Εχω σκεφτεί κάτι, λόγω δουλειάς, μου ρθε επιφώτηση στα καλά καθούμενα σήμερα κ άρχισα να ψαχουλεύω το Δίκαιο Επιχειρήσεων κ Εταιρειών. Νομίζω οτι υπάρχει τρόπος όχι μόνο να καλυφθεί στο ακέραιο η αύξηση του Μ.Κ. , αλλά να υπερπηδηθεί ο στόχος των 18 μυρίων για πλάκα. Νομικά γίνεται, είναι απόλυτα βιώσιμο αλλά επί του πρακταίου, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ. ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΕΣΗ στον μπακαλόγατο, φραγκοφωνιά, στον Ζίκο του συλλόγου μας, τον φονέα των ονείρων μας που μας κουβάλησε τα super market στο Ναό, που κάθε μέρα που περνάει μικραίνει το έμβλημα - λάβαρό μας, σμικραίνει την υπερπόντιο ιδέα....
Κ επειδή Π.Α.Ο.Κ. είσαι και πρόλογο δε τρως εξηγούμαι. Τα χρήματα απο τις εισφορές του απλού Π.Α.Ο.Κ.τση και την αγορά μετοχών, δεν ξέρω πόσα θα είναι, πάντως το θεωρώ αδύνατο να καλύψουν ολικά την αύξηση. Επειδή, δόξα τω Θεώ, γλυτώσαμε απο τους "επενδυτές", τα "κότερα των στεναγμών", τα "μαγιό του Χόλυγουντ" και τις "γωνίες μαγαζί", λύση σε αυτή την πολύ σοβαρή ιστορία της αύξησης του Μ.Κ., κατ' εμέ την σοβαρότερη στην ιστορία μας μέχρι την επόμενη, μπορεί να έλθει εκ των έσω. Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , μοναδικός κύριος και νομέας της μεγαλύτερης κληρονομιάς του Σωματείου μας, του γηπέδου, είναι δυνατόν να μεταβιβάσει ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ του γηπέδου στον Σκύλο και να κρατήσει την ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ. Το ακίνητο που θα εισφερθεί στην νέα αύξηση θα την περατώσει και θα τη γιγαντώσει αυτοδίκαια, ενώ η μεταβίβαση - επαναλαμβάνω - μόνο της ψιλής κυριότητας μπορεί είτε να είναι μικρής χρονικής διάρκειας, τριών ετών λέω εγώ, είτε να παραμείνει ισόβια (όσο ο σκύλος θα ναι πρόεδρος της Π.Α.Ε.) με τον "αρραβώνα" οτι ο τελευταίος θα αποδώσει στον Ερασιτέχνη κάποια συμφωνημένη χρονική στιγμή ένα προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό.
Α να σας ακούσω.....
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ