Author Topic: Δημήτρης Βεργίνης  (Read 3396 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Δημήτρης Βεργίνης
« Reply #40 on: June 04, 2008, 12:06:04 »
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ!!!!!!!

γαμω τα λεφτα σας σκατογεροι

ξοδευεται εκατομυρια για μισθοφορους και αυτοκρατοριες του χρηματος και της διαιτησιας,,,

και δεν σεβαστηκατε τον διαλυμενο ΠΑΟΚ πατησατε στο πτωμα του ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ και του πηρατε τσαμπα οτι του ειχε μεινει

απο φαρμακα βγαλατε εκατομμυρια σε φαρμακα να τα δωσετε

ευχομε πραγματικα ο σιχαμενος κωλογαυρος να σας γαμησει σημερα...

ΣΙΧΑΜΑΤΑ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #41 on: June 04, 2008, 12:12:25 »
Ρε φίλε βέντερ τι περίμενε να κάνει;;Βρήκε πτώμα και πατάει,και καλά κάνει,και γω στην θέση του το ίδιο θα 'κανα.Θα τους διέλυα τους κερατάδες.

MetroStar

• Guest
« Reply #42 on: June 04, 2008, 12:16:44 »
Ενώ ρε φίλε βέντερ ο γα'υρος μας φέρθηκε καλύτερα και μας σεβάστηε έ?Μας βρήκε ψόφιους και μας ξεσκισε οπως τα ορνια τα ψοφιμια. Μας πηρε την αφροκρεμα του ελληνικου μπασκετ. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ. >:( >:( >:( >:(

makptol

• Guest
« Reply #43 on: June 04, 2008, 12:21:40 »
mono που δεν παταει αυτους εμας παταει και το ονομα του ΠΑΟΚ που δεν ειναι "αυτοι οι κεραταδες"
......ασχετα αν ποτε δεν τον θεωρησα αρχηγο με την πραγματικη εννοια του ορου.....να παει να γα........
για μενα ουτε κρυο ουτε ζεστη με τον βεργινακο.....εδω δεν στεναχωρηθηκα με τον κωστα βασιλειαδη
πραγματικο Παοκτσακι θα στεναχωρηθω για αυτον ......Ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ......ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ......
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΥΤΖΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΥΤΖΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ(?)
ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ.....
μεχρι και ο παπαδοπουλος του ηρακλη πουλουσε τρελιτσα στον ρεμο που αναγκαστηκε να τον πουλησει
ο γιος του Δανιηλ Παπαδοπουλου μια ζωη ηρακλης......

kostas4

• Guest
« Reply #44 on: June 04, 2008, 12:45:31 »
kapoia stigmi sto proto teliko tou lagou k tou gay sto oaka itan ekei. k ekane kati dilosis stin ert gia to paixnidi, k leo apo mesa mou re gamoto ti douleia exei autos ekei.

και εγω το ειχα δει αυτο.και τον ειχε ρωτησει ο δημοσιογραφος απο το στουντιο τι δουλεια ειχε εκει.
τον βεργινη ποτε δεν τον συμπαθησα και ουτε που με νοιαζει τι θα κανει και που θα παει.στο καλο και να μας γραφει
και ο βαζελος καλα εκανε και τον πηρε,μαλακες ειναι?τι ηθελες ρε vedder να σου πουνε,παρτε 1εκατ. επειδη δεν θελουμε να πατησουμε στο πτωμα σας?

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #45 on: June 04, 2008, 13:14:46 »
ναι ρε φιλε αλλα δεν σε σεβαστηκαν,,,οπως ο βαρδινογιαννης με γουμενο σαλπιγγιδη

εγω γιατι να τους σεβαστω???

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ λοιπον

εγω τους ευηπολοιπτους λεφταδες που ολοι τους θαυμαζουν και λενε πω πω τι λεφτα και τι περιουσια και λοιπα τους γραφω στα @@ μου,,,δεν ειμαι κανας βλαχος λυγουρης,,,

λυσσα για τον ΠΑΟΚ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #46 on: June 04, 2008, 14:14:20 »
a, isxyei dhladh... :-\  k rwtousa se la8os topic... geia sou paneloudh pou ekanes 5ada sto gay k twra 8a kaneis k sto vazelo...psofa re pousth esu k oi filoi sou!
k oso gia gaurovazelia...ornia e ornia...! :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #47 on: June 04, 2008, 14:46:03 »
Διάψευση Βεργίνη για Παναθηναϊκό

Το βράδυ της Τρίτης αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Βεργίνη. Αυτές οι φήμες έκαναν λόγο για συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον 21χρονο γκαρντ για τριετές συμβόλαιο, κάτι όμως που διέψευσε ο ίδιος μιλώντας στο www.sport-fm.gr. «Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ούτε καν πρόταση δεν μου έχει γίνει. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Ο νεαρός παίκτης που πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ, περιμένει τις εξελίξεις στο «δικέφαλο» του Βορρά (επίκειται Γενική Συνέλευση σήμερα) και εάν δεν πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις θα καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ο 21χρονος άσος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν βασικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σε 25 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, είχε μέσο όρο 10,7 πόντους και 1,8 ασίστ και αποτελεί μια από τις μεγάλες ελπίδες της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ.

http://www.sport-fm.gr/article/133398

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #48 on: June 04, 2008, 15:20:52 »
Αδελφοί, μη κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Ο βεργινάκος και ο κάθε βεργινάκος την πάρτη του κοιτάει κ καλά κανει.Κ πολύ χρόνο μας έδωσε δλδ. Στη ΚΑΕ απο αυριο, μεθαύριο, βδομάδα, δε θα μείνουν ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ κ εμεις δε μπορούμε να ζητάμε κ τον λόγο....Ο Βεργίνης δεν αποτελεί παρελθόν, αλλά αν δεν αλλάξουν άρδην τα πράγματα, θα αποτελέσει παρελθόν, είναι θέμα ημερών....
« Last Edit: June 04, 2008, 15:28:04 by CLUB LARISA »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #49 on: June 04, 2008, 16:43:21 »
ας βγαλουν αυριο πρωι πρωι μερικα χιλαρικακια που ειναι και ΑΠΛΕΣ οι κ.κ καραμβερης,καλπακης και αξιοτιμο ΜΕΛΒΑ  να τον πληρωσουν!τι πιο απλο ρε αδερφια;

καποιοι απο τους παραπανω δεν διατυμπανιζαν οτι δεν θελουμε αθηναιους επιχειρηματιες για να γινουμε θυγατρικες του γαυρου και βαζελου και εχουμε 600 χιλιαρικακια;
τι,μονο λεζαντα η μηπως εγω ακουγα λαθος;

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #50 on: June 04, 2008, 18:48:06 »
alli periptwsi o salpiggidis alli o verginis idia periptwsi omws vardinogiannis-giannakopoulos

idia peripou simperifora kai oi 2 paixtes apenanti ston sillogo
« Last Edit: June 04, 2008, 18:53:28 by tolis_pt »

fatal_invasion

• Guest
« Reply #51 on: June 04, 2008, 18:53:36 »
Αδελφοί, μη κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Ο βεργινάκος και ο κάθε βεργινάκος την πάρτη του κοιτάει κ καλά κανει.Κ πολύ χρόνο μας έδωσε δλδ. Στη ΚΑΕ απο αυριο, μεθαύριο, βδομάδα, δε θα μείνουν ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ κ εμεις δε μπορούμε να ζητάμε κ τον λόγο....Ο Βεργίνης δεν αποτελεί παρελθόν, αλλά αν δεν αλλάξουν άρδην τα πράγματα, θα αποτελέσει παρελθόν, είναι θέμα ημερών....
Έτσι όπως τα λέει ο club larisa είναι.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: June 05, 2008, 13:06:53 »
me tilefonise simera filos vazelos stin douleuia kai me rwtouse an kserw tipota gia ton bergini
molis mou eipe ta nea gia tin prosfigi kagkelo egw
den briskw logia na pw
pos mporei o laos tou paok na pernaei sto ntoukou tetoia gegonota ti na pw anti na ginete polemos
trwme ti mia sfaliara meta tin alli
ti 8a pei o berginis kai ka8e bergineis kanei tin douleia tou
einai periousia tis omadas kai opoios tin pirazei einai san na klevei kai emena
den kserw pleon ti na pw
ta lamogia oi politikoi klevoun ka8e mera kai o laos tou paok afinei na biazoun ka8e mera tin istoria tou silogou
pote 8a kanei ksasteria?

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #53 on: June 05, 2008, 13:14:40 »
Ok ößëå makis, íá êáôåâïýìå óôïõò äñüìïõò ìå ôïí âåñíéæÝëï ìðñïóôÜñç ê íá ðïýìå ôïí âåñãéíÜêï, ùò Üëëïò ãáëáêôåñüò, ïôé ï ÐÁÏÊ åßíáé ìåãáëç ïìÜäá ê ïé áèçíáßïé ãáìéïýíôáé ê ìåßíå óôïí ÐÁÏÊ ðïõ ôïõ ÷ñüíïõ ðÝöôåé óôçí Á2 ê ìç êÜíåéò ÷ñÞóç ôïõ Buy out ê ìç êïéôÜò íá êïíïìÞóåéò ãéáôß Ýôóé ôï ëÝìå åìåéò. Ñå óåéò ðïõ æïýìå ê ðïéïò ðüëåìïò???/Óå ëßãï äåí èá õðÜñ÷åé ÊÁÅ, ï âåñãéíÜêïò ìáò ìÜñáíå....Ê ðþò åßíáé ðåñéïõóßá ôïõ óõëëüãïõ ï âåñãßíçò ìå buy out êÜôù ôùí 100.000 € , áäõíáôþ íá ôï êáôáëÜâù...
« Last Edit: June 05, 2008, 13:29:31 by CLUB LARISA »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: June 05, 2008, 13:32:41 »
emena file den me noiazei kanenas berginakos
oute ti kanoun oi athinaioi egw prosopika panta gramenous tous exw
kai an nomizei oti o paok den einai megali omada kalos
oi agwnes omws kerdizonte me maxes kai oxi me idies sto internet

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #55 on: June 05, 2008, 13:54:05 »
Μη χαλιέσαι ρε κ μην αρπάζεσαι....
Ο σκοπός του ποστ ήταν να σου δείξω οτι ο βεργίνης είναι τραγικά μικρότερης σημασίας απο το γεγονός οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή που εμείς μιλάμε. Αγώνα κ μάχη για το μπάσκετ πρέπει να δώσουμε κ όχι για τον Βεργίνη....
ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΔΕΡΦΕ ειναι οτι η ίδια η (ανύπαρκτη) ΚΑΕ δεν προστάτεψε το σήμα του ΠΑΟΚ ......Εμείς τι αγώνα να κάνουμε? Σε παραπέμπω εδώhttp://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=5147.msg193205#msg193205 και στο ποστ μου κατα τις 11.00
Εύχομαι να συμφωνούμε....

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: June 05, 2008, 13:59:17 »
den xaliemai file aplos trelenomai me ola auta pou ginontai
oti sinfonoume einai sigouro

apostolos

• Guest
« Reply #57 on: June 05, 2008, 14:02:29 »
Katarxas o sixamenos pantelonatos to eixe aplhrwto auto to paidi apo 3 xronia eixa diavasei kapoia stigmh...
Eleos mhn ta isopedwnoume ola. 3 xronia re? Tzamba epaize kai den milage. Kai vlepei oti basketikos sullogos PAOK den uparxei, me poion na milhsei den exei, ti na kanei dhladh? Na perimenei ti? Poion? Mhpws kserei an tha exei sumpaiktes tou xronou? Na katevainei na paizei monos tou ta mats enas enantion pente?
Oso gia tous antiviotikous vriskoun kai kanoun, eksallou den ginesai pote toso plousios kai megalos kai tranos an den ta kaneis auta kai pas me to stauro sto xeri...

O PAOK einai to problhma paidia, oxi o paikths, auto einai to teleutaio pou mas apasxolei, edw den mporoume na kanoume mia GS xwris na ginei ths poutanas...Poios Verginis....

zagorakis

• Guest
« Reply #58 on: June 11, 2008, 18:22:38 »
Βεργίνης: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και περιμένω»
Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την ομάδα του «Δικεφάλου» και το μέλλον του λέγοντας: «Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ δεν είναι και η καλύτερη αυτή την στιγμή. Θα έχω μία συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας, θέλω να συζητήσω και για το μέλλον μου. Έκανα υπομονή, είμαι βέβαια παίκτης του ΠΑΟΚ και περιμένω. Επίσημη πρόταση δεν έχω από καμία ομάδα, έγιναν κάποιες επαφές με τον εκπρόσωπο μου κι εγώ περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Φέτος ήταν η χρονιά που έπαιξα. Έκανα ότι μπορούσα, η κατάσταση ήταν δύσκολη και ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία και δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε σε έναν ισχυρό ΠΑΟΚ και περιμένουμε όλοι την επόμενη μέρα, να δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι αυτό που με ενδιαφέρει, δεν περιμένω μόνο εγώ χρήματα αλλά και άλλοι παίκτες. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να δούμε ποια θα είναι η κατάσταση, τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, ποιες θα είναι οι προοπτικές για την νέα χρονιά, ποιος ο προπονητής. Όλοι ήμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να παίζουμε σε μία ομάδα που να έχει προοπτικές, πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ που είναι μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα πρέπει να διεκδικεί τίτλους και όχι να πηγαίνει χειρότερα».
Για την εμπειρία του στο σάμερ καμπ του Τρεβίζο είπε: «Μόλις ήρθα από το Τρεβίζο και το σάμερ καμπ που έγινε εκεί, ήταν μία εκπληκτική εμπειρία. Δουλέψαμε με προπονητές από το ΝΒΑ και σίγουρα ήταν κάτι σημαντικό για μένα».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=19646_0_1_0_M

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #59 on: June 11, 2008, 18:41:49 »
Τι να του πεις αυτού του παιδιού τώρα;;;; Tι;;;; Περίμενε κανά μήνα ακόμα μπας και τα βρούμε μεταξύ μας?

Εμείς οι ίδιοι εγκληματούμε εις βάρος του ΠΑΟΚ, το έχουμε καταλάβει;;;;;;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ