Author Topic: Δημήτρης Βεργίνης  (Read 3387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Βεργίνης
« Reply #80 on: June 18, 2008, 20:10:01 »
πάντως αντικειμενικά και όσοι γνωρίζουν μπάσκετ ο Βεργίνης δεν μπορεί τώρα να κάνει το βήμα παραπάνω. Έχει ταλέντο αλλά υστερεί σε πολλούς τομείς και μόνο με πολύ δουλεία και χρόνο συμμετοχής μπορεί στο μέλλον να εξελιχθεί . Προσωπικά πιστεύω αν πάει στον βάζελο θα καταλήξει σαν το ξανθόπουλο που γυρνάει δεξιά και αριστερά δανεικός . Βάβαι και από την μεριά μας είναι αφελές να θέλουμε να μείνει όταν ουσιαστικά δεν υπάρχει στην παρόυσα φάση ομάδα μπάσκετ ΠΑΟΚ . Επειδή έπαιζα στην θέση του κατά την γνώμη μου χρείαζεται πολύ δουλειά στα πόδια , είναι εντελώς αδύναμος , επίσης αδύναμος είναι και ψηλά , χρειάζεται βελτιώση στο σούτ με κίνηση γιατί σουτάρει καλά μόνο όταν είναι στημένος. Δουλειά επίσης θέλει και στην έκρηξη ,όπως και στην ντρίπλα στον αιφνιδιασμό όπου αδυνατεί να ντριπλάρει με τέτοιο τρόπο (δεν έχει προωθητική τρίπλα) ώστε να τρέξει την ομάδα , άμα τον παρατηρήσετε σαν πλάυμάκερ όταν παίρνει την μπάλα και θέλει να τρέξει ,μέχρι να περάσει το κέντρο έχει κάνει τέσσερις τρίπλες ,δηλαδή τριπλάρει στο ίδιο σημείο . Όλα αυτά που προανέφερα με δουλεία βελτιώνονται , το κυριότερο προτέρημα του είναι ότι εκτός του ταλέντου του στην επίθεση όπου έχει αίσθηση στον χώρο που κινείται είναι η θέληση του να ηγείται της ομάδας και πιστέψτε με αυτό είναι μεγάλο προσόν ,γιατί όσο ταλέντο και όσα προσόντα αν έχει ενας παίκτης και πολύ περισσότερο ένα πλάυμάκερ αν δεν έχει το έμφυτο χάρισμα να θέλει να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι που λέγεται μπάσκετ θα είναι ένας παίκτης δεύτερης κατηγορίας , κομπάρσος δηλαδή .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

bagos1

• Guest
« Reply #81 on: June 19, 2008, 01:10:16 »
den kserw giati alla to 8ema tou vergini se agonistiko pedio mou 8umizei ligo tin periptosi tou oikodomou pou milame gia talento gia paikth pou h omada 8a stirixtei pano tou alla ola auta sta logia mono........................giati stin praksi alla exoune apodeixtei

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #82 on: June 19, 2008, 02:24:20 »
Re paidia kalos kai talento o verginhs alla se auton ton vazelo
den xwraei oute me sfaires........

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

LFPADRAM

• Guest
« Reply #83 on: June 19, 2008, 10:56:46 »
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=31&document_id=98294

Και για του λογου το αληθες οτι δεν χωραει!

MetroStar

• Guest
« Reply #84 on: June 19, 2008, 13:42:12 »
Kαι άλλο ένα...  :-[

Υπογράφει ο Βεργίνης

Μετά την απόκτηση του Νίκολα Πέκοβιτς ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει σήμερα τη δεύτερη μεταγραφή του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Βεργίνη, που αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 250.000 ευρώ ετησίως. Στο φετινό πρωτάθλημα ο ξανθομάλλης άσος είχε 10,1 πόντους (86% στις βολές, 37% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο σε 23,8 λεπτά ανά αγώνα και 25 συμμετοχές.

Ο 21χρονος πλέι μέικερ μέχρι πρότινος του ΠΑΟΚ θα δοθεί δανεικός, αφού οι θέσεις στα γκαρντ είναι ρεζερβέ με την παρουσία των Διαμαντίδη, Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους.

http://www.sport-fm.gr/article/135398

Δε θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων αλλά όπως φαίνετει τον χάνουμε τον παιχτη...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: June 19, 2008, 18:01:33 »
otan sto megalitero talando tis omadas exeis ritra 70.000....lol.....ti asxoliste tora..
My Own WoRST ENeMy.....

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #86 on: June 20, 2008, 12:27:04 »
To teleutaio pou prepei na mas apasxolei einai o verginhs. Me 250,000 euro, dhladh 400,000 $, vriskeis sthn agora amerikanaki pou gamaei kai dernei. Kai milame gia paikth pou gia mena akolouthei kata podas ta xnaria vasiliadh-maurokefalidi.
Alla prepei na mas apasxoloun.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #87 on: August 10, 2008, 00:56:36 »
Ρε βεργινάκο τόσο πολύ διψάς για τον παρά ρε?
Δηλαδή σε πήρανε τα χρόνια και έκανες σαν καμμιά νιτσαταπου κρα για να πας στο βάζελο να εξασφαλιστείς?
Βασιλιάς θα ήσουνα..αλλά προτίμησες να γίνεις βάτραχος!
Μας έπρηξες τα @@, και φέρθηκες σα gay.
black list και εσύ...μαζί με τους άλλους traitors.

Απαιτώ από τον κ. Δρόσο να πάρεις τον λοπού τώρα, ούτε ζωγραφιστό να μην σε βλέπουμε στο παλατάκι.....

ΥΓ. Σε εκείνο το camp στην ιταλία ποιοι σε πλησίασαν με την ησυχία τους μακρυά από ενοχλητικά βλέμματα? Βρήκες την ομάδα που ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ....μπουρδέλο...και δεν έχασες ευκαιρίες...την βάρεσες και εσύ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, .... ε ρε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

Σε κάναμε και αρχηγό, και μας ξηγήθηκες μπέσα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

zagorakis

• Guest
« Reply #88 on: August 10, 2008, 01:05:30 »
geo min anisixeis den einai malakas o drosos na ton parei daniko. teleiose k o verginis apo tin omada mas. opos k o vasiliadis erxete kanoniki metagrafi k ase na leei o kathenas oti thelei, giati pola ipothikan. pados se oti afora me ton vergini kati prepei na exei kanei apo monos tou kai kolaei to pragma ti enoo ? (prepei na exei parei mia prokatavoli apo ton lago noritera) k o drosos tora psaxnei na vri ti simvaini. telos padon den pirazei kala tha eimaste k me ton xarisi kauki pou akogete k makari na paroume k ton slouka ton pitsirika k tha eimaste ok stin thesi 1. kai ase ton vergini na ton stelnei o lagos apo do k apo kei.

SKAILS

• Guest
« Reply #89 on: August 10, 2008, 05:02:14 »
Ρε βεργινάκο τόσο πολύ διψάς για τον παρά ρε?
Δηλαδή σε πήρανε τα χρόνια και έκανες σαν καμμιά νιτσαταπου κρα για να πας στο βάζελο να εξασφαλιστείς?
Βασιλιάς θα ήσουνα..αλλά προτίμησες να γίνεις βάτραχος!
Μας έπρηξες τα @@, και φέρθηκες σα gay.
black list και εσύ...μαζί με τους άλλους traitors.

Απαιτώ από τον κ. Δρόσο να πάρεις τον λοπού τώρα, ούτε ζωγραφιστό να μην σε βλέπουμε στο παλατάκι.....

ΥΓ. Σε εκείνο το camp στην ιταλία ποιοι σε πλησίασαν με την ησυχία τους μακρυά από ενοχλητικά βλέμματα? Βρήκες την ομάδα που ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ....μπουρδέλο...και δεν έχασες ευκαιρίες...την βάρεσες και εσύ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, .... ε ρε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

Σε κάναμε και αρχηγό, και μας ξηγήθηκες μπέσα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

aderfe sumfwnw k epauksanw k kati akoma...o verginhs eixe kleisei pio mprosta sto bazelo,mesa sth xronia pisteuw egw,giati s enan apo tous telikous tou bazelou me to gay me ghpedouxo ton bazelo htan o verginhs k malista ton phre sunenteuksh k enas dhmosiografos ths net...ti phge na kanei sthn athina tote?k olos tuxeos sto oaka?kala na pathei,isws on doume daneiko sthn kaluterh ston panionio..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: August 28, 2008, 13:30:11 »
Ο Δημήτρης Βεργίνης αποτελεί από τη φετινή χρονιά παίκτη του Παναθηναϊκού, έπειτα από μία χρονιά στον ΠΑΟΚ όπου ήταν αρχηγός, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 20 ετών. Ο νεαρός πλέι μέικερ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "SportDay" τόνισε ότι "Πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο. Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας".

Για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ στα 20 μόλις του χρόνια είπε: "Ηταν πολύ μεγάλη τιμή για μένα, να ηγούμαι μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Είμαι περήφανος που ήλθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη αλλά οι στόχοι μου δεν περιορίζονται εδώ. Θέλω να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Αυτό απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά. Είναι κάτι που το γνωρίζω και είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα".

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τη μεταγραφική του ενίσχυση δήλωσε: "Αρχικά θα πω ότι είναι πολύ καλή προσθήκη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Νίκολα Πέκοβιτς. Είχαμε παίξει στο ίδιο παρκέ με τις μικρές Εθνικές. Τον θυμάμαι από τότε, διότι μου είχε κάνει εντύπωση. Ο Ντρου Νίκολας είναι πολύ καλός επειδή συνδυάζει τις ικανότητες ενός Αμερικανού σκόρερ με την ευρωπαϊκή κουλτούρα και νοοτροπία στα παιχνίδια του. Η απόκτηση του Ντούσαν Κέτσμαν είναι επίσης πολύ καλή μεταγραφή. Έκανε καλό πρωτάθλημα με την Παρτίζαν και θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ντούσαν Σάκοτα. Για τον Φώτση ό, τι και να πω θα είναι λίγο. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και θα βοηθήσει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς του παιχνιδιού", ενώ τόνισε ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά και ο Ολυμπιακός:

"Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες. Δεν μπορούμε όμως να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή, επειδή δεν ξέρουμε πώς θα εμφανιστεί στο γήπεδο. Σίγουρα έχει πολύ καλό ρόστερ, το οποίο σε προδιαθέτει ότι θα φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Θα χρειαστεί όμως αρκετός χρόνος για να δέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες και να γίνουν ομάδα".

Οσον αφορά το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή θα δοθεί δανεικός, τόνισε: "Θα κάνω ό, τι πει ο Ομπράντοβιτς. Θέλω να διεκδικήσω τη θέση μου στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εκείνος θα αποφασίσει, ωστόσο, ποια εξέλιξη θα είναι καλύτερη για μένα και την ομάδα", ενώ για το... όνειρο του ΝΒΑ είπε:  "Αυτή τη στιγμή δεν σκέπτομαι αυτό το ενδεχόμενο. Θέλω να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά και έπειτα θα κοιτάξω για τις πιθανότητές μου να διεκδικήσω μια θέση στο ντραφτ".

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=20288

Ασε μας ρε βεργινακο..  θα παρακαλας να σε αφησουν να φυγεις αφου ουτε λεπτο δεν θα παιζεις..
Ακους εκει παιδικο ονειρο!!Και τον ειχαμε και αρχηγο..Βρε ουστ!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #91 on: August 28, 2008, 14:03:38 »
αυτο το παιδι μαλλον δεν εχει τα μυαλα στο κεφαλι.....ακου ΝΒΑ........εδω δεν πηγαν αλλοι κι αλλοι.......του δωσανε αξια περυσι που ειμασταν.....το πτωμα του ΠΑΟΚ που περιφεροταν στα γηπεδα........καλη καριερα βεργινακο στα τρικαλα,ροδους και λαρισες(στην καλυτερη περιπτωση) που θα σε δινουν δανεικο μεχρι......να καταληξεις εκει ως μεταγραφη..........α,ρε κακομοιρογλου........

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #92 on: August 28, 2008, 14:06:42 »
Ο Δημήτρης Βεργίνης αποτελεί από τη φετινή χρονιά παίκτη του Παναθηναϊκού, έπειτα από μία χρονιά στον ΠΑΟΚ όπου ήταν αρχηγός, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 20 ετών. Ο νεαρός πλέι μέικερ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "SportDay" τόνισε ότι "Πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο. Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας".

Για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ στα 20 μόλις του χρόνια είπε: "Ηταν πολύ μεγάλη τιμή για μένα, να ηγούμαι μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Είμαι περήφανος που ήλθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη αλλά οι στόχοι μου δεν περιορίζονται εδώ. Θέλω να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Αυτό απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά. Είναι κάτι που το γνωρίζω και είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα".

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τη μεταγραφική του ενίσχυση δήλωσε: "Αρχικά θα πω ότι είναι πολύ καλή προσθήκη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Νίκολα Πέκοβιτς. Είχαμε παίξει στο ίδιο παρκέ με τις μικρές Εθνικές. Τον θυμάμαι από τότε, διότι μου είχε κάνει εντύπωση. Ο Ντρου Νίκολας είναι πολύ καλός επειδή συνδυάζει τις ικανότητες ενός Αμερικανού σκόρερ με την ευρωπαϊκή κουλτούρα και νοοτροπία στα παιχνίδια του. Η απόκτηση του Ντούσαν Κέτσμαν είναι επίσης πολύ καλή μεταγραφή. Έκανε καλό πρωτάθλημα με την Παρτίζαν και θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ντούσαν Σάκοτα. Για τον Φώτση ό, τι και να πω θα είναι λίγο. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και θα βοηθήσει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς του παιχνιδιού", ενώ τόνισε ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά και ο Ολυμπιακός:

"Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες. Δεν μπορούμε όμως να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή, επειδή δεν ξέρουμε πώς θα εμφανιστεί στο γήπεδο. Σίγουρα έχει πολύ καλό ρόστερ, το οποίο σε προδιαθέτει ότι θα φτιάξει πολύ καλή ομάδα. Θα χρειαστεί όμως αρκετός χρόνος για να δέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες και να γίνουν ομάδα".

Οσον αφορά το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή θα δοθεί δανεικός, τόνισε: "Θα κάνω ό, τι πει ο Ομπράντοβιτς. Θέλω να διεκδικήσω τη θέση μου στην ομάδα και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εκείνος θα αποφασίσει, ωστόσο, ποια εξέλιξη θα είναι καλύτερη για μένα και την ομάδα", ενώ για το... όνειρο του ΝΒΑ είπε:  "Αυτή τη στιγμή δεν σκέπτομαι αυτό το ενδεχόμενο. Θέλω να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά και έπειτα θα κοιτάξω για τις πιθανότητές μου να διεκδικήσω μια θέση στο ντραφτ".

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=20288

Ασε μας ρε βεργινακο..  θα παρακαλας να σε αφησουν να φυγεις αφου ουτε λεπτο δεν θα παιζεις..
Ακους εκει παιδικο ονειρο!!Και τον ειχαμε και αρχηγο..Βρε ουστ!

Tα ίδια δήλωναν και άλλοι γενίτσαροι "αρχηγοί" προσφάτως, ασχέτως αν στον γυρισμό (γιατί ολο και κάποτε υπάρχει κ τέτοιος) πιπιλάνε καραμέλες του στυλ "γυρισα σπίτι μου"......Μετά τη δυναστεία bane k peja ουδείς αρχηγός υπάρχει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ....Αντε λίγο ο μέγιστος Σκότ Σκαιλς.....
Οι δηλώσεις του αμούστακου καλό είναι να αποτελέσουν γνώση κ συμμόρφωση.....

Vag-4

• Guest
« Reply #93 on: August 28, 2008, 15:30:16 »
re oyst apo ton paok mas genitsare kaneis kai dhloseis gia nba tora;;;;;;vre sy tha se klaine io reges ekei poy phges!tha skoypizeis ton pago ton lagon amyalo paidareli.tha exeis thn tyxh toy alloy genitsaroy toy theodoridh!ayto htan to eyxaristo poy se kaname proto maga kai arxhgo ston paok;;;;;;;;koproskylo ton poylo na pas ekei stoys leytades toys lagoys poy exoyn katastrepsei to ellhniko mpasket!oyst morh xamoyra!ena einai to sigoyro tha se steiloyn se kana panionaki,panellhnio,daneiko.perastika soy kai as prosexes malakismeno!paok gera esy tha ksanafereis to mpasket ston vorra!oloi sthriksi aderfia gia na proxorhsei to athlhma poy mas ekane paok edo sthn xavoyza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #94 on: August 28, 2008, 15:49:07 »
paidiko oneiro ???
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #95 on: August 28, 2008, 16:09:12 »
ektos apo ton vergini eidate kai tin simperifora twn allwn pitsirikadwn pou sikwthikan ki efigan

shaman4

• Guest
« Reply #96 on: August 28, 2008, 18:18:04 »
ektos apo ton vergini eidate kai tin simperifora twn allwn pitsirikadwn pou sikwthikan ki efigan

diladi?

Ego ton vergini den ton theoro prodoti.epagelmatias einai.apla.
Theoro terastia malakia pou feugei, giati exei anagki poli veltiosi, kai nomizo apo ton pagko den tha tin exei...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #97 on: August 28, 2008, 18:20:25 »
kate me to vergini de nomizw oti einai entelws swsto na ton vrizoume.sigoura einai ligo proklitiko auto pou eipe peri <<paidikou oneirou>> alla pws prokuptei entelws ksafnika oti tha kanei kariera se omadoules kai oti einai axristos i akoma kai genitsaros;;idi stin kariera tou exei kataferei se ilikia molis 20 etwn na itan arxigos oxi kamias tuxaias omadas alla antitheta tou PAOK akoma kai se auti ti tragiki katastasi pou vrethikame persi.
apo mena proswpika kali epituxia sto dimitri kai tpt parapanw.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
« Reply #98 on: August 28, 2008, 18:42:20 »
Καλη επιτυχία δεν θα του ευχηθώ σαν τον nikos 1988 πανω αλλα δεν θα τον βρίσω κιόλας, μικρός ειναι ακομα, θα τον παπαριασαν κ οι μανατζεραδες με μια δήθεν μεγάλη καριερα κ λογικό ειναι το παιδάκι να χάσει καθε μέτρο αυτογνωσίας. Δε πείραζει θα μάθει κ αυτός!!! Με τον εναν η τον άλλον τρόπο!

Panagiotis4

• Guest
« Reply #99 on: August 28, 2008, 20:42:21 »
Στα τσακιδια για να μην πω τιποτα χειροτερο.Ηταν απο τους πρωτους παικτες που ηθελα να διωξουμε φετος.Ποτε δεν τον πηγα σαν παικτη το σκατο και πιστευω πως μια ζωη θα κινειται στη μετριοτητα.χαρη στην ηλιθιοτητα του κινδυνεψαμε να χασουμε σημαντικα παιχνιδια περσι.Ποτε δεν βοηθησε, ισα ισα οποτε επαιζε μονο κακο εκανε στην ομαδα.Ουστ και να μην ξαναγυρισει.