÞ êñßóç êáé èÝëù íá óïõ ðù äýï ðñÜãìáôá.
¸÷ïõí ãßíåé áãùãÝò åíáíôßïí ôïõ Ãïýìåíïõ êáé ôïõ Ìðáôáôïýäç ãéá íá åðéóôñÝøïõí áõôÜ ðïõ êëÝøáíå áðü ôá ôáìåßá ôçò ðáå ÐÁÏÊ.
Ìðïñåß áýñéï íá Ýñèåé êÜðïéïò êáé íá ôï ðáßîåé óùôÞñáò üôáí åìåßò áðü ôï õóôÝñçìá ìáò èá Ý÷ïõìå îåðëýíåé ôéò áðÜôåò ôïõ Ãïýìåíïõ êáé ôïõ Ìðáôáôïýäç ìå ôéò ðëÜôåò ôïõ ÊáôóáñÞ. Ï ñüëïò ìáò åßíáé íá ôïí áðïôñÝøïõìå. ¢í Þèåëå íá åñ÷üôáí üôáí ï ÐÁÏÊ êáôÝññåå. Ôþñá åßíáé ðïëý áñãÜ ãéá ôæÜìðá ìÜãêåò.

Óôçí ôåëéêÞ, áò êÜíïõìå ôçí áñ÷Þ ìå 100-150 €êáé Üí ìáò ðåßóåé ç äéïßêçóç üôé äéá÷åéñßæåôáé óùóôÜ ôï üëï åã÷åßñçìá ôüôå ôç óôçñßæïõìå êé Üëëï. Äåí ÷ñåéÜæåôáé íá äþóåéò 500€ ìå ôï ðñþôï. ¼ëïé êñéíüìáóôå, êáíåßò äåí Ý÷åé ëåõêÞ åðéôáãÞ.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ας μην μπερδευουμε τα πραγματα....

ακομη κι αν θα ειμαστε οι μονοι που θα ματωσουμε για να εξυγιανουμε τον ΠΑΟΚ δυσκολα θα καταφερουμε να τον κρατησουμε μονοι μας ψηλα και να τον παμε ακομη ψηλοτερα....

οσο κι αν δεν μας αρεσει θα πρπει καποια στιγμη να βρεθει καποιος που ομως θα δινει λογο σ αυτους που κρατησανε ορθιο τον ΠΑΟΚ στα δυσκολα δηλαδη το ΛΑΟ... αυτη νομιζω ειναι η προυποθεση οπως και η παραμονη της σημερινης διοικησης....

ο κορεσμος με βαση το αγωνιστικο ειναι κατι που με φοβιζει... γι αυτο ας κλεισουμε τα ματια και να αγορασουμε μετοχες οσοι μπορουμε κι οσες μπορουμε...

Bebo

• Guest
agraf,
κι εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα.
Το πιό πιθανό είναι να βάλω γύρω στα 100 ευρώ και να δω τι θα γίνει στη συνέχεια.
Μακάρι να συνεχιστούν οι αγωγές μέχρι τέλος.
Συμφωνώ απόλυτα επίσης πως όλοι κρινόμαστε συνεχώς και έτσι πρέπει πάντα να είναι.
Για να μην περάσουμε ποτέ ξανά άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

northeagle_4

• Guest
Η φετινη χρονια αποδεικνιει ακριβως το αντιθετο,μια ΠΑΟΚσιδικη τιμια διοικηση με τον τεραστιο ΛΑΟ στο πλαι της ειναι ικανη να κανει τον ΠΑΟΚ μας και παλι μεγαλο.Ναι στην αγορα μετοχων γιατι απλα ειναι υποχρεωση μας,διλληματα οτι εμεις θα πληρωσουμε τους κλεφτες δεν υπαρχουν.Αυτην την στιγμη βεβαιομενα χρεη ειναι 2,3 εκ. ολα τελεσιδικα για τα αλλα αναμενονται δικαστικες αποφασεις και υπαρχουν αγωγες.Με την λογικη αυτη δεν επρεπε να παρουμε ουτε διαρκειας ουτε να γεμιζουμε το γηπεδο να στηριξουμε τον Ζαγορακη.Ο ανθρωπος αυτος βγηκε μπροστα και το δηλωσε οτι η μονη ελπιδα ειναι ο κοσμος,δεν πρεπει να τον κρεμασουμε ΠΟΤΕ.
 Ας πανε η μετοχες στον ΛΑΟ,ας γραφτει ο κοσμος που ολιγωρει στον ΑΣ και το εγχειρημα Λ.Β μετα γινετε πολυ πιο ευκολο ολα τα αλλα ειναι τραγουδια εξω απο τον χορό.
  Θα δεχτουμε πολεμο να ειστε σιγουροι,"ο ζαγορακης βαζει τον λαο να πληρωσει της αμαρτιες του παρελθοντος","με τα λεφτα του λαου και εγω θα μπορουσα να το παιξω προεδρος" κ.ο.κ .Ψηλα τις ασπιδες και αφηστε τους ρουφιανους να ερθουν.Θα τους τελειωσουμε ολουςή αυτοι ή ΕΜΕΙΣ.
  απλα πραγματα:
ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ -Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓEI ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ