Author Topic: Δημήτρης Βεργίνης  (Read 3375 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Βεργίνης
« Reply #100 on: August 28, 2008, 22:22:10 »
ektos apo ton vergini eidate kai tin simperifora twn allwn pitsirikadwn pou sikwthikan ki efigan

diladi?

Ego ton vergini den ton theoro prodoti.epagelmatias einai.apla.
Theoro terastia malakia pou feugei, giati exei anagki poli veltiosi, kai nomizo apo ton pagko den tha tin exei...

oute egw ton thewrw prodoti.to oti itan arxigos den nomizw oti simainei kati gia ton persino PAOK.apla vlepeis pws ola ta pitsirikia pane kateutheian sta lefta,den iparxei kanena desimo me kamia omada.anagki gia veltiwsi exei alla ston PAOK ton fetino me auto to roster den exei thesi

shaman4

• Guest
« Reply #101 on: August 28, 2008, 22:30:13 »
ego ton theoro talento.
alla exei ena megalo provlima: xreiazete mia pausi prin "oplisei" to sout tou.
auto ton kanei mikro paikti gia opoiadipote megali omada.gia mena ekane megalo lathos pou paei vazelo.

vevaia an to veltiosei auto tha einai perizititos.
as mas poun oi mbasketikoi poso eukola diorthonete auto.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #102 on: August 28, 2008, 22:34:46 »
mporei kai na diorthwthei alla i aniparksia tou amintika kai i elleipsi tsampouka einai kati pou exeis i den exeis.kai autos den ta exei

fatal_invasion

• Guest
« Reply #103 on: August 28, 2008, 22:35:49 »
για μένα είναι καλός παίκτης.
Αυτό διορθώνεται εύκολα.Δύσκολα διορθώνονται άλλα πράγματα,όπως ο αυθορμητισμός του βασιλειάδη που κάνει βήματα.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #104 on: August 28, 2008, 22:50:26 »
ενταξει το παιδι εχει πολλες αδυναμιες αλλα ολα διορθωνονται με δουλεια........το θεμα ειναι οτι στον βαζελο δεν θα ασχοληθει κανεις μαζι του......παντως εγω δεν τον θεωρω τοσο ταλεντο οσο ηταν σε αυτη την ηλικια ο βασιλοπουλος,ο βασιλειαδης και ο μαυροκεφαλιδης......σαν ταλεντο στα 20 ειναι κατωτερος απο οτι ηταν ατοι τοτε........παντως οπως εχω ξαναγραψει εκανε βλακεια που εφυγε τωρα που αρχισαν τα πραγματα να στρωνουν στην ομαδα.....και διαφωνω με εναν φιλο που εγραψε οτι δεν ειχε θεση στον φετινο ΠΑΟΚ........θα μπορουσε να παιζει πισω απο καυκη και χαριση 3-4 λεπτα σε καθε ματς.......στον βαζελο δεν θα ειναι ουτε 12αδα..........τελοσπαντων........παντως μην του θυμωνετε του παιδιου που ειπε μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα τον βαζελο......το παιδι ειναι μολις 20 και επι 10 χρονια βλεπεις αυτους να παιρνουν πρωταθλημα......τι να πει;.......τα μεγαλεια του ΠΑΟΚ μονο ως ιστορια τα ξερει.....δεν τα εχει δει........γι'αυτο μην το βριζετε δεν υπαρχει λογος........παντως να πω την αληθεια μου δεν στεναχωρηθηκα κιολας που εφυγε σε αντιθεση με την γνωστη 3αδα που ανεφερα πιο πανω.........δεν θα μου λειψει.......

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #105 on: August 28, 2008, 23:04:38 »
gia na veltiwthei ws paixtis omws thelei xrono kai ws tritos asos i kamia fora diari den arkei ena dekalepto na gineis kati.vasileiadis vasilopoulos kai maurokefalidis ektos apo talento eixan kai xrono simetoxis kai proponites pou doulepsan panw tous.to aksizan kiolas.autos den mporei den einai gia megala pragmata

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #106 on: August 28, 2008, 23:15:49 »
τολη,στον ΠΑΟΚ φετος θα μπορουσε να δουλεψει με πεδουλακη στις προπονησεις....δεν ειναι μονο ο χρονος συμμετοχης.....στον βαζελο δεν θα κατσει να ασχοληθει ο ομπραντοβιτς με τον......7ο γκαρντ της ομαδας! οσον αφορα την 3αδα ισα ισα που ηταν ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΙ που τοτε προπονητης(τροπος του λεγειν) ηταν ο μπανε........αν ειχαν πεδουλακη για παραδειγμα θα ηταν τωρα οι πιο περιζητητοι παικτες της ευρωπης......

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #107 on: August 28, 2008, 23:24:01 »
ο βεργίνης έκανε έγκλημα που πήγε στον βάζελο???? χρειαζόταν πολύ δουλειά ,κατά την γνώμη μου είναι μέτριος παίκτης και η επαφή του με το μπάσκετ μόνο μεσω προπονήσεων θα είναι καταστροφική. Είμαι πρώην μπασκετμπολίστας και μάλιστα πλάυ μέηκερ .Καλός κι όλας . Το παιδί μακάρι να βγώ ψεύτης θα εράσει και δεν θα ακουμπήσει από το ελληνικό μπάσκετ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #108 on: August 29, 2008, 08:56:29 »
αφου το εχουμε δει το εργο

γονυπετης θα γυρισει και θα παρακαλαει

και τοτε θα παρει τα φρυδια μας και αυτος

αν βαζεις τα λεφτα πανω απ ολα...
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ