Author Topic: Δημήτρης Βεργίνης  (Read 3395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Βεργίνης
« Reply #60 on: June 11, 2008, 18:59:37 »
Τιι να βρουμε ρε tsag.Αυτο που καταλαβαινει και ο πιο αδιαφορος ΠΑΟΚτσης ειναι οτι εχουν μαζευτει στον ερασυτεχνη και στην ΚΑΕ συμμοριες κλεφτων και σφαζονται πανω απο το πτωμα.Ξεφτιλα και ντροπη και προβλεπω μονιμη παρακμη γιατι πρωταγωνιστει ο κατημας και η σαπιλα στον ερασυτεχνη και ζηταει καθε τρεις και λιγο στον μεγαλο λαο να τους ταισει.Για μενα τα πραγματα στο μπασκετ ειναι καταμαυρα και το παιδακι κρατιεται μονο του στον ΠΑΟΚ για να το εκμεταλευτουν και να το πουλησουν και να θησαυρισουν οι κλεφτες του Κατσαρη, του Πανελουδη και εγω δεν ξερω ποιου αλλου βρωμιαρη.Αν δεν βρεθει λυση σοβαρη ο κοσμος θα ριξει το μπασκετ οπως το εσωσε μονο και μονο γιατι σιχαθηκε τους κλεφτες.Και καλα θα κανει
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #61 on: June 11, 2008, 19:02:35 »
όχι δεν θα ρίξουμε το μπάσκετ. Δεν θα γίνουμε σκουλήκια εμείς. Θα βρούμε τον τρόπο να καθαρίσουμε τον σύλλογο από την βρωμιά.

Οι υγειείς δυνάμεις του ΠΑΟΚ θα δώσουν την λύση. Με το ζόρι αν χρειαστεί
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #62 on: June 12, 2008, 21:44:41 »
Βεργίνης: "Έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό"
Το γεγονός ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Παναθηναϊκό παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Βεργίνης που καλείται να σκεφθεί σοβαρά το μέλλον του.

"Έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Χτες είχα μία συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Είμαι ακόμη παίκτης του ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο σε ισχύ για έναν χρόνο ακόμη. Έκανα τόσο καιρό υπομονή. Μετά τα χθεσινά δεν ξέρω τι θα γίνει. Μου είπαν ότι θα γίνει μία νέα διοίκηση πρωτοδικείου την ερχόμενη Δευτέρα και να περιμένω μέχρι τότε. Αυτό θα κάνω. Τη Δευτέρα θα έχω μία νέα συνάντηση με τον ΠΑΟΚ, ελπίζοντας πως θα βρεθεί μια λύση. Μετά θα ξέρουμε τι θα κάνουμε", είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο ΑΠΕ.

Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ περίπου, όσα δηλαδή προβλέπει το "buy out" που έχει στο συμβόλαιό του.

Τέλος ο νεαρός άσος του "Δικεφάλου" μίλησε για Πολύτιμες εμπειρίες του στο καμο του Τρεβίζο: "Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία. Ήμασταν περίπου 50 επαγγελματίες νεαροί παίκτες γεννημένοι τα έτη 1986-1989. Για έξι ημέρες κάναμε το πρωί προπόνηση και το απόγευμα χωριζόμασταν σε ομάδες και παίζαμε φιλικούς αγώνες. Μάθαμε πολλά πράγματα και κάναμε πολλή προπόνηση. Όλα ήταν πολύ διαφορετικά. Ο ρυθμός των παιχνιδιών ήταν πιο γρήγορος και το επίπεδο υψηλότερο εν συγκρίσει με την Α1".

"Περίπου οι 20 από τους προπονητές μας ήταν βοηθοί σε ομάδες του ΝΒΑ. Στους προπονητές μας ήταν και ο Αντουάν Ριγκοντό. Η ομάδα μου (οι μπλε), που κατέκτησε και το πρωτάθλημα, είχε προπονητή τον Μπομπ Χέρλι, μέλος του Χολ οφ Φέιμ και με τεράστια εμπειρία στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Επίσης είχαμε και τον Φραν Φρανσίλα που σήμερα είναι σχολιαστής στο "ESPN". Mας δίδαξαν επίσης, οι Ντέιβιντ Μπλατ και Έτορε Μεσίνα".
http://www.sport24.gr/html/ent/240/ent.238240.asp

ade vlepo kalo mualo exeis kai si verginako. se vlepo na kataligei san tous alous pou tin kanan gia kati kalitero, kai tora skoupizoun tous pagkous.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #63 on: June 12, 2008, 23:20:11 »
Να μείνει, να κάνει τι εδώ; Να σκουπίζει τα δάκρυα; Αφού είπαμε: ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΕΛΟΣ!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #64 on: June 13, 2008, 00:44:06 »
Βεργινάκο σήκω φύγε να γλιτώσεις. Εδώ είναι ανίατη η ασθένεια
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #65 on: June 17, 2008, 17:48:18 »
¸ñ÷åôáé ãéá íá öýãåé ï Âåñãßíçò;
Ôçí ÐÝìðôç áíáìÝíåôáé íá óõíáíôçèåß ï ÄçìÞôñçò Âåñãßíçò ìå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý ðñïêåéìÝíïõ íá ïñéóôéêïðïéçèåß ç óõìöùíßá ôùí äõï ðëåõñþí êáé ï ôáëáíôïý÷ïò ðëÝé ìÝéêåñ ãßíåé ìÝëïò ôùí íôáìðëïý÷ùí ÅëëÜäáò. ´Ç ìÞðùò äåí ãßíåé áìÝóùò;
Ôé åííïïýìå; Ôï óåíÜñéï ôïõ äáíåéóìïý ôïõ óå ìéá Üëëç ïìÜäá åßíáé ðïëý ðéèáíü êáé ôï ãíùñßæåé êáé ï ßäéïò ðïõ äåí åßíáé áñíçôéêüò ó’ áõôÞ ôçí ðñïïðôéêÞ. Ç ìéá ïìÜäá ðïõ óßãïõñá èÝëåé ôïí Âåñãßíç åßíáé ôï Ìáñïýóé, áëëÜ äåí åßíáé êáé ç ìïíáäéêÞ õðïøÞöéá. Ôï öáâïñß åßíáé ï ÐÁÏÊ.
Åßíáé ðïëý ðéèáíü ï Âåñãßíçò íá áðïêôçèåß áðü ôïí Ðáíáèçíáúêü áëëÜ íá óõíå÷ßóåé êáé ôç íÝá óåæüí ìå ôç öáíÝëá ôïõ äéêÝöáëïõ.
http://www.superbasket.gr/?c=139&a=104402

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #66 on: June 17, 2008, 17:54:59 »
Re ti einai afti ikseftila gamw ta kantilia mou mesimeriatiko? Pali ta idia reee?

Ntropi se olous mas. Pali daneiko arxigo 9a exoume...

Mou aresei pou leei *favori einai o PAOK*...e re ksilo pou 9eloume
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: June 17, 2008, 17:55:48 »

Είναι πολύ πιθανό ο Βεργίνης να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό αλλά να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τη φανέλα του δικέφαλου.
http://www.superbasket.gr/?c=139&a=104402

Oute kan na perasei apo to mualo tous!!!
Tha einai apo tis megaliteres kseftiles.........
Niente incontri....Solo scontri

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #68 on: June 17, 2008, 17:59:43 »
εκεί πάει η δουλειά..... φιρί -  φιρί το πάνε....
θα δώσουν και ένα χαρτζιλικάκι οι φαρμακοτρίφτηδες στην καε και τέλος το παραμύθι...
πάλι με δανεικό αρχηγό...θα παίζουμε....

zagorakis

• Guest
« Reply #69 on: June 17, 2008, 18:03:53 »
kai na ton plirosoume exei bay out 70 xiliarika tha skasei o poustis o lagos k tha ta dosi. to thema tote einai to an thelei o idios o paixtis na paei. ade re drose kinisou mono sta logia eisai k si.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #70 on: June 17, 2008, 18:14:18 »
Εδω η ομαδα δεν ξερουμε αν θα υπαρχει του χρονου... η μεταγραφη του Βεργινη μας μαρανε... α ρε που καταντησαν τον ΠΑΟΚ.. να του αφηνουν την δικια του περιουσια δανεικους οι ομαδες των αθηνων..

Υ.Γ. ακου μπαι αουτ 70.000???? πολυ περιεργο.. και εγω να επαιζα μεγαλυτερο θα ειχα.. :D

Bayern4

• Guest
« Reply #71 on: June 17, 2008, 18:17:16 »
biv μην ανησυχεις. σε δυο μηνες οσοι ΠΑΟΚτσηδες εχουν δελτιο στην ΕΚΑΣΘ, θα παιζουν Α1 για την τιμη του συλλογου(οση απεμεινε)

LFPADRAM

• Guest
« Reply #72 on: June 17, 2008, 18:23:59 »
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8236&subid=2&tag=6112&pubid=1130682

Ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι...Το "να ζησουμε να τον θυμομαστε" οσο σκληρο και αν ακουγεται για τον μπασκετικο ΠΑΟΚ μαλλον αποτελει την θλιβερη πραγματικοτητα! Και δεν ειναι οτι φευγει ο βεργινης (το λιγοτερο ειναι αυτο) ειναι οτι δεν υπαρχει αρχη και τελος και πολυ πιθανον αν συνεχιστει αυτη η κατασταση να μην χρειαστει καν να μπουμε στην αγωνιωδη περσινη διαδικασια...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #73 on: June 17, 2008, 21:09:30 »
pantws kai na fugei egw proswpika auto ton paixti de tha to vrisw pote giati pragmati kopiase gia tin PAOKARA.
dimitri meine!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #74 on: June 17, 2008, 22:27:21 »
να φυγει το παλικαρι να βρει την υγεια του.....και να παρει και κανα φραγκο!τι να κανει στο μπουρδελο;αυτο ειναι κυριοι ο ΠΑΟΚ εδω και πολυ καιρο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
Για δειτε τον βασιλοπουλο που τον εκαναν χρυσο οι γαυροι και παιζει και καλο μπασκετ!το δρομο του θα ακολουθησουν και ο λουκας και ο κωστακης και ο δημητρακης πλεον!
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!
Τις καλυτερες ευχες μας δημητρακι για μεγαλη καριερα..............

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #75 on: June 18, 2008, 00:31:10 »
Σκατά στα μούτρα μας. Για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Καλή τύχη στον Βεργίνη και ελπίζω όταν ωριμάσει μπασκετικά να είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ να τον φέρει πίσω. Και αυτόν και όλα τα υπόλοιπα ταλέντα που έφυγαν ή κάηκαν άδοξα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #76 on: June 18, 2008, 00:37:58 »
Άψογος ο από πάνω..
Και από μένα,φύγε να γλιτώσεις.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #77 on: June 18, 2008, 14:27:26 »
tin ritra ton 70.000 euro pios tou tin evale mporeite na mas peite?
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #78 on: June 18, 2008, 19:08:07 »
Ο Βεργίνης σήμερα ήταν στο basketball Cumb της ομάδας στο Παλατάκι. Παίρνει και ο γιός μου μέρος στο cumb, του ζήτησε να υπογράψει στη μπλούζα του και τον ρώτησε αν θα μείνει στην ομάδα (ελπίζει κι ο μικρός, αλλά μικρός είναι και δεν ξέρει ακόμη). Φυσικά ο Βεργίνης απάντησε δεν ξέρω, δεν εξαρτάται απο μένα κ.λ.π.

Εγώ δεν θα πω για το Βεργίνη ούτε στο καλό, ούτε στο κακό, ούτε πήγαινε για να πάρεις περισσότερα ούτε τίποτε απ' όλα αυτά. Θα πω κάτι άλλο, που θεωρώ πιό σημαντικό: αλήθεια, πόσους Βεργίνιδες έχει ο Π.Α.Ο.Κ. στα τμήματα υποδομής του; αρκετούς. Πόσο τους προσέχει; Μην ανοίξω το στόμα μου.

Η φυγή από μια ομάδα που κλιδωνίζεται δεν είναι πάντα το καλύτερο για έναν παίκτη. Το παράδειγμα του παλιού αρχηγού μας του Βασιλειάδη είναι ένα καλό παράδειγμα. Αν πάντως ήμουν ο Βεργίνης θα έμενα άλλον ένα χρόνο στον Π.Α.Ο.Κ.. Θα περίμενα τις εξελίξεις και αν έβλεπα άλλη μια χρονιά να πηγαίνει όπως η προηγούμενη τότε θα έφευγα. Σάμπως τι να φοβηθεί, ότι θα τελειώσουν τα φράγκα των γιαννακοπουλαίων;

Καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #79 on: June 18, 2008, 19:31:42 »
Σάμπως τι να φοβηθεί, ότι θα τελειώσουν τα φράγκα των γιαννακοπουλαίων;
poly swstos apo thn mia.

alla: to gegonos oti isws perasei pali mia xronia sthn "lhtotita" (me oti synepagete ayto, mhn arxisw tis analyseis twra)
       den prepei na to paroume yp'opshn estw san ena logiko plus me thn dikh tou skepsh ? ektos an einai sigouro
      oti exei tosa fragka outos' wste na mhn exei kai megalh anagkh apo gkafra gia enan xrono? 
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo